.

Be strong now because things will get better, it might be stormy now but it can't rain forever


Twentyfour hours

Klar med första jobbet och snart dags att gå till det andra. Precis så jag vill spendera min helg. Hade supertrevligt och mysigt på dagiset förut i alla fall, stormtrivs! Nu ska jag kolla på ett avsnitt hart of dixie och längta till 16.30 imorgon.


Totally full

Kom precis hem och är helt sjukt mätt. Behöver inte äta på flera dagar nu känns det som. Gott var det iallafall.

Goa barnen på dagis var förut med (va på avdelningen med de äldre barnen), de frågade varför jag inte var där oftare och en fröken berätta att de brukade fråga efter mig. Så mysiga! 

Imorgon ska jag jobba först på dagis 7.30-13.30 hos de små barnen. Sen går jag på ett dygnspass på mitt vanliga jobb 16.30 till 16.30 på lördag.... Kul.


Snaaaart!

Har spenderat förmiddagen framför datorn och ett par avsnitt hart of dixie. Vilken serienörd jag blivit, haha. Nu ska jag snart ta bussen ut till skultorp och jobba ett lagom långt pass på 2.5 h. Efter det direkt in till stan för apt och sen gå till glädje och äta julbord med jobbet ikväll. Ska bli gott (förhoppningsvis).


Hart of dixie

Tänkte att jag skulle lägga mig i tid ikväll, gick ju bra. Lisa har fått mig att börja kolla på en ny serie, hart of dixie. Den är riktigt riktigt bra faktiskt. Lugn, romantisk och rolig samtidigt som den är lite spännande. Ingen "jobbig" serie att titta på med massa drama hela tiden. Men man kan inte sluta titta heller. Rekommenderar jag starkt!
Nu - godnatt!


Still going

Min lediga dag blev inte så ledig, fick jobba extra mellan 9-14, skoj! Nu ligger jag och kollar på det nya ncis avsnittet, asa braae. Sen ska jag gymma och simma.


Got it!

Då var det back to basic igen då, som tamas alltid säger. Ett pass på drygt 6k med bla 8x300 ss varannan medley varannan frisim, skitsköj!
En annan sak som faktiskt var lite roligt var att vi visst satte nytt jr distriktsrekord på 4x200 i helgen, så nu har vi rekorden på alla fr-lagen, våran lilla klubb. Skoj :)


Jag ser vad som händer, fast inte dem förstår

3.5 timmar kvar. Sen ska jag nog träna direkt efter det med. Orkar dock inte stressa dit när jag slutar halv 5 och träningen börjar 5. Är sjukt trött, går runt som en zoombie. Dagar som dessa tycker jag det är lite surt att jag inte gillar kaffe, hade nog behövt en kopp eller tio.

Alla har gått runt och pratat om julen här idag typ, vilket har fått mig att längta dit. Dagarna runt julafton (och speciellt julafton då) är de mysigaste på hela året. Slår till och med en varm sommardag och det är det inte mycket dom gör. Har älskat julafton ända sedan jag var liten, hela dagen är så bra bara.

Jag och min mongokusin som jag alltid har firat jul med, här är det dock inte jul. Turkiet 2004 tror jag närmare bestämt. Söta.


A whole lifetime

.. Känns ett dygn på jobbet som. Bara 18,5 timmar kvar, shallala. Har inte gått upp kl 06 på länge nu heller och varit supertrött när jag gått upp halv åtta de senaste dagarna, ska bli spännande att se om jag överlever dagen imorgon.
Det var dagens ilandsproblem nummer ett.

Det andra är att jag har sjuk beslutsångest över vad jag ska göra med mitt liv (det lät dramatiskt) men jag vet inte om jag vill ut och resa nu? eller plugga och isåfall vad och vart, vill jag flytta eller pendla?! Eller något annat av de alternativ som finns?! Och när ska jag göra vilket det än blir, efter sommaren? Gaah jag blir galen. Men det löser sig väl.

Tänk vad mycket lättare allt var när man var liten, inga bekymmer. Största frågan var vem man skulle leka med och vad man skulle leka. Tufft liv där asso.


Måndag igen

Skönt med sovmorgon idag, efter veckans tävlande. Har varit nere på stan och fixat lite saker, så nu ska jag bara ta det lugnt fram till jag börjar jobba 16.30, ett dygnspass väntar. Skoj.

Igår snöade det ju btw, hur nu någon skulle kunnat missa det. Var ju typ 100 uppdateringar om det överallt. Fattar inte grejen, det brukar komma snö varje år vid den här tid ändå blir folk helt till sig över det. Är ju inte direkt ovanligt med snö på vintern här?! Haja.


Kortbane SM 2012

Sitter i bussen påväg hem nu, åkte nyss så vi är la hemma rätt sent..typ halv 12.. Simmade 50 fr och 50 ry idag, gick inte så superbra direkt. Längtar till långbanetävlingarna, passar mig mycket bättre hehe. Har varit 5 riktigt roliga dagar med goa människor. Sen är ju själva stämningen på sm-tävlingarna grym. Och allt runt omkring med. Tack och hej!


tonight!

Idag har jag simmat 3 lopp på fm, 100 fr individuellt gick helkasst. Men båda lagen gick bra, på 4x50 medley sänkte vi vårt klubbrekord med över en sek tror jag och det var bra för oss som inte direkt har bästa förutsättningarna för ett medleylag. 4x200 fr gick också riktigt bra, där sänkte vi oss med 10 sek ungefär och ligger 7a till final ikväll, vad hände där?! Ska faktiskt bli roligt att simma final på de, trodde jag aldrig att jag skulle tycka.. Haha.
Nu blir det några timmar vila innan bussen går tillbaka till badet!


Day 2

Simmade bara 4x100 fr lag idag. för laget gick det ganska bra, men är inte alls nöjd med min sträcka. Nu har vi nyss varit uppe på relaxen på hotellet. suttit i bubbelpool en stund och snackat skit, heheh. Om en stund ska vi tillbaka till badet för andra finalpasset. Imorgon simmar jag 100 fr och 2 lag (4x50me och 4x200 fr), sköjsköj!


Saknar sommaren


1/8 done

Tillbaka på rummet efter första försökspasset, som gav lite blandade resultat. Laget gick väl okej, borde gått snabbare men. 26.4 hade jag på min sträcka. 100 rygg hade jag 1.06.7 och var några tiondelar pers. Kan inte simma 100 rygg i 25a, för många vändningar för mig.

Nu blir det ett par timmar chill på rummet innan vi ska tillbaka till finalpasset. Ännu en bra sak med sm, det är så lång paus! Fast det bästa är ju typ att träffa alla goa människor från andra klubbar som man inte träffar så ofta.


På plats

Ligger i min sköna hotellsäng här i helsingborg och kollar på tv nu. Bor med carro och sofia. Kom nyss tillbaka från att ha simmat in och ätit. Imorgon står 4x50 fr och 100 rygg på schemat för mig. Hoppas det kan gå bättre än de känts på träningarna iallafall. Jaja, det återstår att se. Så himla skönt att försökspassen börjar 10 på sm, då får man sova till halv 8. Sovmorgon typ, så skönt.

Jag och mina fina roomies!


Tagga SM!


Final details

Kan inte klaga på träningen förut direkt, helt underbar. Sen om man är i bra form återstår väl bara att se. Nu ska jag kolla ett eller ett par ncis avsnitt och sen lägga mig och läsa i min nya bra bok!


Working

Sitter på jobbet och har en kort rast. Försöker värma mina stelfrusna fötter, iskallt ute ju. Jobbar 9-16.30 idag, sen ska försöka hinna med 37 bussen in till stan så jag inte blir megasen till träningen. Imorgon åker vi till sm btw.


Toppning, makes everything so much easier

Har nyss kommit hem, eller jag var hemma e snabbis förut efter jobbet och lämnade bilen till mamma. Sen gick jag ner till stan och fixade lite saker. Nu ska jag nog fixa något att äta och sen ta det lugnt till träningen ikväll. Vilken jag för övrigt ser fram emot. Haha, det är så sjukt mycket lättare att gå till träningen när man vet att passet är kort, inte mycket hårt och att man typ simmar en timme istället för två.

"Det är de här träningarna man tränar för"


Sunday evening

Blev en långpromenad ute i kylan med lisen förut. Blev halvt ihjäl-skrämda av en hund så båda skrek rätt ut, sen skratta jag nästan så att jag började gråta. Nu sitter jag och mamma och kollar på solsidan, har ätit hemmagjord pizza och druckit en kall öl. Go söndagskväll! Imorgon ska jag jobba i skultorp 8.30-14.00 :)

Har beställt en nyårsklänning från nelly med, hoppas den passar!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50a932639606ee20d436f208.jpg" class="image">


The time has run out

Snart är mitt dygnspass över, bara 2 timmar kvar. Skönt. När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt hela kvällen. eller gå ut och gå en sväng med lisen också, men det är inte så värst ansträngande.
Adois


Bara en halv evighet

19 timmar kvar. Känns mer som att jag jobbat i 19 timmar och har 5 kvar, inte tvärtom. Känns som att jag kommer ha fullt upp en tid framöver med.. Jobbar alla dagar nu fram till onsdag, då åker vi till helsingborg och simmar SM torsdag-söndag. Veckan efter jobbar jag sjukt mycket, men sen blir det nog lite lugnare igen hoppas jag.
Jaja, nu ska jag väl återgå till vettigare saker.


Lördag den sjuttonde november tvåtusentolv

Kom hem från träningen för en stund sedan och om några timmar ska jag gå till jobbet. Dygnspass 16.3-16.30, precis så jag vill spendera min helg.

Enjoy this moment, this moment is your life. Right?


The final!

Filmen var riktigt bra tycker jag, bra avslutning. Mycket skratt, spänning och romantik på samma gång, precis som de ska va! Avslutar kvällen (och mina lediga dagar) med ett par ncis-avsnitt.


Oh happy friday

Inledde mina träningsfria fredag med ett träningspass.. Missar på söndag, så körde idag istället. Lite maxlopp men kort pass så det var skönt. Sen har jag lunchat på thaihouse med pappa. nu vart på stan och letat julklappar, nöjd! Kom hem precis till en förskotts julklapp, ny skön säng! Great! Snart ska jag gå ner till stan och möta några fina vänner för att se breaking down part 2!

Tyvärr vill inte den här dumma appen ladda upp bilder för tillfället...


Myspys

Har en mysig slapparkväll med min fina vän! Massa filmer och prat.


looking forward

massagen förut var verkligen välbehövlig enligt både mig och massören, haha. hade sina sköna stunder dock lika många ömma stunder då hon hittade nya knutar att trycka på hela tiden. sen gick jag en sväng till stan och uträttade lite saker. i eftermiddag ska jag träna och efter det ska jag träffa lisa!
 
om 7 dagar är första passet på SM klart.
om 39 dagar är det julafton, bästa dagen på året.
om 46 dagar är det nyårsafton & sälen, kommer bli grymt!
 
annars väntar mest en massa jobb framöver, tur att man har lite att se fram emot iallafall.
 
skål!
 

can you wispher? (without saying a word)

var hos fia ett par timmar i förmiddags, först var vi hurtiga och målade massa fönter (eller ja, vi målande ju inte själva fönstren, men det runt om). Sen kollade vi på film och gamla bilder, myyys. Ikväll har jag tränat och det gick inte bra. eller det gick väl inte dåligt, men inte så bra som det borde gå nu iallafall. imorgonbitti ska jag på massage, ska bli så otroligt skönt! nu ska jag kolla på andra halvlek av sverige-england, bye!
 
väääldigt gammal bild

Good morning

Perfekt start på dagen med frukost framför det nya ncis avsnittet! Nu ska jag åka till fia och hjälpa henne med lite saker :)


Magic water

Kom nyss hem från träningen, eller ja det var väl en timma sen men. Rätt bra pass, börjar släppa lite nu så det är skönt. Körde sista gympasset innan sm i förmiddags också. Nu ska jag nog sätta på ett gammalt ncis avsnitt och sen sova!


What's the point of doing anything? (Just live for now, because now is the only time you can effect)


another day passes away

sådär då, då var alla dagens uppgifter avklarade. ett jäkla farande hit och dit, men så kan det va. så nu ska jag gosa ner mig under en filt och inte röra mig mer på resten av kvällen!
 
btw så ser årets nyårsplaner riktigt lysnade ut, kommer bli grymt!
 

Monday

Sitter i mariestad nu, ska på kurs strax. Efter det hem och slänga i mig lite mat innan det är dags för några timmars jobb och efter det direkt till träning. Fullt upp med andra ord!


Slumpen är de ärr som ödet lämnar efter sig

Hade mina små söta ungar i morse. Oskönt syrapass efter det. Sen hem till pappa!

"hardwork will get you where you want to be. If you're not their you're not working hard enough"


Looking good my friends

Ligger i en soffa i lisens källare och kollar på film, eller jag vi kollar inte så värst mycket utan grejjar med annat mest. Making some plan's! Heheh.. Ser bra ut detta!
Träningen förut var jobbig, fast det tyckte nog inte tamas eftersom han sa "idag har vi kört lätta lugna pass, imorgon kör vi stenhård syra". Mysigt. Nu ska jag återgå till filmen!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_509eab27e087c377455eb995.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_509eab369606ee0622a3fad4.jpg" class="image">


Just a normal saturday

Idag är en helt vanlig lördag, med andra ord; en massa träning. Simmade i förmiddags,nu ska jag strax äta och sen gym+simning igen. Men om 1,5 vecka är det SM så vi börjar släppa lite smått, ska bli gott! Jaja, nu ska jag äta. Adios!


shopping och sura kärringar

då var jag hemma i soffan igen, tänker inte röra mig mer på hela kvällen. har inte varit hemma något sen igår morses, så har lite soffläge att ta igen. när jag slutat jobba imorses hämtade Josse upp mig och så åkte vi ner till Ullared. tog 4 timmar istället för 3 då vi råkade missa en avfart så vi åkte en liten omväg visst, haha.  men fram kom vi och jag lyckades göra av med lite pengar, inte så mycket som jag trodde innan dock så det var ju skönt. blev väldigt mycket folk på slutet också, citerar en gubbe som jag hörde prata med sin fru; "vi åker aldrig tillbaka till den här helvetes jävla skit affären igen", han var nog lite trött på alla människor. på vägen hem stannade vi en snabbis på lager 157, men köpte inget där. trevlig dag, men nu är jag trött så ska gosa ner mig under en filt och sätta på ett avsnitt av pretty little liars.
 
chillmode i budapest

On our way


Finally ending

Det här har varit en sjuuukt lång dag. Och det enda jag har gjort är att jobba. Då kunde den ju gått lite fortare tycker jag. Men nu är den snart slut och jag snart färdigjobbad. Eller ja, får ju inte gå hem på 9 timmar till men ändå. Direkt när jag slutat imorgonbitti ska jag och min kusin ut på en roadtrip så ingen vila här inte!

"Every second counts cause there's no second try"


Working

Full rulle, vi var 2 personal på 31 barn ute ett tag förut.. Plus att det regna. Men det är roligt ändå! Jobbar med de lite äldre barnen idag, så det är lite annorlunda. Har rast nu, känns som rena lyxen eftersom jag aldrig har det på mitt vanlig jobb.

Slutar om drygt 2h och då är det bara att ta bussen till nästa jobb. Cash is king.. Eller?!


goodnight

kul att det spöregnade när jag cyklade hem från träningen. var ju nästan blötare när jag kom hem än när jag gick upp från träningen.. har prcis ätit kvällsmat - äggmacka, älskar ägg. ska väl snart sova så jag kommer upp imorgon. Har en rolig dag framför mig med massa jobb. Först på dagis 07.30-15.30 (vilket iof ska bli kul) och sen dirket tillbaka in till stan för jobb på mitt vanliga ställe 16.30-07. hejåhå!
 
 

i miss you my friend

var ju på bio igår med felicia. vi kollade på hypnotisören och den var riktigt bra tycker jag. läskig med. kul att vi hade ställt cyklarna på andra sidan togret när vi skulle hem på natten sen och det var helt öde, haha perfekt efter vi sett den filmen. rolig kväll iallafall!
 
idag har jag varit nere på gymmet en sväng på förmiddagen och nyss kom jag hem från en cykeltur till stallsiken med tamas. ska snart äta och sen kolla på ett (eller ett par) pll avsnitt innan det är dags för träning.
 
_______________
 

Salong

Movietime! Hypnotisören med fellepelle :)


Now you're stuck on my mind

Efter ett gympass i morses åkte jag till fia och elwin en sväng. Snäll som jag är hjälpte jag till att olja köksbänkar, hehe. Nu ska jag snart till stan en sväng och fixa lite saker, sen träning ofc. Soohoo!


.


it's not like you

gud vad skönt det var att sova i sin egen säng, sov som en gud typ. om de nu sover bra, vad vet jag.
var i alla fall tvungen att gå upp vid 8 och åka på möte på jobbet. nu ligger jag i soffan och kollar på pretty little liars, orkar verkligen inte gör a något vettigt efter helgen. btw så var vi sjukt nära på att bli söndermosade av en lastbil igår på vägen hem. Vi skulle köra om den och när vi hade börjat göra det började lastbilen köra om en bil framför så vi låg mellan släpet och mitträcket med någon decimeter tillgodo på båda sidor innan lastbilen lyckades bromsa/svänga ut en bit.. det var lite småäckligt. till och med tamas var rädd, sa inga fula ungerska ord ens och då är det illa, haha!
jaja, ska nog inte göra så mycket idag. träna i eftermiddag, men tamas lovade ett lugnt pass så det blir nog bra.
adios.
 
myspys.

Finally done

Sitter äntligen i bussen påväg hem nu efter en lååång helg. Dm är ju dm. Tur att jag har så bra vänner dom gör allt lite roligare. Idag gick det mycket bättre än igår iallafall, så det var ju skönt. 2,5 vecka till sm nu, så får väl hoppas att man kan komma i lite bättre form tills dess.

Drygt 2.5 timmar kvar till vi är hemma.. Längtar till min säng!


Bad i havet 3 november


Crap

Första passet avklarat. Gick åt helvete ungefär. Haha, simmade riktigt dåligt. Men men, det är ju inte nu det ska gå snabbt utan om 3 veckor. Och har kul ändå så.

Har precis badat i havet med tamas och lisen, skitkallt men gött efter. Tradition för oss att göra det, tror det är tredje eller fjärde året i rad vid gör det nu. Nu ska vi snart åka tillbaka till badet för dagens finalpass!


Funkar tyvärr inte att ladda upp bilder atm..


Varberg

Sitter och chillar i stugan nu. Jag och sofia bor med grabbarna. Tamas sitter och sjunger ungerska nationalsången medan hägg och christian försöker få igång våran tv (vilket inte går speciellt bra).

Tävling imorgon som sagt, min första för säsongen faktiskt. Missade ju de första pga av knät, så får väl se hur detta går. Jaja, nu ska jag vara social med de andra!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50942f619606ee4d22683e7d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_50942f619606ee4d22683e7d.jpg" class="image">


Vändtia

Sitter i bussen påväg till varberg nu. DM i helgen, alltid lika roligt.. Ne men det kan nog bli rätt kul trots allt! Hjälpte tamas att hämta bussen, eller rättare sagt så körde jag hem hans bil åt honom. Hade lite tid över så jag spelade kort med elise och vincent (tamas barnbarn) en stund. Vi spelade väntia och de ägde sönder mig. De är typ 6&8 år, känns ju bra haha. Tur att de är så söta och att jag inte är dålig förlorare ;).


And as our life changes comes whatever, we will still be friends forever.

efter träningen i förmiddags var jag och mamma iväg och uträttade lite ärenden. Sen hade vi apt på jobbet och efter det var det träning igen, som var riktigt chill. Kvällen har jag spenderat med Felicia. vi har gått en sväng, kollat på film, kollat på gamla kort och pratat. haft lite att ta igen, hehe! Vi var typ bästa vänner i flera år, umgicks nästan varje dag i flera år och har gått i samma klass i 9 år. supermysig kväll med andra ord!
 
lite gamla bilder som jag hittade på datorn, och ja - jag valde de finaste..heheh.
bra kvalité.. i tyskland 2006 tror jag.
 

friend

hade en go kväll igår med lisa. kollade på film och pratade. nu ska jag strax cykla iväg till träningen!
 

RSS 2.0