Summertime

 I think I'm afraid to be happy because whenever you do get too happy, something bad always happens.
Bästa


<3

Har haft en supermysig helg hemma i Skövde. Andreas har varit här, lämnade av honom vid tåget nyss så han kunde åka vidare hem till halmstad. I fredags gick vi på stan med elin när vi kom fram med tåget och sen blev det en lugn kväll. 
Igår var vi ute hos elwin, Fia och Valle. Saknat dem enormt, mina godingar! Sen på kvällen fick vi en förtidig julklapp av mamma, så gick ut och åt. Avslutade kvällen med bio! Idag har vi bara tagit det lugnt. Nu ska jag ta tag i plugg en stund och ikväll ska jag och pappa gå på hobbit 2! 

Jul!

Ska strax gå ner till stationen och möta Elin, så ska vi åka hem och fira jul! Ska bli mysigt och skönt att komma hem lite :) synd att man måste plugga bara, tentar av en stor anatomikurs några veckor efter jul. Kul. Ska försöka hinna med så mycket roligt som möjligt också! 
I helgen ska jag iallafall umgås med världens finaste kille, träffa mina saknade fia, elwin och valle! Bio är också inplanerat och tyvärr plugg. Sen är det jul, bästa dagarna på året! :) 

Min mupp


 

Finally

Första "helvetestentan" klar, och den var inte kul. Hoppas verkligen att jag klarar den, men inte alls säker. Fick iallafall VG på psykologin så det är skönt. Lediga imorgon och smärtdag på fredag (med fadderfest på kvällen och jag har snart sytt klart ovven, så skönt!). Ska bli underbart med en pluggfri helg. Tentapluggx2360

Fysiologi is killing me

Pluggpluggplugg, och de kommer mängder till. Är verkligen galet mycket. Högen bara växer och vi har två heldagar med nervsystemet och dess banor kvar. Plus 31 nerver med fäste, funktion och dermatom.  Och har redan över 30 fulla dataskrivna sidor sammanfattat med vad som ska in i min hjärna.. Jises, kommer hoppa runt av glädje om jag klarar denna tenta. 
Helgen har mest bestått av plugg såklart, lite slappnade och igår var vi ute på erikslund en sväng med. 

Men om två timmar får jag lite avbrott från pluggtänket (drömmer om alla jäkla ord och funktioner ju..). Lisen kommeg hit och stannar tills imorgon! Så ikväll ska vi gå på bio och se nya hungergames filmen :) RSS 2.0