Valborg

.. Är inget som jag firar något spec. men när jag var liten och bodde i igelstorp var valborg jättemysigt. tipspromenad och 5-kamp på dagen, sedan var det alltid brasa och annat skoj nere vid fotbollsplanen. Alla kompisar var där och allt var supermysigt.

Idag då; vaknade inatt och hostade så att jag var nära på att spy. trevligt att veta, jag vet. sen har jag jobbat 7-14,efter det hade vi tidig träning. Och den var så otroligt tråkig och seg! Bland annat en frisimserie på 3200 och en armserie på 1600 där hälften var br-arm. Skeetsköj. Jaja nu är den över, imorgon är man ledig (så då passar vi på att slänga in lite extra träning) och snart ska jag träffa Carro. Får se vad vi hittar på :)


Looking forward

Sen jag kom hem från jobbet har jag bara legat i soffan och kollat på serier, orkar inte göra något vettigt. Skönt med en ledig dag från träning/tävling, hoppas det gör susen för min förkylning. Ska snart fixa lite kvällsmat och sen försöka sova tidigt. Imorgon jobbar jag 7-14, sen har vi tidig träning eftersom det är valborg. Har dock inget planerat för kvällen.

Lite ljusglimtar är ju att det är;
31 dagar till Budapest
50 dagar till Mallis
94 dagar till Napa


Morgon

Godmorgon. Ska snart åka iväg till jobbet, 9.30-17 jobbar jag idag. Skönt med sovmorgon efter helgen. Har dock inte sovit så bra, vaknar flera gånger av min dumma förkylning. Kan den inte bara försvinna någon gång. Som tamas sa så fint igår "när ska du sluta hosta och vara täppt carro?". Har varit förkyld i över 2 veckor nu..segt. Det värsta är typ att inte kunna andas genom näsan när man ska sova, i-landsproblem haha. Fick iallafall träningsledigt idag, det kanske gör susen. Ha en trevlig dag!


Ullbergstrofén

Sitter i bilen på väg hem från en låång tävling. Skönt att vara klar och klockan är inte ens halv 6. Simmade 100 ry och 50 fj i förmiddags. Gick väl okej. Nu på finalpasset simmade jag 100 fr, 58.6 och kom 4a tror jag. Helt okej tid. 100 ry, 6a, 1.07.1, också helt okej. Jobbigt var det iallafall.
Har varit en rolig helg med härligt folk:)!


3/5

Tillbaka på rummet efter en heldag i simhallen som avslutades med någon timme inne på Liseberg (får gratis inträde på tävlingen, så gick dit och kikade lite).finalpasset då.. Simmade 50 rygg, gick bättre än i morses iallafall. Tror faktiskt bara jag var någon tiondel över pers. Sen 50 fr, en tredjeplats med en dålig tid. Kan verkligen inte vända, och inte heller simma i 25a. Jaja. Imorgon simmar jag 100 ry och 50 fj på fm. Och på finalpasset 100 fr som jag vet än, får se om det blir något mer.


Ullberg

Paus och lunch atm. Simmade 50 ry, 50 fr och 100 fr i förmddags. 50 rygg gick katastrofalt men fr gick väl okej. I eftermiddag simmar jag final på 50orna (100 fr går imorgon). Dock går finalerna i 25a (försöken i 50a) och jag är bättre i 50a så vi får väl se hur detta går. Hejdåå!


Scandic mölndal

Klockan är 22 och vi kom precis till hotellet. Älskar sena kvällspass. Imorgon börjar tävlingen 8.30 och simmar första gren, då är vi pigga och glada. Simmade 200 fr idag, gick rätt bra för att vara mig och 200 faktiskt.
Nu ska jag lägga mig och snacka skit med mina roomies (lisen och sofia), sen soova!


Fredag

Sitter på jobbet och äter fredagskaka, gott! Försöker andas också, mina bihålor är helt igentäppta. Ingen hör vad jag säger, kul. Får nog leva på nässpray i helgen. Känns inte som att vi ska tävla ikväll, men jag simmar "bara" 200 fr i första gren, så det är nice. Hejsvejs!


Check!

Dagens alla bravader - check! Imorgon jobbar jag 7.45-14 och sedan åker vi till göteborg 14.30 och tävlar hela helgen.

Blev bjuden på dejt idag med, av en 3-åring. Ha tyckte jag skulle följa med honom hem efter dagis och leta kottar med honom. Söt kille. Sa dock att han fick fråga sina föräldrar först, haha ;).


Fullt upp

Sitter på jobbet och har rast. Fullspäckad dag - jobb 7.30-13.30, apt 15.00, träning 17.00 och möte 19.00.
Nu ska jag gå ut och leta kottar, vilket jag lovade en liten kille förut. Haha, charmig pojk det. Ha en trevlig dag!


Some says, some days


Mitt i veckan

Det suger att min förkyldning inte kan ge med sig helt. Iallafall på nätterna, kan ju inte sova ordentligt. På dagarna mår jag fint och det är ju tur det så jag kan jobba och träna. Idag är jag dock ledig och har ägnat förmiddagen åt att kolla på serier och packa lite till helgen för vet inte när jag ska hinna det annars. Imorgon är det fullt upp; jobb-möte-träning-möte. På fredag jobbar jag fram tills vi åker till göteborg. Så det blir fullt upp.
Nu ska jag kolla på senaste hart of dixie och sen laga lite lunch. Ha en trevlig dag :)


Quote

Swimming has brought me a lot of pain, a ton of tears, but also a lifetime's worth of memories and friendships.


No hole in one

Var hos tandläkaren imorse, gick finfint tror jag. Sen åkte jag till Skultorp för att jobba, vilket jag gör fram till 17.30. Sen ska jag försöka hinna träna lite också. Bra när den börjar 17 och jag slutar 17.30 här ute. Men lite vila har väl aldrig skadat. Nu ska jag njuta av min rast, hejdå.


monday

sååå trött. har varit som en zombie hela dagen typ. avverkade ett simpass på 6,5 km såhär på kvällen med, det gjorde mig inte dirket piggare. men var rätt skönt, det mesta iallafall. imorgon måste jag gå upp 06.45 för att jag ska till tandläkaren, längtar ju nästan. tur att jag bara behöver gå dit en gång varannat år. så nu ska jag lägga mig och läsa lite, sen sooova. godnatt!
 

the day after

en helgs tävlande sätter sina spår, var sjukt trött igårkväll och har ont i princip hela kroppen idag. min förkyldning blev inte bättre heller, känns som jag har ett ton slem i halsen (jättemysigt, jag vet). Hoppas det blir ett lugnt f2 pass i kväll, vi ska ju faktiskt tävla nästa helg med. har varit ute på en kort promenad med lisen nu på fm, annars bara tagit det lugnt. nu ska jag sätta på en film om jag hittar någon bra. tjing!
 
_______
 
even though swimming drives me nuts,
I can't imagine how boring my life would be whituot it.
 
 
 

Done

Sitter i simhallen med sofia&emelie och kollar på 1500. Skiiitkul. Carro simmar 50 fj efter och sen är vi klara här. Simmade 100 fr och 100 ry idag, b-final på båda. Gick väl okej. En bit över pers, men inte katastrofalt. Hoppas det kan gå lite fortare nästa helg. Men har varit en rolig helg med härligt folk. alltid skoj att träffa alla godingar man bara träffar på tävlingar. 
 

Grand prix

dagens pass avklarade. Simmade 50 fr b-final, kom 3a (11 Sammanlagt) på 27.4 så det var väl okej. hade ju gärna fått gå lite snabbare. nu ska vi snart (förhoppningsvis) gå och äta. hejsvejs! 

Jönköping

Sitter på hotellrummet och chillar med goa vänner. Har simmat in och ätit (och skrattat - mycket). Man blir skadad när man simmar i skövde, haha.
Imorgon börja passet 10, otroligt skönt. Simmar 50 fr och 200 rygg. Adios!


On the road

Färdigjobbad för dagen och veckan. Nu sitter jag i bilen påväg till jönköping! Ha en trevlig helg.


Champions

Ännu en dag bestående av jobb och träning. Nu sitter jag och äter kvällsmat framför hockeyn!
Imorgon jobbar jag hos mina godingar 7.30-16 och efter det åker vi ner till jönköping och GP-finalen.


Sant


Frihet

En lång jobbdag och ett kort, gött träningspass avklarat. Nu ska jag kolla senaste avsnittet av hart of dixie och sedan krypa ner i sängen och äntligen läsa sista boken, som jag fick låna av en jobbarkompis - tack så mycket!
Imorgon jobbar jag 7.30-13.30, go dag!


Cold wind

Sitter på jobbet och har en liten rast, jobbar till 17.30 idag och sen är det träning direkt. Har varit ute i 1.5 h nu och det är inte lika skönt idag. Blåser typ storm, en del av de små barnen blåser i princip omkull.. Haha! Jaja, back to work.


Tisdag sextonde april

Imorse/förmiddags (beroende på vad man tycker halv 10 är) tog jag, carro och tamas en cykeltur i det härliga varma vädret. Sen jobbade jag ett par timmar, 4.25 närmare bestämt. Ännu en go träning efter det och nu ligger jag hemma i soffan och kollar på hockeyn. En bra dag helt enkelt!


Bien

Idag är en härlig dag med otroligt skönt väder och bara massa trevliga saker som jag kan berätta mer om ikväll, för nu ska jag cykla till träningen!


Next up

Nyss hemkommen från en otroligt go träning. Lite för go nästan. Hmm. Annars har jag inte gjort så mycket idag - gymmat, varit nere på stan för att uträtta lite saker, fixat med deklarationen och kollat på serier typ. Om någon var intresserad, annars fick ni precis veta ändå.

Btw så har vi bokat resa till budapest igen, haha! Den 30 maj - 4 juni denna gång och förhoppningsvis lite varmare&soligare! Älskar den staden om någon missat det.


Something beyond the quiet presistence of a dream


And here comes reality


happy birthday to me

mina fina!
 
 
har haft en lugn och bra fördelsedag trots en ond hals. Hade Sofia, Elwin och Valetin här på förmiddagsfika en stund. Ikväll har jag, lisen och våra mödrar varit nere på pims och ätit god sallad. Fått ett par fina paket också. Ska nog försöka sova snart och hoppas att jag vaknar utan halsont och hosta. Imorgon ska jag ha min simgrupp på morgonen och förhoppningsvis träna själv efter. Sen ska jag hem till pappa och fira lite där.
 

be careful what you wish for (because you just might get it all)

grattis Carro på 21års dagen, fan vad gammal du börjar bli.
 
Kul att vakna med ont i halsen och hosta på sin födelsedag. Ska ligga i soffan hela dagen och kruera mig inför kommande helgers tävlingar. får se hur länge jag klarar innan jag blir rastlöst. Tur att det är massa sport på tvn sen. tycker inte det är så roligt att fylla år, så gör inte så mycket att jag är lite sjuk.. är mest sur över att jag inte kan träna. hmm.
 
jaja, har en trevlig dag alla mina trogna läsare. haha!
 
 
 

Friday night

Har en mysig kväll med Lisen och Carro, min fina. Vad skulle jag göra utan er. Ätit god mat och nu ligger vi i soffan och tar det lugnt. Fick en fin present av carro med, tack goding! nu ska jag fortsätta vara social. (Blogappen funkar inte, så blir bildlöst inlägg)

Last up from budapest


The whole world is turning upsidedown right now

Hej. Jobbet gick bra. Syrapasset på träningen var förjäkla jobbigt. Nu ligger jag död i soffan och kollar på tonårsbossen. Tjej från skövde är med idag, rätt körd alltså. Hejdå.

Söt...


Torsdag

Ligger i soffan och kollar på oth. Om en stund ska jag åka iväg och jobba några timmar i skultorp hos mina favoriter. Direkt till träning efter det.

Jag fyller år om 2 dagar, 21 år??! Börjar ju bli gammal på riktigt nu. Känner mig fortfarande som 15 typ, haha.

Ytterligare lite bilder från ungern;


Feel free

Spenderade några välbehövliga timmar med lisen i förmiddags, sen har jag gymmat, simmat och kollat på serier. Jobbigt liv, haha. Imorgon ska jag jobba några timmar hos mina godingar igen!

Lite mer pics från budapest


The first one, but definitly not the last one

Skönt att få sova ut + inte behöva hoppa i en utomhusbassäng med några få grader i luften direkt på morgonen. Ligger istället i soffan och kollar senaste ncis avsnittet. När det är slut tänkte jag traska iväg till gymmet en sväng.

Kommer lägga upp några bilder från Budapest åt gången, så här kommer ett par;


Hemma

Nu sitter vi i bilen påväg hem till Skövde. Tråkigt. Men har haft goa dagar så får vara nöjd. När jag kommer hem ska jag göra en god kvällsmat (äggmacka - gud vad jag saknat det) och lägga mig i soffan framför tvn. Har ju faktiskt inte kollat på tv på 5 dagar nu så, haha.
Bilder från resan kommer upp imorgon!


Byebye budapest (for this time)

Sista passet avklarat och snart färdigpackade för hemfärd. Vill verkligen inte hem, älskar den här staden. Och nu börjar jag lära mig staden med, känner igen mig och vet vart man ska gå/åka för att komma dit man vill. Enda negativa var väl vädret (kul att de ska bli 20 grader och sol i slutet av veckan här med..), men allt annat väger upp. Tror planet gick vid halv 3, så nu ska vi ta det lite lugnt innan taxin kommer.


Last one

Hade fint väder idag för första gången, fortfarande väldigt kallt i luften men solen värmde skönt. Efter träning satte vi oss i lä mot en solvägg i någon timme och efter det var jag knallröd i ansiktet. Armarna och bröstet med för den delen, hoppas det är brunt imorgon, haha!
Jaja, sen åkte vi till west end för att äta lunch (gyros) och gå i affärer i ett par timmar. Nu på kvällen har vi varit ute och ätit med tamas och gabor. Imorgon väntar träning och sedan hemresa. Vill inte åka hem till sverige och vardagen igen..


Sunshine

Hade en väldigt trevlig kväll igår på trofea med god mat och grymt sällskap (och snygg servitör).

Har avverkat enda passet för idag, som böjd på både mängd och fart. Men nu är vi klara för idag och solen skiner! Kommer bli en bra dag.


Fucking ice cold

Idag var morgonpasset superskönt, hela 1 grad i luften. "Fyfan vad kallt det är idag, höll på att frysa ihjäl på vägen hit" var det första tamas sa när han kom hit. Kul att höra precis innan vi skulle gå ut och simma.
Nästa vecka ska det bli 20 grader och sol här... Gah.
Nu sitter vi och pratar/chillar, ska nog ta det lugnt tills nästa pass bara. Ikväll blir det trofea, det ser vi fram emot!


Dag 2

Kom precis tillbaka till hotellet efter en god middag inne i centrum. Jag, louise och Calle gick uppför en stillastående rulltrappa på hemvägen som var extremt lång och brant, aldrig sett längre rulltrappa och det var sjuk jobbigt. Lite extraträning såhär på kvällen är alltid trevligt. Nu ska vi sova här i vårt mysiga lilla rum som jag och sofia bor i. De andra bor i "sviten". Imorgon är sista dagen med dubbla pass, gott!


Good

Sitter i matkoma på en italiensk restaurang atm. Gott och billigt! Nu laddar vi inför ytterliggare ett fartpass i em, utomhus i det varma vädret. Nice.
Efter morgonträningen åkte vi till mammut (ett stort köpcentrum) där vi strosat omkring ett par timmar.


Long day

Ligger äntligen i sängen efter en lååång dag. Gick ju upp 20 i 6 imorse och vi somnade kanske efter 11 någon gång, två träningar idag på det känns nu. Ska bli extremt skönt att sova och inte behöva gå upp förrän kvart över 7 imorgon. Nu på kvällen var vi och åt på en riktigt bra restaurang. Väldigt god mat och väldigt god öl.
Enda tråkig än så länga är att det regnar, inte så kul att gå runt i stan och kolla på saker då. Men skulle nog bli bättre väder efter imorgon, så det håller vi tummarna för!

Bilder kommer upp när jag kommer hem..


Dag 1

Imorse simmade vi 06-08 och typ 2 grader i luften, jätteskoj. Tur att vattnet var varmt iaf. Det rök ur bassängen så man såg typ 5 meter framför sig kanske.
Nu ska vi laga lite mat och sedan åka bort till margaretaön för dagens andra träning. Skönt att vi är träningsklara vid 4, hela eftermiddagen lediga att hitta på saker!


Framme

Är framme i budapest nu. Sitter på en lite. Restaurang och väntar på mat. Känns bra att vår träning börjar om 9 timmar. Annars så är det grymt här (lite kallt kanske)!
Hejdå.


Budapest

Sitter i bilen på väg till flygplatsen. Ingen aning om jag kommer ha något internet därnere, annars blir det tomt här till på tisdag. Ha trevliga dagar, det ska i alla fall jag ha!


Hungary

Idag är vi ett gäng som åker ner till Budapest i ett par dagar. Tredje gången jag är där på 1.5 år tror jag! Egentligen skulle vi åkt för att tävla, skulle simmat Budapest Open lördag-söndag, men så flyttade de tävlingen så nu får vi träna en massa istället. Utomhus, med 5 grader i luften typ. Snöade förra veckan också. Men det blir nog bra ändå haha.
Älskar iallafall staden och ska bli skönt att komma bort ett par dagar!

Hade liiiite bättre väder förra gången vi var där!


Packing

Idag var passet rätt kul även fast det var en hel del fart. Tänka sig att tamas kan hitta på lite roliga fartserier ibland, haha.
Nu har jag slängt i mig lite kvällsmat och ska ta tag i packningen. Kan ju vara bra sätta igång med det nu.
Imorgon åker vi till budapest och är där tills på tisdag. Men mer om det imorgon, för nu måste jag börja packa.


Done

Färdigjobbad och nu väntar jag på att Carro ska sluta så vi kan åka tillbaka in till stan. Bra när man jobbar nära varann och typ samma tid! Ska hem och laga mat, sen måste jag gå ner till stan och växla pengar med innan träningen. Kan ju vara bra med tanke på att vi åker imorgon!

Skönt väder.


Oh boy!

Blev lite ändrade planer. Ska jobba 7-14 imorgon så nu ligger jag i sängen och ska snart försöka sova istället för att ha en myskväll med mina fina vänner. Jaja, inte så mycket att göra åt.
Imorgon blir det iallafall fullt upp hela dagen, så ska väl sova nu så att jag kommer upp när klockan ringer kvart i 6.. Godnatt!


Two days

Har haft en mysig förmiddag med vallis och fia, bästa! Ska kila till träningen om en stund och efter det ska jag ha myskväll med Lisa och Linn. Ska bli super!

i brist på bilder... simning kan vara riiiiktigt farligt, hehe


Right now


Monday morning

sitter och äter frukost framför tvn. Ska gå och träna om en stund och sedan spenderar jag dagen hos pappa!


RSS 2.0