splashiiiiing

happ, flyttat nu då. stökigt och massa saker överallt, men det blir nog bra. Igår efter flyttandet cyklade jag hem till elwin och sofia. jag och fiia roade oss med att kolla roliga klipp på youtube, våran vanliga humor typ. senare hämtade vi rickard och åkte upp till berget och grillade efter en låååång tur inne på maxi. kvällen avslutades med film, chilledill kväll. IDag har jag tränat och varit nere en sväng på lillegården och kollat på klassfotbollen. Nu ska man kanske plugga lite? eller kolla oth vilket det lutar mot.moving away

söt liten lykke de där, även om hon är lite småknäpp :)

slutade 11.15 idag, då vi sett klart alla filmer. Skulle laga spaghetti och köttfärsssås när jag kom hem för mamma har flyttat allt annat till nya lägenheten. så när spaghettin precis är klar upptäcker jag att hon tagit med alla durkslag och lock med, men proffs som jag är löste jag det med hjälp av en smörkniv!
nu ska jag snart iväg och klippa mig och slinga lite, min utväxt är ju rätt vacker har ju hört. Sen kommer lisafisa, så ska vi flytta lite saker till lägenheten, så får vi se vad kvällen har att bjuda på.

seya.

VÄRLDENS BÄSTA LYKKE


jahaja, lite reklam för mig själv här ja! Ni måste kolla in min grymma blogg, den äger i alla fall denna skruttbloggen!!  Fattar inte ens hur ni kan följa den, den suger ;);)  hahaha ESKÖ, det gör den inte alls!

För er som inte känner Caroline, eller larven,  så jättejättebra måste jag bara berätta att hon är ungefär den 6,750 miljardeste tråkigaste personen ever, alla hennes skämt stinker. STINKER. För det enda hon tänker på är hennes larvbajs.

NU SKA JAG GÅ Å SKITA BA SÅ NI VET/ V B L

two more to go

STORT medicin prov, idrotts "redovisning" och etikdebatt: CHECK! och allt var idag, lektionerna efter varandra. skönt att det är klart och nu är det bara matte nationella och eng recension kvar. Annars är vi ju rätt lata med har jag hört, åkte bil från idrotten till skolan med jonathan. vi slapp ju mördarbacken iaf :)
Ska iväg och träna 3 timmar nu, sen börjar vi nog flytta lite smått. Imorgon ska vi se på film hela dagen i skolan, sen är det helg. chill!


svensk sommar när det är som bäst

imorses efter första lektinoen var det grymt väder, inte ett enda moln på himlen.
efter andra lektionen =1,15 h senare var det igenmulet.
När vi slutade spöregnade det.
det var fint imorses = galdiatorsandaler och en tunn tröja.
Med tanke på att det tar två minuter för mig att gå hem från skolan och min tröja bokstavligt talat droppade när jag kom hem kan tyda på att det regnade ganska bra.

fast vad gör det, kan lika gärna va dåligt väder när man är i skolan iof. Är glad ändå, skrev klart sista rehabinlämningen i mitt liv! nu är det bara resterande 45887 uppgifter kvar som ska va inne om en vecka, behöver ju inte vara orolig för att inte ha något att göra på fritiden liksom :)

gn.

sweet summer


synd att vädret bara är fint på kvällarna och inte dagarna dock.
toppenhelg!

slutfinishnu börjar det kännas att sommarlovet snart är här..
-vädret är grymt!!
-alla 3orna har kommit tillbaka från alanya och är skitbruna.
-sista proven och inlämningarna..okej att det är mycket kvar, men man vet att det inte kommer något nytt efter

imorgon är det 3 veckor till skolavslutning och en månad till calella. not bad, not bad at all.

kunde varit bättre

dagen blev inte så slapp som det såg ut. Slutade 9.15 gjorde jag, men fick reda på att vi hade MVG-sittning i matten 14.15 det är nämligen så att våran lärare är störd och vi måste göra extra saker utöver lektionerna för att kunna få mvg, för han går bara igenom g-saker. Sen räknar han med att vi ska kunna räkna ut samband och bevisa med reella lösningar och skit när han inte lärt oss hur man gör, you just gotta love him.
nåja, satt kvar i skolan och pluggade på all skit vi har nu. fick ändå typ inget vettigt gjort för jag behöver hjälp med allt och alla lärarna är i sthlm, bra där.
annars händer väl inte så mycket,dock flyttar jag om mindre än 2 veckor och har absolut ingen aning om hur jag ska hinna packa.


DRIVING LICENCE

KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKORT!
jag har körtkort, gaaaaaah! typ överlycklig.

fick sms av amanda förut med (var inte i skolan idag) om att lärarna är i sthlm med treorna.
=
en lektion imorgon, slutar 9.15
lediga eller en lektion 11.00-12.15 på onsdag.
ILLGO vecka eller vad?! dock massa plugg som måste göras.


låååång helg

hemma från mölndal nu, är skittrött i hela kroppen. 3 dagar med många lopp. tävlingen gick inte alls bra. Vann 100 fr men dålig tid, sen vann vi båda fr lagen och där var ju tiderna lite mer hyfsade iaf!
Annars har det varit en trevlig helg, träffat många härliga människor. Bodde på hotell, delade rum med carro, iller och hägg. helgens klantigaste stod jag nog själv för när jag värmde upp, slog i handen i en typ träkant. fick massa rivsår som började blöda på handen precis innan jag skulle simma 100 fr, bra där. svider som I don't know what nu!

nu håller jag tummarna för mig själv och hoppas på det bästa så får vi ser hur det går! 

 

speeeed oklockan 6 (!!!) imorgonbitti åker vi till mölndal. på tok för tidigt men ändå försent för vi kommer missa hela insimmet och jag simmar 400 i första heatet, första grenen. synd för mig att jag kan ta det som insim då, ritkigt synd! haha. aja, det blir nog trevligt även om jag inte gillar tävlingen så värst mycket egentligen. blir som ett syrapass typ, behövs ju det med. Nu ska jag snart ner till gymmet och göra mig ännu mer nertränad inför helgen, wiiho. ha en trevlig helg!

silverfallet

satt hemma hos lisen förut när hennes mamma fick en spontan tanke på att åka någonstans, 10 minuter senare satt vi i bilen till silverfallet! var ritkigt fint där faktiskt nu när det börjat blomma, ännu finare på sommaren! ska lägga in lite bilder från lisens kamera när jag fått dem, så länge får det duga med mina mobilbilder som inte riktigt är så hightech kanske, haha!

 

    

hang in theremed flödande träningsvärk i armar och ben blev jag överlycklig förut när jag kom till träningen och fick veta att huvudserien var 20x200. i slutet han vi även med 20x25 fj. caroline är död. nu ligger jag i soffan med vätska i öronen, skaffat nya öronproppar med. hoppas mina öron kan sluta dampa nu!


countdown

26 dagar till vi flyttar
38 dagar till liseberg med brudarna
40 dagar till sommarlov
50 dagar till 12 dagar träningsläger i calella
73 dagar till SM
78 dagar till riktiga sommarlovet (träningsledigt)

annars hade jag väl inget intressant på hjärtat


RSS 2.0