all i need is you

utgång i torsdags blev bra. först vibe en sväng och förfesta lite, sen blev det bogrens resten av kvällen. 
4 timmars sömn och skola från 8-14 var kanske inte lika kul. men det gick, sen blev det mys med tjejerna och fira amanda. först bowling och jag ägde, true story! kom inte sist båda serierna. Sen hem till louise och laga mat och mysa framför tvn.

nu ska jag snart bege mig till träning numero två för dagen, kommer bli a pain in the ass så att säga. men sånt behövs väl det med. Sen ska jag till elwin och sofia och hälsa på min lilla sjukling förhoppningsvis!

usch fy vad jag inte gillar vädret förresten, slask och iskallt. ska nog konvertera till thailand eller något!
sommar året om skulle vara rätt chill, så kunde man åka på skidsemester en vecka så räcker det med snö och kyla för det året sen.


this is going to be a really fucked up year..

vet inte riktigt vad det ska betyda, men övertaget finns, frågan är om det är till någon nytta. we'll se I guess...

min söta vän amanda fyller 18 imorgon så på torsdag blir det utgång med tjejerna och några till. och säkerligen halva skövdes 92or då med men. kommer nog bli en grym kväll, med några små undantag.

om man räknar bort denna veckan har jag bara 3 veckor kvar iskolan tills jullovet eftersom vi har praktik snart,shit vad fort allt går... vi fick ju precis sommarlov.it's getting clooser!

stundetmössa CHECK! studentmössan är kirrad och klar, eller aa beställd! and it feels good.
imorgon blir det chilledill med sofia efter skolan, hem till pappa en sväng först och sen får vi se vad vi hittar på för trevligt. lördagen blir mindre kul, kan inte göra så mycket för ska upp 6 på söndag och åka till mölndal, seegt.


liiite taggad man blir!

something in your eyes

studentmösseprovning i skolan nu och planerandet för allt annat pågår för fullt, känns ju rätt så illgött om man säger så. synd bara att verkligheten med skola, inlämningar, prov, träning osv inte är lika roligt. Ska snart bege mig över till lisen och äta kladdkaka. om hon nu kan komma hem från skolan någon gång. så ska vi deppa lite tillsammans över att det är distanstävling istället för träning ikväll, kul? he.

Just gonna stand there And watch me burn
But that's alright, Because I like
The way it hurts, Just gonna stand there
And hear me cry, But that's alright
Because I love The way you lie


a long time ago

och så var det snart helg igen, skönt! blir nog en mysig helg. ta det lugnt imorgon med sofia och elwin skulle jag gissa. uppgång 04.30 på lördag för att åka till ullared med felicia, linn, lisa och hanna. ska bli riktigt mysigt att umgås alla igen, var ju några år sen. Dock är det liiite för tidigt för en lördag morgon, men det får gå. slipper ju två träningar i gengäld, hehe.

nu ska jag njuuta av att jag fixat första riktiga syrapasset för säsongen och att jag inte behöver röra en skolbok. första kvällen på mycket mycket länge!


hahahah, nostalgi!

om 250 dagar...

allt går så sjukt fort, känns som att det var söndag iförrgår senast typ. har haft en väldigt slapp och mysig helg med underbara människor. i fredgas blev det mys med god mat och film med fia, elwin och philip. På lördagen blev det en sväng på stan med fia och louise innan vi hämtade upp linn och josse och begav oss hem till amanda för ytterliggare en myskväll med god mat och film.

250dagars idag, lite halvsugen på att gå ändå. men det kostar 140 och är på glädje..okej har aldrig varit inne där men får väl höra vad folk säger imorgon om stället. är fortfarande inte helt frisk heller, så lika bra att ta det lugnt. satsar på 200dagars istället och förhoppningsvis någon dag innan det med!RSS 2.0