want to go back now.

vaknade strax efter 07 på min sovmorgon, skoj. har iallafall varit nere på badet och simmat ett par tusen. kändes kort med 25a. i eftermiddag ska jag jobba igen, slutar 07 imorgonbitti och efter det ska jag på möte. tänkte berätta lite om hur vi hade det i spaiiin nu, bilder kommer nog upp senare under dagen.
 
har verkligen haft 10 kanondagar med ett härligt gäng. många skratt och skämt, lite av vår klubbs specialitet, haha.
hade mycket bättre väder än va de flesta av oss räknade med innan när man kollade långtidsprognosen. första dagarna var det sol och klarblå himmel mellan 22-25 grader kanske. sista dagarna kom det lite moln, men vi hade ändå minst ett par timmar sol varje dag plus ett par grader varmare. vi tränade 2x2 timmar alla dagar utom 2 då vi bara hade 1 pass för lite återhämtning. blev lite individuellt hur stor mängd man tränade såklart, men jag som är sprinter och körde 4 gympass kom upp i strax över 60 000 meter.
 
Vi bodde kanske 4 minuters promenad från träningsanläggningen, vilket bestod av en utomhus 50:a med 10 banor (som de hade gjort 12 banor av. var vädligt förvirrande i början då det svarta strecket inte var i mitten på banorna så man simmade snett. men kom in i det efter ett tag). Det fanns också 2 inomhus 25:or, ett gym vi fick använda, en idrottshall, aerobicsal, en bar/café och en vanlig pool där man kunde ligga och sola. Denna anläggning låg bokstavligt talat på stranden, vilket gjorde att vi varje morgon när vi tränade såg soluppgången. eftersom allt satt ihop gick vi till träningen på morgonen, direkt till poolen/havet efter och var där till några timmar efter sista träningen för dagen. (med avbrott för lunch på hotellet).
 
hade bara ett par minuters promenad till stan, så där strosade vi runt ett par kvällar. När vi inte gjorde det satte vi oss på något café/bar, satt hemma på hotellet och kollade på fotboll, eller spelade kort och hade allmänt roligt i något rum.
 
har varit ett riktigt bra läger på alla sätt! bjuder på ett par bilder nu, så kommer det flera sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0