On our way

Då var vi påväg! Snart i mariestad för att hämta upp sofia. 5-6 timmars bilresa framför oss, men de kommer nog gå fint. Stackars david som är ensam kille med 4 tjejer, haha. Parteeey ;)


En mil

100x100 avklarat och det var lika roligt som vanligt (hoppas ni inte missade ironin där). Om en stund ska jag gå till jobbet och när jag slutar 07 drar vi till säääääälen! Jag, carro, lisen, sofia, david, axel, viktor och en till som jag inte vet vem de här, hehe. Ska bli riktigt roligt!

Charmiga!


Lördagkväll

Jobb och träning avklarat. Sen har jag och lisen gått några vändor med skidor och sånt bös över till henne. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon väntar först 100x100 och sen jobb. Segt.

Snögga tjejor.


Almost the last one

Slutar om drygt 4 timmar och då ska jag direkt till träningen. Näst sista arbetspasset och näst sista träningspasset för i år. Gött! Sen är det bara ett lååångt träningspass kvar och ett jobbpass innan vi åker till sälen på måndag morgon för att fira in det nya året. Skööj!


Äntligen..

.. Är slutspurten här!


Fredag 28 december

Dagens gym och simpass avklarat. Ska bli skönt att vara ledig i över ett dygn nu. Eller ja 'ledig', ska ju jobba i 24 timmar så...

Har varit duktig och packat det mesta till sälen nu med, har ju ganska fullspäckat schema fram till måndag morgon så.

Nu ska jag ta det lugnt ett par timmar och kolla på hockeyn tills det är dags för jobb.


It's killing me

Okej, träningen tar redan död på mig. Kom knappt framåt på sista serien idag (som bestod av 2000 ss fr i olika varianter med startider). Nu är jag iallafall med lisa, vi lagade tacos förut. Smakade förträffligt! Fin vän de där.


Torsdag

Har avverkat dagens först pass och nu ligger jag och sofia utslagna i soffan och återhämtar oss framför rasmus på luffen. Ska äta pannkakor och kila ner en sväng till stan sen innan nästa träning. (Om vi orkar, kan ju hända att vi fastnar i soffan).

Typ såhär fräscha är vi idag med (sm i somras) hehehehe.. Vackra mee


26 december 2012

Efter väldigt rolig (inte alls) och jobbig (enligt mig) träning med bla. 10x300 och 1500 på tid, så orkar jag inte göra så mycket mer idag. Vilket gör att jag avslutar kvällen med ett par avsnitt av the mentalist och lite julgodis. Fint så!


Back to basic

Hade ett trevligt julfirande hos pappa med! Nu ska jag snart tillbaka in till stan, idag börjar hårdträningen inför långbanesäsongen. Har några jätteroliga dagar framför mig med bara massa träning och jobb...Längtar till måndag morgon :)


julafton i bilder


Bara 364 dagar kvar då..igen

Har haft en supermysig dag med glögg, julmat, paket, kalle, svenssonsvensson, tp, julgodis, ännu mer julmat, bus med hund och katter, massa prat och skratt!
Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag har. imorgon ska jag till pappa och fira jul där!

Ska försöka få upp lite bilder imorgon, min telefon vill inte samarbeta idag.

 


"Aldrig på året är gemenskapen så stark"

Den mysigaste dagen på året är här! Ska snart ta vårt pick&pack och åka ut till våra kusiner där vi kommer spendera hela dagen på samma sätt som vi alltid brukar. Kan inte bli annat än bra! Ha en riktigt trevlig julafton nu :) godjul!


Julgodiset är redo ;)


Tomorrow

Imorgon är årets mysigaste dag, längtar!


from last night

hade en förjäkla bra kväll igår med helgoa människor! var som sagt hos hägg först och senare på kvällen åkte vi in till stan och avslutade kvällen på bogrens. riktigt rolig kväll!
 

Time to get some sleep

Säger godnatt efter en riktigt grym kväll med härliga människor!


Danföredanföredopparedan

Bästa botemedlet mot förkyldning kanske är att träna, jag mår typ helt bra idag förutom rinnande näsa. Bra koncept! Om drygt 5 timmar slutar jag och då är jag ledig i 6 dagar, superskönt! Får firas ikväll helt klart. Och om 2 dagar är det julafton, sjukt vad fort tiden går. Ska bli då mysigt, längtar!


friday night (and i'm home)

trotsade min förkyldning och tränade ändå. får väl se imorgon om det var ett smart drag eller inte. jag och sofia körde iallafall ett superkul pass på 6,5k, som innehöll bla 6x600, 3x400 me och lite annat skoj. men var rätt go träning ändå, lungt och skönt när de bara var vi :)! tamas var ju snäll iallafall och bjöd på julfika efter (som han snodde från b-gruppen.. men det är ju tanken som räknas!).
imorgon står jobb på schemat 9-16.30 och efter det ska vi ha (lite försenad) SM-fest hos hägg, skoj!
 
bästa soffi!

Hurtigt

Klockan är bara nio och jag har hunnit med massa. När jag slutat jobbet åkte jag och mamma iväg för att handla. Sen har jag städat - dammsugit, torkat golv, dammat och våt torkat. Vad ska jag göra resten av dagen nu då... Behöver träna, men min kropp håller nog inte med. Är inte sjuksjuk, men mår ändå inte tillräckligt bra för att kunna träna heller. Hostar, täppt och lite tjock i halsen. Men men, kanske blir bättre om några timmar. Får bli en film så länge.


Tanken räknas

Snart är detta jobbpass slut (imorgonbitti då men, får ju sova om några timmar så) och då har jag bara ett pass kvar innan jul, great! Fast om jorden går under imorgon så är ju detta mitt sista pass ever. Fast i australien är det ju redan den 21 och de lever ju än (tror jag?) hehe. Inte för att jag tror p sånt men, sitter man på jobbet och har tråkigt börjar man tänka på konstiga saker ibland (ofta).
Hoppas jag kan sova längre än till halv 5 inatt, hejdå!


Cold

Nu vet jag nog varför jag var så trött igår. Vaknade halv 5 imorses dunderförkyld. Så då kunde jag verkligen inte somna om. Nu har jag iallafall kommit hem från jobbet, ätit frukost och ska lägga mig och kolla på film (sova). Hade tänkt att träna och fixa lite saker på stan idag, men får väl ligga hemma och glo på film ända tills det är dags att traska till jobbet igen vid 16 istället. Så.. Godnatt!

Vill tillbaka till värmen. Bara 180 dagar kvar..


Sleepy head

Varit en väldigt händelserik dag, så här har den sett ut i stora drag;
- sovmorgon
- frukost
- gym
- stan
- sova
- äta lunch
- sova lite till
- gå till jobbet

Jättekul dag.. Fattar inte varför jag är så trött heller, hade kunnat sova hur länge som helst förut kändes det som. Nu sitter jag iallafall på jobbet. Och är trött. Hm. Ska gå och göra något vettigt så kanske jag piggnar till. Hejdå.


Sjutusenmeter

Känner mig lite duktig som simmade ett pass på 7000 meter helt själv förut. Eller jag hade sällskap av b-gruppen och johan, men de körde bara på land så. Plus att jag körde en del fart med, blir ju nästan stolt över mig själv. Haha. Nu kollar jag iallafall på tv, ska snart lägga mig och läsa i min grymt spännande bok och sen sooova. Jag har sovmorgon imorgon, wiho!


So you do


Can't blame you for thinking that you never really knew me att all.

I thought I was protecting you
From everything that I go through
But I know that we got lost along the way.


So tierd

Är så sjukt trött idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Sov 4 timmar natten mellan lördag-söndag och spenderade många timmar i en simhall igår. Gick upp 05.30 idag med.. Skulle varit ledig hela dagen, men det blev dubbla jobb istället. Dagis 7 timmar nu på dagen (åh vad jag älskar att jobba där!) och sen jag jobba kväll+natt på mitt vanliga jobb 16.30-07.

Idag är det iallafall bara en vecka till julafton och två till sälen! :)


and i always will remember all the strength you gave to me

så där, nu är jag hemma, har ätit kvällsmat och lagt mig tillrätta i soffan. ligger och kollar på sista finalpasset från kortbane VM. får se hur länge jag håller mig vaken. är stolt övre mina små tenkikgrupps barn förresten, så himla duktiga och goa!
 
igår då; hade en toppenkväll med hela underbara människor. Var ju hos linn och daniel på inflyttnings/födelsedagsfest. mycket skratt och skoj. Sjukt hur länge vi (tjejer) har känt varandra och vilka fina minnen man har tillsammans. Vi var tvungna att dansa till spicegirls en gång igår, vilket vi också uppträdande som på dagis när vi var 3-4 år, sen dess har det bara gått utför, haha. en annan sak; ronja har brutit benet så hon hoppar (såklart) på kryckor... när vi var små blötte vi jämt tidningspapper och lindande runt benen. Sen tog vi krocketklubbor som kryckor och hoppade omkring med, blev lite nostalgi där, haha. jaja, ska jag börja rabbla upp alla minnen vi har kan jag nog skriva en 500sidors bok!
Avslutade kvällen inne på bogrens, vilket också var kul. så himla goa vänner som jag är sjukt glad över att jag har!
 
 
 

Dagen efter

Kom hem vid halv 3 men kunde inte somna förrän 4.. Sen gick jag upp halv 8 för att ha min teknikgrupp. Behöver jag säga att jag är trött? Hehe. Så nu ska jag sätta på en film och sova fram till maten. I eftermiddag har vi klubbtävling för de små, så ska gå ner och träna lite sen och ta hand om mina små barn så de simmar snabbt, hehe.
Godnatt.


We're just having fun

Sen jag kom hem från jobbet för 1 timme och 20 min sen har jag; duschat, ätit, packat till imorgon (eftersom jag måste gå upp halv 8..), plattat håret, gjort mig i ordning och lite annat smått. Bra jobbat tycker jag faktiskt. Nu väntar jag på lisa som ska hämta upp mig på vägen :) (inte kul väder att gå i direkt..) ha en trevlig kväll!


Snöstorm

Sitter på jobbet och har en liten lugn stund. Jobbar 9-16.30 idag, lagom långt. Skulle egentligen jobbat 16.30-16.30 så nu slutar jag när jag egentligen skulle börjat :) bytte med en som behövde va ledig nästa helg, så tog ett dagpass av henne och så tog hon av mig den här helgen. Blev mycket bättre för båda så det var ju bra.

Ikväll ska jag till linn och daniel för inflyttnings/födelsedagsfest med fina vänner, kommer bli skoj!


Hello beauty

Hade en mysig stund förut! Nu är jag med carro och sofia, kollar på simningen och snackar skit :)


Fridayyyy

Sitter och kollar på simningen just nu, ska snart åka ut till värsås en sväng och hälsa på fia, elwin och lille valle!


The hobbit - an unexpected journey

Riktigt bra film! Påminner ju såklart mycket om de tidigare (senare blir det ju egentligen) filmerna, men lika bra för det. Egentligen gillar jag inte övernaturliga filmer så mycket, men dessa har jag varit fascinerad av sedan jag var liten och första filmen kom ut. Tycker de är så mäktiga på något sätt. Så nu är det bara att vänta ett år på att nummer 2 kommer ut.
Någon gång i mitt liv ska jag åka till nya zeeland och se det landskapet!


Torsdag

Har spenderat förmiddagen med lite olika aktiviteter. Jag och mamma var vid mormor&morfars grav och tände ett ljus, sen var vi hos min "faster" och lämnade lite saker. Och lite annat smått och gott. I eftermiddag ska jag träna och efter det ska jag och pappa se the hobbit!


Lite här och där, just stop and stare


12/12-12 12:12

...Bara för att ingen annan uppmärsammat det så är det väl bäst att jag gör det.

Har min "lediga" vecka där jag bara jobbar ett dygnpass på helgen, så har inte gjort så mycket vettigt idag heller. Åt frukost framför vm-simningarna, kollat de nya avsnitten av ncis och hart of dixie, och nu har jag suttit och kollat runt på massa utbildningar.. Vet inte om jag blev så mycket klokare efter heller, lite kan man ju hoppas. Svårt det dära.

Nu ska jag fortsätta att inte göra så mycket fram till träningen!


Godnatt

Avslutar en ohändelserik dag ,som mest bestått av träning, med en bra bok. godnatt!


What if today was your last day

What's worth the price is always worth the fight. Every second counts cause there's no second try.
So live like you're never living twice, don't take the free ride in your own life.


Out of the system

Hemma från göteborg nu, intagit soffläge framför några gamla ncis avsnitt. Haft en mysig dag med min fina gamla vän! Okej hon är inte gammal, yngre än mig. Men med tanke på att vi känt varandra i typ 17 år så är du gammal för mig lisa ;). Fick med mig en skön tröja hem också, nöjd så. Good day!


Göteborg

Spenderar min måndag i göteborg med bästa lisa! Nu sitter vi på jensens och väntar på mat, mumma.


Suuunday

Skapligt seg idag, var riktigt tungt att gå upp i morses efter påtok för lite sömn. Hade min simgrupp i morses och sen åkte jag hem till pappa. och min bloggapp fungerar inte för tillfället, så kan inte bjuda på några bilder från igår heller. imorgon ska jag ut på äventyr med lisa om jag inte måste jobba, skoj :) adios. 

We got the world

Säger godnatt efter en helgrym kväll med 3 fina vänner. Mindre kul att jag ska gå upp om 5 timmar igen.. 

just a touch of the fire burning so bright

vi var duktiga och körde ett ordentligt pass i förmiddags trots att vi varken hade tränare eller något pass på tavlan. jag och lisen körde en huvudserie på 12x400, + i kanten för de, hehe. nu har jag ätit och ska ta det lugnt en stund, kolla på film eller något annat o-jobbigt. sen ska jag hem till Carro med lisen och lykke som kommer hit! vi ska kolla på handbollen, äta gott, dricka gott och avslutar nog med en utgång på det. skoj!
 
 

Slapparfredag

Har spenderat hela eftermiddagen och kvällen hemma hos lisen. Lagat mat och kollat på massa filmer. Riktigt lugn och skön fredag. Kollade på jägarna 2 precis innan jag gick hem, så det är ju tur att det bara är typ 100 meter hem och väl belyst väg, haha. Nu ska jag soooova i min sköna säng, goodnight!

Fredag

Sitter hos lisen och kollar på chuck, hon har håltimma så har varit på maxi med henne och evelina en sväng. Annars har jag inte gjort så mycket idag efter jag slutade jobbet, varit på stan en sväng och så. So long!


Merry christmas

måste bara dela med mig av hur otroligt smart min kusin är, bra jobbat! Hahah!


Actic

Sitter på actic och funderar på om jag orkar resa mig och gå här ifrån, just nu lutar det åt att jag sitter kvar här ett tag till. Har så sjukt ont i hela kroppen idag, galen träningsvärk. Speciellt i magen , ryggen och rumpan, aj. Men det är ju så kul att träna så nu har jag och lisen varit och gymmat igen.

Nu har lisen gått till skolan och jag ska fördriva tiden till hon slutar om 1 timme ungefär. Då ska vi hitta något gott ställe att luncha på. I eftermiddag ska jag jobba kvälls+nattpass, sen tar jag helg. Sweeeet!


Paiiin

Okej, jag kommer ha sån sjuk jäkla träningsvärk imorgon efter dagens träning. jag inte kört styrka på 2 veckor med tanke på SM och så har jag varit sjuk ett par dagar med, heeeela min kropp värker atm. Me då känner man ju att man lever, hehe!

Imorse när jag slutar jobba trotsade jag vädret och gick till gymmet. Sedan Spenderade jag som sagt förmiddagen hos bästa fia, elwin och lille valentin. Sötnosen sov hos mig i 2 timmer, åh så mysig. Nu har jag precis kommit hem från träningen. Körde ett stenhårt landpass med lisen och sedan simning efter. Tänker inte röra mig mer ikväll.. Förutom till sängen..


Fina valentin

Myser med världens sötaste lille Valentin


There's always gonna' be another mountain

.. But sometimes you gonna' have to lose. Ain't about how fast i get there, ain't about what's waiting on the other side. It's the climb.


Lost in translation

Har spenderat hela dagen i soffan framför tv:n. Fram till nu då, ska snart kila i väg till jobbet för ett kväll+natt pass. Hoppas jag mår bra snart så jag kan börja träna igen, blir rastlös ju.
Om jag skippar förkyldningen känns det här som en bra vecka annars! Shoolooo.


Damp

Ursäkta för alla konstiga bildsaker i förra inlägget, la upp 3 bilder men mobilen ville visst något annat ..


In action

Nu ligger jag halvt död i soffan och ska inte röra mig mer idag, förutom till sängen sen då. Tar på krafterna att vara flytthjälp en hel dag plus en förkyldning på det.

Har hjälpt linn och daniel att flytta hela dagen, så nu har ytterligare en av mina barndomsvänner flyttat in till stan och bor nära mig :) vi fick riktigt mycket gjort idag, men vi var många med så det var skönt. Jag har bl.a. monterat ihop bord, hylla och köksö.. Är riktigt stolt över mig själv, haha. Rolig dag med några av mina bästa vänner!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd03019606ee4f16186901.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd03019606ee4f16186901.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd03019606ee4f16186901.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd03019606ee4f16186901.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd03099606ee4f16186902.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd03099606ee4f16186902.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd03099606ee4f16186902.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd03099606ee4f16186902.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd0326ddf2b33fae005b9e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd0326ddf2b33fae005b9e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd0326ddf2b33fae005b9e.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd0326ddf2b33fae005b9e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd0338e087c37b933d052a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd0338e087c37b933d052a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd0338e087c37b933d052a.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd0338e087c37b933d052a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd03d5ddf2b33fda005c04.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd03ddddf2b33fb3005b63.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd03e8e087c37b7dc40c6c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50bd03fc9606ee4f33c25ba9.jpg" class="image">


Flyttning

Killarna är och hämtar soffa, linn är på sjukhuset och vi andra försöker inreda efter att ha skruvat ihop massa möbler. Full rulle!


Första advent

Mina teknikgrupps barn är så himla goa ibland, idag var det så roligt att ha dem. Och när de frågar om jag ska ha gruppen nästa termin och jag säger ja, så svarar de "bra, DÅ ska jag fortsätta". Då blir man glad :).
Nu sitter jag hemma hos pappa och kollar på solsidan, varit en lugn och skön dag. min hals är helt fucked up med, orkar inte bli sjuk. Fast har inte varit sjuk på hur länge som helst så det är la på tiden i så fall.

Imorgon är jag ledig, men ska agera flytthjälp åt två fina vänner :)


Äntligen helg

Har haft en riktigt trevlig kväll med mycket skratt, skön avslutning på en låång arbetsvecka. Imorgon ska jag njuta över att vara ledig.. Nej juste, jag har ju min teknikgrupp kl 09. Så ingen sovmorgon här inte. efter det ska jag iallafall träna och sen hem till pappa och spendera dagen där. Och nu ska jag sova för jag är sjukt trött, godnatt!


Grattis mina fina f&e!

Okej, när jag slutar om 3 timmar har jag jobbat nästan 70 timmar på 5 dygn. Ska bli skönt med 2 lediga dagar nu (förhoppningsvis). Ska iväg och träna sen, missar ju halva passet men lite är väl bättre än inget. Sen ska jag vara med lisen, tror mamma hade bjudit clas&annika på middag ikväll så det blir nog trevligt!

Asgött väder ute idag med ju, snö på marken och solen skiner. Allt är så ljust och glittrar. Får mig att längta till jul!

Sen till det viktigaste; välkommen till världen fina valentin! Du och jag kommer bli bra kompisar känner jag på mig, ska lära dig allt jag vet! (Oavsett vad dina föräldrar tycker om det,hihi).


RSS 2.0