last night

hade en jätterolig kväll igår! idag har det inte varit lika kul..träna imorse, nu har jag sovit lite och ska snart iväg till nästa pass. ikväll blir förhoppningsvis lite roligare igen med fina vänner.


friday night

kom precis hem från jobbet, nu väntar jag på lisen så vi kan äta och sen kommer linn med så gör vi oss i ordning och åker vidare på lite festligheter. ha en bra kväll ,det tänker jag ha!

here we go

varit en sväng på stan på förmiddagen, fick med mig ett par jeans, 2 shorts och en tshirt hem..jag som inte skulle shoppa på ett tag. aja, fick det billigt så! I eftermiddag går jag på ett dygnspass på jobbet och när jag slutar imorgon blir det bara hem och göra sig iordning och åka vidare på 3x20 års fest!


tuffa dagar, hårda nätter

prisa gud, här kommer skatteåterbäringen eller vad det nu är de säger i robin hood. ungefär så kände jag mig iallafall förut idag när jag fick skattebrev, den satt finfint! eller kommer sitta finfint lagom till sommaren rättare sagt! ska bara förstå mig på hur man deklarerar nu med...

3 timmars träning avklarad och nu sitter jag här och är lite deppig över att konstatera att imorgon blir min sista sovmorgon på aaa...typ 2 veckor. inte supertidig uppgång alla dagar, men ändå. fullt upp ett tag framöver blir det iallafall.


"i like to pretend that i'm okay because I dont want to annoy people with my problems"


before it's over

har storstädat mitt rum såhär på onsdagsförmiddagen, var väl ganska välbehövligt om man säger så. Ska gå ner till kryddan och luncha med mamma sen och i eftermiddag står gym & simning på programmet. träningarna är inte så rockiga nu...trodde jag skulle drunkna ett par gånger igår, okej kanske inte men nästan.


åh, skulle inte vara fel att åka tillbaka dit nu!

balklänning

har varit och hämtat min balklänning som varit på kemtvätt, nästan som ny nu. Ska sälja den, bättre att den kommer till användning av någon annan än att ligga här hemma! så nu ska jag försöka mig på att lägga ut den på nätet. vid tre ska jag till ortopeden, antar att de ska kolla knät lite mer och efter det blir det träning.



early morning

slutade jobbet för 1,5 h sedan och nu ligger jag i soffan och kollar på film. ganska fullspäckad dag framför mig så mer om det ikväll. nu ska jag ta en powernap iallafall.


SJ leverar som vanligt...

vi skulle varit i skövde 22 igårkväll men blev tillslut 01. var ju lite småsegt efter en timmes mindre sömn och en heldag i eriksdal. skräll SJ...
Skulle börjat jobba 06.50, men som tur va fick jag byta pass så jobbar ikväll&natt istället.

annars då, igår simmade jag 100 fr som gick kasst, 1.00.7 är ju inte superrockigt. 100 rygg gick bättre 1.09.2 vilket var pers med ca en halv sekund och sm-kval, tror jag bara hade jsm-kval på det förut.

har iallafall haft en jätterolig helg med goa människor!


bild från någon av förra årets gp:n.


GP dag 1

hade visst gratis internet där vi bor. hade en helgrym kväll igår, skratta så jag nästan dog ett par gånger. idag har jag simmat:
50 fr: 27.37 vilket var pers & nytt a-kval till sm.
200 rygg: 2.28.50 4/100 över pers, men snabbaste tiden på överett år. Skönt, för min sm tid skulle gått ut snart annars.

nu ska jag gå och mysa lite med mina fina vänner innan vi går iväg till dagens finalpass!

grand prix 3, stockholm.

nu har jag packat klart, gick inte så bra med det igår. men nu är det klart iallafall. åker till stockholm om ungefär 1,5 timme och är hemma söndagkväll igen. 50,100 fr & 100,200 rygg står på programmet för min del. får väl ser hur det går, men känner på mig att det kommer bli en rolig helg i vilket fall med goa vänner! kommer hem sent söndagkväll och jobbar dag på måndag, så blir väl inget skrivit här på ett tag. hejsvejs!


haha, rätt smart egentligen!

we're all in this together

go träning idag med och gick rätt bra faktiskt (haha rätt komiskt att alla är på så bra humör när vi kör lite kortare pass, vi som älskar att träna...eller?). får väl hoppas man kan vara rätt snabb i helgen, dock har vi inte tävlat sen jsm i januari.
Efter träningen hängde jag med Sofia till elin's en sväng och hon köpte en superfin studentklänning!
nu ska jag börja packa..


det har gått flera veckor

helnajs väder ute. ledig idag, så jag och tamas åkte till hjo och strosa runt lite. haha, vilken underbar tränare jag har..han sitter och klagar på alla pensionärer som om han själv vore 30 år eller något. nu ska jag kolla på tv en stund innan det är dags att cykla till träningen.


21 mars 21.39

om gårdagens träning var rolig så var dagens megasuperduper eller något sånt. vet inte när jag senast skratta så mycket som jag gjorde på träningen idag iallafall, goa människor man tränar med. nu ska jag sätta på en film och njuta över att jag är ledig imorgon!

Alla som vandrar omkring är inte vilsna

megago träning, okej att det var jobbigt, men passet var rätt kort och vi fick gå upp tidigare. tydligen har tamas bestämt att vi ska släppa lite till helgen, ingen aning om varför - man bara att tacka, ta emot och njuta liksom.
träningen va mysig på något sätt med, mycket skratt och allmänt trevligt.
imorgon väntar jobb 07-16.30 & sen träning såklart.


dessa två godingar hade jag en härlig träning med!


a thousand miles seems so far

vill ha sommar och värme nu, så jag ber dig kära väder:
sluta upp med dina humörsvängningar och va lite positiv!



det bästa med att sluta 07 är att man kan gå hem, sätta på en film och äta en mumsig frukost. vanligtvis när man är uppe så tidigt ska man iväg någonstans och bara slänger i sig lite mat och måste göra sig iordning sen, men nu kommer man upp i tid, behöver inte stressa och har hela dagen framför sig.

Idag har jag och mamma varit iväg på massa ärenden och sen lunchade vi på thai-house, tror jag skulle kunna leva på den buffén alltså. Sen jag kom hem har jag suttit och försökt fylla i en hälsosak jag ska ta med till ortopeden nästa vecka (redan! .. är chockad, fick ju faktiskt väntetid på 3 månader).

nu ska jag kolla klart på en film och ta det lugnt ett tag innan det bär iväg till träningen om ett par timmar!



Go on, enjoy being free

har varit på möte på jobbet hela förmiddagen och ska snart gå dit igen för jobb 16.30-07. men eftersom det är gp i helgen jobbar jag bara idag och onsdag, superskönt. ja..det var väl allt jag hade på hjärtat at the moment.


good to know, you know


sooner or later you will get your answers

looking at your best friend & laughing because you know what they are thinking



idag har jag tränat min söta barn i morse och sen simmat ett mastigt syrapass. tog en promenad med lisen och sen kollade vi på film. Soul surfer hette den, är verklighetsbaserad och den var riktigt bra faktiskt! söndagkväll innebär massa bra program på tvn, så där har ni min kväll.


riktigt bra film, rekomenderar starkt.

lördag 17 mars

idag har jag tränat två pass och mellan dem varit på stan med Sofia & Carro. fick med mig en underbar tröja hem. idag är första helgkvällen jag inte har haft någonting planerat på läänge, så ska utnyttja det och göra absolut ingenting. kolla på film och äta godis.


oh, thank god it's friday

och där började min långhelg för en timme sen. efter 24 h på jobbet, varav 15 timmars jobb i sträck utan rast (okej, jag har aldrig raster men) eller sömn är det rätt välbehövligt. nu ska jag göra mig iordning och ge mig iväg på äventyr, typ iallafall.


i hide all my problems behind a smile. Behind my smile is a world of pain. You think you know me, but you have no idea.

idag har hittills varit en sån där göra-ingenting-för-att-det-är-skönt dag. har kollat på 3 filmer och varit en sväng på maxi, inte allt för ansträngande. ska snart trampa iväg till dagens träning. imorgon väntas jobb 07 till 07 på fredag, sen är det heeelg och jag är ledig!

a while ago



but now, i dont regret what we went trough

känslan när man vaknar 05.59 och klockan ska ringa 06.00 och man skyndar sig som fan för att hinna stänga av alarmet innan det börjar låta. plus att man veeeerkligen inte vill gå upp. min morgon började supertoppenskönt. efter 9,5 timmar på jobbet och 2 timmars träning direkt efter (och vi va minnsan rätt duktiga idag med) ligger jag skönt nerbäddad i soffan. imorgon är jag ledig, ska bli rätt så väldans skönt.

idag är det en månad tills jag fyller 20 med, rätt najs! efter det kan jag dock sluta fylla år, kan va 20 resten av mitt liv tack.

good night, leep tight. ska iallafall jag göra, men skippar nog glovet den här gången!

allt blir lättare när man gör det tillsammans

tycker vi va rätt duktiga på träningen förut som simma igenom helt passet till punkt och pricka utan någon tränare (nåja, de flesta av oss iallafall). inte för att det var speciellt jobbigt pass, bara segt och rätt långt. inte ofta vi kör allt precis som det står utan att ändra något eller korta ner, så vi var riktigt skötsamma idag. nu låter det som att vi tränar själva ofta, men så är det inte. när vi väl får chansen att göra det däremot brukar vi utnyttja läget, haha.

juste ja, vi ska på träningsläger till Mataró (spanien) i oktober. 2 simpass + styrka varje dag i 8 dagar, låter kanske inte superlockande. att bassängen vi ska träna i ligger på stranden (bokstavlig talat faktiskt) är lite mer nice. hard work work.





Will we still remember everything we learned in school, Still be trying to break every single rule?

efter 24 timmar på jobbet igår gick jag hem till lisen en sväng, slappade framför tv:n och sen följde jag med henne ut och övningskörde. på kvällen kom lisa,hanna&linn hit. gjorde tacos, satt och prata, kollade på film och hade det allmän mysig kväll/natt. nu sitter vi i soffan och kollar på harry potter. i kväll väntas gym & simning och imorgon jobb.


mina goa tjejer för ett par år sedan ♥

lovely

myskväll med tacos, chips&dipp, massa prat och film med tre fina tjejer står på schemat ikväll, kan ju knappast bli en bättre söndagskväll.

gammal vänskap rostar aldrig

har helt underbara vänner. spenderade kvällen igår på o'learys med linn,lisa,sebbe,daniel & jonas. bowlade, drack gott, satt och pratade gamla minnen och hade allmänt superskoj. saknar verkligen gamla tider när jag hade mer tid att umgås med alla. och grattis till sebbe som fyller 20 idag med!

idag har jag tränat, haft träning för emmas (lisens syster) fotbollslag och nu ska jag iväg till 24h jobb om en stund.

lite oldies


sup och svälj, trevlig helg

känner för många sofior. igår på dagen kom sofia s till mig, vi åt pannkaka och prata massa skit innan vi gick till träningen och tog oss igenom ett mysigt syrapass al alone typ. efter träningen gick jag och sofia h på bio, this means war.  haha, riktigt rolig var den! nu ska sofia snart på körlektion och jag gå till stan en sväng. senare ska jag släpa med mig lisen till gymmet kanske och ikväll blir det bowling med fina vänner!


is this the world we live in?

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc 

tänk vad mycket som händer i världen som vi inte har en aning om.
titta på videon jag länkat över och sprid vidare!


våren är här, right?

okej, igår var det superfint väder när jag gick till jobbet. tog vårjacka och låga tygskor. imorse när jag skulle gå hem ångrade jag mitt val. härliga snö, vad jag har saknat dig...eller?
förstörde ju mina planer lite, får se om jag pallrar mig ut senare. i eftermiddag blir det iallafall träning och ikväll ska jag och fia gå på bio!


And so we talked all night about the rest of our lives, Where we're gonna be when we turn 25

vad mycket man hinner göra när man går upp tidigt egentligen (inte för att jag brukar sova superlänge men ändå).
gick upp strax innan 06 och cyklade till träningen som var rätt go, satt och snacka skit med tamas en stund efter och när jag kom hem blev det en god frukost framför ett bb avsnitt.
Sen cyklade jag ner till stan och mötte Linn, tog en fika och strosade runt på stan ett par timmar, lite kvalitets tid med min fina barndomsvän.
Lämnade henne vid bussen och cyklade hem, sen åkte jag ut till stallsiken och köpte en ny vårjacka.
Allt detta har jag hunnit med och klockan är bara halv 2, ett par timmar kvar till jag ska jobba så nu ska jag sova middag även fast jag inte ätit någon än, ha en trevlig kväll!


från skolavslutningen i 9an♥

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
come whatever
We will still be
Friends Forever

She laughs so loud, but she cries when nobody's around

ska spendera kvällen framför tv:n i några timmar nu. klockan är ställd på 05.50 för morgonträning imorgon. sen blir det full rulle hela dagen.



we're soldiers and soldiers bleed

va på stan förut med mamma och hittade en supersnygg jacka, typiskt nog fanns den inte i rätt storlek. hoppas de får in det i veckan. nu har jag sovit middag en stund och ska cykla iväg till gymmet med lisen om en stund.


baby, you're glistering

idag har gått fort. undra om man kan säga så? i vilket fall gick 9,5 timmars jobb i rasande tempo, vi hann med otroligt mycket iallafall. träningen gick också rätt snabbt, de två timmarna alltså inte själva simningen. dock kändes det bra för första gången på typ två veckor, inte stum i armar och ben efter insimmet och kom framåt, så det var ju bra. jag och lisen va snabba hem från träningen för en gångs skull med, men så fastnade vi ute och stod och prata i typ 20 minuter istället.

nu ska jag äta kvällsmat, kolla ett avsnitt bb och njuta över att jag är ledig imorgon!


haha, detta fick min kompis när hon beställde en tomatsallad när vi var i berlin på klassresa i 9:an.

if you don't know where you are going it really doesn't matter which road you take

i fredags hade jag en supermysig kväll, mycket skratt och snack med goa tjejer!

igår tränade jag två pass och mellan dem drog vi några tjejer till benidorm och käka. på kvällen åkte jag ut till igelstorp pch firade lisa, riktigt bra kväll och kul att få träffa alla mina barndomsvänner därifrån som jag aldrig hinner träffa nu för tiden typ.

idag har jag varit tränare, tränat själv och nu är jag hos pappa!

imorgon blir det jobb hela dagen och träning.


quick update

nu ska jag iväg till igelstorp och fira lisa! full rulle hel helgen, så blir bättre uppdatering imorgon eller på måndag. :)


heeelg

kom precis hem från jobbet, har på 10 min gjort mig lite fräschare än vad jag innan och ska snart gå iväg igen. ska to tha big city (götene) och hänga med goa tjejer hemma hos sofia en kväll/natt. hoppas ni får en trevlig kväll, det vet jag att jag kommer ha iallafall!


bilden är snodd från louise och dessa godingar ska ja snacka skit med hela kvällen ♥


för varje minut som du är arg förlorar du 60 sekunder av glädje

idag är jag på riktigt bra humör utan att jag vet varför, men det är en underbar känsla iallafall. känns som det inte finns några problem i världen (om det ändå vore så väl). kanske för att det återstår ett dygnspass på jobbet och sen är det helg, en helg med massa roliga/mysiga/bra saker. och att vädert är så underbart gör inte saken sämre direkt.

har redan hunnit med mycket idag, varit på möte med jobbet på förmiddagen (så mycket möten & kurser jag varit på under denna månadens jobb har jag nog knappt inte varit på sammanlagt i hela mitt liv, haha.) och direkt när jag kom hem kilade jag iväg till stan för att köpa present till lisa som fyller år på lördag. drabbades av någon vår-mani och hittade halsband, 2 linnen, en blus och en tröja till mig själv också, skönt med lite nytt och fint. 

nu ska jag slappa framför tv:n ett par timmar, sedan står somsagt ett dygns jobb på schemat! 

 


RSS 2.0