skulle publicerats igår, men gjorde tydligen inte det..


________________

har tagit tag i mitt liv, varit på vc och fått tid för att kolla knät. kännas som att det kan
vara dags att göra något åt det snart annars går det väl helt sönder. om ett par timmar
ska jag iväg och jobba. börjar 16.30 och slutar samma tid imorgon, ett dygns jobb väntar
alltså.

ignorera aldrig någon som verkligen bryr sig om dig, för en vacker dag kommer du inse att du förlorade en diamant när du samlade på stenar



mötet blev inställt så idag har jag haft en återhämtningsdag från allt.
slappat framför datorn och massa avsnitt chuck nästan hela dagen med avbrott
för att gå till stan och köpa ett par nya inneskor och nu på kvällen varit nere
en sväng på badet och simmat av en 3000 meter lätt. skön dag!

jsm brons, goa människor, lycka & glädje

då har jag avslutat mitt sista jsm någonsin i kortbana och det har varit en riktigt bra vecka. Persade på 100 rygg och 50 fr. simmade b-final på 50 fr, final på 4x50 & 4x100 fr. Sen missade vi final på 4x50 medley med 8/100,lite småsurt och på 4x200 med 1,5 sek (mindre surt,hehe). simmade 4 stycken 50or fr där alla låg inom 12/100, så var ju rätt jämn iallafall. Celine simma grymt och vann bla 2 guld, grattis!

höjdpunkten för mig var när vi tog brons på 4x50 fr! vi har gjort det förut, men den här gången var det så oväntat och det var en så himla härlig känsla och att få dela den med så grymma tjejer. Vet inte när jag senast var så glad - går verkligen inte att beskriva i ord, det är vid dessa tillfällen man förstår varför man simmar och att det är värt all tid och slit man lägger ner på det! kunde verkligen inte sluta le efter.

har haft 5 superhärliga dagar, med många skratt, goa kommentarer och grymma lagkompisar. Underbara människor från sveriges alla hörn och fantastiska simningar!


en jättedålig bild, men har ingen annan för tillfället. från prisutdelningen
på 4x50 fr iallafall. Helsingborg, Väsby, skövde

back to life

hemma efter en låååång vecka i väsby. ska bli skönt att sova i sin egen säng (jag har sovit på en soffa i 4 nätter nu). kommer en uppdatering om helgen imorgon efter att jag varit på möte med jobbet. godnatt!

upplands väsby

dags att bege sig till väsby och JSM! kommer hem sent söndag kväll.
mitt tävlingsupplägg ser ut så här:
torsdag fm: 4x50 fr & 100 ry
fredag fm: 4x100 fr
lördag fm: 4x50 me, 100 fr & 4x200 fr
söndag fm: 50 fr & 4x100 me
och sen med största sannolikhet ett par finaler om inget otippat händer.

ha en trevlig vecka, det ska jag!

the last day before the last time

efter 9,5 timmars jobb, ett sista träningspass innan JSM och varit hemma hos lisen en sväng..så har jag nu ätit kvällsmat och gosat ner mig i soffan där jag tänker spendera resten av kvällen. imorgon runt 12 åker vi upp till väsby och simmar JSM torsdag-söndag, mitt sista JSM i kortbana.


looking at your best friend & laughing because you know what they're thinking



could life be to small?

idag har jag varit på möte i mariestad med jobbet hela förmiddagem, sen har jag varit på stan en sväng. behövde en större almenacka för att få plats med allt som händer i mitt liv at the moment. tyvärr inte så mycket intressant dock. ska träna sen ikväll, det ser jag fram emot. imorgon jobb 7-16.30, det ser jag mindre fram emot..


snodde en bild av louise från galan i lördags.

you are everything and more


through every heartbeat

pinsamt hur bra sverige spelar handboll.
idrottsgalan igår var helt okej, lite väl utdragen dock. men trevligt sällskap och andra man träffa där med såklart. efter drog jag,carro och sofia till stan en sväng, hamna tillslut på pims med några grabbar en stund innan vi åkte hem. sofia sov här och imorse hade jag min teknikgrupp och efter det tränade vi, underbart pass. nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på chuck, i eftermiddag ska jag till pappa.


SO TRUE



tapering

nyss kommit hem från dagens enda simpass. ett pass på ca 3k och vi fick ledigt från träningen i eftermiddag..behöver jag säga att jag älskar att toppa? Nu ska jag iallafall kolla några avsnitt av chuck och sen kommer carro hit. Kolla lite handboll och göra oss i ordning, för ikväll ska vi på idrottsgalan. snajsigt!


hahah (förlåt carro). men se vilket mästerverk jag och carro skapa
på idrottsgalan förra året!

even if you where a million miles away


hehe, sött

har spenderat min fredagskväll med lisen. först gick vi till mamma mia, åt god mat och prata om allt mellan himmel och jord. sen gick vi hem till tamas och elynor en sväng, kollade på tv och snackade skit. haha, de är så himla goa tillsammans! kom nyss hem och ska snart sova, kan inte beskriva känslan av att varken behöva gå upp 06 eller jobba på hela dagen imorgon, så skönt. istället händer annat trevligt.

if you only knew

det är superroligt att simma syrapass helt själv på morgonen. men nu är det gjort iallafall. ikväll jobbar jag till 21.30 och imorgon 7-16.30, sen äntligen lite ledigt! om en vecka är första försökspasset på mitt sista JSM klart.


soluppgång i thailand

2012-01-18




var nere och träna på förmiddan för jag skulle jobba på kvällen. efter lunchade jag och mamma på kryddan, gott! Sen gick jag hem till lisen, vi bakade en kalddkaka som aa inte blev så lyckad men god. Sen har jag jobbat hela kvällen. nu ska jag kolla på chuck och sen sova!


The key is to listen to your heart and let it carry you in the direction of your dreams

helt död nu. sov dåligt i natt och gick upp 06 för att jobba 7-16.30. stressa till träningen som började fem och som var jobbig, dags att börja släppa nu. hade ett tryck över ansiktet hela träningen och kände mig allmänt konstig med, hoppas det beror på dagen och inte att jag håller på att bli sjuk. citerar tamas: "får du bihåleinflammation nu slår jag ihjäl dig". så bäst att inte bli det.
nu ska jag äta kvällsmat, kolla handbollen och sen sooova!


and all that noice was really a beauty melody

sitter och kollar chuck för ovanlighetens skull, är helt såld på den serien. hämtade säsong 3&4 hos lisen imorse. i vilket fall, ikväll ska jag gå intro på nytt jobb. Hoppas det funkar bra, isåfall börjar jag jobba "fast" inom en snar framtid, håll tummarna!



four weeks

efter ett sjukt jobbigt pass igår åkte jag till igelstorp och hade en mysig kväll med två underbara vänner!
imorse hade jag min teknikgrupp (haha, så söta!), sen träning som vanligt. Gick och kollade på emmas innebandymatch en sväng efteråt och nu ska jag till pappa!


Jag kan vänta föralltid, men inte länge till

älskar lördagar, de är så sköna. sovmorgon, slappa hela dagen och göra något skoj på kvällen. NEJ JUSTE, vi har ju dubbla träningspass som vanligt. har nyss kommit hem från det första, som var riktigt gött faktiskt. dock skulle det bli syra i eftermiddag så det jämnar ut sig. ikväll ska jag iallafall till mina gamla hemtrakter och träffa mina fina vänner därifrån och några därtill!

visst ja.. mötet igår gick toppen! och efter jobbet hade jag en supermysigt kväll med två grymmar tjejer!


lucky day

idag är det fredag den 13:de och om 3 månader fyller jag 20 - också fredag den 13:de, nice.

ska snart iväg på intervju (!), sen ska jag möta lisen i stan och ta en lång fika. sen jobbar jag 15.30.21.30 och efter det ska jag nog träffa lisen och carro, bra dag!

and when it's hard, it really is hard

mördarpasset var verkligen ett mördarpass. godbitarna var; 8x100 MAX start 3.00 -ligg under 1.05 .. haha (!) det gjorde jag inte räcker det väl med att säga. efter det bjöds det på 3x200 brooken - ligg under pers. här gick det lite bättre. vet inte om jag eller mitt knä gillade passet minst, det är iallafall stort som en handboll nu igen. i vilket fall; jag kommer somna gott ikväll!
imorgon blir en spännande dag! :) 

idag är det förresten en månad kvar till teneriffa, ska bli underbart att komma iväg ett tag!



så här svullet var mitt knä för ett par år sedan när jag hade skadat det
(detta var typ 4 månader efter jag skadat det med..)



it's a new day



har spenderat första halvan av dagen i soffan framför chuck, med tanke på vädret ute så tycker jag det var okej. verkar som att det blir ett mördar-syrapass i eftermiddag, så kan ju behöva ta det lite lugnt innan. ska iallafall möta lisen sen och gå till gymmet innan träningen. tills dess ska jag fortsätta göra ingenting. imorgon blir en hektisk dag.

reunion

har nyss kommit hem från stan, där jag ätit lunch och suttit och pratat i flera timmar med sofia, amanda och louise. riktigt trevligt! nu ska jag gå iväg till lisen en liten sväng och sen ska vi gå till träningen. min magkänsla säger att det kommer bli ett lika roligt pass som igår.


blid från när vi va i tylösand en sommar för några år sedan, helgrymt.

for as long as i got you i'll be alright

idag har jag: kollat på tok för många avsnitt av chuck och tränat ett för långt och jobbigt pass. fick ett spännande telefonsamtal med, ska bli intressant att se vart det slutar. håller tummarna!
nu ska jag fortsätta kolla på chuck och sen sova. imorgon händer det lite mer i mitt liv!


chill för hela slanten

idag har varit en återhämtningsdag från föregående vecka. låg i soffan halva dagen, sen gick jag hem till lisen och kollade på chuck. nu har jag precis tränat ett skapligt lugnt pass och ska lägga mig i soffan och fortsätta kolla på chuck resten av kvällen, skön dag.


resultat

efter en tuff helg med långa dagar i en varm simhall och 14 lopp i kroppen så tycker jag inte att jag borde vakna klockan 8 dagen efter...iallafall, sitter här och skriver upp resultaten från helgen i min bok som jag började med 2005. (lite kul att se kontrasterna, haha). tänkte iallafall att jag kunde dela med mig av detta här med då jag ändå inte har något vettigre för mig.

lördag fm:
200 fr: 2.13.65 - delad 4 till final (stark konkurrens där) men strök mig pga. lite olika orsaker.
50 ry: 32.56 - 7:a till final
50 fr: 27.61 - delad 2:a till final
4x200 fr: 8.36.45 jag andra sträckan: 2.11.79 - 1:a! första gången vi vann över mass på 4x2!

lördag em:
4x50 fr: 1.47.60 jag andra sträckan: 26.53 - 1:a! ännu en skön lagseger, tog mass med 3 hundradelar!
50 ry final: 31.91 - 4:a. pers och första gången under 32!
50 fr final: 27.51 - 2:a.
4x100 me: 4.29.76 jag fr: 59.53 - 2:a. bra av laget, men min tid var inte bra.

söndag fm:
100 fr: 1.00.32 - 2:a till final
100 ry: 1.08.98 - 5:a till final
4x50 me: 1.59.97 jag fr: 26.39 -1:a! grym seger, tog mass med 5 hundradelar och är riktigt nöjd med min sträcktid.

söndag em:
100 fr final: 59.12 - 3:a helt okej tid, bättre än jag väntat mig såhär dags på säsongen.
100 ry final: 1.07.45 - 3:a strax över pers och bästa tiden jag gjort på 2 år.
4x100 fr: 3.56.76 jag sista sträckan: 58.66 - 2:a

ja, nöjd med helgen överlag som sagt. gått snabbare än det brukar på jdm trots att jag simmat med ett halvskadat knä. hoppas nu bara att det håller i sig och blir bättre, för det är ju om 2,5 vecka man ska vara snabb!

JDM

-har precis kommit hem från uddevalla och mitt sista JDM någonsin.
-har haft en rolig helg, träffat många goa människor och simningen gick mycket bättre än förväntat.
-vi vann 3 av 5 lag och 2:a på de andra.
-blev ett par individuella pallplatser och något personbästa med.
-ryggsimmet och frisimmet i korta medleylagkappen är nog de resultat jag är nöjdast med. 
-mitt knä har pajjat igen med, så simmade med ett väldigt svullet, stelt knä hela helgen. hoppas bara jag kan träna ordentligt till JSM så.

godnatt.


gryyyyymmtt

J-VM GUUUUULD!!! svenskarna vann finalen mot ryssland, så jävla grymt!! lite coolt att max från skövde och collberg från mariestad är med i truppen och gör det så jävla bra. max blev bästa målskytt i turneringen till och med!
detta gjorde det lite lättare att gå upp idag, nu ska jag jobba och sen blir det inget skrivit här över helgen.



hektiskt

jobb 7-16, direkt till träning och tränarmöte efter det. kom typ precis innanför dörren med andra ord. sov typ 3 timmar i natt med, kunde verkligen inte somna. så nu är jag rätt död. imorgon jobbar jag 9-16 och sen åker vi till uddevalla och simmar jdm (mitt allra sista). ha en trevlig helg!


någon gammal bild från uddevalla


tusen gånger om

efter 18 timmars arbete gick jag direkt till träningen i spöregn och storm. bra början på dagen. blev dock genast bättre, vi hade ett riktigt chill pass..vart kom det ifrån?! superskönt iallafall. Nu ska jag kolla hockeyn från i natt även om jag vet hu det gick, går SKAPLIGT bra för lille max!! sen ska jag sova innan det är dags för nästa träning.


seriöst, grym grabb. 4 mål i första matchen, gjort de avgörande målen
i de två senaste matcherna, m.m. gjorde kvitteringsmålet och satte en straff
som tog sverige till final inatt. man blir stolt skövdebo!

feeling free to feel

har varit iväg och tränat nu på morgonen och om en stund ska jag iväg och jobba tills 09 imorgonbitti. ha en trevlig dag!


and for you i would have given the whole world up



like living in a world where it's christmas eve every day

Den här veckan blir det fullt upp, massa jobb och massa träning - vilket jag dock kommer missa en del av eftersom jag har massa jobb. sen åker vi till uddevalla över helgen.

lisen kom hit igår eftermiddag och höll mig sällskap. satt och prata en stund och sen tog vi en promenad innan vi gick ner till bion. new years eve såg vi på och den var helt okej. hade sina roliga stunder iallafall. nu har jag sovit ut och ska snart möta upp lisen och ta en sväng till gymmet. jobbar ikväll, 15.30-21.30.

lite bilder från nyår som jag snodde från louise :)



så tar ett nytt år sin början

vem vet, kanske kommer upp en liten resume om året som gått sen ifall jag får lust och orkar.

hade en jättetrevlig kväll igår och firande in det nya året på ett bra sätt med goa människor. puss på er! efter ca 4 timmars sömn skulle jag gå upp för att jobba..kanske inte ultimat. gick in i väggar och bänkar och somnade nästan stående. har nog lite sömn att ta igen. men nu är jag färdigjobba och ska bara ta det lugnt tills ikväll, då ska jag och lisen gå på bio. hoppas alla hade en bra kväll igår!

shaa snygging

RSS 2.0