matfestivalen

då har man flyttat då, eller ja i onsdags egentligen men. skitbra blev det,lite trångt kanske men bra läge :)

I helgen var det matfestivalen, årets höjdpunkt i skövde? na,knappast!  det enda som händer i skövde? japp!
haha, så jävla mycket folk överallt och iskallt, men det var trevligt ändå. I fredags åkte jag & amanda ut till töreboda där sofia,elwin och richard var och försfesta! sen vid 8 åkte vi tillbaka in till stan efter många om och men,haha plus att man gick i blöta skor eftersom vi fick gå genom någon hage? och det hade regnat, mysigt. Hästarna i den hagen hade jag och amanda rätt kul med kan ja ju tillägga,haha! I stan mötte vi tjejerna sen spenderades restan av kvällen på matfestivalen då, hände väl inte så mycket direkt.
Lördagen orkar jag inte skriva om, ganska lik fredagen.

Idag börjar apun, så ingen skola på 4 veckor - skönt! ska vara på KSS, vi får väl se hur det blir,, bra får vi hoppas. mindre kul är att jag jobbar 15-22 idag och 7-16 imorgon, lär ju knappast komma upp i tid imorgon.

/c.


flytt

tisdag idag då, längsta skoldagen (8.00-15.05) imorgon har jag sovmorgon och torsda&fredag slutar jag 12, skönt!
aja, snart ska jag upp till tränignen och sen ikväll börjar vi flytta! lite läskigt, men ändå skönt att komma in till stan :)
Lär inte kunna sitta vid datorn något speciellt nu i veckan eftersom vi inte får den nya förrän om ett tag + att det är matfestivlaen i helgen så då lär man knappast hinna med något bloggande i alla fall.
så kommer bli dålig uppdatering ett tag framöver.
/c.


.

Blev en helt okej kväll igår, hämta sofia efter träningen och åkte hem till henne. där satt vi och slappa framför tv:n till 9 typ, då tog vi bussen in till stan igen och mötte louise, efter ett tag kom det några trevliga pojkar med! Iskallt ute, så vi drog hem till sofias pappa och var där ett tag! När david kom hem fick vi lyssna på fin solosång, haha!  Sen åkte vi in till stan igen, gick runt i stan och åkte lite bil och så..vi fick en del blickar kan man säga,hahahah! aja, sen tog jag och sofia buss hem. Inte det roligaste att gå från bussen klockan 2 på natten när det är kolsvart kan jag säga!

Idag har jag varit hos carro typ hela dagen, inte gjort alls mycket. kollat på film och så :) sen hann jag med lite övningskörande med!
Och nu flyttar jag snart.. i veckan, typ onsdag eller något! :)

/c.

just another day

Gårdagskvällen spenderades hemma hos josefine med tacos, wii spelande och film tittande! mysig kväll med mycket skratt. Sen sov jag & sofia hos Louise... gulliga som de är berättade de inte att de skulle upp tidigt och döma förrän på kvällen och när vi väl skulle sova fick jag reda på att det inte var 1 match, utan 3 st.. så nu har jag spenderat 4 timmar nere på lillegården och kollat på småungar som springer omkring och jagar en boll, rätt kul faktiskt men också ganska långtråkigt.
Nu väntar jag på att mamma ska bli klar med maten så jag kan äta och sen pallra mig iväg till träningen. Efter den åker jag hem till sofia och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!
/c.


back at school

första dagen avklarad då, inte för att det var mycket till dag då men. började 8 med att få lite info typ, sen fick vi rast en timme och sedan hade vi matte till 11, så slutade vi. Jag&amanda drog till donken (skräll) för det var 23 mils kö in till matsalen! Rätt gött att inte vara minst längre, treorna härjade rätt rejält idag så kan ju bara säga att jag är glad över att inte vara etta, haha!
Nu ska jag snart dra till lisa och hämta hennes beskydd eftersom hon är på läger och inte ska träna.. för jag ska nämligen träna FOTBOLL ikväll! haha, har inte gjort det på över 8 månader så kan ju bli kul att se hur det går! men är riktigt sugen faktiskt.


anledningen till att jag sluta fotbollen, förutom att simingen tog mesta tiden.
Skulle egentligen opererat knät nu i sommar ,men sket i det nu när simningen gått så bra.
Gör det om några år ifall det fortfarande krånglar.


bästa sommaren

happ, på torsdag börjar skolan så nu kan man väl säga att sommaren är över för detta året. vädret har väl inte varit något att hurra över precis, men har varit en sjukt bra sommar ändå, bästa på väldigt väldigt länge.
Nu börjar verkligheten igen,tur att jag har amanda som gör mina lektioner värda att gå på :)
 
liten sammanfattning om min sommar;

Första delen av sommaren var det bara massa träning som gällde, de dagar de var fint väder åkte vi ofta till simsjön mellan passen och stekte, bodde typ hos carro en stor del av tiden med :)
 

Sen bar det av ner till linköping i en vecka för att simma SM. Det gick riktigt bra, speciellt 4x100 fr laget och det var en toppen vecka med grymt väder och härliga människor!

får bli miniatyr bilder, tryck på dem om du vill se hela
    
  

Efter SM var det bara att åka hem och träna i någon vecka för att sedan åka ner till malmö och simma Ungdoms SM. vilket var mitt absolut sista, lite tråkigt kanske men ändå skönt. kom 2 på 4x100 och var under gamla USM rekordet. Härliga dagar även om inte vädret var det bästa.

  


Efter usm var man äntligen träningsledig. så åkte ner till tylösand med amanda,sofia,louise & josefine.
härliga dagar & nätter! vädret var väl inte det bästa, men träffade massa trevligt folk och hade sjukt roligt. många fina minnen därifrån med världens underbaraste tjejer!

  

har även hunnit med några besök i göteborg och även massa dagar, kvällar & nätter med kompisar. Tror jag knappt sovit hemma/själv mer än 4-5 dagar de senaste 3 veckorna! men det är väl vad sommarlovet är till för så :)

  

never is a long time

Gick upp halv 7 i morses för att åka till göteborg med alona, eftersom jag var där i torsdags så köpte jag bara en tröja & ett par örhängen idag. Sjukt kul hade vi iallafall, vilket man alltid har med den tjejen! spec tågresorna, hahah!
Ikväll ska jag nog till carro en liten stund, hon kom hem från cypern idag så måste åka och kolla hur brun hon är, vilket lär vara sjukt mycket! så kommer man själv se ännu blekare ut på träningarna än vad man redan är ,underbart haha.
/c

.   
söt tjej de dära asso,haha :)


söndag

Gårdagen spenderades hemma hos linn med hanna,fredrik & putte. En trevlig kväll med mycket skratt :)
Idag vet jag inte vad som händer, ska nog börja packa ner lite kläder och så. ska övningsköra lite sen med, haha det börjar faktiskt gå ganska bra nu!
nu är det bara 4 dagar kvar och jag har verkligen ingen lust alls, hade gärna haft lov några veckor till!
Sommaren -09 har varit grym, bästa sommaren på väldigt väldigt länge..blev sugen på att sammanfatta den lite, men har inte tid med det nu, så får göra det senare!

/c.


göteborg

Idag gick jag upp tidigt för första gången sen vi fick ledigt från träningen och det kändes kan man ju säga, men lika bra att vänja sig för om en vecka har skolhelvetet börjat igen. aja, åkte till göteborg med Lisa,hanna & linn:)
kul dag med mycket skratt,värkande fötter och inköpta kläder= för mycket spenderande av pengar, haha! Hittade en ring, byxor, tröja & ett linne. Sen tog vi tåget hem vid 3, för de andra skulle träna vid halv 7...självklart blir det något fel så vi kommer 20 minuter för sent till falköping där vi skulle byta tåg, då missar vi det tåget vi skulle tatt och får vänta till nästa kommer och även det är försenat, hääärligt!  aja, tillslut kom vi till skövde. Då gick jag och mötte alona och vi gick till pim's och satte oss.  Hon har precis kommit hem från mallorca och var brun för en gångs skull..eller aa så brun som en ryss kan bli, haha!  fick ett skitsnyggt armband av henne också :) Hann även med donken & skjutsa hägg till någon fest.
sen tog jag bussen hem och nu ska jag strax lägga mig framför tv:n och kolla på Navy cis!
/c.


jag&linn på tåget till gbg, pigga & glada haha!

.

har nyss kommit hem från sofia där jag spenderat kvällen, natten & dagen med henne & louise. mys kväll med mat,godis, filmer och massa prat! Självklart fick jag sova mellan louise & sofia och de är ju så stilla när de sover med..1 cm från att bli nockad, haha!
för övrigt så är jag typ halvsjuk med, fast det har jag varit ett tag... kan kanske bero på att jag umgåtts med folk som äter penicillin den senaste veckan!
Kvällen spenderas nog hemma helt själv för första gången på länge nu, ganska långtråkigt men.. måste ju börja packa och så eftersom det inte dröjer allt för länge till innan vi flyttar, så får väl sätta på tv:n och roa mig med det.

goa dagar

man har verkligen inte tid att blogga på sommaren..
i onsdags kom sofia till mig så drog vi in till stan en sväng, vi är väldigt bra på att fördriva tid och även väldigt bra på att lyckas med fel saker vi fel tillfällen har jag hört! hon sov hos mig och sen igår drog vi  till örlen, vilket vi kom på att vi skulle göra 15 minuter innan bussen gick, men hann gjorde vi allt. slapp dag där ute med bra sällskap :) 
På kvällen åkte jag till carro och sov där tills idag, vi har bara legat ute i hnnes pool hela dagen,skeeetgött!
om ett tag drar jag till lisa :)

snygg bild o så.. men saknar tylösand som helvete!
bästa dagarna den här sommaren & underbara tjejer!


6 augusti

Igår åkte jag,lisa, hanna & linn till örlen och badade. Eller aa, ett dopp blev det iallfall, haha!
sen va jag och lisa på harry potter på kvällen, den var väl okej. fast det hände ju inte dirket något och slutet var inte det bästa. Idag har jag inte gjort alls mycket hittills, legat ute i solen ett tag men det blir ju så sjukt varmt. Nu sitter jag och väntar på att sofia ska komma hit, så dra vi in till stan sen.
aja..ha det bra.
/c.

bilder

här kommer lite biler från tylösand :)








äh, det finns mycket mer bilder på facebook. kika in där om ni vill se mer :)

sliten

nu sitter jag hos lisa, vi ska snart ner till fotbollen för de ska träna. Längesen man va där nu, har typ inte spelat fotboll på snart 1 år!
Har inte skrivit så mycket det sista, men har inte orkat.  I söndags kom louise till mig iaf och hon har varit hos mig tills i förmiddags. Vi har väl inte gjort så mycket, var på bio - smmaren med göran i söndags, den var helt okej.
Är fortfarande trött sen tylösand, känner mig lite halvsjuk med.. fast jag ska väl inte klaga, sofia fick halsfluss, amanda & louise feber. så jag har klarat mig bra...hittills!
Ikväll blir det en slapparkväll framför tv:n med lisa iallafall :)
ha det gott.

bilder från tylösand kommer när louise får för sig att skicka dem, haha!
/c.

tylösand

åååh, grymmaste dagarna! eller nätterna kanske man ska säga!
Har varit så sjukt kul, enda att klaga på var väl att vädret kunde varit lite bättre. Iallafall så har väl våra dagar sett ut så att vi sovit till runt 12, sen slappat, spelat kort och solat om vädret tillåtit. nästan alla kvällar har vi varit nere på stranden där vi festat och träffat en massa roligt folk! sista kvällen gick vi till en annan camping och var där.Sen vi har väl gått och lagt oss mellan 3-4 varje natt, så man är lagom sliten nu!
men helt underbart kul har det varit.
Ali kepsen
Hatten
glasflaskor
Nyköping,Martiestad,Töreboda,tyskland
musik
Bettans
deeptalk
hollywood

Orkar inte skriva mer just nu, men bilder kommer när jag fått alla :)
/c.

RSS 2.0