next stop: hungary!

yes, imorgon 04.45 åker vi till budapest och är det fram till på lördag. i höstas när vi var där var det bara jag, sofia och tamas. dena gången är vi några fler, men hoppas vi får det lika grymt som jag och sofia hade det! ska bli riktigt skönt att komma iväg ett par dagar iallafall. så ni får ha en trevlig vecka så hörs vi på lördag!

slänger upp lite bilder från förra resan

Sometimes I wonder what my life would be like with out you. Then I thank God I only have to wonder.

har precis varit på möte på jobbet och nu ska jag ta tag i det där med packning. tror dock det kommer gå rätt fort så har ingen aning om vad jag ska hitta på resten av dagen. är inte van vid detta, så får väl hitta på något jag aldrig annars hinner..eller ta det lugnt och göra ingeting för det hinner jag inte så ofta heller. fast blir ju uttråkad efter någon timme ändå. nåja, först ska vi sätta på lite bra musik och packa. resten löser sig!

får väl hoppas att vi inte har såååå mycket packning denna gången


___

 och det här inlägget skrev jag kl 12, inte 08.33...

enjoy your freedom

loreen vann ju esc igår, grymt! lite coolt med att både Thomas G:son (den ena låtskrivaren) och Johanna Beijbom (en av körsångarna) är från skövde. så det blev ju lite extra grymt då.

var jätteskönt i brevik och vattnet var faktiskt riktigt varmt. Nu har jag precis varit ute på en kvällspromenad med lisen och ska ta det lugnt resten av kvällen. sparar packandet till imorgon, är ju faktiskt inte så mycket som ska med ändå. imorgon ska jag bara på apt på jobbet vid 9, sen har jag INGET planerat på hela dagen, vet ärligt talat inte när det hände senast?! ska njuta.


puss!

sunny sunday

hade sponsorsim igår istället för träning, hann 8250 meter på 2h så det var väl inte så pjåkigt för att vara mig. på kvällen stack vi till hägg. var en rolig kväll även om den inte slutade som det var tänkt kanske, men vi hade skoj! roligt att få träffa libby med, så härlig tjej. bra att få träna på sin engelska också, det var vi ett par stycken som hade lite problem med stundtals under kvällen, haha.

tränade förut och fick sällskap hem av tamas som skulle till norrhallen och köpa snus till ungern. så snäll som han är visade han mig vägen hem också. svårt för mig att hitta för jag cyklar ju bara den vägen några gånger per dag liksom. det bästa var att han verkligen var seriös när han förklarade vägen för mig med..

nu ska jag och mamma åka ner till brevik en sväng i det fina vädret. sen ikväll måste jag börja packa!

happy girl

kan verkligen inte sova på morgonen nu för tiden, vet inte när jag senast vaknade efter (!!) 8. men det är ju bra, då kommer man upp och behöver inte stressa. måste bara påpeka hur otroligt gald jag är över att de tre senaste veckorna äntligen är över och jag får vara lite ledig. det ska firas ikväll. ha en trevlig dag, det ska iallafall jag!


allt går i ett och om du inte ser upp finns det risk att du trampar snett

äntligen hemma igen efter 30 timmar. ska bli såååå skönt att inte jobba förrän nästa söndag igen! är helt slut i huvudet och borde egentligen sova nu. imorgon är det fullt upp: träning på fm, stan med sofia, träning på em och sen hem och fixa sig för att dra till hägg på simmarfest som avslutas med utgång! får se om jag hinner uppdatera något, annars får mina trogna läsare ha en trevlig lördag!


spending my time

ska snart äta och sen en snabbis till stan för att fixa lite saker. 16.30 går jag på jobbet och slutar ca 23.00 imorgon kväll, kul pass på 30 timmar sådär. sitta inne och glo ut på det fina vädret ska jag göra. men när jag slutar imorgon kväll är jag ledig i 8 dagar!! plus att vi ska till hägg på lördag och åker till ungern på tisdag, ska bli superskönt att komma iväg lite! men nu har jag inte tid att sitta här mer.


du är en av flera tusen

fick rätt mycket uträttat idag tillslut, känns dock som jag har hur mycket som helst att göra men det finns ingen tid. de närmsta dagarna kommer det att vara fullt upp. men om vi skippar 30 (!) timmars jobb i sträck så har jag bara roliga saker att se fram emot, så det blir nog bra.

gymmet plus simningen förut tog död på mig, så nu ligger jag och min väldigt brända kropp i soffan och kollar på finalpasset från EM tidigare idag. sen ska jag sova och njuta av sovmorgon imorgon!


snart är vi här igen :D


when you're gone, the pieces of my heart are missing you


Sunny day

Ligger uppe i simsjön och steker med Sofia! Asgött väder. Kommer säkert se ut som en kräfta på träningen sen.. Ska ligga här en stund innan ja måste hem och äta. Måste ner till stan och fixa lite bös innan träningen sen med, växla pengar och köpa lite saker. Full rulle!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_203758481.jpg" class="image">


Cleaning houses

Sitter hemma hos Sofia och hjälper henne städa inför flytten! Cykla hit direkt efter träningen och så satte vi oss ute och käka pizza, mysigt! Nu har vi precis städat heeeela toaletten in i minsta lilla hörn, inte lika mysigt kanske.. Men vi har det trevligt så :)


på en sekund kan världen förändras, och sen blir den aldrig densamma igen



idag för ett år sedan var det 20 dagar till studenten.
idag för ett år sedan hände något som inte ska få hända.
känlsan när man kommer till skolan och kanske hälften av eleverna är
där, och alla är ledsna. 20 dagar kvar till studenten och ingen ler.
hoppas ni har det bra där ni är nu grabbar, ni är saknade av så många!


__________________________________________________________________

när jag slutade jobbet i lördags cyklade jag ner till träningen direkt och efter det kom lisa och linn hit.
vi hyrde en film som inte fungera. annars hade vi en mysig kväll! igår hade jag avslutning med min små barn, tränade ett jobbigt&tråkigt pass och sen var jag hos pappa hela dagen.
idag har jag jobbat 7-16.30 och sen tränat dirket efter det. imorgon se dagen precis likadan ut, kul. men snart blir det lite ledighet! kul att det står att jag skrev det här inlägget halv 7 imorse fast klockan är halv 10 på kvällen nu..

orkar inte skriva något vettigt :)


walkie and talkie

nu ska jag och lisa gå på kvällspromenad!
(lite bra rubrik ändå, vi ska ju faktiskt gå & prata - walk and talk, heheheh)


det var vi visst för 5 år sedan med....

hard work

vilken mördarträning vi hade i morse, helt sjukt jobbig va den. sammanlagt ca 2500 meter fart varav 1800 var submax, kuuul. men nu är det över och jag är färdigtränad för idag. hade dock hellre tränat i eftermiddag än att gå på ett 24h pass på jobbet, spec när det är fredag och allt. plus att jag och mamma precis varit och ätit på thai-house med, gott men farligt. orkar knappt röra mig nu.



expensive friends

var ju som sagt på stan och letade lite studentpresenter förut. vi hittade faktiskt det mesta vi skulle ha, lite småsaker kvar bara. så ni mina fina vänner som jag vet läser det här och som tar studenten nu (typ lisa,carro,sofia & emelie syftar jag på om någon inte skulle fatta det) nu har jag/vi spenderat en hel drös pengar på er, så gillar ni inte sakerna kan ni ju vara snälla och låtsas göra det iallafall. heheh!

måste bara säga att träningen var sjuuuuukt go förut med. vilket var både skönt och välbehövligt. typ bättre än toppningspass. vet inte vad som flög i tamas, men vi tappra få som var där klagade inte. kvällen har jag spenderat nere i lisens källare, med ett par filmer och en godispåse!
 godnatt.


bra vän. bra ställe. bra väder. bra dagar.

torsdag

sitter framför tv:n efter ett förmiddagspass på knappt 6000m. äter mammas hemmagjorda köttbullar, makaroner och dricker iskall möjlk till. lätt en av mina favoriträtter! ska snart till stan en sväng med lisen och leta lite studentpresenter till folk innan det är dags för träning numero dos för dagen.


sleepy morning

äntligen hemma efter en heldag med 9,5 timmars jobb och 3 timmars träning direkt efter. somnade innan 10 igårkväll och det händer inte ofta kan jag tala om. ska bli så himla skönt att man kan få sova ut imorgonbitti.. eller ja, vi börjar träna 10 och eftersom jag gått upp 5.30-7 varje dag i snart 2 veckor så blir det sovmorgon att gå upp halv 9. bara för det kommer jag säkert vakna supertidigt. imorgon ska jag iallafall träna 2 pass och vara med lisen! hejsvejs.

kör lite gamla tylösand bilder. för jag saknar det, sommaren och värmen


mabye i'm gonna lose myself to you

hade en mysig stund på stan förut med mina fina gamla vänner. inte för att de är gamla, men gamla för mig eftersom jag känt dem i typ 16 år redan. hittade lite kläder med, fick med mig 2 tröjor, en t-shirt och bikiniunderdel hem. nu ska jag snart cykla ner till arenan för lite landträning och mycket simning. Efter den åker jag hem till lisen, äter pannkakor och hjälper henne med lite stuff. imorgon ska jag jobba 7-16.30, wiho.




resumé

sådär, då var ett jobbpass till över. igår jobbade jag 14 timmar i sträck utan rast, okej jag har aldrig raster. men när man jobbar 07-07 blir det inget avbrott förrän man ska sova. och efter en helg på roselundsbadet och inte jättemycket sömn så kände jag mig som en zoombie stora delar av dagen igår. men idag vaknade jag pigg 06.10, 10 minuter innan klockan ringde. det var skönt....och konstigt.

helgen då; lite blandade resultat. 50 fr finalen & 50 rygg semifinalen får jag väl vara nöjd med (halkade i starten i finalen och simmade på samma tid som semin ca, så det var ju lite surt..hade ju kunnat gå rätt mycket fortfare annars), även 200 rygg var helt okej. tror det var sm-kval på 50 rygg med, så där försvann min lediga lördag på sm. sorgligt, haha. annars då, hade en riktigt rolig helg. sjuka samtalsämnen och mycket skratt. gottgott!

idag ska jag fika med lisa och linn på stan, mysigt! i eftermiddag blir det massa träning.


hahah! snodde en bild av Celine från helgen, som sagt - vi hade ju roligt iallafall!

roselund

är hemma igen.
väldigt trött.
hyfsat nöjd med helgen.
har haft riktigt roligt.
börjar jobba 07 imorgon och slutar samma tid på tisdag.
ska sova nu och återkommer på tisdag, lite piggare och med lite intressantare saker att läsa.


jönköping

färdigpackad. skönt att bo på hotell så man slipper ha med sig så mycket saker. ännu bättre är att hotellet sitter ihop med bassängen, så man behöver inte en gå ut för att ta sig till insimmen. det är väl positivt, annars tycker jag inte supermycket om jönköpings simhall. menmen, simmar bara försök på 50 fr idag så det är nice. ha en trevlig helg!


haha, go bild. carro,angelica och martin när vi va på nuss (nordiska ungdoms simspelen)
2007 eller något, i jönköping iallafall.

sup och svälj, trevlig helg

då var äntligen 86timmars veckan över, nu återstår två veckor med en hel del jobb (dock mindre än denna) och sen är jag ledig en HEL VECKA, hur underbart?! ännu bättre att vi åker till budapest ett par dagar då med. men först ska vi ta oss igenom kommande veckor, vilket blir mycket lättare när man har något att se fram emot.
nu ska jag ta en sväng ner till badet, måste hämta lite papper och grejs. Sen måste jag packa med. hörs senare!


som överskriften säger..inte för att jag ska supa då, sånt höll jag bara på med
när jag var ungdom som ni ser!

för elva månader sedan..

tog jag studenten. helt sjukt, i dag för elva månader sedan stod vi och hoppade och sjöng på vår kortegevagn runt i skövde. åh, den känslan var fan obeskrivlig. känns som igår samtidigt som det känns som en evighet sedan. hade iallafall en helt underbar dag och är lite smått avundsjuk på alla mina vänner som tar studenten om mindre än en månad nu.

nu väntar jag på lisen som ska låna lite lim av mig och limma ihop en sprucken baddräkt. de är ju inte direkt billiga och inte heller speciellt stora som man sliter sönder dem rätt lätt, så man får ta till alla möjliga medel för att de ska hålla när de går sönder. har dock et superbra lim hemma som har räddat mig några gånger, får se om lisen har lika mycket tur.

nostalgi

här ska det stå en rubrik

ett kvälls/natt pass kvar innan jag äntligen får ett par dagar ledigt. eller ja ledigt och ledigt, ska ju tävla hela helgen så speciellt mycket ledighet som man kan vila ut sig på blir det ju inte. men ska bli skönt med en mindre tävling, testa upplägg på lopp och inte ha några krav och tiderna inte spelar så stor roll.

sen jag gick av jobbet i morse har jag hunnit vara på badet och simmat+landtränat lite. har även varit duktig och städat mitt rum. så nu vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske resna ut lite gammalt skräp medan jag ändå håller på.. vi får väl se.


stenhård

if you don't know where you're going, it really doesn't matter which road you take


oooldies

pensionärer alltså..när arenan öppnar på morgonen står de utanför portarna som ett gäng 10åringar som ska till ett äventyrsbad för första gången och alla vill vara först. hallå liksom, ni är pensionärer och har hela dagarna på er att göra vad ni vill. vem orkar skydna sig för att vara först in i en bassäng halv 7 på morgonen?! det är typ tredje världskriget när man ska in genom kassan. Mest folk under hela dagen är det halv 7 på morgonen typ, tack gud för att vi inte delar bassäng med dem. 

annars så var morgonträningen rätt skön massa drill & teknik. har jag tagit en powernap på ett par timmar, kände att det var rätt välbehövligt. för första gången på vad som känns som en evighet har jag inget speciellt planerat, utan ska ta det lugnt fram till jag börjar jobba i em.


gröna shorts, lila mussepigg t-shirt och blommiga solglasögon. fasen vad
snygg jag var. Annfies spicegirl's klänning är inte dålig den heller!
en hamn någonstans i frankrike tror jag, år 2000.


det är lättare att vara ensam när man är två

56 timmars jobb på 4 dagar är avklarade och kom nyss hem från träning och tränarmöte. känns som att jag bara tjatar om jobb och träning nu för tiden, men eftersom mitt liv består till 99,9% av det för tillfället så har jag inte så mycket annat kul att dela med mig av. men ska bli ändring på det, i promise.
nu ska jag iallafall kolla klart på house och sen sova, morgonträning väntar. natti!


på kanten, med blicken åt ett håll och kroppen åt det andra

sitter i soffan och borstar tänderna samtidigt som jag försöker skriva här..går galant. 24 timmar på jobbet, 3 timmars träning direkt efter och nu ska jag sova så jag orkar börja jobba 06.50 imorgon igen. 3 veckor kvar till lite semester, längtar.
godnatt.


day after day time passes away


har varit tränare och tränat själv. nu ska jag bege mig iväg för ytterliggare ett dygn på jobbet. så det var inte så mycket kul jag hade att berätta. kommer nog inte ha det på ett tag heller för imorgon slutar jag 16.30 och träning direkt efter, hem och sova för att börja jobba 06.50 på tisdag igen, iväg till träning direkt efter jag slutat och sen hem och sova för att orkar upp till morgonträning på onsdag. ser fram emot onsdag klockan 8.30 typ. hoppas tiden går fort dit. sen jobbar jag kväll+natt onsdag&torsdag så det är lite skönare iallafall. 


19.54

ligger hemma i soffan efter 24 timmar på jobbet och träning direkt efter. imorgon vänder vi på det och kör träningen innan vi går på 24 timmar till. love life at the moment. gud vad jag längtar till de närmsta tre veckorna är över,så jag är ledig lite plus att vi åker till budapest ett par dagar. så jaaa, har väl inte jättemycket intressant att berätta.. träningen gick bra och var allmänt trevlig. ikväll händer ingenting hoppas jag, ska kolla på hockeyn och sen sova. ha en trevlig kväll!


lite bilder från när jag,sofia och tamas va i budapest i höstas


week of hell

har varit ute och cyklat några mil med tamas såhär på förmiddagen. han ville leta svamp och det tog ett tag med mycket övertalning innan han förstod att det faktiskt inte finns någon svamp nu, haha. nu ska jag snart luncha med pappa och i eftermiddag går jag på ett dygnspass på jobbet. om en vecka har jag jobbat klart mina 86 timmar nu iallafall..synd att jag inte gjort min första timme än bara. ha en trevlig fredag!


kommer vara såhär pigg efter kommande vecka typ.

you've changed my life, come on change it a little bit more


lugnet före stormen

nice väder idag med. passat på att steka i solen några timmar nu eftersom jag praktiskt taget kommer vara instängd på jobbet i en vecka framöver. närmare bestämt 86 timmar ska jag spederna där med början imorgon fram tills nästa fredag, och sen tävling direkt på det och ett dygnspass direkt efter tävlingen. haha, njuter av all fritid jag kommer ha de närmsta veckorna!

Om en stund ska jag iallafall möta lisen och cykla ner till gymmet och sen plaska lite efter det med, som mina fina ikke-simmar-vänner uttrycker det. puss!


calella, typ 2008 om jag inte miis fel. ser ju skapligt gött ut iallafall!

you drive me crasy

nu märker man att det börjar bli varmt ute. vi spelade fotboll innan träningen idag för första gånger i år, det är ett äkta vårtecken!

spenderade några timmar ute i solen förut, fick sällskap av lisen när hon slutat skolan med. imorgon är min sista lediga dag från jobbet på över en vecka (som kommer bli äckligt lång och seg), så jag ska göra så lite som möjligt imorgon hade jag tänkt..förutom att träna i 3 timmar, men det är vardag så det räknas inte. 

 

sömnbrist?

somande strax efter 21 igår, det var nog första gången på x-antal år. var ändå död imorse när jag gick upp strax innan 06 för att träna. nu ska jag äta frukost och sen ska jag ta en bok och lägga mig ute i det fina vädret!


everyone else in the room can see it, everyone else but you


det verkar så enkelt vännen, men ändå så obegripligt svårt
Men ingenting i denna världen var väl någonsin lätt att förstå.

mabye you will mean the world to me, someday in another life

årets finaste & varmaste dag typ - den har jag spenderat i en bil, men det tar vi igen imorgon (snälla gud, låt det vara sol imorgon med). har varit en riktigt rolig roadtrip även om man sovit kanske 3-4 timmar sammanlagt på 1,5 dygn nu, så man är lite halvseg.

åkte ju först ner till göteborg och sista finalpasset på ullberg för att simma finalen på 4x50 fr. vi lyckades vinna tillslut efter ett jämt lopp med mass och gsim som vanligt ,roligt! plus att vi bara var 2/10 över tiden vi hade när vi tog jsm brons i vintras, så det får vi vara nöjda med. kul att träffa alla fina vänner med! Sedan dess har jag suttit i en bil fram och tillbaka till tyskland med lisen och hennes pappa. mycket skratt och prat, har haft en kanon helg!


rest in peace alexander dale oen


"När Norge inte hade några ord var det han som var tyst bäst av alla.
Alexander Dale Oen lät Norge andas i sorgen.
Nu andas han inte längre."


"Simvärlden är i chock. Norrmannen Alexander Dale Oen, som blev världsmästare i fjol, har avlidit efter hjärtstillestånd. Han blev 26 år."

"Alexander Dale Oen blev världsmästare i simning i juli i fjol, bara dagar efter terrordåden Norge. Efter loppet visade han sin kärlek till folket därhemma genom att peka på den norska flaggan som han hade tryckt på sin simmössa. När han sedan klev upp på pallen kom alla känslor och han grät när nationalsången spelades.
– Det här är hemskt, speciellt för familjen och hans nära. Men även för resten av simningen och idrotten i allmänhet, säger norska simningsförbundets vd Per Rune Eknes.
– Mina tankar går främst till hans familj och Alexanders flickvän. Detta är den tyngsta dagen för norsk simning någonsin.
Han vann VM–guld i 100 m bröst i Shanghai 2011 och blev historisk när han tog Norges första OS–medalj i simning i Peking 2008."



"Regerande världsmästaren Alexander Dale Oen plötsliga och tragiska bortgång har chockat hela simvärlden.
Eftersom han är ödmjuk och trevlig har han en plats i alla simmares hjärtan"



"För tio månader sedan upplevde han sitt största ögonblick som simmare när han vann VM i Shanghai. Han grät både före och efter loppet, och han gjorde det eftersom han kom från ett land som just blivit mördat av Anders Behring Breivik. Han simmade i skuggan av Utøya, inte eftersom han ville utan eftersom han var en simmare. Det var vad han gjorde, det var vad livet var för honom.
Jag tror inte att det finns något sätt att tacka tillräckligt mycket för det, och nu kommer ingen att kunna göra det igen. Alexander Dale Oen är död, 26 år gammal. För simvärlden var han en förebild, en inspirationskälla. För många svenska simmare var han en träningskompis och en glad skit.
För Norge var han mannen som rörde sig framåt när allt annat föll."


RSS 2.0