school whitout classeshitta en söt gammal bild från friluftsdagen i ettan

onsdagar brukar vara en bra dag, då brukar jag bara ha 1, max 2 lektioner och sovmorgon. Enda slappa dagen denna termien. Då blir man inte så glad när man gör sig i ordning och pallrar sig till skolan bara för att få reda på att lektionen är inställd eller ja, fritt arbete utan närvaro. fick en del vettigt gjort i allafall, gick med amanda ner till mc och där satt vi och pluggade sjukvård en stund. Sen gick jag upp till skolan och väntade på att sofia skulle sluta så vi kunde gå ner till stan och kika på telefoner och lite så. nyttiga som vi är åt vi lunch på american pizza med. sen åkte vi hem och pluggade religion och psykologi, roligt de där asso.

mår inte bra än heller, men ska nog pallra mig ner till träningen och röra på mig lite i alla fall för jag måste göra något innan jag får panik. Ska få en väska av tamas som han köpte åt mig i ungern från EM med, nice. Dock kan man ju säga att jag valde rätt tillfälle att bli sjuk fär nu har jag haft tid att plugga till denna hell week. hehe


sick again

säsongens första tävling avklarad, varit i örebro lördag-söndag. två lååånga dagar med en riktigt seg tävling. loppen kändes helt okej i början för att vara första tävlingen, men på lördag eftermiddag var det ritkigt segt..och det kanske fick sin förklaring med. Vaknade på söndagmorgonen och mådde kasst. lite feber, tung hosta och allmänt seg som man blir när man är sjuk. kul. mår inte bra idag heller ont i halsen, hosta, täppt o.s.v... så nu hade jag velat skriva att jag skulle ligga i soffan framför tvn under en filt och bara slappa hela kvällen. men inte de nej. I soffan ska jag allt ligga, men med tjocka dumma skolböcker i handen istället. tur att jag har en stor godispåse som gör mig lite gladare. 


 


släkten är värst

ååååh, äntligen nästan klar med den jobbiga släktforskningen!! komplicerad och knepig uppgift. Förövrigt känns det som jag bytt till natur för ett par veckor. nästa vecka består nämligen av 2 svåra prov, 3!! inlämningar, "pjäs", och x antal småläxor. skjut mig, jag är inte skapt för detta.
Har fått ont i halsen med, jag har verkligen inte lust eller tid att bli sjuk nu.

It's never easy, sometimes it's just less hardstill going on

puh, skolan är inte kul just nu asso.. har sjukt mycket, prov hit, inlämningar dit, fördjupningsarbeten osv.
tur att det är helg så man kan tänka på lite annat roligt. Igår var jag och lisen och kollade på "i rymden finns inga känslor" riktigt rolig film, den är verkligen värd att se!
efter träningen (distanstävling?) sen ska jag hem till fia och elwin och sen ikväll blir det olstorp, ska bli riktigt skoj!like a ripped out chapteryou can never guess how it is for me
seeing you around all the time, like everything that happened
never did
it meant something for me,it still does
did it mean anything for you?

just wondering why

åh, var och hämtade sofia och elwin på stationen nyss! äntligen! fick en t-shirt "I only drink beer on days that end in Y"  (haha!) av sofia och en söt liten sköldpadda med flaxande ben (haha?) av eliwn. Söta små kompisar man har där.

Skolan rullar på, projekt dagar torsdag&fredag så inga mer lektioner denna vecka, plus att jag gick i skolan 12.55-13.30 idag, chill. och träningen börjar kännas nu efter några långa grundpass.
oooboy

vi har inte ens gått två veckor i skolan och vi har redan fått 2 prov, 3 inlämningar, 1 muntligt prov och en bok på 400 sidor att läsa. plus lite småsaker också då, hallå eller?! alla andra har typ fått en läxa hittills. nåja, tur att det är sista året iallafall, även om det blir lite läskigt att sluta skolan faktiskt.

snart kommer sofia hem igen och det tycker jag är väldigt bra!


RSS 2.0