hejdå Skövde

sist dagen hemma på ett tag. Kan väl säga att jag utnyttjat den på ett bra sätt. Tränat på morgonen och träffat pappa efter det. Sen har jag och mamma fixat i ordning det sista inför imorgon. Träffat lisen som var hemma på permis, vi har varit nere vid stan och ätit + pratat om allt som hänt i våra liv det senaste (hennes var nog lite mer spännande än mitt). Gick hem i 5 min och sen gick jag ner till stan igen och träffade Lisa och Linn - strosat runt, pratat och kollat på fulla ungdomar, haha. Nu ska jag krypa ner i min sköna säng, för sista gången på ett tag. Seeya!  
 
_________________________________
 
 
 

Even if i'm a thousand miles away

Spenderat kvällen nere på stan och matfestivalen med mina fina vänner Lisa, Linn, Hanna, Ronja, Jonas, Daniel och Erik! Roligt när det händer lite i Skövde, men tycker inte alls att det är samma som när vi var 14-15 år. Kanske börjar vi bli gamla, eller så kan det ha att göra med att de "dragit isär" allt så allt folk blir mer utspritt. Jaja, gick runt och kikade lite, åt god mat och sedan satte vi oss vid rådhuset, pratade och kollade på allt folk. Nu säger jag godnatt efter en lång dag!


There and back again

Ska strax kila ner till stationen, blir en tur till västerås idag med fast mycket kortare. Ska gå på ett informations-seminarium och sen fixa lite småsaker innan jag tar ett tåg hem vid halv 3 igen. Ikväll ska jag träffa fina vänner och kika lite på matfestivalen som är här i Skövde denna helgen.

Två från igår


First day of the rest of my life

Sitter på tåget hem från första dagen i Västerås och jag är helt slut efter alla nya intryck, information, människor och förväntan. Undra om det är såhär bebisar känner sig varje gång de går utanför dörren, inte konstigt att de behöver mycket sömn då, haha.

Men men, verkar bra iallafall. Fin skola och fin stad. Helt okej klass. Idag har vi haft introduktion, upprop, rundvandring på campus och lekar med våra faddrar, fått fina pannband som vi ska gå runt med i 2 veckor, fått massa information , grillat korv och säkert mer saker jag glömt.


Getting closer

spenderat större delen av dagen ute i Värsås och myst med Fia & Valentin, lika roligt som vanligt. Passade på att lämna lite saker inför flytten också. Kommer sakna dem när jag flyttar :(
Sen har jag tränat, kom nyss hem och ska väl sova snart så jag orkar upp imorgon. Börjar bli lite nervöst nu!

Den här lillkillen är nog världens härligaste charmtroll, goding!


Making a hundred friends is not a miracle, the miracle is to make a single friend who will stand by your side even when hundred are against you

Måste ju passa på att umgås med mina vänner så mycket jag kan innan jag åker bort, så idag har jag lunchat och varit på stan med Linn och Hanna, kvällen har jag spenderat med Lisa. Mina fina vänner sedan dagis. Mellan det har jag hunnit med att uträtta endel ärenden, packat lite och tränat lite.

Hitta en väldigt charmig och gammal bild, heheh :)


En resa på 100 mil startar med ett steg


This is what i used to know

Tränade i morses och sen har hängt på igelvallen hela dagen i princip. Både damerna och herrarna hade match, damerna förlorade tyvärr med 3-4 (de borde dock vunnit med tanke på matchbilden och att de ledde med 3-1). Grabbarna däremot utklassade med 7-0, riktigt underhållande match också. Gud vad jag saknar fotbollen ibland alltså. Här spenderade jag stor tid av min uppväxt, roligt att vara tillbaka för en dag. Alla känner alla, så kul att träffa allt folk.

Om en vecka flyttar jag ifrån allt och alla jag känner, läskigt men spännande på samma gång. Tur att det inte är så långt hem trots allt :)

Skadevi -07


Thirtheen years and one month today, Five years today - miss you.

“if you miss someone it means you were lucky. It means you had someone special in your life, someone worth missing.”

___________________

Spenderade förmiddagen på arenan, först gym och sedan simning. Efter det har jag småpysslat här hemma, packat och försökt få lite ordning på allt. Så nu ska jag cykla bort till maxi och köpa godis, sen ska jag lägga mig i soffan och äta upp det framför en bra film! Ha en trevlig lördagskväll ;)


When I count my blessings - I count you twice.

Åkte till värsås imorse och har hängt där hela dagen, myspys. Film, pizza och massa skratt med Sofia och Helene. Och Valentin såklart, lilla charmtrollet. På kvällen spelade Sofia och de andra i Värsås match så den kikade jag, elwin och Valle på. En mycket bra dag helt enkelt!


"Hoping and Wishing are excuses for not Doing"

Haft en fin dag och kväll med Josse (sista på väldigt länge antagligen).

__________________


Onsdag

Idag har jag varit hurtig tycker jag allt. Jag och Felicia var uppe på berget i förmiddags och sprang en mil och nu på kvällen har jag simmat ett jobbigt pass. Emellan det har jag hunnit handla 2 gånger, målat, varit på esplanaden med Felicia och fikat på wayne's. Nu avslutas kvällen med ett par avsnitt chuck, perfekt!


Do this and do that

Idag har jag hunnit med mycket, bland annat; packat upp allt från igår, lunchat på Pim's med Lisa + varit på stan och maxi, varit på banken, tränat, slipat och målat ett bord&bordsben. Nu ligger jag i soffan och kollar på tv, skönt!


Ullared

7 timmars shoppande och några tusen fattigare är jag på väg hem efter en lååång men trevlig dag på Ullared med mamma och Sandra. Har kanske 1,5 h kvar och sen lovade Alex att bjuda oss på kvällsmat (vilket ska bli sjukt gott), så blir en lång kväll med. Tur att jag har sovmorgon imorgon ;)


Derby

Har spenderat natten och dagen hos pappa, sen kollat på fotboll med Elwin och Valentin. Värsås-Igelstorp = nostalgi från hela min ungdom, derby där alla känner alla både på planen och i publiken. Dagar som dessa saknar jag fotbollen något enormt! Hade jag inte flyttat nu hade jag lätt börjat spela igen :)


I'm not arguing, i'm simply explaning why i'm right.


Still going strong

Myser med släkten på mammas sida. Lika roligt som alltid :)
Antagligen sista gången jag är med innan jul eftersom jag flyttar om 2 veckor..


I bet on it everyday

Min dag + målat en lekstuga och tränat lite.


One grain of sand


Vinter?

Vart tog sommaren vägen? För en vecka sen gick man i linne och shorts mitt i natten och svettades. Nu ligger jag stelfrusen i min säng. Har spenderat kvällen på lillegården med Lisen och kollat på fotboll. Frös nästan ihjäl trots jacka och byxor. Sorgligt. Nu ska jag återgå till att titta på Chuck, grymt bra serie.


Don't cry because it's over, smile because it happened


Ingenting är som det ska, likadant från dag till dag

Bjuder på lite bilder från gyllene tider i väntan på Lisa.


"You just know while it’s happening, that this moment you’re gonna remember for the rest of your life"


Golden

Spenderat kvällen i Lidköping på 2x20 års fest för Emelie och Elin, på The View. Trevligt!

köpte ny dator och tv tidigare idag, imorgon ska jag till ikea... Det är dyrt att flytta! Men kul med nytt också ;d 


it was nice knowing you - let's do it again

 

Gyllene tider

Grym kväll med goa människor! (Och en galen cykeltur hem).


Ayia napa 2013

Har haft en sjukt jäkla grym vecka (trots att jag var sjuk typ halva och missade roligheter). Tack mina fina vänner och alla sköna människor där!

(Ska försöka slänga upp lite bilder och berätta lite mer någon annan dag)


Sova är överskattat.. Eller?!

Min klocka ringer om 20 min och jag har inte somnat än, good job! Dock har jag legat i sängen sedan tio. Men vad gör det när man ska på semester. Planet lyfter om 6 timmar, till soligare breddgrader med fina vänner. Ha en bra vecka, det ska jag!


RSS 2.0