Oct. 31, 2012

Somnade innan 10 igår, inte illa för att vara mig. Så när klockan ringde vid 6 var jag nästan pigg. Tyvärr höll inte den piggheten i sig så länge.. Hungrig är jag med, tur att jag får äta om en timme. Och om 6 timmar slutar jag. Efter det är det träning och sen ska jag träffa lisa ikväll!


just the way

 
ett bra gympass och ett simpass som betod av 20x50 submax från pall st. 2.00/2.30. trött tjej nu. dock gick det rätt bra, låg på 29 på de flesta så det var helt okej. nu ska jag snart försöka sova så jag kommer upp till jobbet imorgonbitti...
 
 

Falling

När jag slutat jobba i morses gick jag hem och åt frukost och sedan iväg till träning. Nu ska jag bara ta det lugnt ett par timmar innan det är dags för gym och simning igen. Tjaooo.

Bild från i lördags :)


Someting menas everything to someone


monday morning

var som sagt och tränade i morses. rätt skönt pass. när jag kom hem somnade jag i soffan i nästan 2 timmar..bra där. nu ligger jag iallfall och kollar på pretty little liars och det lär jag antagligen göra tills det är dags att gå till jobbet.
 
skulle gärna vara här nu istället för i sveriges kyliga höst...

Bitchkram

Kom precis hem, varit på bio med lisen. "Bitchkram" såg vi på, lite speciell film men den hade sina roliga stunder allt! Nu ska jag sova så jag orkar gå upp och träna imorgon. Missade ju lite sömn i natt, så har en känsla av att jag inte kommer vara så pigg när klockan ringer.. Goodnight!


great night

hade en riktigt rolig kväll igår med härligt folk! både simmare och nya ansikten. Christian och Jenny hade fått iordning huset riktigt fint med :) sov på tok för lite inatt och gick upp tidigt för att ha min teknikgrupp. sen hade vi träning, jätteroligt pass. verkligen. eller? jaja, nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på serier ett par timmar. sen ska jag nog tillbaka till badet och ha en medleygrupp med lisen.
 
haha, nöjd kille där! min mobil vill inte riktigt sammarbeta, så det är enda bilden jag har från igårkväll för tillfället.
 

good days

pass ett för dagen avklarat, snart dags för nummer 2. efter den blir det inflyttningsfest hos Christian och Jenny som har flyttat till hus. Ska bli trevligt!
 

fine friday

lunchade på stan förut och efter det spenderade jag lite tid på gymmet med lisen tills hon hade idrott. Var en sväng på maxi förut också med Carro och Lisen, fixade lite stuff och sen gick vi hit. lagade "mat" och kollade på film. och skrattade, mycket. nu ska jag kolla ett par avsnitt av pretty little liars och sen sova, tagga dubbla träningspass imorgon.. sen inflyttningsfest på kvällen, det blir lite roligare!
 

blood don't lie

gud vad skönt det var med sovmorgon. helt wounderbart.
 
gjorde ju laktattest på träningen igår med. (för er som inte vet kan man väl enkelt säga att man sticker hål i fingret, suger upp lite blod i en sak som mäter av syrehalten i blodet). kan väl sammanfatta det med att jag får väldigt lätt hög mjölksyrahalt i kroppen. hälften som läser kommer väl inte fatta något nu men den här serien körde jag iallafall;
 
3x100 fr på 1.12-1.14 st 1.30         laktat; 7,0
300 löst
3x100 fr på 1.09-1.10 st 1.40         laktat 9,6
300 löst
3x100 fr på 1.06-1.08 st 2.00        laktat; 15,1
 
det var väl inga höjdarresultat dirket, men orkar inte förklara mer om det. kan ju säga såhär att; 1) 15.1 är vääldigt högt. 2) 7.0 är väldigt högt för fart 2. 3) Celine simmade 3x200 medley hårt och hade 4,9 medan jag simmade 3x100 lugnt och hade 7,0 hahaha!
 
nu ska jag kolla njuta av att det är fredag, jag är ledig och solen skiner! ska kolla klart på mitt pll avsnitt och sen trampa iväg på min cykel!
 

Sleepyhead

Ska bli såååå skönt att sova i sin egen säng OCH ha sovmorgon. Kan ju knappast bli bättre. Godnatt!


Pim's

Laktattestet... Hahah typ. Mer om det imorgon. Efter träningen var jag med på tränarmötet en stund, sen cyklade jag hem till lisen och åt kvällsmat. Lyx ;) sen ville vi hitta på något, så nu sitter vi på pim's och har det trevligt. Pratar om allt mellan himmel och jord. En god öl på det med! Riktigt skön kväll.


Testelitest

Ligger i sängen och kollar på pretty little liars. Jobbade lite extra i morses och efter det har jag varit på gymmet en sväng och sen inte så mycket mer. Är sjukt trött så en pn vore skönt. Om en stund ska jag iväg till träningen, laktattest idag. Let's see how that goes!


The moment you think of giving up, remember the reason why you held on so long.


Workwork

Sitter på bussen från ena jobbet till det andra nu. Sov typ 4 timmar inatt med, så är lagom pigg. Men om lite mer än 16 timmar har jag slutat nu iallafall. Skooent!


hardwork, halleluhja!

looove!
 
 
jobbig träning. bra gick den inte heller. tur att jag har så goa träningskompisar som gör det lite bättre. nu ska jag ligga i soffan och kolla på tv resten av kvällen. imorgon ska jag jobba dubbelt, först dagis på dagen och sen direkt till mitt vanliga jobb kväll&natt.
 
 

jag kände dig en gång, men egentligen kände jag dig aldrig.

när jag slutade jobbet i morses var jag både trött och frös. så jag gick hem och gosade ner mig under täcket en stund. tyvärr kunde jag inte ligga där så länge för jag skulle till rehab. så idag har jag tränat benen iallafall. fått tillbaka nästan all böjlighet (kan man säga så?) i knät nu med. sen var jag med mamma och handlade och nu har jag precis kollat sista ncis avsnittet som kommit ut på säsong 10. så från och med nu kan jag bara se ett i veckan.. typiskt. Nu har jag börjat kolla på pretty little liars istället, haha. så det ska jag fortsätta med fram till träningen. tjao!
 
 
 

22 oktober 2012 21.13


Funny monday

Time to go to work, wehooo.


Du ska inte göra dig äldre än du är för innan du vet ordet av har livet gjort dig äldre än du vill vara


That was it

Sådär; 24 timmars jobb + teknikgrupp + egen träning på 6000m (som förövrigt var sjukt jobbigt och gick sjukt dåligt) är nu klart. Nu ska jag åka till pappa och sen ska jag inte göra något mer ansträngande idag! Sho.


Go traveling

Det har regnat konstant i flera dagar här känns det som. Syns gör det med, flyter ju fram floder på vissa ställen typ. Är så himla sugen på att åka iväg till något varmt och soligt ställe efter jul. Och blir ju inte mindre sugen med tanke å vädret som är nu! Någon som vill följa med?!

Nu har jag snart varit på jobbet i 10 timmar, bara 14 kvar. Dock typ 4-5 till jag får sova så det är ju bra. När jag slutar imorgon ska jag direkt till badet och ha min teknikgrupp, sen träna själv och efter det hem till pappa.

Bildlöst inlägg blir det med för bloggappen är inte min vän idag...


23 h & 48 min


Oh great

Promenad med lisen i över en timme, annars har jag inte gjort så mycket. Kollat på typ 8 ncis avsnitt. Kommer väl börja drömma om det snart eller något! Imrgon står somsagt jobb på schemat i väldigt många timmar, tjoho.


it's raining..what a suprise

när jag och carro cyklade från maxi till stan förut så körde en bil förbi oss rätt genom en vattenpöl så det skvätte upp en halv flod vatten på oss ungefär. tack, vem du nu är, det var väldigt omtänksamt av dig. genomvåta tröstade vi oss med lunch på american pizza. nu har jag bytt om till torra kläder och myst ner mig under en filt i soffan. här tänker jag ligga och kolla på film ett tag. får se vad/om jag hittar på något ikväll. börjar jobba 8 imorgonbitti och jobbar i 24h. precis vad man vill göra en lördag..eller?!
 
våran kvällsmat igår var lite nyttigare än lunchen idag..

Go kväll

Mastigt syrapass bestod träningen av idag. Gick skapligt faktiskt. Hängde med carro hem efter så fixade vi go kvällsmat bestående av gröt, scones och fruktsoda.. Smaskigt! Nu ligger vi i soffan och kollar på pretty little liars, den serien lär jag lätt börja följa när jag är klar med ncis!


Mongobarn


torsdag

ligger och kollar på ncis, skräll. kan inte låta bli, så sjukt bra. jaja, idag sk jag luncha på stan med fia. sen ska jag träna. ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra än så vi får väl se om jag kan hitta på något roligt. nu ska jag iallafall återgå till mitt serietittande innan jag ska göra mig iordning för att möta fia.
 
 
 

coworkers

hemma igen efter en trevlig dag i jönköping med mycket skratt. spenderade nästan hela dagen på IKEA och A6. fick med mig en klänning och en blus hem. nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på ett avsnitt ncis. perfekt avslut på dagen!

Jönköping

I förmiddags körde vi ett "lätt" pass. Vet inte om jag tyckte att det var så värst lätt men. Nu sitter i bilen påväg till jönköping med min kusin!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_507e8d66ddf2b379820001f7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2012/pic_507e8d6ae087c323778d6aac.jpg" class="image">


Oct. 16, 2012

Okej, tar tillbaka att de senaste träningarna varit jobbiga. Dagens eftermiddagspass var sjukt, sjukt jobbigt. Nu är jag iallafall med lisa, vi har lagat tacos och kollat lite på fotbollen. Sverige suger ju dock. Nu - godis och film!


Pressure

Snart dags för träning numero dos för dagen. Imorse simmade vi bland annat 24x75 med ungefär 5 sek vila mellan (eller ja, startiderna var så hårda att man fick 10-5 sek vila). Sen lite maxfart på det med. Ska bli skoj att se vad som kommer för pass nu. Ikväll ska jag mysa med två av mina bästa vänner!


tuffa tider

träningen tog död på mig. hade inte under 170 i puls på en enda serie. har dock lätt att få hög puls, men ändå. imorgon väntar dubbla pass, så nu ska jag äta kvällsmat och bara ta det lugnt framför några avsnitt ncis. tjo!
 
 

kindergarten

 
blev inrignd i morses, så har jobbat extra på dagis hela dagen. så mysigt. nu ska jag snart cykla till träningen i regnet. det regnar ju jämt nu för tiden...
 
 
 

mostly we don't remember the days, we remember the moments.

sådär, då var jag hemma efter en helg i göteborg hos Karl. idag åkte vi in till stan vid 12 och åt lunch (frukost) och sen har vi ägnat flertalet timmar till shopping. fick med mig 3 par byxor och 2 par höstskor, supernöjd! dock fattig nu, men det var det värt. tog tåget hem vid 6 och nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen. har haft en toppenhelg!
 

Trevlig kväll

Klockan är 11 och jag vaknade precis, det händer inte ofta. Somnade iof vid 04, men ändå. Efter tävlingen igår åkte vi tillbaka hem till karl där vi satt och prata, drack gott och lyssnade på LP skivor med han och två av hans kompisar. Åkte in till stan sen och satte oss på en bar jag inte kommer ihåg namnet på. Träffade några skitroliga tjejer vi satt med typ hela kvällen. Kom hem vid 03 och sen låg vi och snackade ett tag. Riktigt rolig kväll!


I mölndal

Sitter i mölndal och kollar på ugp. Imorse hade vi en skön sovmorgon och sen åkte jag och lisen in till stan och käkade lunch innan vi åkte ut hit. 400 fr är igång... Tänkte att jag skulle vara hurtig och simma lite på insimmet, hann typ 1500 sen blev jag invanderad av småttingar. Så då gav jag upp. Ikväll blir det nog utgång, skoj!

I väntan på spårvägnen förut..


At Karls place

Efter en tågresa i psykologins värld anlände vi till göteborg i tid. Duktigt sj. Efter lite spårvagns åkande hittade vi rätt lägenhet. Duktiga oss. Karl hade lagat kvällsmat, vilken gentleman. Sedan dess har vi kollat på skräck och pratat om allt möjligt. Ligger och kollar på någon film på tv nu med en sovandes lisen brevid mig nu. Goodnight!

Oooldie..


out on adventures

tror jag var rätt trött i natt. vaknade på samma sätt som jag somnade, och jag brukar röra mig mycket när jag sover. i vilket fall, när jag slutat imorse åkte jag till mariestad på kurs i några timmar. nu har jag duschat, packat, ätit tacos med mamma och kollar på ncis ör tillfället. vid fem ska jag möta lisen så ska vi iväg på lite äventyr över helgen, hehe. ne men vi ska till göteborg och bo hos Karl över helgen, lisen ska tävla i mölndal lördag em annars har vi inget planerat utan för se vad vi hittar på för trevligt. snajsigt!
 

10 dagar i mataró


want to go back now.

vaknade strax efter 07 på min sovmorgon, skoj. har iallafall varit nere på badet och simmat ett par tusen. kändes kort med 25a. i eftermiddag ska jag jobba igen, slutar 07 imorgonbitti och efter det ska jag på möte. tänkte berätta lite om hur vi hade det i spaiiin nu, bilder kommer nog upp senare under dagen.
 
har verkligen haft 10 kanondagar med ett härligt gäng. många skratt och skämt, lite av vår klubbs specialitet, haha.
hade mycket bättre väder än va de flesta av oss räknade med innan när man kollade långtidsprognosen. första dagarna var det sol och klarblå himmel mellan 22-25 grader kanske. sista dagarna kom det lite moln, men vi hade ändå minst ett par timmar sol varje dag plus ett par grader varmare. vi tränade 2x2 timmar alla dagar utom 2 då vi bara hade 1 pass för lite återhämtning. blev lite individuellt hur stor mängd man tränade såklart, men jag som är sprinter och körde 4 gympass kom upp i strax över 60 000 meter.
 
Vi bodde kanske 4 minuters promenad från träningsanläggningen, vilket bestod av en utomhus 50:a med 10 banor (som de hade gjort 12 banor av. var vädligt förvirrande i början då det svarta strecket inte var i mitten på banorna så man simmade snett. men kom in i det efter ett tag). Det fanns också 2 inomhus 25:or, ett gym vi fick använda, en idrottshall, aerobicsal, en bar/café och en vanlig pool där man kunde ligga och sola. Denna anläggning låg bokstavligt talat på stranden, vilket gjorde att vi varje morgon när vi tränade såg soluppgången. eftersom allt satt ihop gick vi till träningen på morgonen, direkt till poolen/havet efter och var där till några timmar efter sista träningen för dagen. (med avbrott för lunch på hotellet).
 
hade bara ett par minuters promenad till stan, så där strosade vi runt ett par kvällar. När vi inte gjorde det satte vi oss på något café/bar, satt hemma på hotellet och kollade på fotboll, eller spelade kort och hade allmänt roligt i något rum.
 
har varit ett riktigt bra läger på alla sätt! bjuder på ett par bilder nu, så kommer det flera sen!

Godnatt!

Måste bara snabbt påpeka att sova i sin egen mjuka sköna säng med sin egen kudde efter 9 nätter är en otroligt skön känsla. Dock hade vi rätt bra sängar detta träningsläger.. Sängarna i spanien är alltid hårda, täcket består av ett lakan och så är det en platt avlång sak som ska föreställa kudde. Denna gången var kudden lite tjockare och mjukare. Men det är alltid skönt att komma hem till sin egen säng! Så nu ska jag njuta av en sovmorgon för första gången på nästan 3 veckor, vågar inte gissa hur tidigt jag kommer vakna... Godnatt!

Här befann jag mig tidigare idag...


Kalla sverige igen...

Känns ju sådär. Kallt och jäkligt. Men lite skönt med svenska saker igen trots allt. Sitter i bilen hem nu, ska snart käka pizza, skönt med lite svensk mat haha. Har haft ett grymt läger i alla fall, berättar mer om det imorgon och massa bilder med.
när jag kommer hem ska jag packa upp och sen slänga mig i soffan framför tv:n och inte göra något!


Last day and it sucks

Sista dagen idag. Avverkat näst sista passet och har det sista passet om ett par timmar. Landar i sverige vid 17 tiden imorgon tror jag. Lite mulet idag med, det ska komma in ett oväder imorgon men det gör ju inte oss något, haha! Har haft ett riktigt bra läger här med härliga människor! Men mer om det när jag kommer hem, nu ska jag lägga mig i en solstol och snacka skit med de andra!


Chill

Klockan är 11 och vi är färdigtränade för dagen. Ledig eftermiddag ska bli otroligt skönt! sitter vid poolen och chillar just nu med utsikt över havet och träningsbassängen bakom ryggen, tyvärr är det lite mulet idag igen men det är varmt och skönt. ha det gott!


Har det bra

Molnigt idag för första gången. Lite tråkigt men också lite skönt, hehe. Så lite färg har man allt fått. Vi tränar på hårt här nere, efter syrapasset i em har vi avverkat hälften av passen. Förutom att träna så gör vi inte så mycket, äter, sover, solar, stan typ.
Bassängen, poolen och stranden sitter ihop så vi har det perfekt! Plus att vi får se soluppgången varje morgon när vi tränar!

Sitter på badet och skriver detta, var bra wifi här. Får se om det kommer något mer inlägg innan onsdag då vi åker hem. Tyvärr funkar det inte att lägga upp bilder..


Bye sweden

Chillar lite på flygplasten. 40 min kvar!


RSS 2.0