will the past be a shadow that will follow us around?

ännu en helg med jobb avklarad! 2 veckor av apun gjord, två veckor kvar. jobbar iof bara 2 dagar nu i veckan eftersom jag åker till sthlm, men sen blir det 6 dagar sista veckan istället, wiie. Har ändå varit en bra helg. Efter jobbet i fredags tog jag en sväng ut till öm där fia (sebbes fia..varför ska alla människor ha samma namn?) hade 18-års fest. rolig kväll med gamla vänner! Efter jobbet på lördagen blev det träning och sen en myskväll med lisen. Kom för ett tag sen hem från sofia och eliwn, jag och sofia fick lite projekt gjort, annars blev det inte mkt vettigt men chill. :)

ledig imorgon, najs. Jobb 15.30-21.30 på tisdag och 06.00 börjar jag på onsdag, mindre najs.

Ooooch, två dagar kvar till stockholm och SM.

hard work

det är alltid kul att spendera söndagen med 7,5 h jobb sådär UTAN att få betalt. men vad gör man inte för skolan alltså. ännu roligare är att jag jobbat 27,5 h denna veckan och det känns som en evighet, undra hur sista veckan som består av 45 timmar kommer kännas. den som lever får väl se, men ska väl överleva det med. hur jag ska överleva nästa onsdag då vi åker till sm har jag dock inte klurat ut än (slutar jobba halv 10 på tisdagen och börjar 06 på onsdagen) kommer vara som en levande zombie resterande dagen.
Helgen har varit chill i alla fall. Pims med josse och louise i fredags och chillkväll hemma med sofia och tobbe igår.
Bara 1,5 vecka kvar nu, peppa! det ska gå fort hoppas vi. tiderna på syran igår var förvånansvärt bra, det känns som att det kan bli bra det här.lite sådär halft gammal bild, hehe. Men jag har en ganska så
jättebra vän!


spinning around

det händer sjukt mycket känns det som just nu, saker hit och dit hela tiden. Har börjat jobba med nu, sista apu perioden. Jobbar 3 av 4 helger och får ändå inte ihop timmarna, bra där. Massa plugg utöver det, inlämningar, prov , projektarbete osv. Sen är det sm om två veckor med, ojojoj. Missar 200 dagars med, that sucks a lot.
Måste börja kolla på balklänning med, köpa julklappar och 34 saker till som jag inte kommer ihåg för tillfället.
I need a vacation. form everything.

Will the past be a shadow that will follow us round?

fucked up week, indeed!

ah det har ju varit en ganska händelserik vecka med ganska oväntade saker här och där. Men ändå ett bra lov. I torsdags blev det utgång, bogrens med resten av skövdes ungdomar typ. rolig kväll och man träffade många man inte sett på länge, kanske slutade lite knepigt men.. jag och felicia lyckades nocka varandra med, aj min näsa.
fredag var det chill och projektarbete med sofia på dagen och på kvällen åkte jag till linn på halloweenfest med massa gamla kompisar. riktigt rolig kväll med härliga och sjukt saknade människor!
med alldeles för lite sömn de senaste dagarna blev det dubbla träningar idag. Sedan middag på Thai-pak med lisa,linn, densie och hanna. sjukt mysigt.

så var det ju det här med att man skulle pluggat i veckan för att vi har en dödens vecka framför oss nu innan apun..har man öppnat böckerna än? Nej, självklart inte! så min söndag är ju planerad iallafall..

lite nostalgi på gamla goda tider!

tre och en halv evighet senare...

oj, det var ju inte igår de. varit i varberg på DM hela helgen. efter 15 lopp är man lite småseg i kroppen så att säga. tur att jag tar träningledigt imorgon och åker till ullared med mamma och sofia istället :)
tävlingen gick väl ändå helt okej, lite formbesked iallafall. jag, lisen och tamas hann med ett dopp i havet med, brr.

my time is running out, time to go.

RSS 2.0