just me wishing

har precis varit och lämnat sofia och elwin på rese, de åker till grekland i natt och jag är bara lite sådär småavundsjuk kanske.

har börjat bli sjuk med, kanon alltså! bara jag inte börjar hosta igen. är ledig imorgon, eller fick jobba hemma så ska väl sitta hemma och kurera mig hela dagen med alla mysiga böcker, inlämningar och prov.


sick of it already

åååhå, jag är redan trött på skolan. schemat suger med! Först när man såg det var det väl ändå helt okej...sen såg man alla andra treors scheman, då var det helt plötsligt sjukt dåligt. Nåja, finns inte mkt att göra åt det så man får väl vara glad, det kunde ju varit värre! I helgen är det iallafall matfestivalen, så imorgon blir det nog utegång på vibe! Och nu är det träning som står på schemat.


i can't fight it anymore

första träningen på 5 veckor ikväll, undra hur det ska gå. är inte alls spec taggad just nu, är väl för att det är så mycket annat att tänka på. Skolan imorgon, sista året jag behöver gå i skolan i hela mitt liv om jag vill. Det är sista dagen på mitt allra sista sommarlov idag, snart börjar vuxenlivet. creepy, jag vill inte bli vuxen.
skola,äta,träna,plugga,sova.. hur kul är vardagen egentligen liksom, jag vill ha sommarlov och vara fri att göra vad man vill.

I wonder if I ever cross your mind,
For me it happens all the time

i'm not giving up on you, noy yet


mysig kväll med grill och prat uppe på berget med underbara tjejer


på tisdag drar träningen igång igen och på onsdag skolan, allt blir som vanligt. både bra och dåligt antar jag!

tänk om allt kunde vara som det var innan det var som det är nu

ja, varför kan inte allt bara vara som det var innan det var som det är nu? då hade allt varit mycket bättre, tro mig.

en vecka kvar till skolan börjar igen och träningen börjar på måndag? tror jag. de senaste dagarna ha spenderats med sofia som jag förövrigt spenderat största delen av sommarlovet med. bra tjej det! för övrigt så sitter jag och väntar på henne just nu, ska nog gå in till stan och ta en fika. imorgon blir det utgång med bra tjejer :)

jag är rätt imponerad av mig själv, jag SPRANG förut. jag springer aldrig, jag hatar att springa. dock blev det kanske 2 km bara (sprang till lunden och hämtade mig cykel och cyklade tillbaka), men ändå liksom.Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now

utgång igår med fia, elwin, erik och philip. Riktigt bra kväll! idag blir det chillkväll med carro och lisen vilket kan behövas, hehe. Imorgon blir det kanske lager med trevliga brudar och på kvällen blir det mys med fia för ovanlighetens skull.do you ever feel like breaking down
do you ever feel out of place
like somehow you just don't belong
and no one understands you
do you ever wanna run away
do you lock yourself in your room
whit the radio on turned up so loud
that no one hears you screaming

no you don't know what it's like
when nothing feels alright
you don't know what it's like


Picture perfect memories scattered all around the floor

jag har världens bästa vän.

_________________________

you know I'll fight for you, cause watching you is the only drug I need
and I dont know how I can du without, I just need you now
..I gotta tell you how i feel about youshow me the meaning

grym kväll hos oliver som alltid. tråkigt att typ alla åker nu, träningarna kommer inte bli alls lika roliga. bra kväll med många skratt, historier, minnen och roliga händelser. bra avslut på kvällen/natten med.

   

RSS 2.0