sega dagar och korta nätter, vänder på dygnet och sover därefter

vaknade vid 9 imorse och var hur trött som helst, fick tvinga mig själv att gå upp. har en svag oro för hur jag ska ta mig upp 05.30 de två kommande dagarna för att jobba. sover jouren två nätter i rad, imorgon går det bra för då slutarj ag ändå 10.00, på fredag går jag ända till 16.00, ska bli spännande att se hur jag orkar hålla mig vaken den dagen. hittills idag har jag varit på stan och fått rätt många julklappar inhandlade faktiskt, skönt! nu ska jag ta det lite lugnt och sen väntar som sagt jobb; 15.30 - 10.00!


the people who want to stay in your life will always find a way.


Swimmers don't swim because it's fun. Ask any of us, most of us hate it,
but we couldn't imagine our lives without it. It's part of us, something we live for.
We live for the 3 hour practices, the team parties ,the long bus ride,
the invitationals,
the countless swim camps, the jokes, the friendships,
the laughs, the love, the coaches you hate, but appreciate later, and the sports itself.
We live for the way you become a family with your team, and no one understands what happens
within that pool or lockerroom but you and your teammates .
We live for the countless songs you sing in your head when youre swimming all those laps .
We live for the
people who screams at you while youre swimming even thought all you hear
is BLAH BLAH BLAH.
We live for the competition, We live for the friends,
We live for the practice, and we live for the pain. We live for the team;
It's a part of us because we are swimmers .

hittade lite poesi såhär på kvällskvisten, hehe!

no matter how serious life gets, you still gotta have that one person you an be completely stupid with


träffat fia en snabbis, lunch på stan med pappa och nu ska jag dra ner och gymma om en stund.
efter blir det lite smining och senare tränarmöte.

kvällslyx

älskar hur dum jag är ibland. är ju inte kallt när jag cyklar till jobbet på dagen = tunna skor och inga vantar. när man ska cykla hem sen vid 22 på kvällen är det liksom lite kallare och utan vantar + tunna skor blir det inte varmare direkt. nu är jag iallafall hemma, sitter bänkad framför navy cis med ett stort glas mjölk och maltesers, lyx! sen ska jag sooooova.


SM stockholm 2011

då var årets SM avklarat, blandade resultat men helt okej över lag. Hade gärna fått gått lite snabbare på det mesta, men det fixar vi på JSM (som förövrigt är igång om 2 månader redan) istället. har som vanligt på SM varit riktigt goa dagar med härliga människor och mycket skratt! att vi bodde på clarion var ju ett stort plus det med.
dock var hemresan igår lite småseg, skulle varit i skövde 22.13 men var framme 23.45 istället, mindre kul. nåja, vi hade det iallafall bättre än de andra klubbarna som skulle till göteborg, skåne etc.

har inga bilder från helgen, men snodde några från mästerskapssidan



petter, som är skövdesimmare från början, vann bl.a. 100 fr!


stockholm

om ett par timmar beger jag mig ner till stan för att äta lunch med Carro och Sofia, goa tjejer det! Sen sätter vi oss på tåget mot Stockholm och SM. ha en trevligt vecka, det ska iallafall jag ha!


SM vecka!

som sagt, imorgon åker vi upp till stockholm för att simma ytterliggare ett SM torsdag-söndag. ska bli lika roligt som vanligt och att vi bor på clarion gör väl inte saken mindre bra direkt. (den här gången ska vi se till att gå upp i rätt tid med till skillnad från på GP då våra telefoner tyckte vi sovit tillräckligt vid 06..)
jag simmar alla 5 lagen, 50 & 100 fr individuellt. så en hel drös frisim denna gång och inget ryggsim alls.

tagga till tusen!




shopping & fika

jag tänke cyckla till stan och köpa kalsonger-hänger du med? jag bjuder dig på en fika.
haha, detta fick jag av Tamas förut. så nu har jag varit en sväng på stan med tamas, valde även ut en supersnygg mössa till honom. Sen satte vi oss på ett fik, kollade på människor och diskuterade livet. go tränare man har!
nu blir det film, mat och sen träning - skön dag!


No measure of time with you will be enough, but let's start with forever


livskvalitet - att toppa!

älskar att toppa - det är de här träningarna man tränar för.

bion igår var bra, inte så spännande men ändå bra.
idag har jag varit på stan och köpt lite julklappar och självklart fick jag med lite saker till mig själv hem med. en blus och en tröja blev det den här gången. om ett par timmar ska jag ner till träningen och njuta av ytterliggare ett toppningspass!


bild från jsm i kristianstad 2010, när vi tog brons på 4x50 fr.

det är inte okej att alltid vara okej

jobb - check! tränare - check! träning - check!
tänka sig vad mycket jag hunnit med idag redan och klockan är inte ens två. nu ska jag därför ta det väldigt lugnt ett par timmar, inget planerat fram tills ikväll - då ska jag och lisen se breaking down!


four days to go

lugn kväll hemma hos pappa med sofia igår, skönt. har varit och simmat ett par längder nu på förmiddagen, älskar att toppa! snart ska jag bege mig iväg för ännu ett låångt arbetspass. slutar 07 imorgonbitti och sen ska jag nästan direkt till badet och ha min teknikgrupp och efter det träna själv, allt går som på räls. är dock inte så förtjust i att jobba lördagkvällen, för då jobbar man själv = dubbelt så mycket jobb & ansvar. menmen, jag överlever nog som vanligt!

_____________________


fin & bra text! älskar citat som de flesta kanske märkt..

aim for the stars and you will reach the moon

vaknade nyss efter en power nap på 2 timmar, är tröttare nu än innan. har hunnit äta en andra frukost och ska snart iväg till arenan och simma lite. sen ska jag träffa sofia och så blir det hem till pappa i kväll. ha en trevligt helg!


jag och sofia innan balen


brooken

idag skulle vi köra sista syrapasset innan sm och eftersom jag jobbar ikväll så har jag varit nere och tränat nu på fm. lite svårt att köra syra själv, gick inte jättefort heller men det var iallafall riktigt jobbigt. nu ska jag ta det lugnt några timmar innan jag beger mig iväg för ett 18timmarspass. börjar 15.30 och slutar 09 imorgonbitti, wiho.


vill ta studenten igen!

broeen

jag och lisen har en ny favoritserie vi följt i typ 9 veckor nu - bron heter den. för att vara svensk/dansk kriminalare är den riktigt bra. Saga som är en av huvudpersonerna är så sjukt grym, hon spelar riktigt bra och hennes personlighet är minst sagt speciell och gör mycket av serien. idag va näst sista avsittet och det är så sjukt spännande! kan rekomendera att kolla på den, lite småseg första avsnitten men blir bättre och bättre. finns på svtplay.


prepareing for something scary but great

gissar på att jag hostade upp typ 2 liter slem i morse eller något. väldigt fräscht - jag vet! annars mår jag rätt bra nu, drog med mig lisen till stan för en stund sen och köpte lite starkare halstabletter. just in case, lite förebyggande så man kan träna utan att bli sjuk igen liksom. annars har jag jobbat 1,5 timme idag och nu ska jag kolla på tv eller något annat ovettigt fram till det är dags för träning.


hoping for more then i'll ever gonna get

håller på att bli frisk igen (tror jag), det lär vi ju märka imorgon. halsen gör inte ont längre, dock känns det som att jag har en fet hårboll som sitter och irriterar där istället. idag har jag jobbat 8.30-15.30, stack sen direkt till gymmet och efter det har jag simmat lite lätt. Resten av kvällen ska jag göra absolut ingenting!


and i wonder if i ever cross your mind, for me it happens all the time

är sjuk(t) rastlös! måste må bra imorgon.

ber till gud..

..att jag mår bra imorgon.
jag älskar att va sjuk, spec en vecka innan sm..det liksom förstör hela träningsupplägget. nåja, bara göra det bästa av situationen. vaknade en miljon gånger i natt (kändes det som) av att jag knappt kunde svälja. nu är det mycket bättre, men inte bra. halsen typ exploderar när jag pratar - det lilla jag nu sagt idag då.
kan ju konstatera att blåbär, apelsin, halstabletter, kan jang, hostmedicin och ipren inte gjorde mig friskare direkt. lär spendera hela dagen i soffan, redan kollat 2 filmer och lär ju bli några fler. hoppas alla andra har en bättre dag än mig!


hitta en gammal bild från när vi var i thailand. jag, sandra, ellen och emma!

let's go to neverland and never come back untill forever ends

inledde dagen med att ha min teknikgrupp på morgonen, efter det blev det ett mastigt syrapass på träningen. sen har jag och carro varit på stan. tänkte leta julklappar - blev tre nya klädesplagg till mig själv istället, bra jobbat.
har börjat få ont i halsen med..kunde ju inte komma mer lägligt asso!! ska isolera mig i soffan framför tv:n och kurera mig hela kvällen så att jag mår prima imorgon!


och när du ler så ler hela jag

en träning avklarad, nästa börjar om 2,5 timmar. en helt vanlig lördag med andra ord.
idag är det 3 månader till vi åker til värmen på teneriffa, gutt! bara tre månader och innan dess ska det har varit sm, julafton (mysigaste dagen på året), nyår, jsm (mitt sista sorgligt nog) och massa annat, känns som att tiden kommer gå fort ett tag framöver..
nu ska jag iallafall sätta på någon bra film och chilla lite innan träningen.



kalle anka tittande på julafton är ett måste.

she loves him more than he'll ever know, he loves her more than he'll ever show.

idag är jag helt sjukt trött. inget jobb idag så fick sovmorgon, men var ändå jobbigare att gå upp idag än alla andra dagar i veckan. tog en cykeltur med tamas på förmiddagen och sen har jag legat i soffan och somnat x-antal gånger. ska till stan och ta en fika med pappa om ett tag och i kväll ska jag och lisen ha bron-maraton, titta på alla avsnitt vi missat under de senaste veckorna. skön fredag!

99c8262f9c23f8732c89409867375b3b32bb25f7_large

det går framåt

waah, träningarna går riktigt bra nu. efter en jobbig syraserie körde jag en 50a uppifrån med kommando och simmade lika snabbt som jag gjorde i finalen på dm i helgen. kanske förklarar hur otroligt bra jag simmade i helgen?! nåja, nu går det ju snabbt iallafall! efter träningen cyklade jag och lisen hem, gjorde tacos och hade det mysigt.

We laugh till' we cry, read each other's minds
live with a smile, make it all worthwhile


fourtheen days of power


blev visst jobb ett par timmar idag med, men börjar 10.30 så det är skönt! efter jobbet blir det träning, för att variera vardagen lite,hehe. Syrapass står på schemat för dagen, ska bli rätt kul även om man vill spy varje gång. och idag är det två veckor kvar till första försökspasset på SM drar igång, illnajs!

people changes, memories don't

idag har varit en ännu bättre dag. lite småsegt att gå upp (vilket resultera i att jag stensomna på jobbet..tur att jag var själv och faktiskt hade rast då) annars gick jobbet bra. vidare till träning som gick jättebra! skönt att få lite snabbhetsbesked efter helgens mindre positiva resultat. sen har jag spenderat kvällen hemma hos lisen. (hon är JÄTTEbrun den ungen!) hade lite kvalitetstid att ta igen nu. fick massa superfina armband av henne också!
 

my love for you was bulletproof but you're the one who shot me


bra dag. lite jobb och träningen gick bra, dags att börja sprinta upp sig lite till sm.
imorgon blir det jobb 7-16, har en svag känsla av att det kommer vara jobbigt att
komma upp ur min varma sköna säng då..

ingenting är sig likt fast allting är likadant

idag har jag praktiskt taget spenderat hela dagen i soffan. skönt med lite återhämtning efter nästan 2 veckor på resande fot. pallrade mig iallafall ner till arenan och körde ett återhämtningspass på knappt 6000 m. imorgon blir det jobb, gym och simning. och på kvällen kommer äntligen min lilla gosii hem från egypten så ska träffa henne en sväng med!


trainingcamp torremolinos 2011

träningslägret i malaga var helgrymt! vi hade bra väder för det mesta, många och hårda träningar, pool&strandhäng, utgång på sofias 18års dag, promenader i stan, vandring i berg, goa kvällar, manuel, dans med pensisarna, norskar och mycket mycket mer. 11 superbra dagar med underbara människor! här kommer lite bilder, finns mer på facebook. (klicka på bilderna för att se i normal storlek)

home sweet home

äntligen hemma efter en lång helg. 15 lopp varav högst 2 godkända. men nu finns det väl endel att toppa på till sm iallafall, får hoppas det går mycket snabbare då. har varit en bra helg med mycket härligt folk som man inte träffat på länge! bussen har dunkats varm på absolut ocensurerat och förutom själva simningen har allt varit toppen.
och nu ska jag få sova i min egen säng för andra gången på två veckor..det ska bli skönt. gn!


go helg med b.la. dessa brudar, kommer ordentlig update om malaga imorgon.

untill the world ends

svårt att beskriva känslan av att sova i sin egen säng och inte en stenhård med avlånga platta kuddar. men så varade det ju bara för en natt..får hoppas att stugorna i varberg har skönare sängar än hotellet i torremolinos. fast jag står iof hellre ut med hårda sängar och värme än sköna sängar och minusgrader.
jaja, har packat färdigt nu. Ska äta frukost och sen åka till jobbet för att sedan åka direkt vidare till varberg och DM. ha en trevlig helg!

längtar redan tillbaka..



update

kan ju meddela att jag precis kommit hem, packat upp och packat igen. ikväll ska jag simma lite, sen troligen gå på bio med lisa. imorgon ska jag jobba 11-16.30 och sen åker vi till varberg och simmar DM lördag-söndag. får se om jag hinner med någon ordentlig uppdatering idag eller imorgon, annars så får det bli på måndag.
sammanfattart kan man säga att det varit ett ritkigt roligt läger, mycket och hård träning, sol och bad, norskar, manuel, sofia fyllde 18, farliga gubbar, helt underbara människor och mycket mycket mer!



kvällen när Sofia fyllde 18, riktigt jävla kul hade vi!

RSS 2.0