Hasta la vista

Inatt drar jag till Cypern, ska bli jäkligt gött!


Swimming World Championships Barcelona 2013

Går bra för svenskarna på VM såhär långt! Sarahs guld, tjejernas unga lag nära bronset och Johannes stora svenska rekord och solklar finalplats. Och alla andra svenska insatser hittills. Grymt! Spännande finaler över huvudtaget. Lite tråkigt att missa de sista 4 dagarna, men helt okej att ligga på stranden i Cypern och steka med. Har inte fattat att det är så snart vi åker!
Har idag också insett hur dyrt det är att flytta. Men förhoppningsvis värt det.


all this time I was finding my self

 
 
 
 
 
lite bilder från de senaste dagarna. Synd att jag inte kan lägga upp filmer, har några riktigt roliga. haha.
 

Fina dagar

Hemma igen efter 4 grymma dagar i Torreby hos bästa Lykke och hela Koch-familjen såklart. Har bland annat;

- varit i Hunnebo strand och kollat på Badjävlar (stand up med svenska kändisar).
- träning och löprunda med dopp i havet som avslut.
- bakat miljoner kakor och städat hela (okej, inte hela men stor del) huset.
- bara chillat, skrattat och haft det mysigt.
- handlat mat i 4 timmar för x-antal tusen, fick fälla ner sätena i bilen för att få med allt hem. (Trots detta fick jag och gulliver åka och handla massa nästa dag, haha)
- jag och Noa satte upp två tält helt själva, duktigt! (Som jag inte ens tror någon sov i sen...)
- sommarfest med kanske 60-70 pers, gryyyym kväll med härliga människor! (Tjejerna + gulli vann över killarna på kubb är viktigt att tillägga).
- bastu och bad nere vi havet.

Bilder kommer...

Nu ska jag sova, somnade runt halv 6 och gick upp vid 10 (så värt det), så har lite sömn att ta igen.


Fest i brygghuset

haft en himla trevlig kväll/natt med sköna människor. Nu går solen upp och vi (de flesta iaf) säger godnatt!


For all we know

"Live in the present and make it so beautiful, that it will be worth remembering.”


Torreby

Har det himla bra här! Tänkte bara säga det.


A while from now

"What seems like the right thing to do could also be the hardest thing you have ever done in your life"


Summer times

Idag när jag gick av jobbet gick jag på semester på obestämd tid (antagligen inte allt för länge tyvärr, men 2 veckor iallafall). Imorgon åker jag till göteborg och sedan direkt till uddevalla efter det. Kommer hem på söndag och på natten till nästa torsdag åker jag till Cypern en vecka. Dagen efter jag kommit hem är det Gyllene tider och dagen efter det 2x20 års fest. Livet är ganska bra allt!

Två från helgen


Quotes

"Always and never are two words you should always remember never to use."

- Wendell Johnson


"If you're not making mistakes, then you're not doing anything."

- John Wooden


"Not everything that is faced can be changed. But nothing can be changed until it is faced."

- James Baldwin


Sweet

Riktigt trevlig kväll igår med fina vänner, har inte skrattat så mycket på länge. Kom precis hem från lite kvalitetstid med Lisen och imorgon väntar ett jobbdygn.

Tyvärr vill inte bloggappen ladda upp några bilder för tillfället..


This weekend

Igår var det fullt upp, roadtrip med lägenhetstittande, filmkväll med lisa, linn och hanna, och sen kom lykke hit! Idag har vi redan varit på stan en sväng, nu ska vi åka upp till simsjön snart och ikväll blir det utgång, bra lördag och bra helg!


If I fall apart, look the other way

Att 8,5 timmar kan gå så otroligt sakta. Bara 15,5 timmar kvar tills jag tar helg, gott! Helgen bjuder på allt möjligt, roadtrip till Västerås, utgång med fina vänner och bästa lykke kommer hit med. Plus lite annat smått och gott.


All out

Om två veckor åker vi till Cypern. Och innan dess är det bara roligheter (om vi räknat bort mina 3 dygnspass på jobbet då). Fint det!


Please

Har så ont i mina ben idag. I söndags gick jag strupen upp till berget, sprang 2.5an och gick strupen ner igen. Igår sprang jag 6 km + gick fram och tillbaka till p4 efter med Lisen.
Sen att jag inte sprungit ordentligt sedan jag opererade knät (augusti förra året) kan ju vara en stor bidragande orsak till denna smärta. Haha.

Annars så går det mesta åt rätt håll nu, bara en liten detalj som gärna skulle få lösa sig också! Livet ser ganska bra ut med andra ord.


A new chapter

Det händer mycket nu. Hoppas på ytterligare ett bra besked, vore så bra.
Skönt att vara lite ledig efter förra veckans 72h. Jobbar bara en dag och ett dygn denna veckan, lyx.


So i travel back, done that road


All i can do is be me, whoever that is

If tears could build a stairway
and heartache make a lane,
I'd walk the path to heaven
and bring you back again.


Feel it

Kom nyss hem från detta. Måttligt sugen på att spendera hela min lördag på jobbet.


Stek

Ligger uppe på billingehus och chillar med Hanna och linn (och lisa, fast hon har åkt till jobbet nu), mysigt. Ikväll ska jag till Elina på typ grillfest! Trevligt, men inte roligt att jag går på ett dygns jobb imorgonbitti..
Framtiden ser lite klarare ut nu med! :)


Fint

Om 3 veckor befinner vi oss på Cypern nu, fint det!

Kom precis hem från gymmet med Felicia, hurtiga. Annars idag har jag varit uppe i simsjön några timmar med en rastlös Tamas och sen har jag hängt med fellepelle (som jag kallade henne när vi var små). Vi har solat, fikat och somsagt gymmat. Nu ska jag fixa kvällsmat och kolla på film. Imorgon väntar ännu en bra dag, älskar sommar och lediga dagar.


Cause of

Slutade jobbet för en timme sedan, är ledig i 48 timmar framöver och solen skiner ute. Underbart.


Fin dag

Dagar som dessa älskar jag den svenska sommaren. När jag slutat jobbet i förmiddags blev jag upphämtad av Sofia och Valentin, åkte upp till billingehus och spenderade några timmar där i det goa vädret. Blev en tur till stan efter det och sen hamnade vi här hemma en stund. När de åkt mötte jag upp lisen och cyklade till gymmet (där vi inte fick överdrivet mycket uträttat). Cyklade in till stan och åt, sen avslutade vi kvällen med bio. Toppendag med bra väder och fina vänner!
Imorgon väntar ytterliggare ett dygnspass på jobbet..


Four

“if you miss someone it means you were lucky. It means you had someone special in your life, someone worth missing.”


Reality begins

Är måttligt sugen på att gå till jobbet om 20 min, ännu mindre sugen på att vara där i 24h. Plus att det är kanonväder ute. Menmen, det blir nog bra hoppas vi. Saknar redan SM och alla goa människor.


Last day of the season

Simmade mitt sista lopp för denna säsong igår kväll. 4x100 medley och vi simmade rätt bra, slog vårt eget klubbrekord från förra året. Jag simmade fr på 58.92, så det är jag nöjd med. Bra avslutning på denna säsong.

Nu sitter vi och steker i solen och väntar på att sista finalpasset ska börja. det ska bli tråkigt att åka hem till vardagen. Att vara på sm är som att vara i en annan värld och då är det alltid lika tråkigt att komma hem. Speciellt när jag har en vecka med 3 st hela dygnspass på jobbet... Men men, 3 veckor att stå ut innan vi åker till Napa!


Nationals

4x200 igårkväll gick rätt bra. Vi hade inte vårt bästa lag då Louise åkt till EJM (lycka till goding). Tror vi blev 12a eller något sånt. Jag simmade drygt 1.5 sek snabbare än jag någonsin gjort, så det får jag vara nöjd med.
Riktigt najs väder har det blivit med, så blir ett skönt finalpass. Vi har Gabriel i finalheatet på 800, Mattias simmar A-final på 50 fr och så har vi 4x100 me lag. Sho!


SM-brons & Födelsedag

Min fina duktiga vän från igår! Endast en halv sekund från guldet.

Och Tamas, som fyllde 66 igår, fick fina presenter av oss (vin, öl och mandelmassa). Han är grym!


SM dag 2

Sitter och kollar på andra försökspasset, sofia har precis simmat jsm-final på 200 rygg och kom 3a :) simmade 4x100 fr lag igår, hade förstasträckan på 59.9 så det var väl okej. Snabbaste loppet denna säsongen iallafall. Celine simmar 100 fj sen, resten av oss är lediga idag.
Annars är det lika roligt som alltid att vara på SM, vädret är bättre idag med. Igår blåste det, var iskallt och regnade lite.


SM uppladdning

Inte ofta vi är iväg på tävling och har en sån här gör-vad-ni-vill-inga(nästan)-tider-att-passa. Okej det är väl inte helt sant, men vi fick sova hur länge vi ville och äta frukost i lugn och ro. Nu ligger vi i sängarna och bara tar det lugnt, småpratar och jag läser en megabra bok Sofia hade med till mig. Sen ska vi åka in till halmstad och äta lunch innan vi ska simma lite i eftermiddag någon gång. Skööön dag ja!


Sm-vecka

På plats i halmstad sedan ett par timmar tillbaka. Varit nere och tränat, gick bra! Hoppas jag är lika snabb på tävlingen sen bara. Nu chillar vi i vårt fina hus vi bor i. Skönt med sovmorgon imorgon, hejdå.


RSS 2.0