idrottsgala

igår var det idrottsgalan,trevligt.jag fick faktiskt pris..på min biljett,haha! sjukt pinsamt att gå och hämta det inför typ 400 pers och kul pris med. 10 ggr gratis på billingebadet..där kommer man ju inte in gratis ändå eller så,haha! Celine fick pris för årets kvinnliga junior, så grattis till henne :) Slutet av kvällen så satt jag,christian,oliver,gabriel och daniel och kastade servettbitar på varandra..eller ja, det var dom mot mig då men. När jag kom hem sen låg det ett spår av blåa pappersbitar efter mig!

det är inte kul att jobba på helger, jobbade både idag och igår. Men måste ju få ihop timmarna. Missar ju endel i veckan nu, för på onsdag åker vi ner till kristianstad och simmar jsm. ÄNTLIGEN, ska bli riktigt nice!


bra kvalité..idrottsgalan förra året.

rest in peace

Kommer du ihåg när jag var liten och vi busade? Du tog tag i mig, lyfte upp mig i ditt knä och kicklade mig tills jag fick panik.
Kommer du ihåg hur sur du blev när du låg i soffan och kollade på tv och jag&josse kom på någon idé som du inte gillade men ändå tillslut hjälpte oss med?
Kommer du ihåg när ni vann på travet så att vi åkte till tunisien på semester?

kommer du ihåg när vi kom till er på fika och ni jämt fick laga makaroner till mig istället?
kommer du ihåg...

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund


Alla sagor har inte ett lyckligt slut
vissa tar slut innan de blivit färdigskrivna
och de sista sidorna förblir tomma

260110

har inget vettigt att skriva, händer inget intressant alls just nu. Men bara en vecka kvar till vi åker till världens ände (kristianstad). Dags att börja toppa och tagga nu..eller snart iallafall! :) Ledig imorgon och ikväll är det paradise, gutt. 


sol, värme, SM, calella och tylösand.
sommar skulle sitta fint nu


nothing new

har inget kul att berätta, veckan har bestått av jobb 7-16 och ganska hård träning. Idag är jag ledig, vilket är skönt. Men jobbar både lördag och söndag. Apun är väl helt okej, inte det roligaste men finns tråkigare ställen.
Satt och kolla startlistan till jsm förut, vi ligger 2a på 4x50 och 4a på 4x100, lite spännande där!  vi har ju inte direkt det äldsta laget heller. mindre än 2 veckor kvar, ska bli ritkigt nice!

ne nu ska jag göra något vettigare med mitt liv än att sitta här, ha de gott!

bilder från jsm förra året


jdm,uddevalla

varit i uddevalla hela helgen på jdm, har väl gått sådär. missade a-kval på 200 rygg till jsm med en tiondel..lite småsurt. annars så gick väl det mesta dåligt förutom 100 rygg. och lagen då! haha, en kul sak var när vi simmade korta medley laget tror jag så skulle jag växla med carro och när hon hade typ 5 meter kvar var jag sjukt nära på att tappa balansen och ramla i, hade ju varit lite pinsamt. Och sen när vi skulle upp på prispallen efter något lag och så tog jag tag i carro (vi skulle högst upp och pallarna va sjukt små) men vi tappade balansen och höll på att ramla ner rätt i bassängen typ, kom någon snäll gubbe bakom som tur var och tog emot oss, heheh. okej, lät inte så kul när man skrev det men skitsamma. kommer kanske bilder från helgen någon dag, men har bara hittat en och den var skrämmande ful! 

Första dagen på apun idag, rörigt och segt. men aa, bara att stå ut. Allan är ju där med, så får mig ett gott skratt ibland iaf, haha :)


there and back again

då var första veckan i skolan avklarad, nu ska man inte dit på 5 veckor igen!
gick 8-11 idag,klagar inte. Sen har jag hunnit med ett besök hos tandläkaren första på typ 3 år. jag har övningskört med riktig lärare för första gången, gick väl.. okej, haha. tillsist har jag tränat, ett kort skönt pass.
i helgen ska vi till uddevalla på jdm, bor i krykan som vi alltid gör. formen borde vara ganska bra nu, så får hoppas att det kan gå skapligt fort. har varit trött hela veckan fast man inte gjort något egentligen och tränar gör vi ju inte alls lika mycket som för ett par veckor sen..nu ska jag i alla fall fortsätta kolla på tv och sen får det nog bli sängen skapligt tidigt!


i'm gonna miss you

I will never forget you

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too

the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

I look ahead to all the plans that we made
And the dreams that we had
I'm in a world that tries to take them away
and i can't take them back

We say goodbye, but never let go.
We live, we die, cause you can't save every soul.
Gotta take every chance to, show that you're the kinda man who;
Will never look back, never look down,
and never let go.


20100111

min söta lilla vän lykke har fixat min blogg, det behövdes verkligen. tack loppan! Gillar bilden när det ser ut som jag har löständer heheh. 
-redan skoltrött
-Jag & lisen kolla på the proposal förut innan träningen, sjukt rolig är den!
-soft träning på 3000

en solig dag i ulricehamn med adolf

back to basic

...som tamas brukar säga efter viktiga tävlingar eller uppehåll. Fast denna gången gäller det skolan, i för sig går jag bara en vecka och sen har vi apu i fyra veckor. fast skulle nog hellre varit skolan tror jag..jobbigt att få ihop alla timmar när man måste ta ledigt för jsm och kanske GP. aja, det löser sig nog. Idag var sista träningen på jullovet med, så man kan ju säga att det blir back to basic där med, fast denna gången trappar vi ju ned på träning istället för tvärtom! ska bli väldigt skönt tycker jag.

Har inte gjort något vettigt idag förutom att jag tränade förut..igår hade vi dubbla pass, syra på em - jobbigt! sen va jag och adolf (carro,dådi,nini,ninsan,ca hon har många smeknamn den ungen) på bio "har du hört ryktet om Morgans?" den var ganska bra och rolig!


skiing med adolf

har varit i ulricehamn hela dagen och åkt skidor med carro & pappa! det var redigt kallt, men roligt. så sjukt härligt att åka skidor asso. duktiga som vi är blev det inga vurpor, förutom carro då som ramlade i liften, ha ha ha..lite kul var det :) Om ett tag ska jag ut till mina kära vänner i igelstorp, myskväll (hoppas jag? för jag är trött och har ingen tanke på att göra mig i ordning för något heller). men det blir nog trevligt, sover hos lisa så att jag slipper ta nattbussen hem = att jag måste gå upp tidigt och ta halv 10 bussen eftersom våran träning börjar halv 11..tror jag. asso, känns som att jag inte har riktigt koll på något just nu.

aja, en sak som är säker är att det är skönt att vi inte börjar skolan förrän på måndag medan många andra började igår ;)

bilder från dagen kommer imorgon eller något, när jag fått dem!

nertränad

är precis vad jag är just nu, tror aldrig jag har tränat så här långa och hårda pass förut. Passerade nog 100 000 meter för ett bra tag sedan nu. Hoppas det ger resultat, med lite (mycket) topping så ska det nog kunna gå ritkigt fort :) Gym+ bästa snitt pass igår gav mig en sjuk träningsvärk som kändes på passet imorse.. undra hur syran kommer gå sen,ha ha! Ikväll ska jag nog träffa alona och ta en fika, mysigt!
later!

The Guardian

sjukt bra film!
& väldigt fin låt i den med:
http://www.youtube.com/watch?v=0s8Z4DspcO0


ska fixa bloggen snart.. när jag orkar


redo för att välkomna det nya året ;)

nyår var ganska trevligt, lite väl kallt för att vara ute 3 timmar på natten men men.
Annars så tränar jag bara hela tiden fortfarande, så har inget kul att skriva. ska nog gå ner till arenan lite snart, det är någon cup. seya.

RSS 2.0