hang in there

To give me all your love is all I ever asked
'Cause what you don't understand is
I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
i don't know how to make this time go faster

7 simpass + 4 styrkepass på 4 dagar = sjuk träningsvärk och rätt så nertränad. När man toppat i 2 veckor kommer träningsvärk ganska lätt kan jag meddela. Men nu är det över och idag är vi lediga, skönt och välbehövligt. sen har vi ju dubbla pass imorgon igen, det var den ledigheten och det lovet det! avslutade det hela med maxlopp uppifrån igår, typ 400ingar och sånt som passar mig väldigt bra, eller inte. men det gick faktiskt riktigt bra och det var bara jag och lisen som träna, så var en riktigt rolig träning.
Efteråt kände vi oss förtjänta av en chillkväll så vi gick och köpte en på tok för stor godispåse och hade en riktig myskväll.

ungefär såhär trötta och glada var vi efter sista träningen igår.
ganska söta bilder för typ 7 år sedan med.


to long, to far away

skövde-uppsala på 7 timmar, inte dåligt jobbat alltså. puss på sj och snö! aa, har varit i uppsala på första gp:t. lite anmälningar = försökspass på lite mer än en timme = 3 lopp per pass, syrapass och dåliga tider. dock gick 200 rygg bra i finalen, nytt a-kval o så. resten var nästan skrattretande. en veckas lov nu, med massa träning, skojskoj.

missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or the amount of time since you've talked. It's about that very moment when you're doing something and wishing they were right there with you.


still dont get it

vilken underbart grym jsm-vecka. blandade resultat - endel mycket bra o andra katastrofala. men har varit en toppen vecka, haft grymt roligt utöver simningen också och det resulterade i mer än vad man kunnat tro innan, positivt tror jag.
visst är det jobbigt med en sjukt trång simhall, fullknökat på insimmen och på tok för mycket folk i vägen överallt hela tiden. men vilken stämning det blir på finalpassen, vilken känsla.
helt underbara människor det finns också, sjukt tråkigt att vara tillbaka till vardagen. tiden mellan försök och finalpassen och kvällarna är så sjukt härliga.
it's makes you wanna try harder to get to the goal. just keep working, someday mabye..


and off we go


jsm i södertälje 2009

fördigpackad o klar. ska snart bege mig till skolan för att skriva ett prov, sen hem och slänga i mig lite mat och sen vidare till tåget till södertälje. Junior sm tors-sön. ska bli så sjukt kul, finns inget bättre än att vara på sm. stämningen, känslan på finalpassen, alla underbara människor och att komma bort från varadagen. louise är sjuk så vi har inte vårt bästa lag på 4x50 & 4x100 fr, tråkigt för där hade vi säkra nästan finalplatser. men ett nytt medleylag som vi förhoppningvis kan vara snabba så. o sen lite individuella starter med då, men det är lagen som är det bästa. nu kööör vi!


RSS 2.0