Ungdoms SM

De har skött sig bra på sumsim! Louise 3a på 200,400,800 fr med nya, bra pers. Albin 2a på 100 fj med kanontid trots att han var sjuk i 2 veckor och inte tränade första dagarna på mallorca. Nikki simmade final på både 100 och 200 fr, nya pers trots att hon också varit sjuk innan. Grattis, ni är grymma! Nu taggar vi SM som startar på onsdag (fast vi åker ner imorgon).


A drop in the ocean


Lördag

Härligt det är att träna ute när luften är kall och det regnar. Så spenderade jag min lördagsmorgon. Sen har jag lunchat på stan med fina vänner. Kom nyss hem och ska ta det lite lugnt, ikväll ska vi fira Linn lite som fyller år imorgon. Ut och äta (igen,haha..) och sen kanske kolla bio eller något sånt!


When i'm wiser and i'm older

En go fredag. Hade fin främmat på förmiddagen av Fia och Valle. Sen har jag tränat ett rätt gött pass och kvällen har jag spenderat med Lisen. Kollat lite på skadevi och sen bara tagit det lugnt, kollat på film och så. Nu ska jag sova, rolig dag väntar imorgon igen!

Så här mysigt hade vi det förut


10 dagar på Mallorca med goaste gänget

 
några kort är mina och några har snott från Louise.
tack för ett toppenläger!

Home again

Sen jag kom hem har jag packat upp och sen kom Lisen hit och höll mig sällskap. Var längesedan vi sågs så hade lite att uppdatera varandra om, hehe. Ska bli så himla skönt att sova i min egen säng och ha 4 dagar hemma. På måndag åker vi till Halmstad en vecka för SM.

Har iallafall haft ett kanonläger på Mallorca med världens goaste gäng!
Ska försöka lägga upp lite bilder någon dag.


Sverige

Sitter i Stockholm nu, mellanlanda här så ska strax flyga ner till Göteborg. Syns ju på vädret att man är hemma i Sverige igen iallafall...


Last day

En dag och två träningar kvar här på Mallis. Imorgon åker vi hem :(


Livet leker

Vi har det så bra här och träningarna börjar bli riktigt goa med. Nu har vi bara 3 pass kvar utav 15 och på torsdag morgon åker vi hem. Lite skönt, men mest tråkigt. Vet att jag kommer längta tillbaka efter 1 dag, som vanligt hehe.
Nu ska jag gå ut i solen och träna, heeerrrå.


Thumbs up

Idag hade vi ett pass och det var riktigt gött återhämtningspass, klagar inte! Nu sitter vi på ett café och väntar på att alla affärer ska öppna vid 5 så att vi kan shoppa. De andra åkte för ett par timmar sedan, känns konstigt att vi är så få kvar.

Varit mulet idag med, kanske bra med en dag ledigt från solen. Hoppas bara den kommer tillbaka de sista dagarna nu. Adiooooos!


Thumbs up

Idag hade vi ett pass och det var riktigt gött återhämtningspass, klagar inte! Nu sitter vi på ett café och väntar på att alla affärer ska öppna vid 5 så att vi kan shoppa. De andra åkte för ett par timmar sedan, känns konstigt att vi är så få kvar.

Varit mulet idag med, kanske bra med en dag ledigt från solen. Hoppas bara den kommer tillbaka de sista dagarna nu. Adiooooos!


Mallis levererar

Idag är det sjukt varmt och blåser knappt inget, så tur att man kan svalka sig hela tiden. Var inte supermysigt att gymma imorse direkt. Men det är gött med lite riktig sommar. Hört att det regnat endel hemma med, då känns det ännu bättre ;)

Nu är det snart dags för dagens andra pass och imorgon har vi bara ett pass igen, sen ledig eftermiddag. Dock åker typ hälften hem imorgon för att simma Ungdoms-sm, så det är lite tråkigt! Men annars har vi de förjäkla bra här :)


Midsommar på mallis

Så.. Hade ni en bra och solig midsommar hemma i Sverige? Heheh.

Här startade man dagen med ett dopp i havet, sen träning och efter det några timmar på stranden. På kvällen köpte vi jordgubbar och god dricka och hade det allmänt roligt! Som vanligt, goaste gänget. Bilder kommer upp när jag är hemma igen, vilket jag är torsdag kväll.

Idag väntar dubbla pass igen, med lite poolhäng mellan dem.

So long!


Sweet life

Börjar bli bruna och fina efter endast två dagar här nere, det är bra det! Vädret är underbart. Träningen går inte överdrivet bra, men det ska den ju inte heller som tur är. Alla börjar klaga på ömma muskler lite här och var. Ett pass återstår idag och imorgon har vi bara fm träning sen ledig eftermiddag, ska bli skönt och välbehövligt. Nästa vecka blir träningarna kortare och lite lättare med inför SM, sköönt.


Mallis

Har det fett bra här nere. Solen skiner från en klarblå himmel, tränar på, solar och badar mellan passen, världens härligaste gäng och allt är perfekt. Snart dags för träning numero 2 för dagen.


Mallis next!

Nu drar vi till mallis! Ses om 10 dagar, hoppas det regnar på er här hemma. Hehe ;)


9,5 h

Idag hade vi det väääldigt lugnt på jobbet, knappt några barn alls. Men då kan man mysa lite extra med de som var där :) sorgligt att jag inte kommer jobba där på jättelänge nu. Så himla goa barn och personal med för den delen!

Sen träning, med bland annat 1500 på tid. Jätteroligt. Simmade en 50 fr direkt efter på 28.2 med kommando, så det var väl det enda som var någorlunda bra med den träningen. Eller ja, jag överlevde ju 1500 med så.

Tror jag börjar bli färdigpackad nu med, dock är inte min resväska full + att jag knappt inte har något i min ryggsäck, så brukar det inte vara.. Måste vara något jag glömt, men kan inte komma på vad. Vad det än är klarar jag mig säkert utan det, eller så har jag bara blivit bättre på att packa.

Vi åker från skövde vid 05 imorgonbitti, nice!


Last day in swe

Om 26 timmar lyfter strax vårt plan, tänkte att ni ville veta det.

Annars då, vaknar så himla tidigt nu för tiden när det är så ljust. Men alltid skönt att vakna pigg när man ändå ska upp tidigt. Ska strax åka och jobba 7.30-16 hos mina godingar och efter det väntar nog lite träning.


Quote

"När man förlorar det självklara är det inte lätt att lösa situationen, för det finns ingen lösning till något som är självklart"


New days

Om tre dagar har vi precis avvekrat första passet på mallis (till 99.8% säkert att det är OS-passet som det brukar..), ska bli så skönt att åka iväg till solen med en grymt härligt gäng!

Längtar också till imorgonbitti när jag slutat jobba. Efter det väntar träning och sen ska jag spendera resten av dagen hos pappa!


When you go downdown

Hade en mysig kväll med fina vänner igår. Nu ska jag snart gå och träna, sen ska jag jobba fram till 09 imorgon bitti. Gud vad rolig lördag. Längtar till tisdagsmorgon.


Party on the highway

Spenderade förmiddagen med min fina Lisa. Sen har jag försökt packa lite, gick inte så värst bra dock. Om en stund ska jag träffa Felicia, Hanna och Linn. Laga mat och kolla på film är kvällens planer, mysigt.


Torsdag

Fick jobba över idag så missade typ halva träningen, gjorde inte så värst mycket dock. Hann med en del ändå. Blev ledig imorgon istället med så det är skönt. Måste börja packa för jag har typ ingen tid framöver till det, så det kan jag ju ägna morgondagen åt. Brabra. Nu ska jag laga kvällsmat, kolla på tv och njuta över att jag har sovmorgon imorgon (vilket ja antagligen inte kommer utnyttja så värst bra eftersom jag vaknat innan klockan de senaste dagarna.. Och den var ställd på 06.10, hm..).

En grymt bra dag.


If we got nothing - we got us

never underestimate the pain of a person , Because in all honesty, everyone hurts, Some people just hide it better than others.


Work

Jobbar 7.30-16 idag och sen är det träning direkt efter det -7-19. Och imorgon ser min dag exakt likadan ut som idag, men det är rätt skönt. Nu är min rast slut, adios.


One week

Efter jobb 9-17.30 och träning 17.30-19.30 på berget så är jag äntligen hemma. Ska fixat kvällsmat och kolla fotbollen.

Om en vecka är vi på Mallis nu, underbart!


Byebye

Träningen var kall men solig iallafall. Efter det har jag varit hemma hos Lisen med Elina och Carro. Ätit tacos, kollat på film och pratat. Lisen åker till Grekland inatt och kommer hem samtidigt som vi åker till Mallis, så fick bli lite kvalitetstid såhär på måndagskvällen. Nu ska jag sova, men börjar inte förrän 9 imorgon så det är skönt.

Bild från igår mellan passen


Monday

Somande strax efter 9 igår, det händer inte ofta det. Så gick rätt lätt att gå upp innan 6. Slutade tidigt med så är redan hemma, skönt. Ska bara ta det lugnt fram till träningen dom vi ska simma uppe på berget i 24 grader varmt(?) vatten 2 timmar.. Längtar ju nästan. Partyparty.


DM

Sitter i bilen hem från Borås med Carro, Albin och Hägg. Har varit en rolig helg (som vanligt) med goa människor och många skratt. Simningen har gått hyfsat bra, helt okej tider för att vara nu. 3a på 50 fr, 2a på 100 fr och 100 ry, och sen så vann vi alla 3 lagkapperna, gott!

Nu är jag sjukt trött, ska bli väldigt oskönt att gå upp 6 imorgon för jobb. Slutar tidigt dock, så det är gött. Bara 8 dagar kvar (och jag ska jobba typ alla) tills vi åker till Mallis, det är nice!


Bilder från studenten


Blir bortskämd med fina dagar

Haft en rolig kväll igen. Firat min kusin Mattias som fyller år med Sandra, Alexander, Erica, Kenny och Robin. Kenny och Robin bodde grannar med mina kusiner när vi bar små, så vi lekte ofta med dem när jag var där. Har inte sett dem på minst 10 år säkert, så det var riktigt kul att träffa dem!
Var hos Erica först, sen gick vi till O'learys och bowlade. jag VANN! Vad hände där liksom? Slog Alex med 100 poäng, hahah.
sen gick jag hem medan de andra skulle äta och dricka gott där.

Imorgon åker vi ner till Borås tidigt för att simma DM lördag-söndag, tjoho.


Sofias place

Har spenderat gårdagen, natten och förmiddagen i Sofias stuga i Viken med goa brudar. Har solat, badat, fikat, grillat, skrattat och haft det allmänt kanon bara!
Jättefint här, lugnt och mysigt. Önskar att vi inte hade DM i helgen så hi kunnat stanna fler dagar...

Nu ska jag fixa lite inför helgen och ikväll ska jag fira min kusin. Får dock avstå bowling och utgång eftersom jag ska upp tidigt och åka till Borås.


Viken

Har haft (har fortfarande) en så otroligt härlig och underbar dag. Perfekt verkligen! Så mysigt här ute.


6 juni

Färdigtränad för dagen och nu sitter jag i bilen påväg till Sofias stuga i viken med henne, Carro och Elina. Spenderar dagen och natten där. Ska bli mysigt, lugnt och skönt!


Sjung om studentens lyckliga dagar

Har haft en kanondag, man blir så glad av att se sina vänner så lyckliga! Fick rysningar när vi stod och väntade på utspringet, när man hörde talen/sångerna från arenan. känns som det var igår jag satt där med mössan i vädret, sjöng att det skulle bli den bästa dagen i mitt liv, väntade på att springa ut och tittade ut över ett hav av flera tusen människor.

 

Grattis mina fina, ni är bäst! 

(Kommer mer bilder en annan dag)


Stundet 2013

Kommer bli en helt underbar dag idag. Har kommit hem från träning nyss och ska strax göra mig i ordning. Sen är det dags för student - utspring, kortege och mottagningar för Lisen och Sandra. Kommer bli kanon!

Minns min egen student som igår, det är verkligen den bästa dagen. Hade så otroligt sjukt jäkla roligt. Om det fanns något i mitt liv jag fick chansen att göra igen så skulle det vara att ta studenten.


Budapest

Ni som inte har varit i Budapest - åk dit! det är billigt att bo och leva, och väldigt vacker stad med otroligt många sevärdheter.
 
med en liten kort sammanfattning har vi bland annat;
- tränat dubbla pass varje dag
- utnyttjat solen så fort den visat sig (tvärr allt för sällan, men lyckades bränna oss rätt bra ändå)
- druckit och ätit gott (och även väldigt billigt)
- haft myskväll hos Tamas med pizza och massa skratt
- åkt/gått runt i timmar och sett allt möjligt fint (som jag redan sett ett par gånger, men som är lika roligt ändå)
- chillat i vår "lägenhet" och bara haft det roligt
- legat vakna sent, pratat om allt och skrattat
- shoppat
- haft det förjäkla bra helt enkelt!
 
Tack för grymma dagar brudar!

Home

Nu har vi landat i Sverige igen efter några underbara dagar i Budapest. Berättar mer om det ikväll och ska försöka få upp bilder med.

Imorgon blir det träning på morgonen och sedan studentfirande hela dagen lång! Önskar att jag fick ta studenten igen, så sjukt rolig dag.


Last day

Vill verkligen inte åka hem imorgon. Älskar den här staden, trivs så bra här. Skulle lätt kunna flytta hit.. Ska nog göra det när jag blir pensionär . Vi har det toppenbra här. Tränar, solar lite, chillar, åker runt på äventyr med tamas som guide, shoppar, skrattar och bara lever livet.  
Nu ska vi snrt köra pass nummer två för dagen och sedan åka till west end. 

Lever livet

Livet leker här nere! Går inte att inte älska budapest. Bästa sällskapet med! vi har faktiskt haft någon timme sol både idag och igår, så alla är lite fint småbrända! adios, partyparty. 

RSS 2.0