hungary

färdigpackad! ganska duktigt att få plats med allt för 5 dagar i ungern i en ryggsäck. fått prioritera lite smått och vissa saker behöver ju inhandlas där nere d.v.s allt i flytande form. har också hunnit med en blöt promenad med lisen, våran toffelmani kombinerat med spöregn fick inte så bra slutresultat. kommer sakna den lilla skitungen.
landar i sverige på lördag igen - ha det gött här hemma, hoppas det är skitväder,hehe!


haha, sååå snygga! vi ska ha det gryymma dagar iallafall :D

hurryhurry...cain

hade verkligen tänkt njuta och sova ut efter en lång tävlingshelg och ta vara på min enda sovmorgon fram till nästa tisdag.. klockan 7 ringde telefonen och det var bara att bege sig iväg för jobb 7.30-16.30. Men det är mysigt, älskar verkligen att jobba med barn!
dock blev min planering för dagen lite förstörd..har nu väldigt mycket mindre timmar på mig att packa och fixa. Åker ju till budapest i morgonbitti vid kvart i 5! men det löser sig väl, nu ska jag ilallafall träffa lisen en sväng, packningen får vänta.

mabye you don't need the whole world to love you - mabye you just need one person

svårt att beskriva hur otroligt trött jag är just nu. gick upp 05.15 i går och 06.30 idag utan att ha somnat allt för tidigt på kvällen och tävlat HELA dagarna, var liksom väldigt kort paus så man var i simhallen från halv 8 på morgonen till halv 8 på kvällen i princip. 12 lopp senare och min kropp är död. det gick väl inte superbra, men helt okej med tanke på att det var första tävlingen för säsongen! det blev faktiskt en riktigt rolig och bra helg trots allt.
gott gäng man åker med och härliga människor man träffar.
Nu ska en nöjd och väldigt trött caroline sova i mååånga timmar!




first comepetion for this season

idag har jag jobbat hela dagen, skoj! sen jag kom hem har jag packat, lagat mat, haft besök av lisen och tagit en kort promenad. Imorgon vid 05.50 (!!) åker vi till örbero för säsongens första tävling lördag-söndag. verkligen inte höga förväntningar, skulle nästan bli lite rädd om man faktiskt simmade bra. plus en veckas förkyldning med. men det blir en bra genomkörare. Ska kolla på tv och ta det lugnt restan av kvällen så att man förhoppningsvis kan somna hyfsat tidigt.

kommer inte hem förrän sent på söndag, är hemma måndag och tidigt på tisdag åker vi till budapest! :D
& imorgon är det förresten 1 månad till vi åker till spanien-malaga-torremolinos på träningsläger!


sjukligt kul

aah vaknade imorses och mådde konstigt. Jag kände mig inte direkt sjuk, men inte heller frisk..bara helt konstig?! sen har jag varit tung i huvudet, slö i kroppen, hostat och snuvig hela dagen så fick inte träna. Har istället spenderat min dag med sofia, kollat på 3 filmer och bara chillat. Har även varit och handlat åt mamma och handlat lite proviant till helgens tävling. Som förövrigt kommer gå galant med en veckas sjukdom till och från, inget syrapass i kroppen och absolut ingen fart eller sprintighet.
Något positivt är att de ringde och fråga om jag kunde jobba imorgon, 10.30-17.00, på dagis - toppen!

nu väntar jag på att lisen ska bli klar från träningen (som jag är på rätt dåligt humör för att jag missade) så att vi kan ta en liten kvällspromenad och jag förhoppningsvis kan piggna till lite.


rätt söt bild och så - men typ såhär pigg har jag känt mig idag.


just an ordinary day

"hej, vad fint väder vi har, vad gör du?" haha, inte varje dag man får ett sånt sms av sin tränare. I alla fall, han skulle åka och handla förut idag och ville ha sällskap. så efter en tur till öb gick vi först till en sängaffär och testade i princip varje säng som fanns (och det var en del..) och vi hann även med en tur inne i en bilaffär (kanske inte lika kul..). Nu har jag tränat för andra gången idag, resten av kvällen ska jag inte röra mig ur soffan mer än nödvändigt.

har börjat få ont i mitt rebven när jag andas lite djupare och när jag rör mig med. ber till gud att det inte blir som förra gången. Utan att jag vaknar imorgon och så är det borta. (hade gud funnits hade världen inte sett ut som den gör idag, jag gillar bara själva meningen till skillnad från louise och lisen som fått någon gud-mani och bokstavligt talat ber till han under träningarna, wierdos).


it's hard to tell your mind stop loving someone when your heart still does

klockan är  5 över 10 och jag har varit vaken i 4 timmar och 20 minuter. Morgonträning avklarad och en andra frukost. Nu ska jag krypa ner i soffan under en filt, kolla på oth och ta en powernap!


145 days

stories doesn't mean anything if you don't have anyone to tell them to
__________________________________________________________________________

ingen bra dag. träningsvärk, simningen känns skit (kul med dubbla pass imorgon då) och är på allmänt dåligt humör. hoppas jag får lite jobb snart eller något..




good old times

we say goodbye, but never let go


en vän som måste köpas är aldrig värd priset

mycket händelserik dag som kan sammanfattas med städning, one tree hill, gym och simning.
nu ska jag kolla på navy cis!


blev supersugen på att åka skidor nu, ska det va kallt kan det lika gärna
va en fin solig dag, med snö, skidor och lååånga härliga backar!


budapest

aaajuste, glömt säga att nästa tisdag åker jag till budapset 5 dagar med sofia och tamas!
gryyyymt!

i'll see you soon

hade en riktigt rolig kväll med toppentjejer hos Carro igår, mycket plus på den kvällen!
har tränat mina barn imorse och sen simmat lite löst på tärningen..mår inte helt bra än men det går åt rätt håll.
nu ska jag äta och sen va med lisen!

people changes - memories don't
världens bästa morfar ♥

even if i can not hear your voice i know you'll always be right beside me

Is it true you're not comming home?
Maybe some day
I can visit you in Heaven, okay?
jag kommer sakna dig, men du har det nog bättre nu
och det är skönt att veta. ♥

ett leende betyder inte alltid att du är glad, utan att du är stark nog att le även när det gör ont.


Något som är så himla skönt med simningen utöver själva tränandet/tävlandet är att när man ligger där och kör fram och tillbaka i två timmar så försvinner all stress/ilska/ledsamhet och man lever som i en liten bubbla, som att man är ensam i hela världen. Det är nästan som rehablititering för pysket på något konstigt vis och idag när jag verkligen skulle behöva det så är jag sjuk och kan inte träna över huvudtaget.

perfect timing

vaknade i natt med halsont och hosta, alltid lika kul. Nu är halsen bättre -men fortfarande inte bra, hostan är kvar och jag pratar lite som en robot. men men, bättre att bli sjuk nu än senare, för resten av det här året har jag inte tid att bli sjuk!
Vid 12 ska jag möta lisen, äta lunch och så ska vi uträtta lite ärenden på stan. I eftermiddag ska jag till pappa och sova där.


kanske dags att foten blir bra snart med...


traveling far away

jobbet gick bra, träningen gick väl inte lika bra. Men nu är den klar och en välbehövlig träningsledigdag väntar imorgon. Har precis kommit hem från ytterliggare en kvällspromenad med lisen. Vi hamnade hemma hos tamas en stund, så roligt!

tamas spiller ut vinflaskan på golvet och torkar upp med sina strumpor och en mopp:
Elynor: vad fan har du gjort nu?! du är ju helt hopplös. så går hon och hämtar moppen igen..
Elynor: har du spillt någon mer stans än på golvet?
tamas: i taket (ironiskt)
elynor ställer sig med moppen i ena hand och pekar fuckyou med andra handen.
hahah, så himla underbara!

ser ut att kunna bli en trevlig liten resa ett par dagar snart med, vi får se!


jag har inte misslyckats, bara hittat tusen sätt som inte fungerar

intressant fakta så här på morgonen:

24 simpass
4 gympass
8 landpass
119225 meter


är vad jag åstadkommit såhär långt denna säsongen (sen 21 augusti). Kul man kan ha en torsdagmorgon.
om ett tag ska jag iväg och jobba ett par timmar och efter det blir det träning.


hello handsome?!


9600 meter + 6 timmar jobb senare...

rätt så hektisk dag kan man säga. upp tidigt för morgonträning, kommer hem och ska göra en stor god frukost. Då ringer de från ett dagis och frågar om jag kan jobba så bara vidare till det (fick jobb imorgon med, skoj!). sluta vid halv 4, hem och slänga i sig mat och hann även med en liten powernap innan det var dags att bege sig till träning igen. efter den tog jag en promenad med lisen såhär på kvällen, hade en del att prata om eftersom hon är sjuk och vi inte träffats på 2 dagar, hehe!



when life gives you a hundred reasons to cry
show life that you have a thousand reasons to smile



flying away...

hade ett par mysiga timmar på stan med två underbara vänner!
annars då...blåser lite storm här. behövde knappt trampa något när jag cyklade hem från träningen och då har jag ändå en bra bit uppför (hehe, tur att det inte var motvind..kunde blivit jobbigt). passet blev 6700m med bl.a. 10x400m som huvudserie. Det var ett riktigt skönt pass faktiskt.
resten av kvällen blir lugn, ställer klockan på 05.45 för morgonträning!


på dm 2007 blåste det visst också en del..


there comes a time for everyone

godmorgon - vilket vackert väder vi har här i sverige. har alltid älskat när det blåser storm och regnet öser ner. väntar iallafall på lisa som kommer hit om en stund. Senare ska vi träffa linn i stan och ta en fika. lite kvalitetstid, mysigt. Efter det blir det träning, för att variera vardagen lite liksom.




__________

you fought really hard to get me
in some strange way you made me happy
you made me smile
and i still trying to figure out what made you change your mind

countdown

- idag är det 6 veckor till vi åker till Malaga/torremolinos på träningsläger i 1,5 vecka!
- idag är det 5 månader till jag,lisen & pappa åker till teneriffa en vecka! 
 
och mellan dessa finns det mycket att se fram emot ex. SM, jul, nyår, JSM (mitt sista junior sm - sorgligt!) och lite annat smått och gott. Nu ska jag bara hitta lite mer jobb också så ser livet ganska trevligt ut ett tag framöver.

nu väntar mat och sedan 3 timmar träning, hej o hå!


ööööld

easy go


suuuunday

mina barn är supersöta och inte alls så stökiga som jag befarat innan, ska nog bli bra detta! nu väntar mat och sen jobbpass på 7,5 timme såhär på söndagseftermiddagen! cya.


have quite great friends

10700 meter avklarade idag, 42450 meter än så länge denna vecka. kanske är därför träningarna inte går vidare bra nu även om sista passet idag gick riktigt skapligt! mellan träningarna var jag och lisen på stan en sväng, hittade sofia & emelie och tog en fika tillsammans med dem, satt och prata fram till träningen. mysigt!
Nu väntar jag på min saknade lisa! hon är påväg hit eller för att hämta mig? vet inte riktigt, men det blir skoj i vilket fall!
imorgon står tränare för teknikgrupp, träning och jobb på schemat..fullspeckad dag med andra ord!


min saknade fina vän som jag känt sedan vi uppträdde till spicegirls
tillsammans på dagis. puss!

thank god it's friday...or?

efter träningen (som vi inte behöver nämna hur den gick med bl.a 5x200 bästa snitt) spenderade jag kvällen med lisen, gut! ser fram emt en skön helg..lördag=dubbla träningar & söndag=jobb,träning,jobb. illnajs!


and if i suddenly went blind, would you still look into my eyes?

godenmorgen. ligger i soffan och kollar på oth. Om en stund ska jag träffa min kusin, sen blir det lunch på stan och träning i eftermiddag.


im gonna remember you as the person you were - every singel day

om träningen igår gick bra så gick dagens träning totalt värdelöst. så den glömmer vi. Skönt att vi har träning imorgon - på våran lediga dag med! ingen frivillig som vill ge en ordentlig heltkroppsmassage? i'll pay you, my body is in paiiiin.

tamas: jag åt sånna där goda bröd med chokladbitar i.
oleg: du menar kakor?
tamas: ja, precis!


chilledill..turkiet 2004


and then they just disappeared

har varit nere på stan och gjort av med lite pengar, fick med mig två par nya jeans hem. vilket var välbehövligt då ett par av mina "höstjeans" är mystiskt försvunna, kan seriöst inte hitta dem och har letat i flera veckor..kan ju undra vart de tagit vägen. Nåja, resten av dagen händer det väl inte så mycket, träning i eftermiddag för ovanlighetensskull med.


9650 meter

konstigt nog gick eftermiddagspasset idag riktigt bra, bra att man kan chockera sig själv ibland!
dagnes bästa var tamas kommentar till carro innan träningen: "jag hade köpt en födelsedags present till dig, men du får en ny imorgon..jag råkade liksom äta upp den" haha, rätt skön.



way past midnight

gött att inte kunna somna förrän vid 2 när man ska upp 6 för att träna. Passet var annars helt okej. sedan jag kom hem har jag ätit, sovit och fikat med pappa. Nu ska jag sova lite till tror jag innan det är dags för dagens andra pass som bl.a. kommer innehålla 20x50 fj, kul träning att se fram emot med andra ord!

idag fyller lilla carro 18 år (aldrig att hon är 18 år)! så grattis på dig!♥
bild från tyskland 2007.



you know, i'm just a fool who's willing to sit around and wait for you

vem börjar trimma gräs 06.15 på morgonen?! okej att folk börjar jobba vid 7..men kvart över sex, hur tänker man? med huvudet under kudden lyckades jag tillslut somna om ett par timmar. Från 9 till 16 har jag i princip legat framför soffan och kollat på o.t.h, fick sällskap av sofia ett par timmar med :) Sen var det träning som började väääldigt tungt men gick super i slutet. nu ska jag kolla på fotbollen och sedan sova. klockan är ställd på 05.50 - Morgonträning 06.30, yeah!


fartfartfart=syrasyrasyra

alla skriver om hur regning denna kväll är.. jag har fan inte märkt något regn?  när jag cyklade till träning vid halv 5 var det uppehåll och när jag cyklade hem halv 9 var det minsann också uppehåll. Då var det ju alltså något positivt med träningen, jag slapp allt regn!

Annars då, är helt slut nu. Gymmet gick bra och början av simpasset kändes riktigt lätt..sen kom fart serien (första för säsongen) och där med syra i varenda muskel i hela kroppen. Och efter det gick det utför, men nu är det avklarat.
ligga i soffan, kolla på tv och sen sova låter som en bra kväll!




winners never quit, quiters never win

hektisk förmiddag..sökt jobb, varit hos polisen, postat brev och ringt samtal. Nu ska jag ta det lugnt fram till träningen som idag består av 1 timma gym och 2 timmar simning. Ska bli spännande att se hur det kommer gå.


när man förlorar det självklara är det inte lätt att lösa situationen, för det finns ingen lösning till något som är självklart

har haft en supermysig eftermiddag med lisen! först stack vi till badet och tänkte träna lite, men det var smågrupper där som simma på bredden, så vi lekte lite med kameran istället. mycket skratt där, haha! sen åkte vi hem till henne och slappa resten av kvällen.




if you don't know where you're going, it really doesn't matter which road you take

jobb -check! träning - check! goet, har käkat och väntar på fika då vi har typ kalas här hemma. Är trött så ska nog lägga mig och kolla på oth på datorn sen eller något sånt. Imorgon blir det jobb 8-13 och sen ska jag leka med lisen!


visst ser bilden typ sagolik ut, eller aa inte verklig iallafall. Från thailand
när vi var ute vid någon liten ö och snorkalde. längtar till Malaga och Teneriffa
- vill ha sommarvärme igen!


stealing bikes

tamas hämta upp mig imorses så åkte vi upp till berget, blev 5 km löpt iallafall. 2,5 lugnt och 2,5 hårdare..de va jobbigt. Hem och duscha, och in till stan för att möta lisen. Vi åt buffé på tai-pak och strosade omkring på stan ett tag.

dagens händelse; När vi skulle hem och lisen skulle låsa upp sin cykel gick nyckeln av, så där stod hon med en låst cykel och en halv nyckel i låset, kanonbra jobbat! men självklart löste vi det, satte upp bakdelen på hennes cykel på min och styrde varsinn cykel (vilket vi va rätt kassa på då vi körde in i varandra och välte cyklarna hela tiden)..såg rätt bra ut, alla kollade på oss eftersom det såg ut som vi stulit en cykel,haha!
så när vi nästan var hemma pajjade min cykel med då henes hjul drog av linan till växelsaken, men som tur va lagade hennes pappa båda två.
la oss i soffan framför en film tills det var dags att åka och jobba, vilket jag gjort fram tills nu. Och nu borde jag sova för jag börjar jobba 8 imorgonbitti igen!


even if you can not hear my voice i'll always be right beside you

ännu ett pass över 6000 m avklarat, börjar kännas lite smått i kroppen nu. Var superglad över att vi är lediga imorgon tills tamas säger till mig "carro, ska vi löpa på berget imorgon och köra styrka...jag hämtar dig 10", det var den lediga dagen det. Men men, alltid bra med träning. missar ju två pass i helgen pga jobb så.
förutom löpning imorgon blir det lunch på stan med Lisen och sen väntar kvällsjobb!


det är tuffa tag om man inte presterar på tävlingar...

ett leende betyder inte alltid att du är glad, utan att du är stark nog att le även när det gör ont

har spenderat förmiddagen med Sofia (och Elwin som chaufför) på arbetsförmedlingen (vilket jag inte blev ett dugg klokare av) och på vakansen (vilket jag blev lite klokare av). Nu väntar mat och träning!

aaah juste, var ju på bio igår. Bridemaids. Helt okej, både tråkig och rolig. bra och dålig. enkel och irriterande. I alla fall en trevligt kväll med Sofia, Josse och Louise!


RSS 2.0