gott nytt år!

då var 100x100 avklarat för detta året, skönt!
Snart kommer johanna till mig, sen också lisa... hoppas jag hinner sova lite först för jag är död!
Vet inte ritkigt vad som händer ikväll än, vi ska till louise först iallafall, sen får vi se vart vi hamnar! hoppas alla får en bra kväll och start på det nya året:)

GOTT NYTT ÅR! 

nyår 08/09  

inget

      

lite bilder från någon dag när vi bowlade!

har inget vettigt att skriva, bara tränar hela tiden just nu.
hare gott!

dagen efter dagen efter dopparedagen

då var julen slut för detta året då. har varit en mysig jul som alltid :)
Nu har jag sprecis kommit hem från tränigen, nästa börjar om typ 2,5 timmar igen! suck.. fast skönt att ha kvällen ledig sen, inte för att jag lär orka göra något vettigt ändå men! Ska försöka lägga in lite bilder från i bowlingen i tisdags och från julafton när vi åkte pulka efter fyrhjuling..men orkar inte det nu, får bli imorgon eller något!
nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv :)


och så var det jul igen

slagit in sista julklappen, lyssnat på julmusik och redan öppnat julklappar (bytte med lisen och carro idag) men har fortfarande inte fattat att det är julafton imorgon! det kommer nog imorgonbitti skulle jag tro. Älskar julafton, hela dagen är så mysig.

nu har vi kommit igång med grund/gent träningen också, tränade dubbla 2h pass idag och sen i söndags har vi simmat över 6000 varje pass. inte jättelångt kanske, men om man är sprinter så känns det i kroppen nu kan jag säga. skönt med två dagars ledighet nu.

god jul, hoppas alla får en bra dag!


julafton för några år sedan 

you're the most beautiful i've ever seen



allt var mycket lättare när man var liten
ingenting var komplicerat
inget var omöjligt


nya arena skövde

spenderat hela kvällen på nya äventyrsbadet, typ premiär för specialinbjudna människor eller något? vi skulle iallafall vara med och simma en lagkapp, killarna mot tjejerna. Sen fick vi göra vad vi ville hela kvällen, bada och testa relaxen. Den är rätt så ill go, spec utomhusdelen, ritkigt grymt! fast vattenrutschbanorna är min favorit och de flesta andras med, haha.

en liten del av utomhus relaxen,niiice.


7 dagar, en vecka.

helt sjukt att det bara är en vecka kvar till julafton, har knappt fått någon julkänsla alls än. Fast snö, det har vi ju i alla fall gott om. var nere i stan förut en stund med lisa och köpte klart alla julklppar, skönt! Imorgon är det invigning i arenan för nya upplevelsebadet och relaxen och allt vad det nu är för massa kommungubbar eller något. Så då ska vi ner och simma en lagkapp  (vårat tjejlag på sm) för att visa upp oss?  hahah, vet inte ritkigt vad som är tänkt men det kan ju bli intressant. Hoppas vi får testa på allt annat med :)
jaja, har inget vettigt att skriva så!

..simning, vad annars?!

ja,helgen blev ju rätt lyckad iallafall. Philips soffa var 1,5 meter lång men den gick alldeles utmärkt att sova i, även om man har lite ont i rygg och nacke nu..men det brukar jag ju ha så!  simningen gick också väldigt bra, eller allt utom det som skulle gå bra. missa a-kval till jsm på 200 rygg med en sek..ännu ett b-kval fick jag iaf, hatar alla dessa b-kval! fast ändå glad, visste inte att jag kunde simma 200 rygg, men det gick ju tydligen. Måste ju även säga grattis till tjejerna som vann usm guld på 4x100! 
nu har vi träningsledigt 1 vecka.. eller aa gym men ingen simning, skönt.

jag borde plugga..men, ska kolla på oth istället för det är roligare!
/c


 
hitta lite bilder från helgen. 50 fr och 200 rygg tror jag!

boysboysboys

haha, lykke asso. söt liten tjej de där!

händer inte mycket intressant just nu, åker till gbg i helgen och tävlar. Bo hos philip själv tjej med 3 killar, kan det bli bättre..haha. ne mne det blir säkert bra.
kan ju nämna att sofia stod för dagens underhållning på idrotten i morse när hon lyckades sjukta sig själv i huvudet med en boll, det var rätt snyggt att se på måste jag säga!




the way you smile..it means so much


HEY ALLA BURTISAR! /Lykkepykkepäronpung

Vem är det som är på besök? Gissa tre gånger? Jo, hon här! Tänkte börja berätta att ni måste följa min blogg, det är bäst. Och jag vet att ni gillar min roliga *host* blogg.. Den är till och med bättre än CJ's, Hahaha. Nej nu skojar jag bara. Nu ska jag skriva om något jag har tänkt på väldigt länge! Som ni kanske vet, så är Carros älsklings ord/figur BURT. Då tänker ni säkert: omen, vad är burt för något? Jo det ska jag försöka förklara, i alla fall hur jag ser Burt som.



Först trodde jag att Burt såg ut som Plankton i Svampbob fyrkant.. eller jag menar Psykfall. MEN..




Sen när jag sökte på google så kommer denna bilden upp! Ja, hon är ju som hon är. Lite småsnuskig sådär. Usch, CARRO DÅ!! Inte trodde jag att DU går runt och kallar folk för Burt, men jo minsann det gör du. Man vill ju inte se ut som en apa, eller? Han kanske är din förebild? HAHA.




Nä, nu får min torra humor bli lite blöt.

HEJHOPPGUMMISNOPP!  

nya arena skövde

kom hem från träningen nyss, bara jag,lisen, mattias & anton som tränade. Så såg vi att forsen i nya äventyrsbadet var igång och gick och kollade. Det var 2 gubbar som typ testade alla saker så vi hjälpte dem lite,haha! vattenrutschbanorna var riktigt grymma alla tre. en var typ livsfarlig men asball. Utomhus forsen var sjukt go med, grymt tryck. förstår varför de vill kalla det för sveriges bästa äventyrsbad, riktigt bra var det.
Lite minus för våran nya bassäng, de borde gjort en 50a och den är för smal.  men men, det blir nog bra ändå hoppas vi!

så ser lite av den 'tråkiga' delen av nya badet ut (:


091205

jag gillar helger, undra varför det inte kan vara det jämt..
slapphelg, igår va jag och lisa först nere i stan och åt på helensgården sen på kvällen såg vi på new moon, väldigt bra faktiskt! hittills idag har jag varit på stan med sofia,louise,johanna och josse sen har vi kollat på shf, de spelar jsm eller ngt i arenan. Snart ska jag ner och träna och ikväll blir det mys med sofia & louise, baka pepparkakor tror jag...hur nu det ska gå!  haha  :)

rätt sjukt, man känner sig.. jag vet inte.. förvånad eller mest besviken. att något sånt kan hända, det är sjukt..man tog allt på skoj, man tänkte inte att det kunde vara något fel. Lilla igelstorp liksom, det funkar inte. är rätt glad över att jag inte spelar fotboll längre just nu!



oh crap

ja.. och dagarna ser ut som vanligt med skolan, plugg, träning och aa. helg imorgon iaf, gutt!
igår skulle de skriva någon bilaga om nya arenan..tror jag. vi skulle va med på kort iaf, så fick testa nya bassängen! bara typ 2 veckor kvar, sen får vi börja träna där. ska bli så skönt! massa banor och nya goa startpallar! fast det blir en veckas ledigt först, välbehövligt.

nu ska jag kolla på one three hill för jag har inget bättre för mig och det är grymt bra.


I've got a feeling


sooooooommmmmmaarrr
 

RSS 2.0