tjugosjunde

julafton var lika mysig som vanligt helt enkelt.
Idag har jag varit på stan en sväng med sofia, linn, lisa och sandra. Kul att träffa fia igen som varit i indien på tok för länge. höll mig dock på ett bra abstånd för att slippa se så blek ut..haha! Sen träning, 7000 på 2h är väl inte fy skam de. Imorgon ska jag träffa min kusin och besöka stan igen, sen träna i min ensamhet tidigare än de andra för att sedan gå ut och äta med härliga människor och sen hem till tobbe och sofie och fortsätta kvällen där, trevligt förhoppningsvis!


gamla goda tider med toppen människor

the time is ticking out

shit vad fort tiden går, julafton imorgon! ska bli så mysigt, älskar den dagen!
grym kväll i tisdags, utgång med mestadels sutdenter, riktigt roligt var det! Idag efter tränigen drog vi o käka pizza, roligt när alla är hemma över jul så får passa på!
Mindre kul är att jag håller på att bli sjuk, det är inte okej att vara sjuk på den bästa dagen på året.


jul typ 07, världens bästa kusin!


gutt!

ser ut att bli ganska slappt i skolan fram till jullovet, skööönt! första lugna sen vi börja efter sommarlovet.
är klar med de flesta inlämningar och tror inte jag har så mycket mer som ska vara klart innan lovet, desto mer direkt efter men..det tar vi då. kort första dag i skolan idag i allafall, mvg på både historia & religionsinlämningarna, skönt.
bio med louise imorgon, utgång torsdag och utgång med studenter på tisdag, guttgutt!
har troligtvis fixat vikariat nästan hela sommaren nu med, skulle vara grymt gött!!nu vill jag ha sommar igen. eller okej, när julen är slut.

SM; check!

spenderade ju som sagt 5 dagar i stockholm förra veckan för höstens höjdpunkt - SM. Riktigt rolig vecka, som alltid. och lika tråkigt att åka hem varje gång. simningen gick bättre än förväntat, men finns mycket mer att ta.
Vårat hotell var inte så mycket att ha, men vi överlevde det också. toppenvecka helt klart!!
Nu är det grundträning över jul, sen jdm och jsm innan långbanesäsongen drar igång och det är bra.
sista veckan på apu:n med. jobbar 45 timmar, yeeah.
RSS 2.0