all i can do is be me, whoever that is

Om en stund ska jag hämta upp Sandra på skolan så ska vi åka och hälsa på morfar en sväng. Senare blir det träning; gym+simning och ikväll blir det bio! en bra dag väntar alltså.


cousinlove, turkey -04


o.t.h

min kväll spenderas i soffan framför one tree hill, har börjat kolla om från säsong ett igen, heheh.


rusching hours

om gårdagen var slapp och lugn så är denna dagen precis tvärtemot. Har varit nere på banken nu på förmiddagen och fixat lite. Om en stund ska jag äta och senare ska jag ner till vakansen. Efter det blir det direkt vidare till träning och direkt efter den blir det tränarmöte!


ooooold.

halvt död & kvalitetstid

..känner jag mig - sista serien på träningen idag tog totalt död på mig..3x400fr prog 1-3 efter ett par 1000:ar medley,arm,ben a.s.o tyckte uppenbarligen inte min kropp var så rockigt, hehe. Sofia kom och myste med mig (på tok för längesedan) efter träningen, åt hemmagjord pizza och kollade på svenska hollywoodfruar! nu sitter jag och kollar på navy cis som är ett ut av de bästa programmen som finns enligt mig.


jag och sofia från studentdagen med världens bästa jonas!


grymt!

slappardag

har verkligen inte gjort någonting idag. Vaknat, ätit frukost och sen legat i soffan ända fram tills nu. Men det är rätt skönt med sånna dagar ibland. Snart ska jag iallafall äta mat och ta mig till dagens träning!


vilket misstag

sjukt segt att gå upp imorse, men nu är jobbet klart. Sitter och kollar på friidrotten..bolt? vad gör han? tjuvstart i det viktigaste loppet han gör. Han skulle vunnit lätt och nu får han vänta ett par år för att kunna ta det där vm gudet. Lite arg man måste vara på sig själv. Hoppas han vinner 200 istället, han är ju grym!
Nu blir det mat och lite chill, sen ska jag till pappa. bye!

Snodde en bild från Louise, heheh skadegläde är den enda sanna glädjen (inte.. men ändå)

goa grabbar

hade en supermysig kväll/natt med simmartjejerna! Åt god mat, satt och prata om allt (bokstavligt talat), var nere på matfestivalen en sväng och så. Blev en lång kväll, vi somnade runt 04 och vaknade strax efter 09. Har bara tagit det lugnt idag, kollat på film och så innan det var dags för träning. långt pass på 6,4 km och nu sitter (ligger) jag helt död i soffan och ska bara slappa framför tv:n innan jag ska sova, imorgon blir det jobb 8-13 och sen ska jag till pappa en sväng!
Tack för en bra kväll tjejer! ♥


a good day is a happy day

idag är de lööööning!! :D underbart.

Började dagen med ett simpass på 5000 meter eftersom jag missade passet igår. När jag var klar mötte jag lisen i stan en sväng och nu sitter jag här och äter dagens andra frukost.
Ikväll ska jag hem till lisen med Carro, Louise, Sofia & Céline. Mycket trevligt! 
är/kommer bli en riktigt bra dag alltså!

duktiga tjejer bygger en dubbeldubbel macka...


25 augusti

sitter och kollar på project runway och väntar på mat. I eftermiddag blir det jobb 15.30-21.30 = ingen träning. men man får ta vad man får nu och det är ju pengar.


3 år sedan, saknar dig!

blev en go dag och nu är jag helt slut utan anledning, skönt med sovmorgon då. När lisen slutat skolan vid 12-1 vad nu klockan var gick jag hem till henne och åt knäckemackor, sedan tog vi en sväng till maxi där hon hjälpte mig att välja en höstjacka (199:- men som kostat 799:- - nöjd!).

Efter det kapet åkte vi hem, bytte om och åkte vidare till arenen. Där mötte vi upp Sofia (och även oliver som kom samtidigt och hängde med oss och tränade). Vi körde ett riktigt bra och effektivt gympass. sen gick vi upp till badet, körde igenom lite (mycket) axelstyrka och sedan simmade vi av 1500 m bara lugnt och lite roliga saker man aldrig hinner med på vanliga pass, man får ju passa på hehe.

Nu ligger jag död i soffan och snackar skit med tamas på fb, haha no suprise i skövde ss va.


haha, go bild. Världens bästa tränare, ibland blir man
tokig på han och så sur så man inte vet vart man ska ta vägen.
Men för det mesta är han gryyym, som en extra farfar till oss!

tråkigt

shit vad tråkigt det är att vara halvt arbetslös..jobbar bara lite då och då än så länge, men det blir vakansen och af nästa vecka! Sen ska jag träffa Lisen och Sofia när de slutat, blir stan en sväng först och gym+simning efter. ooooch idag är det:
* 2 månader kvar tills vi åker till malaga/torremolinos på träningsläger
* 4 månader kvar till julafton!


back to reality

jepp, blev iallafall 7000 meter i bassängen (bl.a. sammanlagt 40x25 fj med armhävningar/upphopp m.m. mellan 25orna och utan vila), lite sådär småjobbigt. Så nu börjar allt komma tillbaka till det vanliga igen..dock med en stor skillnad - ingen skola att gå till. Känns lite konstigt, att inte ha varje dag förutsägbar längre, har inte bestämt mig om jag gillar det eller inte än.

I vilket fall, det var en hyfsat jobbigt (för att vara första) träning i eftermiddags. Men det var kul och lite skönt att vara tillbaka igen. riktigt många på träningen med, vilket alltid är roligt. När jag kom hem efter träningen fixade jag klart lisens lilla extra present från mig. Träffade henne senare, pratade lite och hon fick sin present. blev riktigt lyckat! :D



hehe, söta vi var en gång i tiden..sådär på stenåldern typ

snabb update

efter jobbet igårkväll åkte jag hem till lisen och myste framfö tv:n med henne, fanny och vickan. Sov hos lisen och nu har vi varit på badet, landtränat och simmat 3000 meter. Snart kommer carro hit, senare ska vi till stan innan det är dags för träning!


22 augusti

varit hurtig såhär på förmiddagen, gick strupen upp till berget, sprang 2,5:an, körde lite styrka och gick hem igen. Nu sitter jag framför tv:n med en tallrik fil&flingor för att återhämta mig lite innan jag ska iväg till jobbet. Ett kvällspass 15.30-21.30 står på schemat för idag.



Idag fyller min fina vän lisen år, massa grattis till henne! ♥

a little more time

fredagskvällen var helt okej, trevligt att träffa lite gamla vänner man inte sett på år och dar. Hände inte så mycket, satt mest och pratade och drack gott. Fick lite polisbesök med, haha ulle är grym!
Sofia sov hos mig, låg och prata till runt 3 och sen upp vid 8 igen för sofia skulle till halmstad och jag till liseberg. Det var väldigt mycket folk, men det var en go dag. Atmosfear var nice, men tog slut så fort så man hann ju knappt ens tänka. Min favorit är fortfarande balder, men den ska de ju riva tråkigt nog. 
Jag och lisen har precis varit iväg och simmat lite eftersom vi missade första passet igår. Nu väntar jag på att hon ska äta klart så ska jag kila över till henne igen.



från en av kvällarna i varberg!


Fin tjej laddar upp med öl, sugrör och macka


for a while

hemma! haft goa dagar i varberg med mamma. Varit på spa, gått omkring i stan, varit på ullared (och gjort av med på tok för mycket pengar) m.m. Nu ska jag packa upp och göra mig iordning, ikväll blir det den årliga augustifesten med simmarfolket och imorgon åker jag till liseberg, bra kombination där! men det blir nog bra, time to hurry!

bilder kommer när tiden finns


vacation form everything

fisksaken var väl inte så märkvårdig enligt mig. Spännande första 5 minuterna, sen satt man bara och glodde i 40 min, rätt tråkigt. Visst så blev fötterna mjukare efter och så, men jag föredrar minsann vanlig massage.
blev ett bra pass på gymmet, helt slut nu! sedan en sväng förbi stan, snygga och fräscha. Var även hemma hos lisen en sväng och hjälpa henne med lite smått och gott!

nu har jag packat och efter jobbet imorgon tar jag semester ett tag, ska bli riktigt skönt! så här lär det inte bli något skrivet förrän tidigast fredag, men troligtvis lördag eller söndag. ha d gött så länge!

intar chillmode ett par dagar, dock med sämre väder...

fishes in a box

igår hann jag med:
- jobb 8-13
- simma 3000 m
- va hos pappa
- springa ca 3 km i spöregn

idag fick jag äntligen lite sovmorgon och nu har jag precis varit nere på badet och simmat lite, bara 2,5 km men ändå. Ska snart iväg på sån där fiskmassage folk pratar om, ska bli intressant. Senare ikväll blir det nog en sväng till gymmet med lisen!


hahaha, hittade massa gamla bilder på datan. här är någon söt från en
tävling i alingsås 2007.

fina vänner

hade en trevlig kväll med lisen och louise igår, tumme upp för det! nu är dagens jobb avklarat och jag ska bege mig iväg på kalas!


non floating

slutade jobbet vid 9, så tog jag en tripp ner till badet och simmade lite lätt, bara 2000 meter, för att få lite vattenkänsla igen. och ja...ha ha ha kan man väl säga om det, gud vad konstigt det kändes. Hade stora problem att ta mig frammåt och att hålla mig i ett flytande tillstånd. tänk vad mycket man tappar (fast ändå inte tappar egentligen) på några veckor. Aja i vilket fall, nu väntar jag på mat och sen ska jag nog sova en stund eftersomdet inte blev så mycket av det inatt med jouren. Senare ska jag möta upp lisen och louise för ett löp- och gympass!


it would bring that special feeling

har haft några superbra dagar med lykke och nu är det tillbaka till verkligheten och jobb, går på jouren idag 15.30-09.00! mitt sommarvikariat går ut på tisdag och sen har jag fått ett par strötider några veckor frammåt och hoppas på att det kommer mer då och då, men måste söka mer jobb snart med. aja, först ska jag jobba klart denna vecka och njuta av nästan en hel veckas ledighet efter det!



uno double-double macka

en mil tio kilometer tiotusen meter

igår när vi vaknat tog vi en tripp till stan och kollade lite, hittade två par skor för 200 kr! Sen mötte vi carro, åkte och handlade lite sallad och annat gott och tog en sväng ut till Hjo. Satte oss i hamnen och hade picknick, supermysigt! På kvällen hade vi inget att göra, så vi fick för oss att åka upp till berget och springa milen. Sagt och gjort, riktigt skönt var det faktiskt! Efteråt belönade vi oss med varsinn glass och slappade i soffan framför tv:n.
Nu ska vi snart åka till thai-house och käka lunchbuffé och sedan ta en tripp på elin's!




lykke is in tha house

bästa lykke är här nu, underbart! Idag har vi redan hunnit prata massa, kolla på film, äta, gymma med carro och lisen, varit uppe på berget med lisen och sprungit 4km och efter den svettiga upplevelsen åkte vi upp till simsjön och tog ett dopp. Nu ska vi duscha och äta, sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på!


happyface

är en glad och väldigt trött tjej idag. ÄNTLIGEN är jag ledig från jobb för första gången på 12 dagar, och är ledig ända till torsdag kväll..hur underbart?! Och imorgon kommer lykke hit ett par dagar, ska bli riktigt kul!
för övrigt sprang jag och lisen upp för strupen förut, lite mindre än en kilometer i kraftigt uppförslut hela vägen (går utmed slalombacken) är inte så rockigt när man är så bra som jag på att springa.


fiiina tjejer som jag ska ha kul med i några dagar framöver!

I'm gonna stand till I get there

efter bion igår gick vi hem, lagade mat och spenderade resten av kvällen halvsovandes (och sovandes) i varsinn soffa. Idag var vi desto hurtigare..vakande vid 9 och tog på träningskläderna. gick strupen upp till berget, sprang 2,5an, körde lite styrka och gick hem igen. Gjorde en matsi och nyttig frukost, tränade lite till och kollade på film.
Nu har jag varit på jobbet sen halv 4 och ska vara här till 4 imorgon eftermiddag. Sen är de 12 dagarna klara och jag får äntligen ett par dagar ledigt!! s k ö n t.


and that's when it all became clear

är en trött tjej efter att ha legat uppe och pratat till halv 12 för att seda gå upp 6 och jobba. Men nu är jobbet avklarat för idag och nu återstår bara ett 24h pass lördag-söndag innan jag får ett par dagars ledighet, skönt.
Nu väntar jag på att lisen ska sluta så hon kan komma hem (med min cykel som jag var så snäll och låna henne i morses för att hennes var borta?! när vi kom ut). Senare ska vi på bio, kronjuvelerna, och sedan chilla resten av kvällen fram tills jobbet imorgon - skönt och välbehövligt.


qualitytime

jobbat 8-16 idag och efter det har jag spenderat några timmar på gymmet med lisen. Skönt att röra på sig igen fast kan inte göra allt jag vill pga av ryggen och foten, det suger. imorgon ska jag till brevik och bada på förmiddagen med pappa innan blir det kvällsjobb till halv 10 och sedan är jag en snäll kompis och sover hos lisen som börjar jobba 7 på fredag, men börjar ju 8 själv så ska upp i vilket fall. vad gör man inte för sin vänn så hon slipper vara ensam. ;)


ångra aldrig något som en gång fått dig att le


hotiehotie

idag har jag kört första riktiga gympasset sen någon vecka innan SM, har en känsla av att jag kommer ha ännu svårare att röra mig imorgon. Träningsvärk, ryggont (fått tillbaka den skiten igen) och skadad fot är väl ingen superkombo när man ska arbeta, men man känner ju att man lever iallafall!
Har legat ute i solen och chillat ett par timmar idag, gottgott. Sen drog jag och lisen och brände lite energi på gymmet alltså och sedan tog vi en kvällspromenad (dock kortare den här gången) och gjorde lite planer inför helgen. nu är 5 av de 12 dagarnas jobb i sträck gjorda, gutt!


haha, snyggare än orginalen ju!


RSS 2.0