search the flow

illgött väder ute! har legat ute ett par timmar men blev så sjukt varmt så fick gå in, lika bra det för ska snart vidare till dagens träning. Det är inte ofta man längtar till träningarna så som man gör nu, att toppa är så otroligt gött - de träningarna man tränar för. Men idag är sista toppningspasset på väääldigt länge, imorgon åker vi ner till halmstad och SM, årets höjdpunkt! sen har jag träningsledigt i mååånga veckor, inte bra.



bild från SM i malmö förra sommaren, hoppas på lika bra väder i år!

Juni 25, 2011

så, då var man hemma igen då. ser fram emot den första natten i min egen säng på en vecka. var som sagt på en camping i hällekis över midsommar med sofia, elwin och philip. Var mysigt, rätt dåligt väder dock så man kunde inte röra sig så mycket. blev mest mys i husvagnen, god mat, musik, kortspelande och så.
nu på eftermiddagen har jag tränat, lätta pass nu när vi toppar - illgott! ska bara försöka komma i form med, men det ska nog gå. och nu ska jag gå ut en sväng och träffa carrobarro, får se vad vi hittar på för trevligt!

söt bild på två pigga tjejer, ungdoms sm för några år sedan..



and off again

precis kommit hem från halmstad och träningsläger i 5 dagar. har varit rätt gött läger, men har varit ganska dåligt väder så blev rätt långtråkigt ibland. träningarna har varit ganska sköna de med, korta pass och inte så jobbiga. är ju mindre än en vecka kvar till SM nu så. fick bo med killarna, så har inte direkt blivit så mycket sömn heller. Därför ska jag lägga mig framför tv:n och göra absolut ingenting (med lisen såklart) tills ikväll när jag blir hämtad. Ska nämligen till någon camping i hällekis och fira midsommar, blir nog trevligt!





two out of three

imorgon åker vi ner till halmstad igen, sm-läger tills på torsdag. idag har jag tränat på förmiddagen, ätit lunch med pappa, packat och chillat med lisen. jobbet i torsdag-fredag gick väl bra, men det var rätt segt och inte överdrivet roligt, men men. åkte till igelstorp och myste med linn, lisa och hanna på kvällen, toppentjejer.
åker som sagt till hamstad imorgon, kommer hem på torsdag. är hemma tills tisdag sen åker jag ner till halmstad igen för SM. bra början på sommaren!
everybody wants happiness nobody wants pain, but you can't have a rainbow without a little rain


a new beginning



så har en ny del av livet börjat. ingen mer skola, inga mer lov. nu börjar arbetslivet och vuxenlivet på riktigt, och vet inte om jag gillar det. ska väl bli kul ett tag, men har en känsla av att jag kommer börja sakna allt det som skolan förde med sig. men men, that's life, vi hade ju iallafall ett grymt bra avslut.
Än så länge gör jag inget vettigt på dagarna, eller jo jag har börjat träna på bra igen nu, så det ska nog kunna bli rätt bra fram till sm det här. SM börjar förövrigt om två veckor idag, eller nu är första försökspasset över och jag har avverkat en 100 fr skulle jag gissa på.
Imorgon ska jag jobba extra, börjar egentligen inte jobba förrän efter SM, men de ringde och frågade och pengar är ju alltid trevligt. så ska jobba 15.30 - 09.00, alltså sova jouren. lite läskigt, för det gjorde jag aldrig på praktiken och nu ska jag göra det helt själv. men det går nog bra.

nu ska jag sätt på en film och försätta med att inte göra något vettigt fram tills träningen, syrapass står på schemat för dagen, kan bli kul att se om det kan gå lika snabbt som igår på träningen!



STUDENT 2011!!!!

för vi har taigt studenten för vi har tagit studenten för vi har tagit studeeeenteeenn, fyfaaaaaannnn vad vi är braaaaa!
vilken underbar helg. skulle nog kunna säga att det med säkerhet varit en utav de bästa helgerna i mitt liv. vilken känsla, vilken glädje det har varit, helt sinnes. Allt har verkligen varit helt toppen, balen, studentfesten, alla fina presenter.. men själva dagen på studenten slår allt! champagnefrukost 05.30 och sedan vidare till skolan och mötas av 500 andra minst lika glada människor. allsånger som "det här ska bli den bästa dagen i mitt liv" och studentsången, utspringet inför 5000 pers och kortegen VILKEN KÄNSLA, skulle göra vad som helst för att få uppleva det igen. har verkligen varit grymt!  

bilder kommer komma upp på facebook!



_____

Nu är det bara att ladda om, imorgon är det två veckor kvar till SM och jag kan väl inte skryta med att jag är i så värst bra form, får träna på hårt i veckan nu och sen åker vi ner till halmstad på läger med. så får vi hoppas på att det kan gå hyfsat snabbt ändå.

nu är det det nära..

THE FINAL COUNTDOWN kan man lugnt säga. 05.30 imorgonbitti kör vi igång med champagnefrukost och sedan flyter dagen på i ca 24 timmar med bara roliga saker! herregud, jag tar studenten imorgon?!
de sista dagarna har varit riktigt goa, igår hade vi avlopp i skolan. Alla treor är utklädda och gör olika uppdrag på stan + sång och dricka, grymt kul. Blev även ett dopp i fontänen på torget (blev ikastad), rätt skönt att gå runt i blöta kläder och skor på stan.. men man tar ju bara studentn en gång så what the hell! På kvällen var det skumparty som gällde, härlig kväll!
Idag har vi fixat kortegevagnen och ljudet och nu är det bara lite småsaker kvar. sen ska man förhoppningsvis kunna somna hyfsat tidigt, blir en lååång dag imorgon.
STUDENT 2011!!!


glassigt, let the game begin

gott väder, goa dagar. haft massa träningar nu, vilket nog har varit bra eftersom det inte kommer bli alls mycket tränat i veckan. i fredags efter sista träningen åkte jag, lisen, christian och tamas upp till simsjön och tog ett (iskallt) dopp. igår låg jag och lisen där uppe hela dagen innan träningen och stekte + brände oss rätt mycket. Idag har jag tränat och sen varit hos pappa.

imorgon börjar studentveckan (inte för att jag har fattat det själv men) jag tar studenten om 5 dagar!!!!! planterat än så länge är ölvolleyboll i karstorp imorgon, avloppet och skumpartyt på onsdag och sen studenten fredag + balen söndag då. vi får se vad mer som sker, lär bli en grymt jävla kul vecka iallafall!


hahah charmigt. uppe i simsjön för några år sedan.

10!!!!

det går fort nu. igår var jag på introduktion till sommarjobbet, slutade strax efter 21 och åkte direkt hem till frida på lite förfest innan vi åkte in till stan igen, husaren och 10dagars. riktigt bra kväll, har inte haft så roligt ute på länge. många härliga människor. helt sjukt att det är så lite tid tills studenten, kan inte fatta det än..känns som att det är så mycket kvar att göra. Va ledig idag så tog en lång sovmorgon, sedan typ delegeringsmöte på statshuset i på tok för många timmar. Efter så mötte jag lisen så drog vi och gymma, skönt med ett par dagars ledighet från simningen. Men nu är det slut på de, de tre närmsta dagarna blir det dubblas pass nu!
aja, nu ska jag göra mig iordning och sedan möta lisen, bio står på schemat för kvällen!


RSS 2.0