don't let the fear of losing keep you from playing the game

rätt gött att börja 9.30 o sluta 10.45, mindre go dag imorgon men det får man leva med. såg att de tatt bort våran lektion på måndag morgon = har sovmorgon vilket är väldigt bra eftersom vi lär komma hem sent på söndag. Vi har börjat släppa ordentligt på träningarna, jag är frisk och snabbtheten börjar infinna sig så smått.
en snabbis till skolan på onsdag för att skriva prov, sen stressa x1000 hem och hämta väskorna o bege sig till tåget. Ska bli underbart att komma bort från verkligheten i ett par dagar och bara ha kul (och förhoppningsvis få lite bra reslutat med då).

Bild från jsm förra året, prisutdelningen på 4x50 fr - nostalgi.

fresh feeling

not. en vecka till jsm och jag är förkyld, inte okej. ingen träning idag så hoppas innerligt att jag mår bra imorgon nu. annars hade jag inget vettigt på hjärtat för tillfället. skolan tar död på en och det ska bli skönt att komma bort ett par dagar!

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause you're amazing
Just the way you are

Distriksmästerskap för juniorer

yees, har varit JDM hela helgen på HEMMAPLAN, när nu det skedde senast. inte under min lisvtid iaf. har faktiskt gått över förväntan. pers på 50&100 fr, 3:a och 5:a. 200 i laget gick också goodie. 2 andraplatser och 3 vinter av 5 möjliga lag. 12 vinter sammanlagt och tamas är skyldig oss kebabpizza,nice! riktigt bra genomkörare inför JSM.
har varit en riktigt rolig helg med massa härliga människor, motivationen är bra nu!

väldigt charmig bild! men så här glada var vi efter första passet, hehe.

no power left

träningsvärk i sisådär 3/4 delar av alla muskler om inte mer. Elfsborg har varit hos oss på träningsläger mån-fre, vilket har inneburit dubbla pass i princip varje dag + längdskidåkning på detta. (2,5 km på tid x3 med 30 sek vila mellan varven) tur att man är rutinerad skidåkare som åkt hela en gång denna vinter och dessutom har skidor som inte vill glida frammåt. men det har varit en riktigt rolig vecka ändå, härligt folk som det var kul att träna med. sista passet imorse var ett brutalt syrapass enligt min mening, men överlevde gjorde vi ju som tur va.
nu är man nertränad och go i kroppen, tur att det är mindre än en månad till jsm så man har lite toppning att räkna ner till!


för ett par år sedan..men det finns ju lite skövde och lite elfsorg
(och lite uddevalla) så why not.

bra start på det nya året?

njaaa, det kan ju diskuteras.
efter nyårspasset igår morse på 100x100 begav jag mig hem till josse för att laga mat och göra mg iordning med några fina tjejer (och killar, som kom senare då). skalade även 30 st potatisar med fel hand! de ni, det är sjukt mkt svårare än det låter. fick nog mer träning av det än att simma en mil.
Annars var det en mysig kväll med trevliga människor, dock blev jag sjuk på kvällen. Halsont och feber, mums.
Idag har jag i princip sovit-kollat på film-sovit-sovit-kollat på film-ätit-kort promenad med lisen-sovit hittills..ingen feber längre iaf, men halsen är inte kul och är orkeslös, orkar knappt resa mig ur soffan.
Så första dagen på det nya året har väl inte varit den rockigaste, men jag ska inte klaga..det finns de som har det värre så.

Bild från förra nyår -johanna,jag&lisa

RSS 2.0