hell week

är död. träningen och skolan tar kål på mig! varför säger man tar kål igentligen.. man tar ju inte precis på sig kål?! längtar sjukt mycket till sommarlovet nu asso, värme och sol. 11 dagars träningsläger i spanien, ingen skola och ta dagen som den kommer, aa efter sm då man får träningsledigt vill säga.

not my day today. spillde ut ketchup över hela mig förut. glömde skriva det typ viktigaste på eng nationella. jag och lisen tänkte gymma innan tränigen förut. men det var stängt för det är någon EM sak i arenan så vi gick inte till badet och tänkte landträna, båda somna efter 10 min och vaknade lagom pigga till ett låååångt fart 3 pass. 
Jag simmade värdelöst på 5x200 bästa snitt, fast blev sjukt trött och det är väl det som räknas. resten av farten gick bättre och bättre iaf.

nu tänker jag spendera kvällen framför tv:n och oth, love.


på torget,några dagar innan sommarlovet förra året.


el grande final a la jönköping

Yes, GP finalen i helgen. simning gick hyfsat, en del bra och annat dåligt. har varit en störtskön helg faktiskt. Eftersom hotellet satt ihop med badet kunde man sova längre och typ gå upp till rummet och kolla på tv mellan loppen om man hade lust, haha. Ne men ritkigt skönt, vi fick inte ens byta om i omkl. rummen, när vi bad om nyckel i kassan sa de att vi som bor på hotellet får byta om på rummen. träffat många roliga, saknade människor med. nu blir det back to basic ända fram till SM i sommar skulle jag tro.

vill ha sommar nu!!

bibbione, italien -00

there's someting in your eyes that makes me wanna lose my self

what a day. Sov 3 timmar i natt...3 timmar! kunde inte somna förrän vid halv 3 (varför???) och skulle upp halv 6. åkte till kinnekulle och hade halkörning, var riktigt kul efter det slutat vara läskigt. när jag kom hem däcka jag i sängen av trötthet och vaknade någon timme senare med huvudvärk för att bege mig ner till tränigen. Gick inget vidare med huvudvärk och trötta sega muskler, men aa lätt pass inför helgen så inte för farligt.

Imorgon är det svenska nationella i 5 timmar (!!!) och sen åker vi ner till jönköping, GP finalen i helgen.


Does the pain weigh out the pride?
And you look for a place to hide?
Did someone break your heart inside?


It feels like I'm all the way back where I belong

allt för min syster/My sister's keeper bland de finaste fimler jag sett, så fruktansvärt bra och sorglig. Om du inte sett den, gör det. du kommer inte ångra dig.
http://www.youtube.com/watch?v=OqnuZLhR2vM Let the children's laughter remind us how we used to be

I ditt stora hjärta börjar slagen bli små
Och du rör min kind så jag förstår
att det bara är timmar tills du går

Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
I en värld byggd av män för männen
Där ingenting har något värde
Utom minnet av allt som var vårt

 
  

En tidsepok har sparats i mitt liv

18 !!!!

fyllde 18 idag, en dag äldre än igår. tänk att så mycket kan förändras på en dag. Man måste ha koll på allt med pengar, aktier och allt om jag absolut inte har en aning om. Man får gå på krogen lagligt och allt som hör det till. Man får köpa lotter, rösta, bestämma allt själv. man får ta körkort och resa utomlands utan någon vuxen. På en dag ska man helt plösligt vara vuxen sådär. visst är det skönt, men också lite läskigt på något knepigt sätt.
nu får vi se vad som väntar mig för liv som vuxen, dock tänker jag vara "barn" ett tag till...
får väl önska mig själv ett gott nytt år!


en kall upplevelse på ett varmt ställe

kom hem från falkenberg igårkväll, helgen har varit över förväntan faktiskt. gillar inte  den tävlingen, men det var roligare i år än det brukar! simningen gick väl helt okej, 100 rygg var nog det som gick bäst. Annars hann vi med första doppet i havet för i år, 6 grader. Mellan passen blev det mys på bryggan och på kvällarna tv och pizza i stugan. toppenväder var det med! ska försöka lägga upp lite bilder från helgen om jag får tag i carro eller celinés.

Blev inte mkt sömn i helgen precis, så när jag kom hem från skolan förut tänkte jag sätta mig i solen på altanen och plugga lite, men somnade innan jag han ta upp papprena typ. skönt, fast när jag vakna trodde jag att jag skulle dö av värmeslag,haha.
Hoppar träningen idag, har fått sjukt ont i axlarna precis som jag fick jämt efter tävlingar förut. har inte haft så mycket problem med det de sista, men nu har det kommit tillbaka igen, kanske för att jag inte tränat ordentligt på ett tag.


Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
Ja, det verkar så enkelt vännen
Men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå

soon there

1 VECKA KVAR!!

är stolt över mig själv som precis tränat tre timmar och lyckats skriva klart svenskan, dock kan jag knappt något utan att titta på papprena. Men det tar vi på lektionerna innan svenskan imorgon. så nu sätter jag på en film och slappar resten av kvällen, skönt.

påsken i jönköping förra året, tänk att man för ett år sedan kunna ligga ute i solen och
igår snöade det, deprimerande.


when the sun shine we'll shine together

"told you I'll be here forever, said I always be a friend..." låten får mig att tänka tillbaka på fotbollscupen i norrköping sommaren 07 om jag inte minns fel. saknar det och saknar fotbollen med, iallafall på sommaren.

sitter på bakongen och njuter av solen, det börjar bli vår helt underbart. mindre underbart är att jag borde ha börjat på svenska nationella redovisningen för flera dagar sen eftersom vi har det på onsdag, har inte blivit så dock. rätt dåligt att de ger oss det några dagar innan lovet så vi knappt hinner fatta vad vi ska göra, eller iallafall inte jag.

Var nere och tränade i förmiddags, alla andra har typ ledigt över påsk men inte vi, vi har extra träningar ist och dubbla pass på påskafton,haha. Kunde inte köra så långt idag i vilket fall, mitt revben dampa loss..suck, kan det inte bara bli bra. Petter (stymne) är hemma och tränar med oss över påsken med, roligt!

nu ska jag fortstätta att njuta av det fina vädret ett tag till innan det är dags att göra sig i ordning, blir en ovanlig påskafton med 50års kalas, men det blir nog trevligt!

hade tänkt lägga in en bild på mitt "nyaste" kusinbarn som jag träffade igår, söt liten kille. Men orkade inte hämta sladden till mobilen och mobilen ligger på laddning så det får bli en annan dag..kanske imorgon.

glad påsk!

RSS 2.0