24.14

ALSHAMMAR!!!! hon är rätt bra den tjejen och räddar sveriges VM helt enkelt.

hade en kanonkväll igår hos jonas med härliga människor. nu ska jag snart bege mig mot 19 timmars jobb, sköjj!


pardypardy

har en ny idol!! carros kusin ludwig som är 6 år och inte har börjat skolan men som kan läsa och skriva, han kan räkna ut tal som typ 68+79 och han kan gångertabellen, han kan nästan alla världens flaggor och vilka färger varje flagga har, han kan massa olika sorters valar, vad de äter väger m.m. smart unge eller?!
hade en mysig dag med carro och var som sagt hos hennes kusiner på kvällen, mycket trevligt!

Idag har jag jobbat 8-16 och nu håller jag på att göra mig iordning. ska möta några på rese vid 6 och sedan ska vi hem till lille jonas som fyllt 18 på party, nice!



ludwig, mathias och carro spelar fotboll i väntan på mat...

faster than anyone

ryan lochte!!!! världens mätkigaste just nu, phelps får se sig slagen för stunden om än dock bara med 14/100. Första världsrekordet sedan 2009 när superdräkterna förbjöds..1.54.00!!





annars då; lite småseg efter 18 timmar på jobbet och kan väl inte påstå att man sover allt för mycket och bra där. Har tränat lite och tagit en skön dusch nu när jag kom hem och ska ta en liten powernap innan carro kommer hit. Ska kolla finalpasset på VM, sen ta en tripp till stan och senare hänger jag nog med hem till hennes söta små kusiner jesper & ludwig!


weissenhäuser strand - tyskland för typ 4 år sedan, HAHA rätt söta!


i dont know, becasue it's fine and i really don't care...and i'm just kidding!

dagens kvällspass avklarat! hoppas på fint väder imrgon så ska jag dra med carro upp till simsjön och steka lite på förmiddagen innan ytterligare ett kvällspass väntar. Dock har jag jouren imorgon och sover alltså där, slutar 9 på fredag morgon!

det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara",
lite kunskap bakom "jag vet inte",
lite känslor bakom "jag bryr mig inte"
och lite smärta bakom "det är lugnt".
tänkvärt!




powerwalking..

1,4 mil och lite tunga lyft senare...snacka om att vara helt slut efter ett par veckors träningsuppehåll.

Ledig från jobbet idag, skönt. Och imorgon börjar 12 dagars jobbi sträck, wiihooo! Satt fastklistrad framför tv:n hela förmiddagen och kollade VM finalerna. Sen mötte jag sofia, vi slängde ihop en god mat och chillade framför en film.

Sedan skulle jag och lisen gå ut och gå efter hon slutat jobbet, snacka och promenad! Fick för oss att gå till hennes mormor och morfar och när vi bestämt oss så blir det alltid så med. 1,5 h (7 km) senare var i framme. Där fick vi en mysig pratsund, supergod kvällsmat och efterrätt! sen var det bara att börja gå hem igen. Väl hemma fick vi följa med lisens pappa och hämta en typ byrå som vägde en triljon ton säkert, ett bra och svettigt träningspass för armarna resulterade det i.

idag var vi lite hurtigare än såhär...


but i just can't stop woundering

har haft det riktigt bra uppe i dalarna och falun. Tjejerna har simmat riktigt bra och har även varit andra bra och intressanta lopp att se. Skönt att bara vara på arenan hela dagarna och umgås med härliga människor!
Nu blir det jobb, jobb och jobb ett tag framöver, men innan jag beger mig iväg för ett kvällspass så ska jag bänka mig framför tv:n och kolla på andra finalpasset på VM i shanghai!


härlig bild på anna, céline, erika och louise efter 100 fr. Goa tjejer det!

off to dalarna

har haft två supermysiga dagar med lisa! nu har jag äntligen packat klart (sjukt vad mycket packning man behöver för att sova i tält 2 nätter) och imorgonbitti åker jag upp till falun och kollar på ungdoms-sm. Har suttit och kollat på livesändningarna från första finalpasset, har varit en del riktigt bra simningar och tjejerna simmade riktigt bra i laget med så är riktigt sugen på att åka upp nu!




been this way before

efter jobbet igårkväll gick jag hem till lisen en sväng och sedan åkte jag ut till igelstorp och hade myskväll med Lisa, linn, Hanna och Daniel. Idag ska jag träffa lisa på dagen, åka till hjo och äta någon buffé med mamma, min "faster", kusin och hennes kille, blir nog gött och efter det åker jag hem till lisa igen och har lite kvlitetstid! på fredag åker jag med lisens föräldrar up till falun och kikar på ungdoms-sm hela helgen, grymt! måste ju se hur det går för mina små vänner nu när jag tränat dem, haha!

übersnygg bild från mitt sista sum-sim i malmö

hard work work

sittter på jobbet och gör ingenting, riktigt lugn dag. Sov natten och slutar nu, men lär vara kvar här ett tag till för det spöregnar ute och de som känner mig vet hur mycekt jag hatar att vara ute i regn.
Har haft en lugn helg, i fredags cyklade jag till sofia på dagen och hade liet mys med mat och film, sen tränade jag lisen och sen bara vi tog det lugnt, satt och prata och så på kvällen. Jobbade dag i lördags, sen var jag tränare igen och på kvällen va jag med lisen och awo kakan. Imorgon är min sista jobbardag den här veckan - hur underbart skönt är inte det?!
och nu ska jag göra något mer vettigt tills det slutar regna och jag kan cykla hem!


har ju inga bilder här.. men sökte på google och hitta någon GAMMAL ful bild! hahah snöggt

in a hurry

har haft en trevlig helg trots massa jobb, ska strax iväg till jobbet igen och slutar 09 imorgon, så blir något vettigare att läsa imorgon. har en toppenvecka att se fram emot iallafall!



with every ending comes a new beginning

filmen var riktigt bra! 5 av 5 toasters på den! ångrar dock lite att man såg den i 3d för glasögonen man hade på sig var både jobbiga och förstora.
senare idag ska jag spendera lite kvalitetstid med lisen, gud vad längesedan det var nu! först ska jag träna henne och sen får vi se vad vi hittar på för något ikväll. Sen jobbar jag hela helgen, kul verkligen jättekul.



there is always some fear in every thouht

passet avklarat och nu är jag ledig tills på lördag, skönt. har tagit mig en lång och skön dusch och nu ska jag sätta mig och skriva pass till lisen eftersom jag lovat att träna henne i helgen. Sen ska jag sätta på en film att somna till en stund och bara slappa fram till i eftermiddag då jag ska iväg till arenen och träna tjejerna inför sum-sim. Senare ikväll blir det bio - harry potter, med sofia och elwin. en härlig dag att se fram emot alltså!


sista filmen, så slutet är ju rätt förutsägbart, men hoppas att filmen är riktigt bra ändå!

somehow i'm gonna find a way

snart dags att ge sig i väg för 18,5 h på jobbet, sounds great dosen't it? men pengar rullar in och har morgondagens bravader att se fram emot så det ska nog gå.


someday you might get it

haft en supermysig dag med sofia och elwin. Först simsjön, sedan handla mat, göra pizza och kolla harry potter. även bokat biljetter till sista filmen! imorgon är det dags för jobb igen, wiho.

lite bilder från i lördags, resten finns på facebook.


and that's how we do it

helt sjukt rolig kväll igår! började med grill och kubb (tjejerna mot killarna och klart att tjejerna vann!), sedan gick vi in och prata,drack gott, dansa, musik och hade allmänt trevligt fram till 3-4 någon gång. Lisen kom på natten med dirket från norrland, gud vad jag saknat den tösen! Idag mår man väl som man förtjänar antar jag, skönt att veta att jag inte är själv haha! Sofia sov hos mig, måste vara världens härligaste tjej! och Marco fick sova på soffan så han slapp gå hela vägen hem, nu har de åkt och snart ska jag hem till pappa. Bilder från kvällen finns det mängder av och de kommer om några dagar!


chilling with me

gjorde en härlig vurpa med cykeln igår, så min ena fot är dubbelt så stor som de andra. ne, men knölen på ena foten är redigt svullen och caroline har svåra problem att gå ned för trappor.



Annars är det fint, skönt att vara lite ledig och ikväll blir det som sagt grillfest,nice! 


har införskaffat mig en Ipod suffle, super praktisk att ha när man tränar.
Inte i vägen och behövs inga fickor, kommer helt klart användas flitigt i sommar!


freedom

slutade 9 i morses och nu är jag ledig fram tills på tisdag eftermiddag, hur skönt?! hade jouren i natt vilket innebär att man måste gå upp vid 5 och detta resulterar i en trött Caroline. Så nu har jag sovit i två timmar och resultatet av detta är att jag är ännu tröttare än vad jag var innan.
ska iväg och äta lunch på thai-house med mamma snart, mums! får se vad som händer ikväll..om jag ens orkar hitta på något. förkyld med, så kan inte träna som jag är sugen på.imorgon blir det iallafall grillfest hemma hos chrisitan, taggad! ska bli riktigt kul :D


koooom heeem!


rather hurting than quiet

när jag cyklade hem från jobbet nu ikväll mötte jag två typ 40åriga gubbar som åkte longboard, tyckte det såg lite småfel ut. och det var ungefär dagens händelse, rätt kul liv jag har just nu? jag jobbar och när jag inte jobbar så jobbar alla andra! tråkigt, men när jag slutar fredag morgon är jag ledig till tisdag em igen och som det ser ut nu har jag en toppenhelg att se fram emot!
men eftersom det inte händer något kul just nu har jag inget mer kul att berätta heller, så over and out.


and even though it was your fault

dagens negativa:
tänk vad tråkigt man kan ha. jobbar eftermiddag idag och alla andra jobbar också, eller jobbar dag så finns inga man kan träffa. Lisen borde komma hem snart med, har inte träffat henne sen..förra måndagen! det är mer än en vecka, så länge har vi inte varit ifrån varandra på jag vet inte hur länge.

dagens positiva:
MALAGA är bokat!! eller ja, torremolinos är det vi ska till, ligger ett par mil söder om malaga. 24 oktober till 3 november ska vi alltså på träningsläger. Är kanske inte jättevarmt i spanien så sent, men det ligger längst ned i söder så är 20-25 grader på dagarna iallafall. kommer hem två dagar innan dm, blir kul att se resultat av kroppen på tävling så tätt efter ett långt, hårt läger. blir nog bra med inne-sm tre veckor senare - en bra höst att se fram emot alltså!



another chapter is done

SM är över för denna gången, vilket också innebär att ännu en säsong är slut och jag har träningsledigt i några veckor. Har varit en underbar sm-vecka i halmstad. grymt väder, underbar stämning och toppenmänniskor! älskar känslan man har på sm. Nu är jag som sagt ledig från simningen ett tag, men var nere på badet förut och hämta en klocka av tamas plus att vi bestämde ett par datum jag ska komma ner och träna sum-simmarna som inte är lediga än då de har ungdoms-sm kvar. Sedan om ett par veckoa åker jag med lisens föräldrar till falun och kollar + är lite hjälptränare. ska bli riktigt kul!
började jobba idag med, tråkigt men man får ju pengar.


snodde en bild på mig när jag simmar 50 fr, som min fina vän lykke har tagit!

RSS 2.0