torremolinos

har varit hos lisen och fixat lite musiiiic to the trip, nu ska jag gå hem och sätta mig på resväskan så jag kan stänga den.

åker till spanien,malaga och torremolinos om ett par timmar. helt okej alltså! ska bli skönt att komma iväg ett tag, träna massa och bara leva livet med ett härligt gäng! ses och hörs om 11 dagar!


one day left

nå har ju somsagt inget internet. igår efter träningen gick jag till carro och vi kollade på my sisters keeper, så bra! nu sitter jag hemma hos carro efter vårat sista pass i sverige på ett tag! ska snart kila hem och börja packa lite och imorgon åker vi till torremolinos! puss


hehehe, vackert!

friday night

sitter hemma hos Sofia & Elwin med dem och erika! de lagar mat och jag sitter här, så det ska vara! hehe
blir chillkväll framför tvn med bra sällskap, ha en trevlig kväll!
hitta någon fin gammal bild från typ förra sommarn eller något!

out of network

har inget internet hemma och kommer inte ha det fram tills måndag när jag åker till malaga, så får se hur mycket det blir skrivet här.
i vilket fall sov jag hos lisen i natt och idag har jag varit på af på möte. Nu sitter jag på jobbet, börjar om 30 min och jobbar till 21.30. nu har jag haft ont i bihålorna för första gången i mitt liv med, intressant..


i love people who can make me laugh when i don't even want to smile

fly, a lot of fly

det gick ju rätt bra att komma upp imorse ändå, dock känns det ju som mitt i natten nu när det är kolsvart ute. kort pass på under 3000, MEN bla 1000 m fj med fenor och sen lite maxsaker i slutet gjorde att det blev ett skapligt jobbigt pass ändå. ska bli skönt med fart ikväll..hm.
nu vet jag inte vad jag ska göra, är trött men kan inte sova för det är elektrikergubbar här som väsnas. snart stänger de nog av elen med.
 tamas prata om att han ville plocka svamp, så får väl se om det blir en tur till skogen senare.


totaly off

idag har jag sovit-ätit-kollat film-sovit-ätit-kollat film-sovit-tränat-ätit och nu sitter jag här. har varit sjuk trött och somnat så fort jag lagt mig ner typ..funderar på hur fasiken jag ska komma upp 05.50 för träning imorgon?!


ungefär såhär pigg....

...och glad har jag varit idag!
bilder från tylösand sommaren 09,underbart!

Bästa sättet att spara tid på, är att använda den

296103_1506661803526_1743743610_721622_1526058064_n_large
"Alla kärleksfulla blickar och alla drömmar om våra ihopflätade händer. Alla betydelsefulla ord och alla våra speciella kyssar. Nu stod vi där med flashbacks framför våra ögon och insåg hur patetiska vi var, hur löjligt beredda vi var för att slåss för våran kärlek. Och jag som alltid tog för givet att vi var som menade för varandra. Men jag menar, Titanic skulle faktiskt också flyta."

one week to go

dagens bravader avklarade - träningen gick bra och jobbet var riktigt kul! resten av min kväll består av CIS NY och Navy cis! aaaah juste idag är det en vecka till vi åker, eller rättaresagt sitter vi på planet nu!


and another week's taking shape

ligger nyvaken i soffan och kikar på mulan på disney channel,hehe. lite nostalgi, jag och felicia kollade jämt på mulan när vi va små. den är fortfarande lite läskig faktiskt. idag blir det jobb 12-15.30 och efter det 3 timmars träning. have a nice day!


Caroline&Felicia i tyskland -05


söndag 16 oktober 22.52



To the very end, through joy and strike, without a friend, what good is life?
Take my hand, and just don't let go, for as long as I've got you, I'll be allright





ta inte livet allt för allvarligt - du kommer i alla fall aldrig ifrån det levande

..true fact!

uppe med tuppen, haft min teknikgrupp och sen tränat själv. har varit sköna men tråkiga pass i helgen, eftersom nästan alla är på tävling och då har vi fått pass på tavlan utav tamas. nu ska jag nog sätta på en film och bara göra ingenting, det är väldigt skönt ibland har jag kommit på. får se om det händer något idag, 15.40 sitter jag iallafall bänkad framför tv:n och sista finalpasset på World cup.


take it easy

har haft en såndär superintressant dag som bestått av träningar, mat och soffan. nu ligger jag och kollar på finalpasset från world cup som jag fick spela in eftersom vi tränade just då. Svenskt rekord och annat smått och gott, kul! fast hade varit bättre och va där ist. nåja, sen ska jag kolla på film, rätt skön kväll ändå.

Eamon sullivan är i sthlm på wc, så snygg!

monkeeeyyy

haft en supermysig kväll med lisa! avslutade med en bio - apornas planet. den var faktiskt riktigt bra!
nu ska jag sova, och imorgon blir det simning för hela slanten. två träningar och innan, mellan och efter lär jag sitta framför tv:n och livetimingen och hålla mig uppdaterad om både UGP och World cup! synd att tamas inte anmälde mig till WC, hade varit skoj att simma de alltså, får bli nästa år.


poouusch it

måste seriöst sluta gissa/hoppas på vad det ska bli för pass. blev ett långt pass på 6000 med bla. 2000 arm och syraproduktion i slutet, segt men nu är det klart och imorgon är det fredag = träningsledigt! det ska jag fira med jobb 8-17 och efter det ska jag träffa min saknade lisa!


duktiga på styrkan för mååånga år sedan. "carro..du har precis haft
över 100 kg på dig", skön vän jag har.

om ett halvår fyller jag 20

fick min sovmorgon trots allt. inget jobb idag. varit på möte på af och passade på att ta en tur på stan efteråt..MQ hade rea = många pengar fattigare, men några plagg rikare! nu väntar jag på mat, sen ska jag följa med mamma och handla och efter det ska jag träna. Borde bli liiiiite roligt pass idag iallafall för typ alla ska tävla i helgen (inte jag, skönt!).

några av plaggen jag hittade, den första var dock inte röd utan beige/vit.
 

playing with fire

kan konstatera att det verkligen inte blev något roligt pass. mer jobbigt, långt, hårt och ännu mer jobbigt. men det gick rätt bra även fast det kändes kasst, så det var ju alltid något. Lisen följde med hit efter, åt hemmagjord pizza och kollade på bron (vår nya måstefölja serie!), mysigt.
Imorgon är jag ledig än så länge och ska få min efterlängtade sovmorgon! skulle dock inte bli förvånad om de ringer runt halv 7.. men det återstår att se.


home is where you are


jobbat 8-16 och nu ska jag snart dra mig mot träning, kan ju hoppas att det blir ett roligt pass för jag är trött. lär ju inte hända men ändå. mina barn på jobbet är så himla söta (för det mesta och de flesta iallafall) fick med mig ett kilo (nästan) teckningar hem idag.

and there it goes

trött tjej. jobbade ganska kort idag och började inte förrän 9 så fick sova hyfsat länge. men somnade ändå i soffan innan träningen och hade lätt kunnat sova ett par timmar istället för att träna. hade kanske varit bättre för träningen gick inte speciellt bra den heller men. Efteråt var det tränarmöte och nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen. snyggt mål av kim med!

like christmas everyday


kindergarden

och där fick jag för att jag tänkt sova ut, de ringde vid 06.35 och fråga om jag kunde jobba. så det har jag gjort hela dagen. Sen har jag gymmat och simmat med då, men det var väl inget nytt så. restan av dagarna den här veckan ser ungefär likadana ut, så mycket kul kommer jag ha att berätta alltså!
det positiva med måndag är kvällarna - bra tv! typ enda dagen på veckan jag verkligen kollar på tvn annars står den mest på och jag gör annat.


haha, hitta en lite charmig bild från fotbollsläger för många år sedan.
ordning och reda var det va..

i've forgotten how it used to be, now you're bringing it back to me

hade min teknikgrupp imorse med mina små söta barn. efter det var det träning, riktigt go - har varit väldigt sköna träningar i helgen (konstigt nog?), får väl se hur veckan blir istället. Sen har jag varit hos pappa resten av dagen. Imorgon är jag ledig från jobb som det ser ut än så länge, då ska jag sova ut!


quick update

lördag = dubbla träningspass. Mellan passen va sofia och carro här, mysiga tjejer det! och nu ska jag gå upp till carro och mysa lite till! tidig uppgång imorgon för simskola. ha en trevlig lördagkväll :)

så enkelt, så sant


thank good it's friday

uppe med tuppen, har kört mamma och ska iväg till af om en stund och länma ett papper. Sen åker jag hem till mina kusiner en sväng och i eftermiddag ska jag träffa lisen (och tvinga henne kolla på fotbollen varesig hon vill eller inte!). skön dag, skön fredag.


bad start, better ending

dagen kunde ju börjat bättre. skulle jobba 7-16 och igår ställde jag mobilen på 05.50 och så tänkte jag att jag borde ställa en till klocka för säkerthetsskull..råkade visst trycka en gång för lite för när den börja pipa gick jag upp och insåg att klockan bara var 04.50!!
nåja, jobbet gick bra och sedan var det direkt vidare till träning och syrapass stod på schemat för dagen. 8x75 max från pall, riktigt jäkla jobbigt men det gick rätt okej. låg jämt på alla och sista gick till och med snabbast!
riktigt rolig träning annars, så härligt gäng!



I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded

You know how the time flies
Only yesterday was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise of our glory days

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"

there's always gonna be another mountain and sometimes you gonna have to lose

var nere och simmade nu på morgonen, själv med tamas. riktigt kul att köra fart 4 såhär vid 7 på morgonen..not. men nu är det klart.

I dag ska vi säga hejdå till världens bästa morfar!

ditt hjärta som klappat
så varmt för de dina
och ögon som vakat
och strålat så ömt
har stannat och slocknat
till sorg för oss alla
men vad du oss gjort
ska aldrig bli glömt

we say goodbye but never let go.

sov gott morfar♥

budapest - fredag

sista dagen i budapest började med morgonträning 7-9 och sedan gjorde vi precis som igår och stack ut till maragareta ön tidigt för att ta det lugnt i solen ett par timmar. tränade på eftermiddagen och efter det begav vi oss hem för att duscha och packa ihop allt. tog vårt pick och pack och åkte hem till tamas där vi skulle sova sista natten för att lättare ta oss till flyget. blev en lugn kväll, gick ut och åt guylas och sen satt vi och kollade på tv hemma hos tamas. På lördagen var det uppgång 03.30, planet gick 06 och vi skulle landa på säve vid 8. men icke, det var för dimmigt både där och på landvetter, så efter 9 landade vi på malmö och fick snällt vänta på bussar i 1,5 timme som tog oss upp till säve. 3,5 timmars busseresa och 2 timmar med bil senare var vi hemma 16.30 VÄLDIGT TRÖTTA.
men har varit ett par riktigt goa dagar som jag lätt tänker göra om!


tamas och sofia steker


hahah, är det sofia som är nya hårdrockarN eller ?!


a great time!


budapest - torsdag

tog lite längre sovmorgon idag och tränade 07-09 med alla mysiga tanter och gubbar! efter frukosten packade vi ihop lite smått och gott och begav oss bort till maragareta ön där vi låg och solade fram till runt 15 då vi körde dagens andra pass i em-bassängen. två sönderbrända tjejer = två trötta tjejer. tamas visade oss west end (ett megasuper stort köpcenter) där vi gick och kollade en stund och åt mat, sen åkte vi hem.


duktig tjej som pluggar



en buss som kunde köra både på land och i vatten

pest sidan där tamas bodde, vi bodde på budda sidan


hos tamas

en liten del av west end


en jäkla massa fart

efter nästan ett dygns jobb (som gick hyfsat ändå, drömde sjuk dröm i natt och när jag vakna fatta jag inte vart jag var..) var det dags för träning med 3000(!!!) meter fart! 3x(5x200 bästa snitt), fyfan är en bra beskrivning, dödens en annan. Men det gick ändå rätt bra, överlevde ju och tiderna var bättre än tidigare på säsongen så det går åt rätt håll iallafall!

nu ska jag ta det lugnt hela kvällen, njuta av att jag inte behöver gå upp sjukt tidigt för första gången på 12 dagar och kvällen ser bra ut med hollywood fruarna och navy cis! imorgon blir det gym med lisen på förmiddagen, möte på af och sen jobb hela kvällen!

budapest - onsdag

gick upp 05.30 och tränade i bassängen på hotellet mellan 06-08 = ISKALLT! åt frukost och gick tillbaka ut till bassängen och solade ett par timmar. vid 12.30 körde vi dagens andra pass. På eftermiddagen var det dags för sightseeing igen, lite mer den här gången. tamas visade oss runt på massa coola saker. Middag blev det på torfea - ät och drick så mycket du vill! och sedan avslutades kvällen med ännu mer sightseeing.


poolen vid vårat hotell (den gula byggnaden). fanns även en 25a som de höll
på att sätta "tält" över för att kunna träna i under vintern.

saluhall



trofea

hjältarnas torg

kyrkan där tamas gifte sig

budapest by night


budapest - tisdag

gick upp mitt i natten för att ta oss till säve, kan väl säga att det var tur att vi åkte med lite marginal. runt 11 var vi framme i budapest och eftersom vi inte fick vårt rum förrän på eftermiddagen tog vi en sightseeing i en liten del av staden, gick hem till tamas lägenhet en sväng, åt lunch och sen åkte vi bort till maragareta ön och tränade första passet i den gamla EM-bassängen. mäktig anläggning. Efter att vi fått rummen gick vi ut och åt, sen var vi så trötta så vi somna vid 20.30, inte varje dag det händer!




på promenad genom stan

skapligt hög fontän som gick i takt med musik


donau - som gick mellan budda och pest sidan.

snabbers


idag är jag glad. mina små barn i teknikgruppen är så härliga och träningen gick riktigt bra,
vet inte när jag simmade bra fart senast. får hoppas att jobbet går lika bra, börjar om 40 min
och slutar ju om 23 h & 40 min nu, ha ett bra dygn!


this moment is your life


nu blir det jobb - träning - jobb och jag är knappt hemma något förrän
imorgon eftermiddag någon gång.

BUDAPEST

vilka underbara dagar! har haft det toppen verkligen. Enda minuset var resan hem, vi gick up 03.30 och skulle vara hemma 10.00 ca i skövde. 16.30 blev det istället - lång dag & lång resa. Men kommer ett inlägg om varje dag + bilder lite då och då i veckan, nu ska jag äta och sen träffa min saknade lilla lisen!
imorgon har jag simskola på morgonen, träning och sen jobbar jag 14-13 på måndag så kommer mer om resan på måndag!


grymma dagar med två härliga personer!


RSS 2.0