A different turning of this story

Har varit hos mina kusiner på kalas hela eftermiddagen/kvällen. Ätit för mkt mat, kollat på tv och legat i soffan och kollat på gamla kort/filmer med Sandra från när vi var små. Rätt skön dag!

Ska nog snart försöka sova, blev ju inte jättemånga timmar inatt plus att vi har 2.5 h träning imorgon fm.


And when i'm with you, my life is good

Hade en riktigt rolig kväll igår med världens skönaste gäng! God mat, god dricka, spel, pingis, dans, massa prat och skratt. Bästa kvällen på länge!

Är kass på att ta bilder, men får väl bjuda på de få suddiga jag har!


Great

Sitter hemma och äter smörgås såhär kvart över 4 (3) på natten. Ska bli hur skönt som helst att sova sen.

Har haft en riktigt jäkla bra kväll med underbara vänner, tack så mycket!


Party

Ligger i soffan och kollar på oth. Träningen förut var så otroligt seg, tiden stod seriöst still ett tag. Efter det har jag varit och kikat lite hos min kusin som flyttar in typ 50 meter från mig. Dock skulle hon renovera massa, så fanns inte mycket att se än.

Om en stund ska jag göra mig i ordning. Ska till Lisen och fira påsk med massa goa simmare och fd simmare. Tror bi skulle bli typ 16 pers, skoj! Sen avslutar vi kvällen med utgång. Känns som det kommer bli en helgrym kväll :D


Påskafton

Den senaste veckan har jag vaknat pigg senast halv 8 varje dag. Idag vaknade jag 10 i 9 jäääätttetrött. Hur går det ihop? Ska iallafall äta lite frukost nu och sen gå till badet för att simma i 2.5 h. Längtar till ikväll, då ska vi ha kul!

Mamma känner mig allt för väl.. Tack!


Tonight

Hemma efter en trevlig kväll med goa pojkar och flickor! Mycket skratt och prat om gamla minnen. Ska snart sova och ladda inför morgondagen. Får väl vara trevlig och önska glad påsk med!


Långfredag


Free afternoon

Sen jag kom hem från dagens enda träning förut har jag städat lite, plockat fram/iordning i mitt rum efter fönsterbytet och provat en massa kläder. Klockan är bara ett och nu har jag inget jag måste göra fram till ikväll då jag ska åka till igelstorp och fira Hanna med mina goa vänner.
Så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv, gud så skönt!

Fick bli en bild på selma. Imorgon flyttar en av mina kusiner till samma gata som mig och därmed även denna lilla goding.


Maximaxi

Nu har vi kört 3 syrapass på 4 dagar. Vet inte vad det flugit i tamas, men hellre det än annan fart så. Imorgon har vi i alla fall bara ett fm pass, så skönt!

Hade ett par trevliga timmar på stan med kusinen förut med. Åt god lunch och strosade runt i affärer (hittade inget tråkigt nog). Nu ska jag slappa resten av kvällen!


Torsdag

Ett ganska skönt morgonpass avklarat (kommer säkert bli stenhårt i eftermiddag bara för det). Nu ska jag möta upp min kusin och luncha någonstans. Låter perfekt för jag är hungrig!


We can(t) make it

Ligger nedbäddad i sängen nu efter ett par timmars jobb. Imorgon ska jag träna dubbla pass och mellan dem träffa en av mina kusiner. Luncha och kika runt lite på stan lutar det åt. Trevligt!


Long night

Somnade vid 22 igår och vaknade strax innan 8 idag. Det var skönt och behövligt. Har avverkat ett gympass och ett simpass nu på fm. Är färdigtränad för dagen tack vare att jag ska jobba ikväll. Nu ska jag till stan en sväng och fixa lite saker.


Homie

Ännu en dag med dubbla pass. Precis hemkommen från det andra, bjöds på 9x75 max från pall. Det var jobbigt. Sov ju hos lisen i natt och har spenderat dagen hemma hos henne med. Lagat mat, kollat på filmer och tagit det lugnt. Mysigt!


Myspys

Ligger och pratar med Lisen i hennes säng. Skönt efter ett otroligt köttigt fart pass nu på kvällen. Ska sova här inatt för imorgonbitti ska de riva ut alla fönster i våran lägenhet, så inte så rockigt att vara där då. Men nu ska jag vara social med min fina vän.


I've been trying to do this right

Ligger i soffan och kolla på the mentalist, vi har dubbla pass idag (och typ hela veckan) så ska bara ta det lugnt fram tills nästa pass. Rätt skönt pass imorse på 5,5 km men i eftermiddag skulle det bli fart så. Nu ska jag återgå till mitt slappande. Hejdå.


Söndagskväll

Jättefint dop för lille Valle. De gjorde ni bra Fia och Elwin ;) Kul att träffa lite folk som man inte träffat på länge också! Vann frågesporten som de hade gjort till, duktig jag är som har så bra koll, hehe!

Nu har jag varit uppe på berget och åkt 7 km längdskidor med Lisen, Tamas och Clas. Riktigt skönt faktiskt!


Dop

Ska strax åka på dop för godingen Valentin!


sometimes the girl who has been there for everyone else needs someone to be there for her

Dream.

______________________


Lördag

Idag jobbar jag 9-16.30, lite lagom sådär. Missar dock första träningen som börjar nu och halva i eftermiddag. Plus att jag missar träningen imorgon med. Jaja, lite vila har väl aldrig skadat.

_____________

Så sant, så sant.


Vm-kval

Haft en helbra dag. Nu - heja Sverige!


En bra fredag

Idag vaknade jag kvart över 7. Pigg(?!). Men rätt skönt att komma upp i tid för dagen är fullbokad. Om en stund ska jag möta Carro på stan för att uträtta lite ärenden och sedan luncha. Sen ska jag till skultorp och jobba ett kort pass 13.30-16.00. In till stan och möta Carro igen så ska vi gå på ett pass på actic och sen avslutar vi kvällen med något gott framför fotbollen! En rätt så bra fredag måste jag säga :)


So tired

Okej, nu är jag helt död. Gymmade som sagt imorse. Sen åkte jag och tamas skidor, 5 km. Hade inget glid idag så fick verkligen kämpa bara för att ta mig runt. Och nu har jag avverkat ett mastigt syrapass som inleddes med tåg, 2x400 fr en på 5.00 och nästa på 4.45 (alltså i princip max för mig som är sprinter). Efter det 5x100 max uppifrån och så avslutade vi med en 200 brooken (som gick katastrofalt, men blev ju trött och fick rejäl syra iallafall).
Så resten av kvällen ska jag ligga i soffan och kolla på hockey.


Curls

Kom precis hem efter ett pass på gymmet och är helt slut. Blir spännande att se hur (o)snabb jag är på syrapasset ikväll. Hehe. Vaknade vid halv 8 imorse, vilket jag gjort de senaste dagarna jag haft sovmorgon och inte behövt gå upp för jobb (eller kommit hem 7 från jobb och lagt mig för att vila lite). De håller på att byta fönster i alla lägenheter i vårt lägenhetshus och det låter rätt mycket så att säga. Men det är ju alltid skönt att vakna av en massa borrande, eller?
Nu ska jag låta mina muskler återhämta sig lite genom att lägg mig i soffan och kolla på film. Helt perfekt.

Snart åker vi till budapest (tredje gången för mig på ett halvår, ja jag trivs där). De andra gångerna jag varit där har det varit väldigt varmt och skönt som på bilden här under. Nu är vädret ungefär som här... Och vi ska träna ute. Lovely.


You know my name, not my story

Har inget vettigt att säga, ligger död i soffan efter träningen.

Alla som känner mig bra vet hur mycket jag älskar katter. Så gissa om jag var i himmelriket i somras när jag var hos lykke! 4 katter och 5 kattungar, såååå mysigt. Är uppvuxen med katter och haft katt i princip hela livet. Skulle lätt kunna sitta i flera timmar och mysa med dem.
Haha, lite onödig fakta så här en onsdagskväll.


simply

never underestimate the pain of a person.
Because in all honesty, everyone hurts.
Some people just hide it better than others.  
 
 

Du skulle bara veta

Hemma från träning och årsmöte. Bjöds på riktigt god buffé, så nu är jag mätt och belåten. Trevligt sällskap var det med, som alltid. Annars har jag väl inte något vettigt att säga. Ska lägga mig i min sköna säng och läsa i min grymma bok!


Ledig morgon

Ledig idag, så skönt. Sen jag gick av jobbet vid 07 har jag bara legat i sägen under mitt varma täckte, kollat på film och somnat lite till och från. Hur skönt som helst. Men ska väl ta tag i mitt liv nu. Skulle åkt skidor idag, men vädret är ju inte supermysigt direkt. Så nu ska jag göra mig i ordning och traska iväg till gymmet en sväng. Ikväll väntas träning och sen årsmöte = god mat.


Words

När jag går av mitt pass imorgon bitti har jag av de senaste 38 timmarna spenderat 33,5 på jobb. Fint det. Fick med mig ungefär 30 teckningar och en fin frisyr hem från jobbet förut. Tur att jag bara skulle gå vidare till nästa.
Aja, nu ska jag fortsätta jobba!


Workworkwork


Gick av jobbet vid 7 imorses, nu ska ja snart ta bussen till skultorp och jobba ett kort pass 11-15.30 och efter det väntar ett pass till här i stan 16.30-07. Skulle åkt skidor med tamas nu på fm egentligen, men får bli en träningsfri dag. Kan väl också behövas. Får kompensera det imorgon om jag är ledig.

När jag vaknade vid 06.15 imorse var det ljust i rummet. Äntligen börjar det gå mot bättre tider. Tycker det är så himla skönt att vakna och det är ljust.


Som att leva 4 olika liv i samma skal


Söndag

Imorses hade jag min teknikgrupp som vanligt och efter det träning. Nästan 7 km idag och lika enformigt som igår. Tamas har fruktansvärt bra fantasi när han skriver pass åt oss då han inte är hemma.
Snart ska jag äta och sen ska jag jobba. 16.30-07....


Right here

Har spenderat kvällen med Carro. Vi har bara tagit det lugnt, kollat de senaste avsnitten av pll och haft det mysigt. Nu ska jag nog försöka sova snart, imorgon blir det full rulle hela dagen.

Så här söt var carro på tåget hem från Stockholm förra helgen (förlåt carro, hihi).


Åttatusenmeter

Inledde denna lördag med ett pass på 8 km. Väldigt enformigt, men ändå rätt skönt. Har inget planerat mer för dagen utom att ta det lugnt. Får se om jag orkar hittar på något. Nu ska jag iallafall lägga mig i soffan och kolla på tv.


Bebismys

Här har vi det bra!


Testlopp

Idag var jag glad över att vara sprinter på träningen, vi körde testlopp. behövde "bara" simma 1000 m på tid. De andra körde 2000. Gick helt okej, körde rygg och 13.10 tror jag att jag hade.
Imorgon ska jag på apt på jobbet på fm, efter det ska jag hälsa på Fia, Elwin och lille Valentin och sen spenderar jag kvällen hos pappa. En lugn och skön fredag!

Två charmiga grabbar som vet hur man chillar, haha!


Ergonomi kurs

Sitter i Mariestad på kurs. Ganska intressant, men att sitta och lyssna i 3 timmar är inte riktigt min grej. Börjar tänka på annat hela tiden och somnar nästan. Mina arbetskamrater som är med satt och skrattade åt mig. Tog 3 timmar att gå igenom en powerpoint sida med 4 rutor. Men nu efter lunch ska vi ha lite praktiskt så det blir skönt.
Slutar 4 och träningen börjar 5, så blir direkt från det ena till det andra.


Late meal

Sitter och äter kvällsmat medan jag tittar på bayern-arsenal. Träningen var lika rolig som igår och passet imorgon kommer bli ännu roligare.. Eller?! Hehe. Imorgon ska jag på ergonomikurs i Mariestad, ska bli skoj hoppas jag.


Vägskäl

Jättekul med snö. När man precis börjat kunna cykla till träningen igen. Åh, vill verkligen ha sommar och värme nu.
Har varit nere på actic och gymmat med Lisen nu på förmiddagen. Om en liten stund ska jag iväg på ett möte för att räta ut lite frågetecken angående framtiden.


Only know you've been high when you're feeling low

Idag körde vi ett rätt enformigt pass på exakt 7000 meter. Bland annat 10x400. Rätt tråkigt, men skönt att bara köra igenom. Simning är som en fristad från övriga livet och efteråt är man slut i kroppen på ett skönt sätt.
Så idag har jag åkt 6 km skidor och simmat 7 km. Nu ska jag kolla på film!


Längdskidor

Idag är jag ledig, skönt med sovmorgon. Fast vaknade ändå strax efter 8. Nu på förmiddagen har jag varit uppe på berget och åkt längdskidor med Tamas och Christian. Vi åkte 6 km så det var rätt lagom. Så nu tänker jag bara ta det lugnt fram till träningen ikväll.

Tant lina saknar lille valle, goding!


what's worth the price is always worth the fight


New week

Blev ingen sovmorgon, utan jobb 7.30-16. På trängen, så det är skoj! Är riktigt trött idag dock, känns som att jag går runt som en zoombie. Hjärnan hänger inte riktigt med. Ikväll blir det iallafall gym och lite lätt simning på det, skönt.


Train

Sitter på tåget hem från stockholm och GP 2 nu. Ska bli skönt att komma hem och få sova i sin egen säng! tror vi är hemma om typ 1 timme, det bästa med att åka från sthlm är att vi för en gångs skull är hemma först av alla västsvenska klubbar, annars brukar vi ha längst hem. Skadeglädje, hehe.
Har varit en rolig helg som vanligt med mina goa homies. Alltid kul att träffa allt härligt folk från andra klubbar med som man bara träffar på tävlingar. Gick som sagt inte överdrivet bra för mig, men första långbanetävlingen så hoppas nästa går bättre.

Imorgon har jag (förhoppningsvis) sovmorgon, ska bli väldigt skönt!
Adios.


Dag 2

Klockan är snart halv 11 och jag är klar för dagen, rätt gött. Simmade bara 100 fr idag och det gick ganska så dåligt. Skyller på att det är min första långbanetävling för säsongen. Vet inte riktigt varför jag inte simmade 100 rygg idag, brukar alltid göra det.. Tamas glömde anmäla mig antagligen, hehe.
50 fr finalen igår gick nästan exakt som på förmiddagen, så det var ett okej lopp igen.

Nu ska Celine och Louise simma 400 fr, så ska kika på det istället.


Försökspass 1

Första passet avklarat, ligger på hotellet och tar det lite lugnt nu men ska åka tillbaka till badet om mindre än 1 timma igen. Jag och Sofia simmade sista gren, så vi blev klara rätt sent och kom tillbaka till hotellet nyss.
Blandat resultat för mig, 200 ry gick så dåligt att jag inte tänker nämna tiden här. 50 fr gick bättre, 27.55 - några tiondelar över pers. Simmar b-final på det ikväll så får hoppas det kan gå lite snabbare då.


Hotell en fredagkväll

Ligger i min sköna hotellsäng (på hjul, kommer rulla omkring här på golvet inatt), kollar på tv och snackar skit. Bor på ett fint hotell i Hammarby. Har varit och simmat in nu ikväll och sen ätit på (o)ringen, lika gott som vanligt. Fått springa till bussarna 2 gånger också, så lite extraträning har vi fått.
Imorgon står 50 fr + 200 ry på schemat. Min första långbanetävling för säsongen, så vi får väl se hur det går.


Sthlm

Färdigpackad och klar. Ska äta lite lunch om en stund och sedan ta tåget till Sthlm och GP 2. Kommer säkert bli en trevlig helg!


2013-03-07

Har fått rätt mycket uträttat idag. Trots att jag inte gjort så värst mycket egentligen. Kikat runt på utbildningar, varit på banken och fixat massa saker. Sen har jag tränat ett rätt gött pass, imorgon åker vi till Sthlm och simmar GP i helgen.

Nu är jag med Lisa, kikar på tv och äter popcorn. Typ som vanligt. Mysig kväll!


yes. I've changed. Pain does that to people.

 
 
 

Crasy

Hade två lite lugnare klasser som jag skrev förut. Vet dock inte om jag tyckte dem var något lugna alls. Så undra hur resten av klasserna är...
Blev ett rätt kort pass på 4k idag, med 4x50 racepace + 200 broken som huvudsaker. Så vi fick gå upp tidigare, alltid uppskattat hehe. Nu ska jag läsa i min (linns) bra bok!


Classes

Idag är jag på rydskolan och jobbar ett par timmar med åk 8 och 9.. Jätteroligt, hehe. Har rast till 12 nu och igen aning om vart jag ska ta vägen, haha. Har ganska lugna klasser iallafall.
Ikväll är det träning som vanligt, hoppas på lite lugnare pass än igår. So long!


Syran flödar

Idag var Ulrika, förbundskaptenen, och hälsade på under våran träning. Trevligt. Bjöds också på ett riktigt köttigt pass. Huvudserien var 3x(3x100 MAX 3.00 start + 200 löst mellan varven). Det var sjukt jobbigt, syran flödade sista varvet. Men det gick helt okej iallafall.

Var ju på spa idag också, uppe på mösseberg. Var riktigt avslappnande och fick massage med. Både skönt och välbehövligt.


Mar. 04, 2013

You've carried on so long
You couldn't stop if you tried it
You've built your wall so high
That no one could climb it


Måndag

Inledde dagen med ett gympass på morgonen, blir nog enda i veckan med tanke på att det är GP i helgen. Sen har jag jobbat 13.30 tills nu. Så ska ta bussen tillbaka in till stan och då väntar träning såklart.

Imorgon ska jag och mamma på spa på dagen, hur skönt som helst ska det bli. Fick det i födelsedagspresent men vi har inte fått något bra tillfälle att åka än. Men imorgon blir det av. Ser fram emot det. Kommer dock bli jobbigt att gå och träna efter det, haha.


Do it better

Äntligen hemma i soffan efter 5 timmar i simhallen. Kommer somna gott ikväll.

Gårdagen då. Hade en så sjukt rolig kväll med underbara vänner! Var hemma hos linn&daniel för att fira Lisa. God dricka, paketöppning, Massa skratt, roliga diskussioner och dans bjöds det bland annat på. Sen hade Jonas fixat så vi åkte limo in till stan, så i den trängde vi in oss 11 pers, riktigt nice. Och i det priset ingick även vip till bogrens så då var jag ju tvungen att följa med ut, hehe. Så där avslutades kvällen. Riktigt härlig kväll iallafall!


Vasaloppet

Sitter och kikar på vasaloppet. Dan, min gamla lärare och mentor på högstadiet, kom på 18 plats. Dock har han varit 8 som bäst. Grymt bra och goaste läraren var han! 

Nu ska jag snart gå till badet igen. Hade min grupp imorse och nu ska jag träna + km efter det.

Från avslutningen i nian.


Happy birthday

Grattis världens bästa lisa! Du är guld värd.


Great

Hemma efter en grymt kul kväll. Blev lite senare än planerat, men det var det värt. Mer om det imorgon. Nu ska jag snart försöka sova så jag kommer upp vid 8. Skojskoj.


My friend

Det blåser typ storm här. Blåste in i en lyktstolpe när jag gick hem från träningen förut. Tack blåsten, det var snällt. Hoppas ingen såg mig. Nu kollar jag på skidor och väntar på god mat. Ikväll ska vi fira bästa Lisa som fyller 20 år imorgon! Tänk att vi varit vänner i runt 18 år nu. Utan att bli ovänner en enda gång vad jag kan minnas, tänk vilken fin vän jag har.


"Jag gjorde två, eller ett plus ett. Ja men det blir ju två"

När jag kom hem från jobbet gick jag, Carro och Mathias till sigges och köpte godis. Sen gick vi hem till dem och åt god mat. Efter det har vi spenderat kvällen i arenan och kollat på innebandy. Sjukt spännande derbymatch mot Lockerud som Skövde vann med 9-8 tillslut. En rolig och skön fredag efter en hektisk vecka.


Underbara fredag

Underbart med fredag. Jobb 7.30-16 och sen tar jag helg. Det absolut skönaste med fredagar är att komma hem från jobbet och göra vad man vill. Inte stressa iväg till någon träning. Ska njuta. Men nu ska jag kila ut i det soliga med blåsiga vädret och busa med lite goa barn.


RSS 2.0