fredag

känner mig redan otränad och är redan less på att vara halvt invalid. kan ju inte ens sitta normalt i bilen. nåja, förhoppningsvis blir det bättre och bättre för varje dag. Har varit på lite olika ärenden med mamma på fm, nu ska jag vila en stund och sen göra mig iordning ikväll ska jag ut på lite trevligt förhoppningsvis.
 
 

partyparty

pratade med läkaren förut, var tydligen en ganska stor skada på knät ändå. På förenklad svenska; minisken på insidan av knät kan delas upp i tre delar mitten,fram och bak typ. Den bakre delen i mitt knä var "helt söndermosad", så hon tog bort hela den delen. inte konstigt att det känns som att det saknas något i knät när jag går. Hon tyckte inte heller det var speciellt konstigt att jag haft ont och problem med knät de senate åren..
 
gårdagen då; när jag kom in fick jag ett litet eget krypin att ligga i. fick byta om till mysiga sjukhus kläder och sen kom de lite folk och pratade med mig, kollade på knät m.m.. fick dropp och en drös tabletter. sen fick jag ligga där och vänta i typ 1,5 h innan vi åkte ner till operationssalen. där satte de på mig ekg, syrgas och massa andra saker. sen somnade jag och minns inget förrän jag vaknar 4 timmar senare uppe på avdelningen igen. helt groggy,haha. fick ju lite starkare narkos än vad som var tänkt först. När de plockade av alla postop saker, jag piggnat till (tog typ 1,5 h) och fått i mig lite att äta fick jag testa att gå lite. sen fick jag massa papper och lite annat bös innan jag fick åka hem.
 
så nu är det rehab som gäller. får ta av stora bandaget ikväll nu, det under ska sitta på till nästa torsdag när jag ska ta bort stygnen. men men, det blir nog bra. har iallafall rört på mig endel idag, gick med lisen till träningen och så, så har nog gått sammanlagt 3 km idag, lite träning för knät.
 
 
 

torsdag

då har jag testat på att operera mig med. var en annorlunda upplevelse, hehe. kan inte säga exakt vad de gjort med knät heller för jag blev ganska kraftigt sövd då min kropp inte ville slappna av ordentligt. så när jag vaknade igen hade min läkare slutat för dagen, haha. så väntar på samtal från ortopedmottagningen nu. annars gick nog allt bra. kan berätta mer sen när jag vet lite mer själv.
 
min förmiddag har jag spenderat i sängen framför chuck, med lite avbrott för att ring VC och sjukgymnasten bara. har precis tagit en promenad till ica med mamma så jag fick komma ut och röra mig lite. men nu ska jag återgå till att inte göra något alls..undra hur lång tid det tar innan jag dör av uttråkighet (kan man säga så?). jag är van vid att ha fullt upp och nu kan jag varken jobba eller träna, hmm.
 

Alive

Tänkte bara säga att jag lever. Och har myst lite med min bästa vän nu när jag kom hem. Berättar mer om dagen imorgon! Godnatt.


let's go

godmorgon. jag är hungrig och kommer inte få äta på väldigt många timmar till. det är inte så kul när man är simmare och van vid massa mat. nåja, jag överlever antagligen ändå. funderar på att kolla ett avsnitt av chuck så jag slutar tänka på mat. får nog bli så.
 
för 5 år sedan spelade jag en fotbollsmatch och plötsligt small det till i knät (antagligen när jag gjorde en snabb vändning så det blev en vridning av knät.. har dock inget minne av det) så varje steg jag tog efter det knäckte det i knät. dagen efter var knät uppsvullet och stelt. liten och dum som jag var tyckte jag det mest var coolt, inga tankar på att det kunde vara en skada som inte läker ihop av sig självt. sen efter några veckor gick svullnaden ner och knät blev ganska bra. Dock svullnade det upp varje gång jag idrottade. såhär såg mitt knä ut på en fotbollscup nästan ett halvår efter jag skadat det;
när jag väl bestämde mig för att kolla upp knät så visade röntgen igenting och då trodde man det var något med minisken, (det syns inte på röntgen) så de ville göra titthåloperation. När jag väl fick operation ca 2 år efter jag skadat det så hade jag inte så mycket problem med knät längre och simningen började gå bra just då, så jag struntade i att operera. Kände av knät lite då och då efter det, men inget som var jättepåverkade eftersom jag inte spelade fotboll längre och det bara var bröstsim jag inte kunde simma (vilket inte gjorde mig så mycket, haha). Men i vintras så svullnade de upp rejält igen (som bilden ungefär) och blev stelt. så sökte för det igen och de skickade mig direkt till ortopeden. så nu får vi väl hoppas att de hittar felet sen.
 
gud vad mycket text, stackars alla mina få trogna läsare om ni läste allt. fast iof får ni skylla er själva.
 

tomorrow it is

har precis duschatx2 med någon bakteriedödande tvål, borde känna mig fräsch..känner mig usch typ. Mitt hår är som svinto, mitt ansikte och min kropp som en torrboll. och får inte göra något åt det, blä. imorgon ska jag iallafall operea mitt knä, får se hur det går. det blir nog bra.(kan berätta i något annat inlägg om varför jag ska operera mig m.m., men nu orkar jag inte). lite nervös är jag allt, har inte gjort något sånt förut. aldrig varit sövd heller, läskigt, spännande och lite roligt på samma gång. ska inte in förrän 12 iaf, så får sovmorgon. måste dock gå upp vid 05 och äta, som tur är får jag soman om sen. nåja, nog om det.
 
Jobbat idag och sen simmat ett väldigt roligt (läs ubertråkigt, jobbigt) pass. tur att jag har så bra träningskompisar, de gör lätt träningen 100 ggr bättre. dels kan man klaga ihop (haha) och så skratta massa! nu ska jag kolla på tv. adios!
 


 

training training and some training

sådär, då var jag hemma efter pass numero dos för dagen. så dagens goda gärning får bli att jag simma nästan 10 000 meter (9850 för att vara exakt). båda innehöll lite fart med. och med tankte på att vi inte kört massa dubbla pass och heller ingen direkt fart än så får det allt duga. känner på mig att jag kommer vara lite småseg imorgon. blir perfekt med jobb 06.50-16.30 och sen träning direkt vid 17! nu ska jag iallafall kolla på tv lite och sen försöka somna tidigt.. kan bli spännande att se hur det går. wish me luck!
 

monday morning

offrade min sovmorgon för att träna. simmade bla 2x15 minuter: 8 tag max - vila 10 sek sen fortsätta på 8 tag max igen där man va, vila 10 sek o.s.v. gick väl bra första 3 minuterna typ, sen blev man dö trött och hade 12 minuter kvar. blev ju 12-1300 meter max med. ändå roligt med lite annorlunda saker. sen har jag varit på apoteket, kollat ett avsnitt av chuck och ätit frukost nr 2. nu ska jag ta en sväng till esplanaden. shoflöjt!
 

Strosa på molnen

 Om 10 min har jag varit på jobbet i 24 timmar. Om 10 minuter är det 2.5 timmar till jag slutar. Gu så sköj! Efter jobbet ska jag iallafall hem till pappa.

Skulle egentligen gått på en mördarvecka nu med, men så blev det ju inte så. Jobbar bara tisdag istället. Det är ju iof ganska skönt, men ändå.. Kommer antagligen bli ganska uttråkad Istället skulle jag tro.

Time to work, hörs senare!


I've never found the words to say

godmorgon. fast den är inte så god för jag är sjukt trött. snart ska jag åka och träna och efter det ska jag jobba i 27 timmar. kul. kommer vara en levande zombie imorgon kväll. fått OP tid för knät nu med, sådär 5½ år efter jag skadade det. hoppas de hittar felet bara, lite onödigt att de ska göra hål i knät och gräva runt om de inte skulle hitta något.
 
igår va jag och Carro i värsås och kollade på fotboll, det var trevligt. de vann med 6-0 med så. Fick sällskap av Fia & Elwin i slutet med, skoj! kul att vara därute lite igen, var ju där rätt ofta som liten så känner ju typ halva värsås..nästan iallafall, haha.
 
time to go!
_______________________
 

4 years today. Someday i'll wisit you in heaven, okay?

Someday we'll meet again.
Not now, but someday.
Somday in heaven.

Det verkar så enkelt vännen, ändå är det så obegripligt svårt. Men ingenting i denna världen var väl någonsin lätt att förstå.

Miss you.




en fin kväll

hade en trevlig kväll med fina vänner igår! toppen. sovit typ 5 timmar inatt, den är skön. va iallafall och käka på Thai-house med Lisen, Mamma och Ulrika förut. det var väldigt gott och väldigt mättsamt. Nu har jag legat och halvsovit i sängen en stund. Och snart ska jag & Carro ut på lite äventyr, najs!
 

what are you doing in the night?

har varit nere på badet och tränat en sväng med Carro och Sofia på förmiddagen. Lunch här hemma och sen ner till stan för att uträtta lite ärenden. Nu ska jag strax göra mig iordning, ikväll blir det utgång och fira lisen! najs.
 

sweet dreams

idag fyller världens bästa lisen 18 år, Grattis för 1000 gången vännen!
 
idag har jag hunnit med mycket.
mötte Carro på västerhöjd vid 7 imorses, skulle pynta skolan med lite bilder på lisen, haha. Sen cyklade vi hem till Carro, åt en brakfrulle och chillade framför några oth-avsnitt.Vid 10 skildes vi åt och jag åkte med mamma på lite ärenden. Gick hem till lisen på eftermiddagen, gav henne massa paket och åt tårta med hennes familj + farmor&farfar, myspys. Sen har jag tränat med mina härliga homies. nu ska jag äta ägg, bästa kvällsmaten.
 
lisen och paketen hon fick av mig idag.
grattis igen, love you!

you better hope this one work

hade en mysig-slappis-chill förmiddag/middag med lisa, super. sen har jag tränat. 6000 meter, bla 16x50 fj. det var jobbigt. sen har jag ätit kvällsmat, chillat och skrattat med fina vänner och nu har jag precis kommit hem från ett top-secret mission så att säga, hehe. det fortsätter imorgon, så återkommer om det. tack och hej!
 

from now on

jag gäspade minst 50 ggr på jobbet idag.. och jag överdriver inte. så sjukt jäkla trött. träning på det gjorde mig lite mer trött. Men nu är jobbet och träningen klar och jag är ledig från jobb till på lördag!! (sen jobbar jag 100 timmar på mindre än 1.5 vecka då..). Men det skiter vi i nu! Ska bara göra roliga saker fram tills dess. förutom att träna då, det är inte jätteroligt. annars så har jag roliga saker att se fram emot varje dag!
 
Nu ska jag chuck och sen sooooooova, gud så skönt. Imorgon ska jag träffa lisafisa, wiho!
 
vet inte riktigt varför jag la upp den här bilden, har ju inte så värst mycket med inlägget
att göra. men jag gillar bilden, eller ja..folket på bilden iallafall :)

some sunday ha

hade första träningen för denna säsong igår, avslutade med en 800 fr tröskelfart och det var en lugn träning..Spenderade kvällen med Lisen som kom hem från grekland igår med. så nu är väl allt i mitt liv tillbaka till det normala. om en stund ska jag träffa Sandra, ska bli skoj! imorgon ska jag jobba...
 
sandra och jag i thailandet 2008
 
 

Last night

Hade en helnajs kväll igår. Efter lite god mat, dricka, snack och kortspel så gick vi ner till pims och där blev vi kvar hela kvällen med goa grabbar! Asgo och rolig kväll!

Idag vakna jag 11??! Det hör inte till vanligheterna. Visst, jag va inte hemma förrän halv tre eftersom vi träffa johan när vi skulle hem så jag följde med han och åt. men brukar ändå aldrig kunna sova så länge. Om ett par timmar ska jag ner och simma. Ikväll ska jag träffa lisen en sväng när hon kommit hem från grekland!


love you!


Finfredag

När jag slutar jobbet om sisådär dryga timmen så ska jag hem och fräscha till mig lite snabbt sådär. Sen kommer carro och sofia så ska vi äta lite gott och dricka lite gott innan vi går vidare ner till stan. Där får vi se vart vi hamnar! Kommer bli en rolig kväll iallafall, det blir de alltid tillsammans med dem. Haha!
Ha de bra kväll, de ska ja haa :)

Lugn dag på jobbet btw, hur skönt som helst!


You were always there when I look back

 
 hardwork will get you where you want to be. If you're not their you're not working hard enough

just a part of me

åkte upp till berget med linn och lisa igår och gick 5km. skönt att träffa mina fina (och bruna) vänner igen, mycket att prata om så de 5 km gick väldigt fort även fast vi inte gick så fort, hehe. Imorse när jag vakna var mitt halsont borta, great. dock är mina bihålor igentäpta så jag låter som en uppstoppad mullvad eller något i den stilen.
Om ett par timmar ska jag iväg till jobbet, 24h pass väntar. kan ju be till gud att det är ett snabbt dygn som väntar.
Aja, har en riktigt bra helg att se fram emot iallafall!
 
hitta en gammal bild från matfestivalen för 5 år sedan, hehe. godingar!

quick

har spenderat ett par timmar ute i solen idag, skönt! nu ska jag snart träffa Linn & lisa, lovely!
 
 
 

we get so exited and we get so scared

har spenderat eftermiddagen i Mariestad med Carro. Gick ner till hamnen och satte oss på en brygga med en filt och lite gott att äta. Sen gick vi ut till några klippor, lyssnade på musik och pratade om allt mellan himmel och jord. Riktigt mysigt! Nu ska jag ocg min onda hals lägga oss i sängen för att avverka ett par avsnitt av chuck!
 

lite bilder från en fin helg


In the car

Sitter i bilen påväg hen från halmstad nu, åkte nyss så har ett par timmar kvar. Lyssnar på handbollsfinalen, hoppas det går bra för sverige! Har haft en riktigt bra helg med sol, bad, afterbeach, shopping, god mat och mycket skratt! Imorgon jobbar jag 07-16.30 så ska fösöka lägga upp lite bilder imorgonkväll eller något. Byrbye! 

in this life I made mistakes, but I did one thing right

var ju på liseberg igår, det var trevligt! lite mycket folk dock men.  har inte gjort något vettigt alls idag förutom att duscha och packa om nu det kan räknas som vettigt. nu ska jag fortsätta kolla på chuck. ska gå till lisen en sväng sen och säga hejdå till skitungen som åker till grekland en vecka i natt. Efter det åker jag med Sofia ner till halmstad och är där till på söndag, nice!
 

up side down

sitter och kollar på chuck för ovanlighetens skull. drömde om det inatt, undra om det tyder på att jag har kollat för mycket på det.. i vilket fall, har varit nere på badet en sväng på fm och rört på mig. Nu ska jag snart äta och i eftermiddag ska jag till pappa. Imorgon ska vi till Liseberg! have a nice day
 

tisdagtisdagtisdag

haft en supermysig dag hos Sofia och Elwin.  Åkte även till Tibro och köpte pizza till oss och grabbarna som fick jobba med huset hela dagen medan vi gjorde roligare saker! passade även på att lämna lite saker hos min kusin, har världens sötaste och coolaste kusinbarn. störtskön verkligen. har nyss kommit hem och hade sällskap från bussen med en creepy tant. Hon snackade om att det var så skönt att världen snart skulle gå under, för den var ändå så ond nu. Uppmuntrande att lyssna på må jag säga!
 
 
 
 
 

and suddenly we all went blind

skönt att jag har sovit mindre än 5 timmar inatt, jätteskönt. Nu ska jag iallafall åka till min fina fia och hitta på lite skoj saker. sho!
 
cool tjej i tylösand för några år sedan!

and if the hope was reallity everything would be a little easier

måndag igen. en bra måndag faktiskt. mest för att jag jobbar mitt enda pass på hela veckan idag, Eller ja, går av 07 imorgonbitti och då är jag ledig fram till nästa måndag, lite semester ska blir skönt! Annars har jag inte åstakommit så värst mycket idag, mest legat i soffan och kollat på chuck. Var dock nere på badet förut, skulle hämta mitt kusinbarns keps som han glömt där, så då passade jag på att träna lite med. fin form man är i nu, hehe.
nu ska jag återgå till mitt chuktittande, ha en trevlig fortsatt dag!
 

så som söndagar ska vara

har knappt gjort något vettigt idag. Kollat på nästan en hel säsong chuck. Sen var jag och Lisen ute och gick 9 km förut, dock gick vi väldigt sakta men ändå, bättre än inget. Nu ska jag kolla på friidrotten och sen sova. Godnatt!
 

you have the most fun when you don't count on it

hade en så sjukt rolig kväll igår, bästa på länge! efter lite trix och fix slapp jag vara chaufför och kunde parta lite jag med. jag och lisen sänkte nog medelåldern lite, (eller okej det var ett par till tjejer och killar i våran ålder då med men) men vi fick allt igång alla unga som gamla upp på dansgolvet och svänga loss. Så spelade de massa gamla goa låtar så vi var så hesa att vi inte kunde prata när vi åkte hem i natt typ. har inte skrattat (eller dansat!) så här mycket på länge, grymt!
 
somnade vid 03 och vaknar vid 9 av att grannen nedanför oss kollar på tv hur sjukt högt som helst, kul. Nu ligger jag i min säng och kollar på chuck. har börjat kolla om på säsong 1, så sjukt rolig serie!
 
det går inte att vrida bilderna, så ni får helt enkelt vrida era huvuden (eller datorn om ni känner för det).
mitt söta kusinbarn edward är laddad för att åka släp till logdansen
vi lånade en tv i ett av husen och kollade sista finalpasset på simningen, firade sveriges feamgångar med lite go dricka
okej, den var ju vacker. får skylla på att klockan är kanske ett på natten och vi hoppat och dansat i ett par timmar

logdans

mysig kväll igår med mina homies. Hade riktigt roligt!
 
Om någon timme ska vi åka till mina kusiner i Tibro och sen åka därifrån med typ 20 pers på en slags vagn bort till  den årliga logdansen, hehe. Brukar vara riktigt mysigt, roligt, trevligt. Ungefär samma personer som är med varje år så. Är typ som en stor slags lada som är iordninggjord. Först sitter alla och äter, sen blir det live musik, alkohol, dans och annat trevligt. Jag ska dock vara chaufför i natt sen så det blir cola för mig. Ska släpa med mig Lisen dit med så det blir skoj.
 
Nu ska vi käka och göra oss iordning så vi kommer iväg i tid!
 

blandad kompott

bra tessan, bra sarah!
Okej måste avreagera mig lite nu.., första heatet på 50 fr för damer vinns på 37.25. det är nästan exakt 10 sekunder långsammare än vad jag har som pers.Och så brukar det vara på OS, de länder som inte är några egentliga simnationer men ställer upp just för att det OS. Det jag stör mig på är varför i helvete skickade vi inte Simon Sjödin till OS som hade haft stor finalchans på 200 medley?! pinsamt sverige, eller nej pinsamt SOK. Han hade klarat kvaltiden men fick inte åka ändå? medans andra länder får skicka folk som simmar saktare än vad vi har DM-kval på här i sverige. dåligt, riktigt dåligt av SOK.
 
nåja, nog om det. SOK skäms nog redan över det största misstaget de gjort. hoppas verkligen de gör det.
Sen jag slutade imorse har jag tränat och varit på maxi och gjort av med massa pengar på saker - tyvärr inget till mig själv dock. Nu kollar jag på simningen (som ni kanske förstod av det jag skrev innan). sen ska jag till stan och göra av med ännu mer pengar, och inte är det till mig nu heller. illa,haha! I kväll ska jag träffa lisen och Carro. Laga god mat, kolla på simningen och sen får vi se vad vi hittar på. Ska bli skoj iallafall!
 
de här mongosarna ska jag tärffa senare, rätt snygga var vi för 5 år sedan med.

brown legs

http://www.youtube.com/watch?v=YPIA7mpm1wU&feature=player_embedded 
haha, så himla skön film! för icke simkunniga; USAs simtrupp till OS som kör uppladdning på ett lite annorlunda sätt. 
 
somnade superskönt i soffan förut och sov bort 1,5 h av min lediga tid. Missade förlanders lopp med, fast jag tror jag hörde det för jag drömde att två simmare simmade 100 fj på samma bana och det blev kalabalik. kul att typ alla svenskar missat final/semi med några tiondelar, visst simmar många inte på topp men rejäl stolpe ut för de som faktiskt simmat bra. nu kollar jag på film och om en timme ska jag till jobbet. 07 imorgonbitti tar jag helg, nice!
 

going faster

klockan är inte ens nio och jag har redan varit hurtig och sprungit ner till p4, gymmat lite och sedan sprungit hem igen. Var tufft att gå upp imorses men ändå skönt, för då hinner man med så mycket. Dock ska jag jobba 16.30 sen igen då men. Går av imorgonbitti och sen är jag ledig hela helgen så det är gött! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen cykla ner till stan och uträtta lite ärenden och försöka vara hemma till 11 igen så jag kan kolla på simningen.
 
ser fram emot 200 me finalen ikväll!

cause we're on a different trac

sitter på bussen nu. När jag kommer till skövde ska jag iväg och tränar en sväng och sen ska jag jobba ikväll. vi går tillbaka till det gamla schemat nu så jobbar inte bara dygn längre. Skönt, Men vet inte hur jag ska komma upp imorgon vid 06.20! hela sommaren har vi jobbat 09-09 så då har man kunnat sova till minst 07.30. får väl se hur detta går! enda gången på hela sommaren jag gått upp tidigt var när vi skulle till sum-sim. till och med på SM fick vi sova till halv 8. man blir ju bortskämd, haha. Undra om detta innebär att det går mot höst? vilken fin sommar vi hade i så fall.. eller?!
 
hoppas det går bra för joline idag med på 200 br! Rätt kul när man sitter och tittar på OS och så ser man flera stycken man känner, pratat med m.m. Okej, inom simningen är det ju inte så värst konstigt att man känner en del. Men flera i både damernas & herrarna handbollslag kommer från skövde så de har man ju koll på med. Plus att jag&lisen brukar gymma nere i lilla gymmet på arenan ibland tillsammans med handbolls spelarna. så det är ju lite skoj. Hoppas det går bättre för Sarah med, tycker synd om henne.
 
 
haha, älskar Le Clos reaktion när han inser vad han gjort! grymt lopp, sjuk sista 50! dock måste jag allt tycka lite synd om Phelps också. men han fick sin revange  i laget iallafall och är nu ännu mer historisk än vad han var innan.

RSS 2.0