och ungefär ett år från nu

idag hade jag faktiskt velat vara 93a och fått fira 100 dagar till studenten. kan inte fatta att det redan är ett år sedan vi gjorde det, tiden går verkligen sjukt fort. om jag inte minns helt fel hade vi ganska roligt den där kvällen för ungefär ett år sedan. så alla 3:or, njut!

träningen var jobbig, men till skillnad från igår kom jag faktiskt framåt idag. har två små fina bulor på min hand med efter en boxningsmatch med en fönsterkant (?) på uppvärmningen förut. och detta var ju inte så intressant så nu ska jag kolla på film eller något annat vettigt.


halva veckan gått, halva veckan kvar

mötet var superkul, kändes typ som att vara tillbaka i skolan igen. tur att jag hade fia att fördriva tiden tillsammans med. kom nyss hem och ska iväg till träningen strax, allt går i ett. gött väder är de ute iallafall, helt underbart att man kan cykla till träningarna igen!


usually i'll be gone before the morninglight

det var helt klart värt att sitta och lyssna på årsmötet, maten var supergod. känner på mig att jag kommer ha rejäl träningsvärk imorgon med. anaerobt pass bjöds det på förut med, gick galant verkligen hehe. nu ska jag snart gosa ner mig under mitt tjocka täcke eftersom jag måste gå upp tidigt imorgon och åka på kurs när jag egentligen skulle varit ledig. så tänkte somna i tid, får väl se hur det går.

jag längtar till jag går av jobbet på fredag, helgen ser ut som att den kan bli riktigt bra.




a day off

ledig idag och sjukt trött, går runt som en zombie ungerfär. har iallafall varit iväg och handlat med mamma nu på morgonen och ska gå iväg till stan en sväng snart och uträtta lite bös. i eftermiddag blir det gym, simning och så går vi nog på årsmötet efter, mest för att det brukar vara gratis mat. och gratis är alltid gott (ja, för det mesta iallafall).




some days are better than other

jobb 7-16.30, hem och byta väska och sen ner till badet för att hinna landträna en stund. passet bjöd på bland annat ett par 100:ingar prog och sen godbiten 50x25 max. det var jobbigt. och då menar jag verkligen jobbigt. annars var det den roligaste träningen på länge, vet inte när jag skratta så mycket sist! tamas och lisen hade sjukt roliga samtal, haha!

och just nu är jag trött och sitter och skrattar för mig själv åt lite roliga saker lisen sa när vi var på teneriffa, här är några godbitar;

- det går på två killar på våran buss, en snygg och en mindre vacker. lisen; "...men då tar jag den andra bakifrån"

- vi ska beställa drinkar i baren. lisen; "i want sex on the beach" (tråkigt nog hörde vi inte vad han svara, men han skratta iallafall)

- jag och pappa lurar lisen att man måste ha kvar sin gamla flygbiljett till hemresan. Lisen; "va måste man?".. 5 min senare "gör det något om man har vikt biljetten?" (hon är verkligen stenseriös och orolig när hon frågar med)

aa, finns många fler. men nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på en film eller två.



old friend, why are you so shy?

ja, man kan väl säga att det var tur att det inte var en riktig tävling med tanke på tiderna men det blev ett bra syrapass och vi hade ju kul ändå. drog till sibylla och tjockade mig med Carro och Lisen efteråt och sen gick vi på bio. En gång i Phuket, den var rolig!



haha, mongos för typ 5 år sedan!


fortsätt simma fortsätt simma

hade min simgrupp i morse och nu har jag precis kommit hem från egen träning som bestod av b.la. 800:ingar max. tamas har fått något fnatt om dessa aeroba tester nu alltså. i vilket fall, ska käka snart och sen tillbaka till badet igen. Vi har km, 100 fj,fr,ry + 200 me står på schemat. gosigt syrapass. so long!

what goes around, comes around

är helt slut i både kropp och huvud efter 26 timmar på jobbet. som tur är kommer min saknade lisafisa hit om en stund och spenderar kvällen med mig, stort plus på det. får se vad som händer, men om jag känner oss rätt blir det en kväll i soffan. imorgon står simning, simning och så lite simning på schemat..precis vad jag vill göra hela min lediga dag! tjolahopp.


vi låtsas på riktigt

träningen igår var riktigt jäkla jobbig. sen gick jag hem till fia & elwin, åt god mat och kollade på en knepig film. myspys. nu ska jag ta det lugnt ett par timmar innan jag går på ett 26 timmars pass på jobbet. ha en trevlig helg!


i don't get it,some failures and you can't handle it, grow up girl

skönt med sovmorgon och ledig dag. mindre skön träning att se fram emot senare med aeroba tester, sånt som passar mig så himla bra. tamas skrev lite av passet förut och sen typ hånskrattade åt mig, känns bra haha. men sånna pass kan ju vara bra att köra ibland med, ska ju vara som snabbast om typ 4 månader så det finns ju tid kvar om man säger så. nu ska jag krypa ner i soffan framför en film. ciao!


haha

TENERIFFA

hade som sagt en underbart skön vecka.
vi sola (när det fanns sol, vilket inte var så ofta de första 4 dagarna, men blev mycket bättre i slutet), bada i pool och hav, åt FÖR MYCKET god mat, drack goda drinkar cider och öl,
spelade plump hollywood gurka och sjuan x antal gånger, blev kompisar med människorna i baren, va på marknad, shoppade, gick på upptäcksfärder på klipporna utmed havet,
lärde oss två sånger på engelska/spanska/tyska, skrattade, myste, lekte ....
och allt annat man kan tänkas hitta på på en semester, hade iallafall en toppenvecka och längtar tillbaka!

slänger upp en drös bilder i miniatyrer, tryck på dem om ni vill se dem. annars finns de på fb.



haha, detta är kanske 1/20 av alla bilder, men det får duga. goa dagar!

grattis soffis!!

idag var passet långt och jobbigt. gick ungefär lika bra som igår med. men spelar ingen roll om man är helt död i kroppen, inte kommer någonstans och träningen går skit - känns så skönt efter att man ändå kört ett ordentligt pass. och inget slår efter träningarna..i duschen och omklädningsrummet med goa människor. har så himla roligt, så goa tjejer! bara tvungen att påpeka det. en annan sak jag måste ta upp:
GRATTIS TILL KÖRKORTET SOFIA!!!! :D <3 du är grym goding!

nu ska jag äta, sen blir det en update om teneriffa. (känns underbart att jag inte behöver gå och lägga mig för jag kan sova hur länge jag vill imorgon!)


burned

kom precis hem från jobbet och imorgon är jag äntligen ledig. har jobbat nästan 40 timmar redan den här veckan. ska iväg och träna snart och berättar om resan ikväll. juste, jag tror jag brände mig rätt bra på öronen för jag fjällar där nu, haha. konstigt ställe att fjälla på tycker jag.


vet inte omdet syns, men den dagen vi hade riktigt bra väder brände vi
oss rätt rejält, hehe.


äntligen hemma igen?

nu är jag äntligen hemma från massa jobb och min första träning på 1,5 vecka (gick super asso). skönt, men börjar 07 imorgon igen så. är verkligen supertrött så orkar inte berätta om resan idag, får bli imorgon kväll istället eller på torsdag när jag är ledig. men bjuder på ett par bilder innan jag somnar sittandes.



HEMMA!

kom hem sent igårkväll efter en underbar vecka! nu har jag precis varit på ett möte i mariestad som tog en evighet oxh ska snart iväg och jobba ett dygnpass...ska försöka överleva och så blir det en uppdatering och massa bilder från resan imorgon.




definitely the final countdown

gick hem från lisen strax innan halv 12, tänkte att man kunde sova någon timme så man inte är helt död imorgon. gick inte så bra med sovningen trots att jag gjorde ett tappert försök. sluta med att båda ligger i varsinn säng och smsar med varandra istället. haha, och nu är det bara mindre än en timma tills man ska gå upp så får ligga här och kolla på film eller något.

ha en trevlig vecka, det ska vi ha!




BYE SWEDEN, HELLO TENERIFE!

sitter och äter äggmacka, sista på ett tag nu. efter jobbet sprang (nej, inte bokstavligt) jag bort till badet och hann va med på andra halvan av passet. har packat klart det sista och ska iväg till lisen en sväng i kväll och fixa lite musik och annat nödvändigt. ska kolla melodifestivalen med eftersom elina (timoteij) är med. elina är syster till mattias som jag tränar tillsammans med. hoppas det går lika bra för dem i år!
kommer hem söndag kväll, så blir inget skrivet här på ett tag.

inatt åker vi!!!! :D ska bli superskönt!


stormen före lugnet

har grejat och donat hela förmiddagen, nu kollar jag på tv och väntar på lisen som kommer hit en stund. i eftermiddag blir det jobb, jobbar dygnspass. slutar 16.30 imorgon och efter det ska jag iväg och simma lite. sen är det bara hem och packa det sista, 02.30 natten til söndag åker vi,najjs!


when we look back now, will our jokes still be funny?


haft en gosig kväll med en fin vän. tacos, tv och prat.

why is it taking so long?

har aldrig förstått mig på vårdcentraler. man får en tid och så tar det minst en halvtimme till innan man får komma in. kan man inte få tid en halvtimme senare med en gång då, så man slipper sitta där och glo.

iallafall, de hade kvar alla uppgifter från förr gången jag va inne med mitt knä, så efter att ha kollat på mitt knä  nån minut lät det ungefär såhär "allt pekar på att det fortfarande är menisken. jag skickar en remiss till ortopeden så får de besluta om du ska göra en ny magnetröntgen eller om det blir en titthålsoperation med en gång." sen fick jag gå hem igen.


like a prayer i'm lying on the floor

idag mår jag lite bättre, förhoppningsvis kan jag träna. får väl se hur det känns om ett par timmar.

eftersom jag styrketränar på ett eller annat sätt ett par gånger i veckan brukar jag nästan aldrig få träningsvärk och det är så himla skönt. visst blir man trött och seg i kroppen, men man slipper iallafall få träningsvärk och då känns det som att man tränar kroppen bra. i vilket fall, min gamla knäskada kom ju tillbaka i julas och att gå från att träna benen 2-3ggr/v till inget alls blir lite skillnad. så i tisdags när jag åkte skidor och körde upphopp på träningen var första gången på rätt många veckor jag tränade benen så pass mycket och det känns idag, haha fy fabian asso!

nu ska jag äta scones till frukost som mamma precis bakat, mums! vid två ska jag till vc och se vad som kan tänkas hända med knät. rätta till felet ska de iallafall få göra. det enda bra med att jag känner av knät nästan hela tiden är att jag är så van nu att jag knappt tänker på att det gör ont längre. som all annan smärta - man lär sig leva med den. haha okej, lite dålig jämförelse..men det lät poetiskt!  

tre dagar kvar, tjolahopp!




När allt kommer sig omkring, när man varken vet ut eller in


turn the lights off

idag är det ingen bra dag

- har jobbat 7-16.30 och det var inte superrockigt. har haft ont i huvudet
och allmänt hängig hela dagen, lite tjock ibihålorna med. plus hosta och snuva som jag
ju haft i några veckor nu. så ingen träning idag.

- vädret på teneriffa ser inte superbra ut at the moment, ber till gud att det hinner ändra sig!



Dagens i-lands problem;
 okej om man missar träningar av riktiga orsaker, men när man bara
sitter hemma samtidigt som träningen pågår får man sjukt dåligt samvete. att vara sjuk är också
en bra orsak till att inte träna, men jag mår inte så dåligt att jag känner mig "riktigt" sjuk och då
känns det bara som att jag är lat. sen kanske jag behöver vara väldigt sjuk för att tycka att jag är
lite sjuk med då men. det jag skulle komma fram till var iallafall att jag sitter här med dåligt samvete
över att jag inte tränar idag och det hela blir ju inte bättre av att jag inte kommer simma något på
nästan två veckor heller.

haha, vilka problem jag har.


when i count my blessings i count you twice

fickrätt mycket packat förut ändå. dock är väskan och plånboken fortfarande mystiskt försvunna. fattar verkligen inte vart de kan ha tagit vägen? är helt säker på att jag hade med dem hem från torremolinos och inget minne av att jag använt någon utav dem efter. nåja, den gåtan får väl sin lösning någon gång.

idag var det ett sånt där superroligt pass igen, godbitarna var 100-200-300-400-500-600-700 medley med armhävningar+upphopp mellan varje. direkt efter det körde vi 1250 (för o va exakt) fjäril. och sen lite mer smått och gott. råkade tyvärr se vad de två kommande passen bjuder på med, har ju varit med om roligare pass om man säger så.



dont limit your callenge, callenge your limit

blev 8 km skidåkning med tamas och christian. och det var första gången jag åkte denna vintern på mina superskidor, puh. ska bli skönt med ett simpass sen också när man redan är lagom mör i kroppen efter de senaste passen. det är segt nu men känns så bra sen när man går från att vara helt nertränad och simma skit varje pass till att faktiskt känna att man kommer framåt på varje armtag igen.

nog om det - NU ska jag ta tag i det här med packning. har en väska och en plånbok som är mystiskt försvunna, första uppdraget blir alltså att vända upp och ned på mitt rum!

If only you saw what I can see


clever thoughts..

nu ska jag åka längskidor med tamas, hej o hå.

monday night



ändrade planer, blev inget packande. gick hem till lisen åt pannkakor och
hjälpte henne med lite schoolstuff. myspys.
nu är jag trött och ska kolla klart på nays cis innan jag besöker sängen
och njutar av att jag är ledig imorgon och har sovmorgon!


monday night



ändrade planer, blev inget packande. gick hem till lisen åt pannkakor och
hjälpte henne med lite schoolstuff. myspys.
nu är jag trött och ska kolla klart på nays cis innan jag besöker sängen
och njutar av att jag är ledig imorgon och har sovmorgon!


one way or another

har jobbat 7-16.30 idag och nu ska jag snart gå till träningen. efter den ska jag hem till lisen en sväng och sen börja packa lite smått, har rätt fullt upp i veckan så måste nog börja ta tag idet nu redan. det var min dag det.

och min kusin tog körtkort idag, så grattis till henne!! :D


grattis mongo! i thailand för några år sedan.

recovery

min mobil har äntligen återhämtat sig från sin sociala kollaps med. så nu är jag kontaktbar igen.

fattar verkligen inte hur mina sms kunde komma fram men jag inte kunde ta emot några - satte i simkortet i min gamla mobil - fick över 20 sms på lika många sekunder - bytte tillbaka och vips så funka den igen.

kommer aldrig förstå mig på teknologi.


one week

ligger halvt död i soffan. hade mina små simbarn imorse, så söta är dem! sen tränade jag själv, äckligt jobbigt pass..vad hände med "nu går vi tillbaka till grund igen"?. nu ska jag iallafall chilledilla en stund och i eftermiddag ska jag till pappa.

______________________________



keep thinking times will never changes, keep on thinking things will always be the same


haft en trevlig dag/kväll ute hos mina kusiner. har så många roliga minnen där från när man
var liten och trivs så bra där. nu ska jag snart hoppa i säng så jag kommer upp imorgon.
Inatt är det en vecka tills vi åker, naajs!

hatar min telefon, någon som vill byta?

mobil ur funktion

hade en trevlig kväll igår med mycket skratt! nu har jag precis kommit hem från träningen som var jättetråkig, eller ja serierna va tråkiga då. har konstaterat att jag och lisen är väldigt sega nu för tiden med, från träningen slutat tills vi är hemma tar det nu mera 1 timma (och det tar max 15 min för oss att gå hem) fattar inte vad som tar sån tid, hehe.

Ska göra mig i odrning för att åka o ch fira min goa kusin som fyllt 18. hon kommer dock alltid vara lilla sandra (kleta) som mormor alltid sa!

OBS! min mobil är inte helt frisk. Jag kan skicka meddelanden (dock ser jag inte att de levererats) MEN jag kan inte ta emot några. så om någon skriver och undrar varför jag inte svarar är det för att jag inte fått det. så vill ni nå mig - RING!



grattis mupp!

lost in reality

då var ytterliggare ett dygn på jobbet över. kom nyss hem, gjort mig iordning lite snabbt och ska strax ge mig iväg igen. hem till louise med goa tjejer och fira henne, låter som en bra kväll!


wise words





sometimes you have to forget what you feel and remember what you deserve

ligger i soffan, hostar och snörvlar (säger man så?), vilket jag gort ett par veckor nu (och nej, jag är inte/har inte varit sjuk). i eftermiddag går jag på ett dygnspass på jobbet igen, kommer va helt slut imorgon och så är det full fart hela helgen. men det är roliga saker så. nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen sätta på en film!


bild från finalen på 4x50 fr. louise som är fotogarf!

you must know from the start that i'm scared from the bottom of my heart

efter 24 timmar på jobbet och en träning som var jobbig är jag glad över att ligga hemma i soffan och ha sovmorgon. är för trött för att skriva något mer, men måste säga grattis till louise som fyller 15 idag och till min kusin Sandra som fyller 18!


coola tjejer i turkiet 2004. grattis lilla skitunge och välkommen till vuxenlivet!

RSS 2.0