off again

dags att bege sig till göteborg om några minuter då. Ullberg i helgen med ett helt annat upplägg än vanligt, så vi får väl se hur det funkar. låååånga dagar lär det bli iallafall. Men det ska bli kul, så får vi se vad denna helg har att ge!


ganska så gammal och söt, men i år är vi nog lite gladare än förra ullberg..


lucy in the sky


fin tavla vi hade i våran stuga?!

vissa roade sig med att steka mellan passen..andra med att skaffa nya vänner!

det är den sista dagen på det sista lovet i hela mitt liv, deprimerande.
lovet har varit bra, typ bara bestått av simning då men. Va i borås och tränade i fem dagar o det var nice. Var halvsjuk hela lägret typ, men gick att träna hyfsat ändå. gött väder, så man kunde börja bygga på brännan med! (= brände mig som fan ena dagen och fick sjukt ful bonnabränna en annan dag). Lite tråkigt kanske att inte ens vara hemma över påsk på sitt sista lov, men vi hade det bra med grillning och fotboll, så det fick duga.
Idag har jag varit med lisen hela dagen (för ovanlighetens skull liksom), låg ute i solen i typ 5 timmar, hade det mysigt och brände oss lite till!

i can't find the words to say, just how much you got me going insane

when we first met, i had no idea you would be so important to me!

tjeena vilket nice väder! underbart med lite värme igen, var ett par hundra månader sedan nu känns det som.
Va i falkenberg i helgen som sagt, lite blandade resultat. 50 fr & 50 fj gick finfint iallafall och det är väl positivt att man kan va sprintig nu när man ska va nertränad. långa pass och tidiga morgonar är inte så rockigt, men bra helg annars med trevligt folk. Hann med ett dopp i havet (8 grader, så det var ju varmt i år!), blev tappad rätt ner i marken (tack för den), missade nästan starten till sista lagkappen (heheh..) and so on. bra helg iallafall. På onsdag åker vi till borås på läger över påsk, ska bli rätt gött om man räknar bort kall bassäng, långbana och att träna över påsk då. Men det blir nog bra ändå, hoppas på bra väder bara.far away

av de närmaste 10 dagarna kommer jag spendera 2 hemma, plusa på ytterliggare två helger på detta så ser man hur min närmaste månad ser ut. falkenberg - borås - göteborg - borås står på schemat de närmaste 4 helgerna + lovet. såå, det var väl ungefär så mycket roligt jag hade att säga.
jo juste de, blir perimärdopp i havet för i år på söndag med. tradition you know. Förra året va det 6 grader, spännande att se hur varmt de är i år..


anywhere you are I am near, anywhere you go i'll be there

har haft en riktigt mysig och slapp helg, vilket behövdes. kommande 4 helger är jag varken hemma eller får sova, hårt liv. hehe. ´men det ska väl bli bra, lite halvtråkigt att vi är i borås på träningsläger över hela påsk och det är mitt sista lov i hela mitt liv med, tragiskt.
ja i alla fall, har "bott" hos lisen hela helgen. Vi har hunnit med mycket som att träna 3 ggr + klubbtävling, leka med carro, sola lite då de varit nice väder, lagat massa mat, sovit, kollat på tv och annat sånt där jobbigt. Avslutade den goa helgen med klubbtävling igår eftermiddag, 400 fr & 100 rygg, och det gick..som det brukar göra på sånna tävlingar. går nog lite snabbare nästa helg hoppas vi.
Nu ska jag snart kila till skolan för att ha min enda lektion för dagen, cya.


What are words?

lyssna på den här videon. två stycken som ska gifta sig, tjejen blir förlamad efter en bilolycka och killen skriver en låt till henne. så sjukt fin.

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4 

ångra aldrig det som en gång fått dig att le

everybody wants happiness
nobody wants pain
but you can't have a rainbow
without a little rain

RSS 2.0