the clock is ticking fast

go dag som startade med sovmorgon. Kom till skolan och hade en halv lektion, sedan 3,5 h håltimma. Väntade på att lisen skulle sluta så tog vi en tripp ned till stan. Inhandlade en ny jacka lite spontant men välbehövligt, sen tog vi en lång fika på gräddhyllan. Tror nog vi satt där i två timmar, trevligt. Sen upp till skolan för sista lektionen. Hem en snabbis och slänga i sig en macka, vidare till gymmet och sen simpass på det.
  Tror vi har redovisning i historian imorgon, men det finns delade meningar om det så vi får väl se. får väl improvisera lite annars, blir fint det. Sen tar vi helg! lugn helg med vänner och kalas, måste ju ta igen lite kvalitetstid nu, lär ju ta ett bra tag innan jag är hemma på en helg igen.


grand prix

GP i sthlm i helgen, gick faktiskt över förväntan. Runt pers på 50 fr, pers på 100 rygg & jsm-kval, pers på 200 rygg och a-kval till SM. rsten gick också helt okej, skönt att kunna va så pass snabb så tidigt på säsongen.
Har varit en go helg, bodde på clarion. Underbart, vilket hotell asso. där skulle jag kunna bo. Mindre roligt var att vi skulle upp 7 igår och ställde fram klockorna på kvällen, men sen ställde de om sig själva på natten med (även fast vi tagit bort autmomatisk) så klockan ringade 05.50 istället. Gick ner till frukosten för att upptäcka att det inte var öppet än, insåg vårt misstag så vi fick ligga och titta på barnprogram till kl 7. ingen idé att somna om...


chill dag

studiedag idag, riktigt skönt! visst, mina onsdagar i skolan är ju alltid chill men att vara ledig är ju ännu bättre.
- vakna pigg kl 7 när jag inte behövde gå upp förrän 7,15 = skönt!
- morgonträning 8-10, bara jag och christian + ett pass på 3000, chill.
- frukost nr 2 + powernap.
- lunch med mamma på thai-pak, buffé - mums!
- massage på relaxen, underbart!
- hem och förstöra dagen med massage- & naturplugg.
- nu: sista koll på massagen inf. provet imorgon, sen soffan & tv resten av kvällen.


chilldag, dock inte lika varm kanske..men det går ju åt rätt håll!


happy sad day

grattis bästa mormor på din 88års dag! tänk vad tiden går fort, 11 år sedan i sommar men känns om igår..saknar dig

eftersom våran lärare är otroligt lat och morgontrött gav hon oss sovmorgon, bara att tacka och ta emot liksom. histora med tjöttanten som gör sig förtjänt av det namnet. Jonas är i afrika med global klass, så vi har henne i tre veckor. Idag pratade hon konstant (och då menar jag verkligen konstant!) i 1,15 h och hade egentligen kunnat hålla på ett par timmar till såg man. sen slutade jag 10.50 som varje måndag, men vi skulle dela ut enkäter till vårt projektarbete och seriöst har treorna på vh några lektioner alls? var nästan omjöligt att hitta en lärare som hade åk 3. Sen luncha med pappa på stan, hem och chilla innan träningen. Helt okej träning, men helt död i kroppen så den blev inte så okej ändå. over and out.


sommar; ja tack.


bra timing, starkt jobbat

naturprov imorgon + feber & ingen ork = ingen bra kombination.
vaknade imorse och mådde sjukt illa, bad till gud att jag inte fått kräksjukan och begav mig till morgonträning. efter 800 meter i vattnet var det bara att vända hem igen. Sov i två timmar, vaknade och mådde hyfsat bra. Tog mig till skolan och min enda lektion för dagen. blev mer och mer trött och orkade inget, huvudet värkte och kom hem med feber igen. Legat i soffan sedan dess och halvsovit. tur att jag kan det mesta av naturen, för plugg lär det ju inte bli något idag. Kul om detta håller i sig när det är GP nästa vecka också.
Något positivt är ju att det inte var kräksjuka iaf, hatar sånt (peppar peppar ta i trä).

now i need you more than evergood start

veckan inleddes med 16x400 + lite smått o gott efter med, inte varje dag man hinner 7200 på ett 2h pass, go start på veckan asso. annars chill dag med massa historia och projektmöte. kul att jag fått punka på min cykel... IGEN! när äntligen snön är borta och man kan börja cykla igen, då pajjar min cykel. Life's a bitch sometimes!

even the best fall down sometimes
even the worng words seem to ryhme


down to the bottom just to get up again

ja, börjar känna mig smått nertränad och sliten nu, träningarna går åt till att ta sig i mål på varje serie känns det som. men men, bara att stå ut en vecka till. sen sa tamas att vi skulle släppa lite på den hårdaste träningen inför GP, skönt. vi får väl se hur mycket det blir i slutändan, gissar på att det inte blir allt för mycket ändå. har ju inte direkt någon toppning att se fram emot än på några månader.
måndag imorgon IGEN, sjukt vad veckorna går snabbt. rätt bra på ett sätt, vill att tiden ska gå snabbt till vissa saker. men också rätt dåligt, för vissa saker kan jag vänta med ett bra tag till.
kika lite på naturen nu, sedan solsidan och timeout. bra avslut på helgen!


dags att bli varmt nu kanske?!

cause tonight will be the night that i will fall for you

This is not what I intended
I always swore to you I'd never fall apart
You always thought that I was stronger
I may have failed
But I have loved you from the start


känns rätt bra att alla i min klass förutom jag och en till sitter och skriver prov i medicin nu, sovmorgon till 11 istället, skönt!  veckorna går sinnesfort med, det är redan fredag imorgon. har ett sjukt syrapass att se fram emot ikväll, tamas är i ungern så vi har kört tråkiga gnetpass hela veckan, men har varit rätt skönt ändå. två veckor innan riktiga långbanesäsongen börjar, kan bli intressant.


should I stay or should I go

så var ännu en vecka över, går läskigt fort. 13 veckor till studenten, 13 veckor?! ooboy. Har varit en skön helg, i fredags efter skolan gick jag och Lisen till elin's och shoppade. 2 byxor, 3 tröjor och ett linne..det behövdes verkligen. Sen myskväll med handboll, godis och film. Igår var det myskväll hemma hos norsken med fia, jessica, johanna, linus, tobbe och robin. tjejerna stod för för-&huvudrätt som resulterade i burned potatoes. Killarna stod för efterrätt = 2kg cholkadpudding! men det var en rolig kväll med härliga människor som avslutades med skräckfilm, vilket vissa gillade mindre än andra, haha!

vasaloppet gick ju idag och min förra lärare kom 11:a,
mindre än 2 minuter efter vinnaren. lite grymt faktiskt :)
Grattis dannemannen!

and not that miracle smile

"du kanske har tränat för mycket" sa min tränare igår, tror det var positivt? kunnat köra på riktigt bra det sista och ökat sytrketräningsdosen med. så vaknade jag i natt med halsont, kul. dagarna känns otroligt långa när man inte har någon träning, vilket är bra för att jag har fetatste provet på fredag och massa tid att plugga nu alltså. men ingen ork alls ju, så det jämnar ju ut sig. 100 dagars imorgon med, frisk eller inte så är det ett måste. helt sjukt, 100 dagar kvar av min ungdom typ, ångest?!

day after day
time pass away
and i just can't get you off my mind


RSS 2.0