that might be a good idea


good question, right?


that's true


testelitest

har försökt mig på det här med tidsinställt inlägg, så om man kan läsa det här fungerade det antagligen. Nu befinner jag i Norrköping som sagt och har avverkat första försökspasset på SM och mitt sista JSM i långbana någonsin. Troligtvis har jag simmat en 100 rygg och 4x100 fritt och förhoppningsvis med bra resultat. nu vet jag inte
vad jag ska skriva mer eftersom jag inte vet vad som hänt än..tror jag får köra lite bilder de andra dagarna istället.
 

let's go!

nu ska vi snart sätta oss i minibussen, tagga till goa låtar och bege oss till norrköping. Idag är det bara insim som gäller och imorgon börjar tävlandet. Jag simmar 50,100 fr 50,100 ry och alla lagen. Ska bli grymt roligt!
 
kör på en till video (har aldrig fattat hur man lägger upp youtube klipp på bloggen.. så länkar istället) http://www.youtube.com/watch?v=UilHJPklO38
 
ha en grym vecka; det kommer iallafall jag att ha!
 
ett dopp i halvet på SM i halmstad förra året

tagga!

spenderade min eftermiddag hos fia, chilledillade i soffan framför filmer. det får man göra när det regnar ute, helt sjukt..det har inte varit uppehåll en minut idag ens. det har bara regnat, regnat och regnat konstat. hoppas himlen är slut på regn nu så vi får bra väder i norrköping.
 
Och på tal om norrköping, sitter och försöker få lite tävlings-feeling. Kollar på ett klipp från JSM i kortbana i vintras när vi tog brons på 4x50 fr! http://livetiming.se/superlive.php?cid=928&session=2 (man får bläddra ner i spalten till höger till klippet där det står Final Gren 1..gick inte länka direkt)
 

last practice for the season

sådär, då har jag avverkat min sista träning för denna säsong, så snart får jag semester. Imorgon åker vi upp till Norrköping och simmar SM/JSM resten av veckan. Ska bli toppen, precis som vanligt med SM..bara hoppas det inte regnar allt för mycket, men det ser ju lite bättre ut när man kollar vädret nu iallafall. 
 
Nu ska jag leta igenopm kylskåpet i jakt på något ätbart och sen får vi se vad ska händer. Mina planer blev inte riktigt som det var tänkt idag, plus att det regnar konstat så ut vill jag inte gå. Måste packa sen med. nåja, vi börjar med mat och en film!
 

älska mig igen

hittade på lite att göra till slut. Först gick jag och Lisen till maxi en sväng, dock kom båda därifrån tomhänta. sen gick vi på bio - älska mig igen. Vilken sjukt otroligt fin/hemskt/underbar/rolig/sorglig film. Den var verkligen jättebra, ännu bättre att den var baserad på en verklig berättlse som man får läsa lite om i eftertexten med. Men filmen var verkligen sevärd, man skrattade och grät en skvätt om vartannat. se den!
 
nu ska jag fixa kvällsmat och kolla på fotbollen, ha en trevligt kväll!
 

do whatever you want

klockan är inte ens ett än och jag har inget mer jag behöver göra idag, superskönt. Tränade i förmiddags, ett pass på lite över 2000 meter.. helt okej! nu ska jag fortsätta läsa i min bra(iga) bok som jag lånat på jobbet medan jag väntar på maten. sen ska jag väl försöka hitta på något vettigt!

en lördagkväll, inte som alla andra

kom precis in efter en mysig och annorlunda lördagkväll. jag och lisen åkte först upp till simsjön en sväng, satt på bryggan och pratade. Sen åkte vi ut till silverfallet och gick där istället. jättefint (och geggit).vi blev som små igen - byggde båtar, gick på upptäcksfärd och när fallet tog slut så följde vi stigen och hamnade mitt i en kohage som till råga på allt var full med kor. och de blängde på oss som att de ville äta upp oss typ, men vi gjorde en snygg liten manöver och lyckades komma undan, haha! härlig kväll.
 
 
hahaha, fina.

midsommardagen

hade en mysig kväll hemma hos louise igår med god mat, mycket prat, kubb (med cp-pinnen), ännu mer prat och självklart gos med kissarna! somande runt halv 2 och upp strax efter 7 idag för jobb. kunde inte hitta min cykel imorse när jag gick ut heller, tillslut insåg jag dock att jag glömt den vid arenan i måndags. slutade 16.30 och efter det gick jag direkt till träningen. Nu sitter jag framför tv:n och ikväll ska jag va med lisen!
 

midsommar!

efter en kort men kall träning på berget ska jag nu hoppa in i en varm dusch, sen göra mig i ordning och gå till lisen. Laga mat och ta det lugnt med henne och Carro en stund innan vi åker till Louise ikväll. trevlig midsommar allihop!
 
såhär firade vi midsommar 2010.

full rulle

asgo träning imorses och sedan har det varit kalas hela dagen. galna kusinbarn jag har, de tar ju död på mig. Marwin och Leone står på händer samtidigt som de sitter skräddare i luften samtidigt som de går ner i split och inte nog med det, när de är klara vill de att jag ska göra samma sak. jo men visst, jag som typ är stelast i världen. 
Teddy (2,5 år) frågar mig om jag är kär, så svarar jag att jag är kär i honom... efter det går han och stoppar i godis i min mun resten av dagen, haha!
Leone (10 år) säger att jag är jättesnygg, sen gör hon en fläta i mitt hår och säger "nu kommer du bli snyggast i världen..eller nää inte världen, men skövde iallafall".
nu ska jag kolla på fotbollen och återhämta mig lite, imorgon blir det träning på fm och sedan lite lugnt midsommarfirande med goa tjejer!

swing by them

efter träningen imorse åkte jag till min kusin som flyttat till hjo nyss. gick rundtur i deras lägenhet och sen gick vi ner till hamnen, åt glass på moster elin's, så otroligt gott! sen tänkte vi bada men solen försvann så vi gick och spelade minigolf istället, hon vann med ett poäng så det var ju tur att jag inte är dålig förlorare. åt lite mat och sen gick vi hem till henne och chillade. nu har jag nyss kommit hem och vet inte vad jag ska hitta på ikväll, bara ta det lugnt antagligen. Imorgon ska jag träna på fm och sedan fira farmor som fyller 80, grattis till henne!


hahah, så otroligt fin bild. jag&min kusin i tunisien 2006 när vi red på
dromedarer. och angående de fina vita dukarna vi har på huvudena..
fråga mig inte varför vi har dem, antar att vi fick dem för att skydda oss
mot solen, haha.

adventure

nu är det strax träningsdags och efter det ger jag mig ut på äventyr!


chilledilledill med soffis

tränade andra passet vid tre, så var klar för dagen halv 5 redan. superskönt! sista dagen med dubbla pass också, dags att börja toppa ordentligt, goet! efter träningen har jag varit på stan med fia och strosat runt lite. nu sitter vi hemma hos henne och väntar på att louise ska komma så vi kan äta kvällsmat och kolla på fotbollen! myspys.
vi sitter och pratar minnen från studenten och balen, nostalgi!

brr, it's cold in here

idag sken solen hela morgonpasset, ändå var det lätt den kallaste träningen. 23 grader i vattet och blåste galet mycket. men så himla skönt efter när man sätter på sig gosiga kläder, haha. nu ligger jag och sofia i soffan och glor på tv, börjar bli standard nu..hört att vi är hurtiga? men snart ska vi träna igen så det kompenseras väl då.
shobreee.


when a stranger calls, run bitch run!

idag har jag jobbat (och nu är jag ledig i 4 dagar!!!), sen tränat och nu sitter jag här med Sofia och carro, har precis kikat på skräckis. läskigt värre! nu sitter vi och pratar och har det allmänt mysigt, go kväll!


walk away the pain

är typ nästan frisk nu med, bara täppt så jag låter som en anka när jag pratar och hosta på nätterna. inget halsont, stora hostattacker och sömnlösa nätter längre, as nice. har varit förkyld sen sista dagen i ungern, vilket är över 2 veckor sedan..segt! men har ju kunnat träna så det har ju varit bra ändå.

blev en kvällspromenad med lisen, trevligt och skönt! nu när alla fått sommarlov känns det bra att jag inte är ensam om att behöva gå upp 06 imorgon, haha! och efter mitt pass på jobbet imorgon är jag ledig i 4 hela dagar, jobbar en dag och sen är det sm, wounderbart!


practice

idag har jag tränat två pass uppe på billingehus. var faktiskt bättre än jag trodde, inte så kallt som 24 grader brukar vara så det gick ju att genomföra två ordentliga pass. ett gött fart 2 pass i förmiddags och nu ett jobbigt syrapss på eftermiddagen (som inte gick superduper heller för den delen). bra med lite träning i 50a iallafall. myste med sofia och mellan passen, goding! nu sja bara bara ta det lugnt resten av kvällen, börjar jobb 06.50 imorgon så.


hade ju inte tackat nej om vädret och bassängen var såhär istället

let us die young or let us live forever


dansa men pausa förfan inte

efter ett mastigt syrapass igår gick jag och lisen till sigges och hyrde film gratis, de ni! gick hem till lisen och åt kvällsmat, sen kom sofia med och vi spenderade resten av kvällen med att se på film och snacka massa skit, mysigt! idag var jag och sofia uppe med tuppen (nästan iallafall) och tränade. gick till thaihouse och åt lunch efter, så nu ligger vi halvdöda och övermätta i soffan oförmögna att röra oss. i eftermiddag ska jag jobba och slutar inte förrän 18 imorgon kväll, tjohoo. ha en trevlig helg!


free falling in wrong direktion

natten gjorde mig tyvärr inte helt frisk, men lite bättre iallafall. nu har jag bara hosta och tappar rösten ibland. imorse när jag vakna traskade jag ner till arenan och hämtade min cykel som jag inte orkade hämta igårkväll. sen cyklade jag ner till p4 och gymmade lite. nu har jag precis kommit hem från stan där jag och mamma uträttat lite ärenden. nu väntar jag på mat och sen står träning på schemat. ikväll ska jag umgås med några fina vänner.
________


every little thing reminds me of you

kom nyss hem för första gången sedan halv 7 imorse. har haft en trevlig kväll hos emelie, grattis igen!
nu ska jag sova, njuta av att jag har sovmorgon och hoppas på att jag vaknar helt frisk!

godnatt!


strepsils är min bästa vän idag

imorgon är det två veckor till SM börjar. idag har jag gymmat och simmat ett pass på knappt 6000 meter, med ont i halsen till råga på allt. vet inte hur smart det var egentligen.. det märker vi imorgon. men måste ju köra på bra nu så man kan börja släppa ordentligt i nästa vecka. nu ska jag äta, kolla lite på fotbollen och sedan sova.

imorgon är det fullt upp och kommer inte vara hemma något. jobbar 7-16.30, tränar 16.30-18.30 och sedan åker vi direkt till lidköping och firar emelie som tar studenten, grattis till henne!


favorit i repris, tycker den här bilden är så härlig!


when i count my blessings, i count you twice


love

and as our life changes come whatever, we will still be friends forever

imorse var jag nere vid p4 och gymmade, jobbar i eftermiddag så hinner inte träna. sista veckan med styrketräning nu = snart SM! annars har jag inte gjort något vettigt idag, mest legat i soffan och tittat på tv. men det får man göra dagen efter tävlingshelg..spec när man ska jobba hela kvällen.


hanna,linn,jag & lisa efter hennes utspring! mina udnerbara barndomsvänner
som jag har umgåts med sedan dagis. vi har varit vänner i 16-17 år, otroligt!
när blev vi vuxna? hetl sjukt vad tiden gått fort egentligen. äkta vänskap!


Disktriktsmästerskap och student

så, då var man hemma igen. DM har väl gått som DM alltid brukar gå. väldigt blandade resultat, 50 fr, 50&100 rygg var godkända lopp, resten är redan glömt. förhoppningsvis går det väldigt mycket snabbare på SM. haha, men det har väl varit trevligt. roligt att träffa alla härliga vänner från de andra klubbarna iallafall.

studenten då; på förmiddagen gick jag och lisen till valhall för lisa och jonas utspring. sedan upp till arenan och trängas med över 4000 andra för att se västerhöjds utspring. när vi grattat x-antal fina studenter satte vi oss i gräset och kollade på kortegen. Åkte hem till carro först, sen lisa och avslutade med sofia. så utförligt orkade jag skriva nu, men det var iallafall en superbra dag och så himla roligt att se alla så glada!

har några få bilder på mobilen, men orkar inte lägga i dem så får bli en annan dag! hittade en bild emelie fixat, den får duga så länge!  


underbart

har gått runt med gåshud hela dagen typ. allt man sett och hört har fått en att tänka tillbaka ett år och alla härliga minnen från studenten. men idag har jag firat alla mina underbara vänner och det har varit en sjukt bra dag. alla har varit så glada och allt har varit super! ska lägga upp bilder och berätta mer på söndag eller måndag. men nu ska jag försöka sova och imorgonbitti åker vi till DM, ha en trevlig helg!

och GRATTIS TILL STUDENTEN Carro, Sofia, Lisa, Martin, Marco, David, Amanda, Felicia, Julia, Malin, Sara... och så vidare. hoppas ni hade bästa dagen!

hejs svejs!

student 2012!

sådär, då var jag färdigjobbad för denna veckan. ska snart äta lite frukost, sen packa, duscha och göra mig iordning. vid 10 kommer lisen hit och sen drar vi ner till valhall för Lisas utspring innan det blir Arenan för Carros utspring (och så klart alla andra man känner och hittar). Kolla på kortegen och sedan blir det studentmottagningar hos Carro, Lisa och Sofia. fullt upp idag kanske? ska bli jätteroligt att fira mina fina vänner. Detta lär bli en dag de sent kommer glömma (förhoppningsvis aldrig) och jag hoppas de njuter av den lika mycket som jag gjorde! tycker dock dagen kunde varit längre så jag kunde hunnit med studentmottagningar hos några fler minnsann.
Imorgonbitti åker vi ner till borås och simmar DM, så hörs på söndag kväll.



vet att den här bilden varit uppe x-antal gånger redan. men det är en
utav mina favoritbilder från studenten. Jag, fia och jonas. Bästa läraren,
så jävla grym! här skulle vi ha samling med alla op3:or innan vi skulle tåga
ner till arenan. världens bästa dag helt enkelt.

fina tider det

slutade jobba 07 imorse och kom nyss hem från ett jobbigt träningspass. slapp iallafall träna helt själv (okej tamas är ju där, men har simmar ju inte..) då jag fick sällskap av lisen som hade inställd idrott. nu ska jag ta en powernap och sen bara chill fram till 16.30 då jag börjar jobba igen! imorgon slutar jag 07 och sen är dagen fulspäckad av studentfirande.

när jag cyklade till arenan förut höll de på att bygga utspringsrampen och sätta upp stolar. vilka flaschbacks jag fick då, att det redan är ett år sedan. min studentdag var så himla underbar. bästa känslan var nog att sitta uppe i arenan och alla sjunger studentsången och "det här ska bli den bästa dagen i mitt liv" och man ser bara ett hav av vita mössor i luften,sån otrolig stämning. sen vänder man sig om och kollar ut, där står flera tusen människor och väntar. Vi sprang ut först av alla med. gud vilken underbar känlsa det var, helt dagen var så jävla bra. och kortegen va så rolig. skulle så gärna vilja göra det igen. så alla som tar studenten imorgon, nju av tagen!

har några grymma filmer från studenten, men fattar inte hur man kan lägga upp sånt. hitta iallafall en film på youtube från när vi hade avloppet några dagar innan studenten.




jag vet att du är och förblir vad du var

slutade träna 11 och sedan dess har jag duschat, cyklat hem, packat upp, packat om, ätit mat. och klockan är bara 10 i 12. så helt plötsligt har jag 40 minuter chill innan jag måste traska till jobbet, skönt! de närmaste dagarna lär ju gå av bara farten med jobb, träning, studentfirande och sen DM hela helgen.

när man förlorar det självklara är det inte lätt att lösa situationen, för det finns ingen lösning till något som är självklart.


You get in the biggest fights with the people you care about the most, because those are the relationships you're willing to fight for.

true words.

efter att inte ha simmat på 4 dagar kändes min första timma i vattnet som att jag inte simmat på flera månader, vattenvanan var helt borta. blev dock bättre och bättre ju längre ja simma, men det är helt sjukt hur kroppen kan vänja sig så pass vid något. 4 dagar är ju ingeting egentligen, men när man är van vid 2 pass om dagen som vi hade förra veckan så känns 4 dagar som en halv livstid. haha okej, inte riktigt men nästan.

imorgon ska jag simma på morgonen och sedan börjar jag jobba 12.30 och slutar inte förrän 07 på torsdag morgon. så ni får ha en trevlig morgondag!


Mostly, we don't remember the days - we remember the moments.



i've mabye changed, but so have she

idag mår jag nästan helt bra, toppen! så nu när jag har friskförklarat mig själv ska jag äntligen träna igen i eftermiddag. studenterna hade avloppet på stan igår, vilka härliga flaschbacks jag fick när jag såg och hörde dem. tänk nu för ett år sedan, gud vad jag vill ta studenten igen alltså. studentveckan var helgrym och jag hade så himla roligt!

nostalgi


pics

snodde lite bilder från ungern av emelie



missing the old days

börjar mår lite bättre nu, vilket var på tiden. gör inget vettigt på dagarna alls. men fixade klart de sista sakerna innan studenten på fredag förut iallafall. imorgon ska jag träna igen har jag bestämt, får ju träningsabstinens här hemma. i kväll är det iallafall alcatraz - riktigt bra serie!

____________

satt och kollade på gamla kort förut, vilka fina barndomsminnen som kommer upp.
farmor&farfars hus var det mest spännande huset jag visste, man hittade något nytt på varje upptäcksfärd.
mormor&morfars hus var det mysigaste huset jag visste, perfekt för alla mina&sandras lekar.


jag saknar min farbror som alltid tog upp mig i knät och kicklade mig tills jag grät av skratt
jag saknar min mormor som alltid satte alla andra före sig själv och alltid fanns där
jag saknar min morfar som alltid satt vi köksbordet och sa "nej men är det caroline som kommer"
jag saknar min farfar som alltid lät mig vinna när vi spelade kort och som jämt lät mig sova i hans säng





There are big ships and small ships. But the best ship of all is friendship.


boooring



____________________

att vara sjuk är sjuk(t) tråkigt.


sjuk

sov 11 timmar inatt, typ rekord. det hjälpte dock inte för idag mår jag sämre än igår. så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på film för jag kan varken jobba eller träna.


budapest

stensov 4 timmar förut, vaknade vid 4 och tvingade mig själv att gå upp. kan inte säga att jag mår bättre direkt heller, skit. har packat upp och grejat lite. eftersom jag inte orkar göra något vettigt idag ändå så tänkte jag att jag kunde berätta lite om de senaste dagarna.

tisdag; åkte från skövde 04.45 och med tamas standardskiva i bilen blev vi pigga snabbt. sov hela flygresan och landade i ungern vid 10.30. Åkte till West end (ett megastort shoppingcenter) och åt lunch innan vi gick till hotellet och simmade ett pass. på kvällen åkte vi till tamas en sväng och gick sedan till en restaugrang och åt schnitzel som var enorm. de var lika stora som pizzor!

onsdag; började dagen med en träning vid 07 och frukost efter det. (hotellet vi bor på har en utomhus 50a och 25a som man tränar gratis i). fint väder, så la oss ute i solen och njöt. Tamas kom med jordgubbar, körsbär m.m. som fick bli våran lunch innan vi simmade ett pass till. solade lite till innan vi gjorde oss i ordning och åkte till tamas för att gå ner och äta på troféa. För ca 150 kr får du dricka och äta så mycket du vill, helt okej. promenerade omkring i stan på kvällen. var vid hjältarnas torg, krykan där tamas gifte sig etc.

torsdag; efter morgonträning och frukost åkte vi till margaretaön. En stor simanläggning där bla. EM gick för ett par år sedan. Satte oss i solen och kollade på ungerska juniorlandslaget i vattenpolo innan vi själva tränade igen. tamas kom med sin bror och gjorde oss sällskap med, trevligt. på kvällen var vi hemma hos tamas, beställde hem pizza och tog det lugnt. Sen tog vi en kvälls-sightseeing, åkte och kollade på fina gamla byggnader. Budapest är jättefint, speciellt på kvällarna när allt är upplyst och med alla fina broar över donau.

fredag; idag var det sämre väder, så efter träning och frukost va vi inne i vårat lägenhetsrum och tog det lugnt. efter att ha vilat en stund körde vi andra passet redan vid 12 så var vi klara för dagen sen. efter vi gjort oss i odrning och packat lite åkte vi hem till tamas och lämnde lite saker. Sen åkte vi till West end och shoppade upp våra sista pengar, supernöjd med mina fynd! Sen gick vi på bio, hunger games. åt sen middag innan vi begav oss hem och packade ihop det sista.

har haft det riktigt bra, sköna dagar med goa människor och mycket skratt. har inga bilder att lägga upp för tillfället, men det kommer!


en kvällsbild från i höstas när jag & sofia var där

home, cold home

kallt vi har det hemma i sverige då. har haft jättebra dagar i budapest men berättar mer om det sen. nu ska jag sova några timmar av de enkla anledningarna att jag sovit 2h inatt plus att jag mår kasst. har varken tid eller lust att bli sjuk just nu. så med lite sömn skadet nog bli bättre!

RSS 2.0