It can happen to anyone of use, anyone you think off

Sitter på jobbet och äter lite frukost nu. Slutar vid 9 och då ska jag till pappa! Ha en trevlig dag. 
 
Budapest och lite värme skulle ju inte vara fel nu i den sköna svenska sommaren...

A friend is one of the nicest things you can have, and one of the best things you can be.

"Sicken speed han hade! Cameron van der Burgh från Sydafrika. Full fart från början. En bra bit under v-rekordet redan efter 50 meter. Världen, Sydafrika och arenan i London jublade med honom när han lade sig på simlinan i en stor segergest – pekade mot kompisen Alexander i himmelen och var så lycklig. Idrottsglädje när den är som allra bäst." så fint gjort av va der Burgh.
 
__________________________
 
Nu ska jag gå till jobbet snart, 24 timmars pass väntar..
ha en bra dag!

"last year you cried for our nation, this year our nation cries for you"

 
har precis kollat på finalen 100 br herrar, där skulle ju Dale Oen varit med, regerande världsmästare..det skulle varit hans lopp. han som skulle slagit världsrekordet! tragiskt, livet är orättvist. "Alexander Dale Oen blev 26 år gammal. Han blev förste norske simmare att ta medalj i OS när han tog silver på 100 meter bröstsim i Peking 2008. 2011 vann han VM-guld på samma distans i Shanghai."
älskar den här bilden. Dagen efter Utöya och Alexander vann VM-guld på 100 br.
när han kom i mål visade han att han simmade hem det guldet för Norge. så starkt!
 
Har haft en trevlig dag. Åt lunch på Alpina med Carro och Sofia. Sen köpte vi godis och kollade på film. Gick hem och fixade med lite saker och sen gick jag & Lisen upp till berget, sprang 4 km och gick hem igen. Sen slappande vi lite framför tv:n innan jag gick hem, duschade och nu sitter jag här framför simningen. Går ju inte riktigt som man hoppats. tråkigt med både Sarah och Jennie, men men. Imorgon ska jag jobba i 24 timmar, tjohoo.

just an ordinary night

hade en riktigt rolig kväll igår även om den inte slutade som vi tänkt oss kanske, haha. men vi hade roligt och det är det viktigaste. Nu sitter jag och kollar på OS, snart simning. väntar på att Carro och Sofia ska höra av sig så vi kan dra och käka lunch någonstans senare.
 

OS

måste bara påpeka att det jobbiga med os är att allt man vill se går samtidigt. så nu sitter jag och tittar på fotbollen på tv samtidigt som jag tittar på sminingen på datorn. lite jobbigt när kommentatorerna pratar i munnen på varandra, men annars tycker jag allt jag löst det rätt bra.
 

en bra lördag

gick av jobbet vid 09 och efter det har jag hunnit packa massa flyttlådor (nej,jag ska inte flytta), bära runt lite möbler, varit på systemet, duschat, målat naglarna och börjat kolla på simningens första försökspass på OS. och klockan är bara tolv, duktigt! vid fyra ska jag och carro till Sofia. Grilla och lite annat skoj. Ikväll blir det utgång!
 
sup och svälj, trevlig helg. typ.
 
 
 
 

lite bilder från de senaste dagarna

Jag och Lisen i borås på sum-sim
lykke & smilla, nyvakna uppe på loftet
går inte att få den åt rätt håll. men mumrik, gosigaste katten.
 
 
lykke fiskar vid havet
sällskapspel på kvällen/natten. Freja & viggo på bild
Noa, Lykke & viggo steker på klipporna. Gulli & jens åker ute på havet.
Jag, Noa & viggo.
åker båt, härlig bild! Noa, Freja, Viggo & jens.
gosig!
Viggo, Mattias och Janina på lilla bornö.

levt livet

kul att jag skrev ett superlångt inlägg och så försvann allt..men får väl försöka skriva om det. Bilder från veckan kommer imorgon!
 
Om någon missat det så har jag spenderat de senaste dagarna i Torreby hos lykke. Har haft det kanonbra. De bor perfekt, goaste familjen och härligaste dagarna! ska försöka mig på en liten sammanfattning;
 
söndag; När sista passet på sum-sim var slut åkte jag & Lykke med Jesper till uddevalla och sedan vidare hem till henne. Kollade runt lite hur hon bodde (mysigt hus med stor trädgård precis vid en golfbana, ett slott och havet!), hälsade på alla djur (massa ankor, 2 hundar och 9 katter varav 5 kattungar - jag var i himmelriket) och pratade med alla familjemedlemmar som var hemma. Åt kvällsmat och satt och pratade med alla en stund innan vi gick och la oss. Lykke har sitt place uppe på loftet,hur mysigt som helst att ligga där och höra alla som grejar och pratar där nere.
 
måndag; när vi vaknat och ätit frukost gick vi hem till lykkes grannar som behövde hjälp med städning. Hur söta och pratglada som helst! efter det gick vi ut och sprang 8 km som sedan av slutades med ett dopp i havet med kläderna på. När vi gått hem, duchat och ätit lunch bakade vi paleo-bullar. Slappade sedan lite framför tv:n med gulli, tove, noa och viggo innan det var dags för middag. Kaos när typ 10 pers ska äta samtidigt och pratar i munnen på varandra, haha. Efter det avslutade vi kvällen med att kolla på en film allihop, mysigt!
 
Tisdag; åkte vi till torp på förmiddagen med Jens, Gulli och tove. strosade omkring och shoppade lite.När vi kom hem gick vi ut och sprang en liten runda med smilla. På eftermiddagen gick jag och lykke ner till havet. Fiskade, Bastade, drack gott och tog några dopp i havet när vi blev för varma. Fick även sällskap av jens och gulli på slutet. När vi kommit in igen blev det kvällsmat och lite slappande framför tv:n. Fick även en omgång knäckande i ryggen, Björn var hemma en sväng och han är kiropraktor. Sen spelade vi rappakalja halva natten med Viggo, Noa, Gulli, Jens och Freja. Riktigt roligt!
 
Onsdag; när alla vaknat, ätit frukost, packat och fixat med lite mer så åkte vi ut med deras båtar. Åkte ut till Bornö där vi la oss på klipporna och solade, åkte ring efter båten och hoppade från höga klippor. På eftermiddagen åkte vi över till lilla bornö dör Kulan, Fredrich, Christoffer, Angelica och Janina var, så spenderade vi resten av dagen där med dem. När vi kom i land igen åt vi kvällsmat och sedan blev det film-mys.
 
Torsdag; Idag var det egentligen tänkt att vi skulle åka till liseberg, men när vi såg vädret så var det ingen som var så sugen längre. Blev ännu en dag på havet istället. Åkte till Lilla bornö där de andra var. Solade, badade, hoppade från klippor, åkte båt och skrattade. Så himla sköna människor! På eftermiddagen åkte jag med Gulli och Fredde in till uddevalla när de skulle jobba, och så tog jag tåget hem.
 
Så nu är jag hemma och ska snart sova så jag orkar med ett dygn på jobbet imorgon. Har haft det helgrymt iallafall! bilder kommer imorgon!

Stek

Sitter och kollar på viggo och gulliver när de Spelar halo just nu. Idag har vi varit ute på havet hela dagen, så himla underbart. Åkt båt, åkt ring efter båten, solat, hoppat från klipporna och haft det sjukt gött. Orkar inte skriva mer från mobilen, det bara laggar.. Men får se när jag uppdaterar igen, imorgon ska vi till liseberg hela dagen och sen ska jag åka hem på kvällen för att gå på ett dygnspass på jobbet fredag morgon.  Seeya!

Having a great time

Sitter och kollar på tv med lykke,gulli,noa och tove för tillfället. Ska äta om en stund och sen spela spel tror jag. Idag har vi bla. städat hos lykkes grannar, så söta! Sprungit typ 8 km och avslutade med att hoppa i havet med kläderna på, skönt! Bakat bullar och mycket mer skoj. Har det verkligen grymt här!


Having a great time

Sitter och kollar på tv med lykke,gulli,noa och tove för tillfället. Ska äta om en stund och sen spela spel tror jag. Idag har vi bla. städat hos lykkes grannar, så söta! Sprungit typ 8 km och avslutade med att hoppa i havet med kläderna på, skönt! Bakat bullar och mycket mer skoj. Har det verkligen grymt här! Lite bilder från helgen och idag..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_500d9e169606ee02f600001a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_500d9e18ddf2b36c4200000f.jpg" class="image">


Om my way

Sitter i en minibuss med lykke och jesper påväg från borås till uddevalla. Ska va hos lykke till på torsdag, underbart! Så lär inte bli mycket skrivet här! Just so you know. Ha det gott! 

Afterwork och ungdoms sm

Sitter på ett vandrarhem i borås och kollar på tv at the moment. Har varit på badet och kollat ungsoms sm hela dagen, gött väder och roliga simningar att se på! 
 
Igår hade jag och lisen homemade afterwork, riktigt trevligt faktiskt! Vaknade 2 ggr i natt av att hon låg och drog i mitt hår förresten, jättenormalt och så.
 
Men nu ska jag återgå till att vara social! Och bloggappen är inte på fungerar-humör idag, aå bilder kommer en annan dag. Puss och kram lila banan!

äntligen!

jag är leeeeedig i 7 hela dagar nu!!!! gick av 09 imorse och jobbar inte förrän nästa fredag igen, hur skönt som helst. Kände mig bakis när jag vaknade på jobbet imorses, hela huvudet dunkade, det var inte så skönt. Lite bättre nu som tur är. var och tränade en sväng förut och nu har jag precis packat klart min fula tjocka väska. hade varit skönt med en powernap nu, men måste till stan och fixa lite saker.
 
Har en helgrym vecka att se fram emot. Ikväll ska jag och lisen ha lite kvalitets tid, har inte hunnit ses så mycket det sista. Sen sover jag hos henne och imorgon åker vi några stycken ner till borås och kollar Ungdoms SM. Är där lördag-söndag och sen åker jag till uddevalla direkt efter och är där till på torsdag, greeat!
 

djobbigt-djobb

dags att gå till jobbet för ännu ett 24h pass,weehoo.  ha en trevlig dag!
 

precis som gamla goda tider

hade en jättemysig kväll med lisa & linn. Laga tacos, satt och pratade i flera timmar, kollade på massa oth-avsnitt och my sisters keeper. På förmiddagen idag kom Felicia och hämtade mig & linn så tog vi en fika på stan. hann även med lite shoppning.Roligt att träffa felicia igen, lägensedan nu. Vi var bästa vänner från att vi gick i trean till sexan. skönt att hinna träffa alla mina gamla igelstorpare (bodde där i 17 år för de som inte vet) lite nu när jag har simledigt.har så många roliga,knäppa,fina,speciella minnen med dem.  Två kanondagar helt enkelt.
 
När jag kom hem från stan tog jag en sväng ner till p4 och tränade lite, sen har jag försökt packa lite och nu ska jag fixa lite kvällstmat.
 
hahaha, jag,linn&felicia för 6 år sedan. söta vi var.

nice moments

idag har jag hunnit med rätt mycket tycker jag allt. gick av jobbet kl 09, sen låg jag ute i solen ett par timmar (sen började det regna istället,skräll..). Gick in till stan och höll lisa&linn sällskap när de åt lunch och sen gick jag ner till arenan. Körde styrka och simmade lite. Nu ska jag strax ta bussen till igelstorp och spendera min kväll och natt där med lisa och linn, åh vad jag älskar sommar, lediga dagar och fina vänner!
 
hinner inte lägga upp bilder nu för jag kommer missa bussen annars, så kan ju försöka ta lite kort ikväll så man kan bjuda på nya bilder imorgon istället. So long!

We somehow found that you and I collide


just like seasons, people change


weekend

hade en skön kväll igår hemma hos linn med henne, lisa & hanna. (och daniel då, men han ville inte kolla på våra tjejfilmer så han satt i andra delen av huset och spelade tv-spel, haha). Vi kollade på film, åt godis, pratade och skrattade. Gosiga vänner jag har!
 
Nu har jag precis varit nere på p4 och gymmat lite, om en stund ska jag till pappa.
 
förresten så längar jag sjukt mycket till fredag morgon. då är jag ledig i en vecka plus att jag bara har massa roligheter att se fram emot de dagarna, kommer bli grymt!
 
orkar verkligen inte hämta sladden till telefonen, så fortsätter med mina bilder i repris.
 

Semester?

4 veckors semester!!! eller inte. deprimerande att höra äverallt om alla som får semester  och så har man själv ingen semester alls. som tur är är mitt schema lagt så att jag är ledig 7 dagar i sträck en gång och 6 dagar i sträck en gång (hoppas jag), alltid något.
 
idag har jag varit hurtig, efter att jag slutat imorse gick jag upp för strupen till berget (ca 3km), sprang 5km ökande och gick hem igen. senare ska jag träffa lisa & linn!
 

Don't want to grow up

du ska inte göra dig äldre än du är, för innan du vet ordet av har livet gjort dig äldre än du vill vara. 

lindexkids

 
har haft en supermysig och rolig dag i göteborg med Sofia & Louise. Det bjöds på shoppning, god mat på jensen's och massa skratt. Själv fick jag med mig en jacka, en tröja och ett linne hem. toppendag med fina vänner!
 
imorgon går jag på ännu ett dygnspass på jobbet, ännu en fredag. jobber väldigt många fredagar i sommar och det är ju lite småsegt (eftersom jag inte slutar förrän 09 lördag morgon så är ju hela fredagen borta). nåja.
 
 
 

A vice man once said..

En hemlighet betyder lika mycket som den vi helst vill berätta den för.

Forever, to the end of time


regnet det bara öser ner, mer och mer (bokstavligt talat)

aah men se där, fick bort lite saker ändå. lite stolt, men ska till göteborg på torsdag så det lär ju fyllas på lika fort igen.. imorgon går jag på ett 24h pass på jobbet igen. har varit superskönt med 4 hela dagar ledighet, dock har det gått för fort. när man jobbar ett dygn känns det som fyra men när man är ledig i fyra känns det som ett. tänk om det kunde varit tvärtom! Av de närmaste 72 timmarna ska jag jobba 48. men om lite mer än en vecka är jag ledig 8 dagar i sträck, snajsigt!
 
ett försök att få lite sommarkänsla i det härliga svenska sommarvädret
 

you're out, you're in and you're out

har precis kommit hem från pappa, inte gjort något speciellt utan tagit det lugnt och så, skönt. nu ska jag försöka få lite ordning på mitt rum, jag bara köper saker hela tiden (mest kläder ja) utan att göra mig av med gammalt, så börjar få ont om plats. tyvärr har jag ju det problemet att jag inte gillar att slänga/ge bort saker - de kan ju komma till användning....någon gång. men ska göra ett tappert försök nu iallafall!
 

Bästa sättet att spara tid på, är att använda den

hej hej hemskt mycket hej! ska kila iväg till stan en snabbis nu när det öppnar och sen åker jag hem till pappa! have a nice day.
 

törebodafestivalen

hade en go kväll igår. jag & lisen åkte hem till Jonas på förfest med trevliga människor i några timmar. satt ute på balkongen, pratade gamla minnen och drack gott. Sen blev det en snabb promenad ner till rese, vi kom typ 2 minuter innan tåget skulle gå, good job! när vi kom till töreboda gick vi först en mil (kändes det iallafall som) hem till Sara och efter att vi varit där en kort stund gick vi in till festivalen. Efter kanske 1 timme hade typ alla tappat bort varandra, ganska lätt hänt om man säger så. Men det var en supertrevlig kväll med goa vänner!
 
idag sov jag till 10 (!!), det händer inte ofta kan jag säga. Dock gick jag inte och la mig förrän efter 2 någon gång..men ändå. Idag har jag bara varit på stan en snabb sväng och sen varit hemma hos lisen, legat halvdöda i varsin soffa och kollat på film. Nu väntar jag på mat och sen skulle vi nog cykla bort till IP och kolla när SAIK spelar.
 
 

Chilledill med skill

Har det rätt bra just nu. Jag Och Emma ligger i varsin säng med varsin mobil i handen medan Lisen plattar håret bara för att locka det Igen. Vi va uppe en sväng på berget i morse när jag slutat jobbet och sen har jag bara varit hos Lisen och tagit det lugnt. Nu väntar jag på att Lisen ska bli klar så vi kan gå hem till mig och jag kan få göra mig iordning inför kvällens bravader. Ha en bra kväll, de ska iallafall jag! 

everything and something more


Livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns

har haft en supergo dag! i förmiddags mötte jag min fina lisa på stan, tog en gófika i solen medan vi uppdaterade varandra om det senaste och sen blev det naturligtvis lite shoppning med. Sen åkte jag upp till berget, sprang 5 km och styrketränade lite. Gick in till badet och simmade av lite med sum-simmarna som hade träning. Sen gick jag och Lisen hem till henne och åt kvällsmat, och sen gick vi ner till torget och kikade på underhållningen där. så nu har jag precis kommit hem. Imorgon väntar 24 timmars jobb.
 
 

cooler then ice, hotter then fire

rena rama sommaren ute nu ju, fast så var det ju juli nu med. tack sommaren för att du kom, du får gärna stanna i ett par månader nu. har knappt varit ute i solen något idag ändå, kasst jag vet. När jag gick av jobbet imorses åkte jag med mamma till hjo, var nere vid standpromenaden en sväng och sen handlade vi lite smått och gott. sen har jag uträttat lite alla möjliga ärenden och nu på kvällen har jag varit uppe i simsjön en sväng med Carro och Lisen, mysigt med lite väl kallt i vattnet dock.
 
Har inhandlat en ny telefon idag med, min gamla slutade ju fungera lite när den kände för det. Kan väl inte påstå att jag och min nya är så bra kompisar än, men vi vänjer oss väl vid varanda..om den kan börja göra som jag vill någon gång.
 
Nu ska jag leta upp lite kvällsmat, ta en kall öl och kolla på något bra på tv (om det finns något).
 
fortsätter att sno bilder från lodis för hon har lite roligare bilder än mig, hehe :) glada tjejer!

A friend is one of the nicest things you can have, and one of the best things you can be


my body is in pain

och jag som trodde jag var vältränad. Igår innan sista finalpasset var vi kvar på badet och då spelade vi fotboll med några i mass i nästan 2 timmar. jag simtränar varje dag och har spelat fotboll i 10 år, ändå har jag haft helt sjukt ont i fötterna och benen idag. tragiskt, haha.
 
Har agerat flytthjälp idag med, så nu är det inte bara fötter & ben som värker. Fia och Elwin började flytta idag så har spenderat hela dagen med att bära lådor och möbler (med lite avbrott för korvgrillning och massa prat). Riktigt trevlig dag!
 
Imorgon börjar jag jobba 09 och slutar 24 timmar senare, så ha ett trevligt dygn!
 
var bara tvungen att sno den här bilden från lujs (haha). tyckte den va så himla gosig!
från en av alla bussturer fram och tillbaka den gångna veckan.
 

SM/JSM Norrköping 2012

måste bara säga hur underbart skönt det var att sova i sin egen säng, lagom stor och sköna kuddar! stugan vi bodde i var från 1700-talet, undra om människorna var dvärgar då? haha, killarna hade lite problem att gå raklånga ibland. Annars så hade jag gärna stannat ett par dagar till, så skönt att vara iväg på sm - bara vara där, simma och träffa härligt folk. Man liksom kopplar bort omvärlden och lever där och nu.
 
mina egna lopp var väl sådär, hade ju kunnat få gå lite snabbare. menmen, det kommer fler tävlingar. Lite pers på 50 rygg iallafall. Och även om inte sm gick kanon så har jag sänkt alla mina tider från förra året, så det går ju 100% framåt i persväg. Andra i klubben och även fina vänner från andra klubbar simmade kanon, så grattis till dem! Har varit en underbar vecka med bra simningar, underbara människor, fotbollstittande & fotbollsspelade, sol, skratt, bad, grym stämning, vattenskvättning (tack anna,haha!) och mycket mer. Lika tråkigt som alltid när höjdpunkten på säsongen är över. men det har iallafall varit en grym säsong!
 
Nu har jag iallafall sommarlov från simträning ett tag och dags att börja jobba igen efter 1,5 vecka ledigt. går på ett 24h pass imorgonbitti. Nu ska jag sticka till stan och uträtta lite ärenden.
 
har tyvärr inga bilder från veckan än, så snodde några goa från mästerskapsidan!

vi hade iallafall tur med vädret

hemma efter 6 härliga dagar på SM i Norrköping. Toppenväder över lag, bra och roliga simningar att kolla på och underbara människor från sveriges alla hörn. Blir en lite mer utförlig uppdatering imorgon, ska kolla klart på fotbollen nu och sen sova. helt död efter dessa dagar!
 
här har jag spenderat min vecka, dock liite fler människor än på bilden.

last one, tonight i'm coming home


RSS 2.0