några ord om stora saker, här finns allt för alla smaker

nu för tiden vaknar jag innan 8 varje dag och är superpigg. är ju rätt bra faktiskt, då kommer man upp i tid plus att det inte är lika jobbigt att gå upp när man ska jobba. har packat och donat hela förmiddagen och nu ska jag snart slänga i mig lite lunch innan jag åker ner till gbg för att simma ett lopp och sedan dra vidare till tyskland inatt. najs!


what a great weekend

har haft en grymt bra helg med fina lykke! hon åkte nyss hem och nu sitter jag och kollar på livetimingen, lite blandade resultat för mina homies del, men louise har simmat grymt iallafall, bra tjejen!

har blivit lite ändrade planer för imorgon, så åker upp till göteborg redan på dagen för att vara med på 4x50 fr finalen. skoj! får nog strecha ikväll dock för jag har sjuk träningsvärk i hela benen från igår! Sen när passet är slut åker jag, lisen och hennes pappa vidare ner till tyskland, naajjjs! (min 20års present var att de skulle ta med mig till tyskland och köpa sprit,haha!)

skönt att ladda upp med lite roliga saker nu, snart kommer det veckor av jobbjobbjobb. en vecka jobbar jag 76 timmar, kul?!


tiotusen meter

igår när lykke kom käka vi tacos, sen spenderade vi kvällen med massa prat, film och ett par cider. i morse tränade vi carros teknikgrupp och simmade själva. och nu har vi precis varit upp på berget, kört lite styrka och sprungit EN MIL!! börjar bli lite som en tradition, plus att vi va 10 min snabbare än förra året med, haha! nu ska vi chilla en stund och ikväll blir det bio! :)


flowing with the wind

färdigjobbad för denna vecka (äntligen) och om ett par timmar ska jag gå ner till rese och möta lykke! den saknade tjejen ska jag umgås med hela helgen, sounds great!


short and straight

gud vad kort mitt hår blev. men det var skönt, när mitt hår blir för långt har jag det bara uppsatt ändå för att det är i vägen. men för tillfället känns det himla ovant.

mitt knä har haft adhd hela dagen. eller ja, redan igårkväll när jag skulle sova låste det sig hela tiden så fort jag vände på mig. nu ska jag iallafall slänga i mig lite mat. sen ska jag ta mitt korta hår och onda knä för att gå och jobba i 24 timmar. hejsvejs!


innan


efter

foll rolle

ännu en dag man blir väckt på tok för tidigt av en massa borrande och sågande, skönt. idag ska jag iallafall hinna med att handla med mamma och klippa mig & slinga bort min väldigt fina utväxt innan jag går på ett dygnspass på jobbet. i helgen kommer en saknad vän hit och på måndag efter jobbet åker jag till tyskland. fullt upp med roliga saker!


just thinking a little

när man ligger och simmar någon tråkig f2 serie så börjar man jämt tänka på annat och något jag tänkt på mycket är hur stor skillnad det är på att "vara sjuk" inom en individuell och en lagsport. Jag spelade ju fotboll i 9 år och var man lite småförkyld så skippade man ofta fotbollsträningen, fast man var nästan alltid där och kollade istället (smart när man inte mår bra att stå ute i 1,5 h och frysa liksom). I simningen så måste man ha ordentligt ont i halsen eller feber för att strunta i träningen - inte alla såklart, men generellt sett. av någon konstig anledning får man så dåligt samvete om man missar ett simpass för att man är lite småsjuk plus att man tappar otroligt mycket av att missa bara ett par träningar, så därför tränar man ändå (på flera ställen i usa så får man endast stå över träningen om man har "bevisat" att man har feber, så vi har det ju rätt chill i sverige ändå).

att missa en veckas fotbollsträning för att man är lite halvsjuk märks inte så mycket när man börjar träna igen, men missar man en veckas simning för att man är sjuk känns det som man varit borta ett halvår eller något. rätt knepigt engentligen. men därför blir det att man tränar även om man inte mår 100 eller är så sjukt trött och har ont i kroppen så att man vill lägga sig i sängen och vakna om en vecka - för kan man inte pressa sig själv lite kommer man aldrig bli bättre. ibland går träningen skit, man orkar inget och presterar verkligen värdelöst. MEN man tar sig igenom passet ändå, hur trött man än är och hur dåligt man än simmar så ger man inte upp för även om det går värdelöst just den dagen så kommer det göra att man presterar när det verkligen gäller. 
Det som är bra i fotbollen är att andra kan stötta upp om man har en dålig dag och se till att laget presterar bra, men i simningen får man faktiskt ta helt eget ansvar om man vill utvecklas.

vet inte riktigt varför jag skrev det här egentligen, men hade inget bättre för mig. en sak är iallafall säker, när jag trappar ner på simningen och om mitt knä någon gång blir bra så ska jag börja spela fotboll igen för jag saknar det grymt mycket vissa stunder, speciellt på sommaren.





something is better then nothing

hittade absolut inget på stan förut, det var ju bra det. nu har jag tränat och ska kolla på fotbollen, hoppas real åker ut så kan jag reta tamas lite. suger att barcelona åkte ut igår.

har skaffat twitter med, inte för att jag fattar något av det men JohanssonCarro heter jag iallafall.


there comes a time for everyone

fia kom till mig igårkväll och så kollade vi på sista oth avsnittet ever!
Var jätteskönt att vakna 7 imorse av att de borrar utanför min dörr (bokstavligt talat) så det känns som att hela huset ska ramla ihop. kan inte drömma om ett bättre sätt att vakna på. och dem håller fortfarande på. väntar på att lisen ska bli klar med sitt nationella så jag kan möta henne på stan (det är hon som ska handla, inte jag..försöka iallafall).


today i dont feel like doing anything

idag är jag verkligen helt död efter 24 h på jobbet. har varit helt död hela dagen egentligen. skönt med go träning då, även om jag inte behöver så lätt pass. så körde lite eget efter iallafall. nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på oth resten av kvällen. imorgon är jag ledig, lyckligtvis nog ska de byta våra ytterdörrar 07 imorgonbitti..får ju 40 min sovmorgon iallafall,hehe!  

btw har jag en superbra helg + måndag&tisdag att se fram emot!


looking at you through the glass


GP dag 2

igår gick det lite bättre. 59.66 på 100 fr och 1.08.77 på rygg, så ett par tiondelars pers på båda. trots allt bara andra långbanetävlningen för säsongen, så det får man vara nöjd med. är smått chockad över att tåget faktiskt var i tid och att vi kom hem i tid! hade annars en väldigt trevlig tågresa med några mass:are, många skratt!
har varit en rolig helg och nu blir det tillbaka till den tråkiga vardagen. men finns ju lite saker att se fram emot så.

idag ska jag bara ligga i soffan och kolla på film fram tills jag börjar jobba 16.30 och ett dygn framöver.  


en gammal gammal bild, men är ju på eriksdal iallafall.

GP

första dagen på gp är över, helt okej resulat. har det trevligt här i huvudstaden med roliga människor. förövrigt har datorn jag sitter vid damp så jag orkar inte skriva något mer utförligt. ska gå tillbaka till rummet och mysa med mina fina vänner istället. hörs imorgon eller på måndag beroende på om vi blir 3 timmar försenade som förra gången eller inte. over and out!

GP final

färdigpackad och nu sitter jag och kolla på ett avsnitt oth. tåget till stockholm går strax innan ett, eller ja SKA gå då iallafall. det snöar ute så vi kan väl räkna med försening. senast kom vi hem 5 timmar för sent och då var det inte ens dåligt väder. simmar iallafall 50,100 fr 100,200 rygg och kanske 50 fj. kommer troligsvis hem sent söndagkväll, så hörs om ett par dagar!

och juste; grattis till min lilla fia som tog körkort igår!!


SM-GUULD!!

så bra brynäs!!!

sen jag var liten har jag hållt på MoDo (för att jag tyckte deras namn var coolt, rätt faschinerande haha) men har växt upp bland massa brynäs tokiga människor. I skolan, familjerna vi varit på semester med m.m. så det laget har jag också haft som en litet favvolag haha. så det var jävligt gött att de vann. och jakob silfverbergs mål var skapligt snyggt.

ville bara säga det.


we're might not there tomorrow

blev lunch på thai-pak och sedan en sväng på stan. träningen var najs och gick rätt bra, hoppas detr kan gå lite snabbt i helgen iallafall. nu ska jag fortsätta kolla på hockeyn och fan brynäs, kan ni inte bara vinna nu?! har ju ingen tv på lördag..

sen ska jag kolla ett oth avsnitt, börjat kolla på sista säsongen nu. och kanske börja packa lite med...om jag orkar. hinner väl imorgon annars får vi hoppas. ha en trevlig kväll!


there's no one like another

skönt med lite annat jobb och de är verkligen supermysiga på träningskolan! nu ska jag snart möta sofia i stan och luncha innan träningen!


so far away, but still so near

vaknade 05.55 imorse och vände på mig för att somna om..tråkigt nog insåg jag efter en stund att det var 5 minuter kvar till jag skulle gå upp. ville verkligen inget hellre än att somna om. som tur var gick dagen rätt fort ändå och nu har jag nyss kommit hem från en rätt go träning. nu ska jag fixa äggmacka, kolla på film och sen sova. imorgon ska jag vara på träningskolan 8-13, skoj!


fin bild. måste klippa mig, mitt hår är för långt.
det är bara i vägen (även om jag har det uppsatt 9 av 10 dagar)

love will be hard and hearts will be faking

blev jeans, goströja och 2 linnen inhandlat förut. har varit iväg och tränat för ovanlighetens skull och nu sitter jag framför tv:n och kollar på hockeyn. kom igen nu brynäs!
imorgon ska jag jobba 06.50-16.30..en vacker dag ska jag vinna på lotto eller liknande! måste börja köpa lotter först bara... ha en trevlig kväll!

haha, hitta en gammal bild när jag hade stukat lillfingret. kan inte fatta att det blev så tjockt och blått av en fucking liten skumboll som inte väger något. ni vet sånna där röda skumbollar man använde i lekar på idrotten i skolan. och det är inte enda gången jag gjort något såndat kan jag meddela. klena fingrar?

it's fucking ice-cold

snö..seriöst. jag vill ha värme nu. förra året vid den här tiden kunde man ligga ute och sola. vart är världen påväg?
aja, när jag slutade imorse gick jag hem, åt frukost och sen åkte jag till mariestad på hlr kurs. rätt segt för man har ju redan gjort det typ 1000 gånger. Nu ska jag gå ner en sväng till stan och köpa ett par byxor jag hittade igår. vanliga ljusa jeans, kände att jag behövde ett par nya sånna. får se om jag får med mig något mer hem, är väl inte omöjligt..


just another ordinary monday

uppe med tuppen (ja, nästan iallafall) för att ha möte på jobbet. nu är jag hemma från det, ska nog kila iväg till stan en sväng snart och i eftermiddag ska jag jobba 16.30-07.


even in the best of days

efter ett jobbigt pass imorses och ett trevligt kalas hos pappa sitter jag nu och kollar på hockeyn, fan att brynäs inte tog det nu. men de har ju ett par matcher till på sig som tur är. nu hade jag inget mer vettigt att säga så lika bra att vara tyst. hejsvejs!


hospitality

eftermiddagspasset var liiiiiite jobbigare. men på något sätt var det ändå skönt. inte själva passet kanske, men det var så lugnt och go stämning på oss tappra som var där. Nu har jag precis kommit hem från akuten där jag och lisen suttit ett par timmar med hennes fader och fördrivit tiden. nytt sätt att spendera lördagskvällen på.  sovdags nu så jag kommer upp imorgon. träna mina små ungar, träna själv och sen kalas hos pappa står på programmet för morgondagen!


forever young, i want to be

hade verkligen en jättebra födelsedag igår, hela vägen från tidig morgon till sen kväll och jag är helnöjd! har en känsla av att resten av helgen kommer vara riktigt bra den med. ikväll efter träningen kommer lisen, Clas & annika hit och imorgon ska jag hem till pappa och ha kalas där.

nu har jag iallafall varit och tränat, ett riktigt chill pass faktiskt. och som vanligt på lördagar innebär det att det är dags för träning igen om 3 timmar, antagligen inte lika gött pass nu, men det återstår att se.

bjuder på lite bilder från igår när jag och lisen hade lite kvalitetstid, myste och gjorde ingenting.
jag har världens bästa vän!



bra dag


hahah, snygga tjejer var det här!

sitter med ansiktsmask och cider. har blivit av med min systemet osklud nu!
nu har lisen målat mina naglar, blåst och plattat mitt hår. gullig vän! nu ska vi chilla lite.
 senare kommer hela tjocka släkten nästan, blir nog en trevlig kväll.

idag är det fredag den 13 - och jag fyller 20.

när jag kom hem imorse väntade tre fina vänner här på mig. Carro, sofia & lisen puss på er! (även om jag ska slå er för den vackra bilden&texten i tidningen - hämnd kommer, var så säkra!). de hade med sig rosor&champagne, åt frukost med mig och nu har de åkt till skolan.

nu ska jag ta det lugnt ett par timmar, möta lisen på stan vid ett och ikväll blir det lite kalas! skriver mer senare.

dagen har börjat toppelitoppen iallafall!


för varje minut du är arg förlorar du 60 sekunder av glädje


rest in peace

när jag gick av jobbet imorse gick jag hem och bytte om, sen stack jag upp till berget där jag tränade lite, körde styrka och så. gick hem igen, åt frukost och sen tänkte jag lägga mig och kolla på en film. somnade efter 5 minuter och sov i två timmar. det var ju inte riktigt planerat, fast har ju inget bättre för mig ändå.

I eftermiddag ska jag jobba igen, går av 07 och då är jag ett år äldre. min sista dag som tonåring idag alltså. börjar bli gammal...




en barndomsvän som jag gick i skolan och spelade fotboll tillsammans med,
hennes pappa gick bort nyligen i cancer. Han var med och tränade oss lite då och då
och var en jättebra person. tragiskt. Vila i frid N!

ingenting är sig likt fast allting är likadant


Sommar, liseberg, god mat&dryck, ingen skola, inget jobb. 
4 år och inga problem i världen.
vad lätt livet var en gång i tiden och ja,
 jag tyckte öl var godare än läsk. helt normalt.

two more days as a teenager

morgonpasset avklarat. har kört roligare pass i mitt liv om man säger så. körde styrka en timme efter med, så nu behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag missar träningen ikväll. nu ska jag sätta på en film och sova en stund. i eftermiddag blir det jobb och slutar 07 imorgonbitti.


om du aldrig utmanar dig själv kommer du heller aldrig att ta dig till en ny nivå

trött.

det sammanfattar min dag rätt bra. efter över 9,5 timmars jobb som startade 06.45 i morses och sen ett riktigt jobbigt träningspass på det så är jag trött nu. va helt död i kroppen redan innan träningen och ska va i simhallen 06.30 imorgonbitti igen, graaajjt. återhämtning är överskattat. skönt att det känns att man gör något vettigt. nu sitter jag och kollar på tv med lisenfisen, vi åt en masti kvällsmat förut. mums.

Budapest blir det (igen) ett par dagar i maj/juni med. Var ju där med Sofia och tamas i höstas och nu ska jag dit med Tamas, Lisen och Christian ett par dagar. Träna, chilla och ha det alltmänt gott. något att se fram emot! 

på fredag fyller jag 20 år, är ju nästan lite spännande. (jag brukar inte gilla att fylla år, hatar uppmärksamheten) 


puss

a wise man once said..

snäll tränare vi har som körde hem mig och lisen efter träningen så vi inte skulle behöva gå i regnet. jobbigt pass som ändå var rätt roligt (fast gick dåligt) men vad gör det om 100 år, är ju inte nu man ska va snabb. ska bara ta det lugnt resten av kvällen, imorgon väntar jobb 07-16.30 och sedan direkt vidare till träningen som börjar 17.

kör lite tumblr medan jag väntar bättre program på tv:n.


the truth can scare you more then you ever know

hade en mysig kväll igår med goa tjejer. fick jättefina & bra saker så som björn axén produkter, drinkglas,kopp&skålar,jättefint armband,örhängen, godis, presentkort på systemet & en roadtrip till tyskland för att köpa sprit,haha! fina vänner har jag allt.

Gó frukost med carro & lisen. Nu sitter jag och carro och kollar på film. Senare ska jag städa lite, gå till lisen en sväng och sen i eftermiddag blir det träning.



sunday fever

24 timmar på jobbet som faktiskt gick riktigt fort, kan ju bero på att vi varit iväg hela tiden. nu väntar jag på att en hög simmartjejer ska droppa in här och ha en liten myskväll med mig. fyller ju år på fredag så. have a nice night!

no pain no gain

helt sjukt vilken träningsvärk jag har, gör verkligen sådär smärtsamt ont och kan inte sträcka ut armarna ordentligt. ska aldrig mer köra bicpes. haha, fast det är lite skönt med för då har det ju gett något plus att när man simmat en stund mjukas ju allt upp, bra att ha simningen ibland alltså. no pain no gain. har varit nere och tränat nu på förmiddagen, inte så värst jobbigt vilket var ganska skönt med tanke på nyss ovanämnda sak.
om ett par timmar ska jag åka och fira påsk genom att jobba ett dygn, tjohoooo! men men, storhelg så bra betalt iallafall. GLAD PÅSK!



uno week

på tal om ingenting så är det sjukt att det bara är en vecka till jag fyller 20! sjukt bara.
har gjort ingenting sen jag kom hem och det var nog rätt välbehövligt. Ska äta tacos med mamma snart och ikväll åker jag och hälsar på Fia och elwin, mysigt!


min söta mongovän i tylösand för några år sen :)

och en lite halvnykter elwin också i tylösand!


back home

då var man hemma igen. har som sagt varit i borås på träningsläger 3 dagar. 7 simpass, ett äckligt jobbigt gympass med elfsborgs killarna (fast jag&carro ägde dem lite,hehe) och några landpass har hunnits med. känns rätt tungt i kroppen nu och träningsvärken i överkroppen är inte dålig, men det är skönt ändå. har varit ganska roliga dagar, mest tack vare mina goa träningskompisar som jag har grymt kul tillsammans med. Chillat i solen när den varit framme, kollat på bb, snackat skit och bara haft det allmänt mysigt mellan & efter passen. Lite anvundsjuk på elfsborgarna bara som åker till torremolinos inatt...
avslutade med ett syrapass imorses och är somsagt redan hemma, får se om jag orkar hitta på något senare idag..nu ska jag iallafall ligga i soffan ett par timmar!


leaving for a few days

glömde ju säga igår att jag har hittat min framtida man! petter va hemma i skövde och träna, så hade han med sig lille levi. så himla söt, så har bestämt med han att vi ska gifta oss när han blir lite äldre!

idag har jag jobbat 07-16.30 och sen simmat lite. har haft äckligt ont i magen hela dagen med..hoppas det går över tills imorgon. är ju inte superrockigt att åka på träningsläger annars.

åker till storstan borås imorgon och tränar lite (mycket) kommer hem på fredag någon gång, så lär inte bli något skrivit på ett par dagar. cyyya!




day after day time pass away

spenderade kvällen hemma hos Carro med sofia & lisen igår. mysigt även om jag inte var superpigg direkt efter 4 timmars sömn och 2 träningar. idga har jag varit tränare, tränat själv och varit hos pappa. känns kul att jag ska upp 06 och jobba imorgon när alla har lov!

day after day time pass away

spenderade kvällen hemma hos Carro med sofia & lisen igår. mysigt även om jag inte var superpigg direkt efter 4 timmars sömn och 2 träningar. idga har jag varit tränare, tränat själv och varit hos pappa. känns kul att jag ska upp 06 och jobba imorgon när alla har lov!

RSS 2.0