SM 2009

...är över för denna gången! hade gärna stannat ett par dagar till, så tråkigt att komma hem till det vanliga igen. Men men, 2 månader kvar till jsm typ så jag håller nog ut! Sammanfattat så har det varit en riktigt grym vecka. Simnigen har gått bra, blev final på både 4x50 och 4x100. Med nya klubbrekord och västsvenska jr rekord på båda! De andra lagen gick också bra!  Har varit riktigt skoj, med härliga människor och mycket skratt :) kanske slänger in lite bilder någon dag när jag har tid och lust.

Nu sitter jag i skolan, slutade 12 men kom tillbaka nyss för att hjälpa amanda med rehaben, heheh.



a lot of thoughts and to much time to think.

2 dagar kvar!

precis kommit hem från skolan för andra gången idag. hade mer än 3 timmars hål förut så gick hem och kolla på film med sofia och johanna:)

om ett tag ska jag ner till badet för ett sista lätt pass inför sm!  imorgon efter skolan åker vi, så sjukt kul:D
hoppas på att det kommer gå fort och att det blir några finaler:) Lär inte uppdatera här förrän tidigast söndag kväll!

seya next week! 


snart

4 dagar kvar,tagga!

ska snart ner till träningen, tror vi börjar släppa ordentligt idag, illgutt!
vet inte ritkigt var jag ska hitta på ikväll, måste gå till tamas och hämta min cykeln iallafall.
igår va jag och carro hemma hos tamas och laga mat, hört att vi är rätt duktiga asso:) sen kom mattias och hans kompis och åt upp resterna, haha!

ah, vet inte riktigt vad jag ska säga. förutom att jag längtar till sm.

peace!


091119

en sen kväll med lisa för ett tag sen :)






sum-sim reg.

precis kommit hem, varit i göteborg hela dagen och kollat på sum-sim reg (ungdoms sm). Är ju för gammal för det nu, haha vad stor jag känner mig! Måste nämna tjejlaget på 4x100 fr, de har bästa tid till riks! så grymma:) och jag är inte lite sugen på att vara med och så. Nåja, trevlig dag och träffat massa saknade människor!  i pausen  simma vi lite, 3700 på 1 timma blev det iaf. Sen gick jag,mattias,philip & marco till nordstan (det är jättelångt enligt mig) och gick runt där lite.  Inte varje dag man går i affärer med 3 killar,haha!
Nu är det lite mer än en vecka till sm med, så jävla roligt ska det bli!

igår tränade jag,mattias och christian i 31 grader, det gick toppen! 30 i puls på fart 2, inte illa de du!

nu ska jag sova eftersom jag gick upp 6 imorse och sovit 4,5 timmar i natt! 

sum-sim i somras




it depends on how you se it

ännu en skolvecka över, räknar inte fredagar de är ändå så korta. Lååånghelg med, komp ledigt på måndag & studiedag på tisdag! okej vi måste va i skolan 2 timmar på lördag.. tror jag överlever det,haha!  Imorgon blir det myskväll med lisa & på söndag blir det tidig uppgång, åker jag ner till gbg och kikar på sum-sim reg! Måndag och tisdag lär man ju ha tillräckligt med inlämningar att skriva på så man slipper oroa sig för att inte ha något att göra. skönt att veta:)))))

på tal om ingenting..gick in i en dörr förut, det gjorde jätteont i huvudet.



World Cup!

mm, skönt när man kommer ut till duscharna efter ett träningpass och inser att det bara finns iskallt vatten & badvakterna inte kan göra något åt det.  MEn det gick ju bra ändå, isade lite i huvudet bara.
sitter och kollar på World Cup ifrån sthlm nu, inte lite man skulle vilja vara där. Nästan hela världseliten är där typ! 

ne nu ska jag fortsätta kolla, nytt världsrekord på 200 fj nyss btw!

eamon sullivan, ögongodis!

söndag

nyss kommit hem från ett härligt syrapass,gick helt okej i alla fall. Suttit och kollat livetimingen från väsby, kula va rätt grym asso! svenskt rekord med 3 sek! och 400 fr igår va rätt ju nice med. de kan bli rätt roliga finaler att se på sm sen asso :)

måndag imorgon IGEN, veckorna går sjukt fort..helgerna ännu fortare! men men, en vecka till sen är det två korta veckor i skolan, gutt :)


take care


it's getting close





skolan är rena killern just nu och jag ska snart ner till badet för ett syrapass med all min träningsvärk från igår.
något positivt mitt i allt; såhär dags om 3 veckor är första försökspasset på sm avklarat, redigt kul kommer det bli :))

var dig själv, alla andra är redan upptagna

DM, varberg

då har man kommit hem från en lååång helg i varberg, eller ja vi kom hem igårkväll runt 22 men då var jag så trött så jag däcka i sängen med en gång! Har varit en tuff helg, tror det blev 13 lopp sammanlagt. Blandade resultat,bäst gick 100 fr i finalen (59.4) och 4x50 fr, där vi vann! tog göteborg med några 100delar även fast det hade joline & Claire med! äntligen under 1.10 på 100 rygg med,simmar ju det i laget så känns bra att kunna förbättra mig lite på det.

Rolig helg med härligt folk! tror vi hade snabbaste resan hem med, varberg-göteborg-skövde på 2,5 timmar är inte allt för dåligt!  fast det var ju christian som körde med, haha. Plus att alla ville stryka sig och åka hem innan sista finalpasset...ohja, skövde ss!
ska snart ner och träna om ett tag, hoppas på ett återhämtningspass för man är ju sådär lagom sliten i kroppen nu idag!

RSS 2.0