2013-02-28

The moment you think of giving up, remember the reason why you held on so long.


Söta barn

Älskar verkligen att jobba med barnen här. De är så mysiga (för det mesta). Var en som skulle sova ute i sin vagn nu innan jag gick på rast. Han vägrade att någon annan skulle söva honom utan ville bara att jag skulle göra det. Gullunge. Det här är skönaste tiden på dagen, för nu sover alla så det blir lite lugnt. Jobbar ju till 17 och det är många barn sent idag, så blir full rulle resten av dagen nu. Efter det är det träning direkt, syrapass. Ska faktiskt bli rätt skoj!


Sleepy

Helt underbar känsla att jag börjar 9.30 imorgon, vilket innebär att jag inte behöver gå upp förrän 8. Guld. Slutar dock inte förrän 17, vilket även är tiden träningen börjar. Jaja, det löser sig. Nu ska jag kolla på tv.


Good stuffs

Var väldigt jobbigt att gå upp halv 6 imorse. var också väldigt skönt att sluta halv 2. Åkte direkt till stan efter jobbet för att fixa lite saker och göra av med massa pengar nu när man fått lön (sorgligt nog var inget av det jag köpte till mig). Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på ncis fram tills träningen. Kommer antagligen somna också för jag ligger fruktansvärt skönt här i soffan..


Early morning

Dagens jobb och träning avklarade. Klockan står ställd på 05.30 imorgonbitti, usch. Är ju bara en halvtimme tidigare än idag egentligen, men känns sjukt mycket tidigare med 05.30 än 06.00. Slutar iallafall 13.30 så det är skönt! Får försöka hinna fixa lite saker innan träningen då.. Känns som jag har sjukt mycket att göra och ingen tid (fast egentligen tror jag inte jag har så värst mycket att göra).
Nu ska jag sluta skriva för detta är ju varken kul eller intressant. Hejdå.


Tripple

Sitter på jobbet och har rast för tillfället. Är så himla trött idag. Var en pina att gå upp när klockan ringde vid 6. Imorgon ska jag gå upp ännu tidigare, blir ju trött av att bara tänka på det. Men överlever väl det med får vi hoppas. Dags att börja jobba igen, 3h kvar av denna dagen. Tur att det är kul att jobba här. Blir lite enklare då!


Just a normal week

Idag har jag jobbat 8.45-17 sen tränat 18-20, imorgon jobbar jag 7.30-16 och tränar 17-19... Osv. Så ser min vecka ut. ganska skönt ändå. Intressant fakta såhär en måndagskväll. Nu ska jag kolla på tv och sen sova. Goodnight!

Gooosis.


Cute qoute


Sunday evening

Ja idag har det alltså varit simning på schemat hela dagen. Hade min teknikgrupp i morse, sen hade vi träning och efter åkte jag, louise och några till till falköping för att köra ett par tävlingslopp på en liten tävling där. Gick faktiskt helt okej med tanke på hur vi ligger i träningsfasen. 26.8 i laget var bra, skönt att kunna vara lite snabb nu. Sen 1.08.0 på 100 ry var helt okej det med. 1.00.6 på 100 fr däremot var väl sådär. Men men, bra att få lite lopp i kroppen.

Nu ligger jag i soffan och kolla på bones. Ska försöka sova tidigt idag så jag orkar med veckan som kommer. Jobbar förresten i skultorp hela veckan, så det ska bli roligt.


Swimming

Påväg hem från en dag med jäkla massa simning på olika sätt. Har haft en trevlig dag iallafall. Mer om det sen, ska fortsätta vara social med de andra nu.


Guess that's true


Grattis elina!!

Hade en jättetrevlig kväll igår med fina vänner. God mat, god dricka, roliga spel och en massa skratt hemma hos elina och sedan avslutade vi kvällen på bogrens/harrys.

I förmiddags var det go träning, nu ska jag äta och vila lite innan nästa träning. Håller tummarna för att den också blir go!

Lite hightec bilder, hehe.


Friday night

Har haft en superbra jobbvecka. Har jobbat med då himla härliga barn! Men nu är det ändå skönt med helg och jag är redo inför kvällens bravader.


Working

Sitter på jobbet och har rast. Trivs riktigt bra på detta stället, hoppas på mer tider här framöver. Slutar vid 17 iallafall och då ska jag hem och göra mig iordning. Ikväll ska vi fira Elina som fyller 18, skojskoj!


A better day

Träningen bjöd på gympass + syrapass. Kan väl inte skryta med att jag var speciellt snabb, men syra det fick jag iallafall. Nu ska jag ligga i soffan hela kvällen och njuta av att jag inte börjar förrän 9 imorgon, underbart med lite sovmorgon!


As usual

Jobbade kort dag idag, 7.30-14 så det var skönt. Efter det har jag uträttat lite ärenden och nu ska jag strax gå till träningen.


Nothing to say to you


Inrutat liv

Har precis kommit hem från jobb och ska sätta igång senaste avsnittet av heart of dixie innan det är dags att traska iväg till dagens träning.


So tierd of this and that


Hard work

Gick av ena jobbet kl 7 och gick på nästa vid 9. Nu har jag rast, slutar vid 17.30 och då ska jag träna direkt. Så full rulle. Men det är skoj!


Snö.

Bara för att jag skrev förut att jag saknade sommar och värme så har det snöat hela dagen... Typiskt.

Så får fortsätta med lite uppiggande bilder


En ny vecka

Har nyss kommit hem från ett gympass, känner mig fortfarande sjukt seg i kroppen efter förra veckans träning. Men ska jobba ikväll så blir ingen mer träning idag iallafall. Kanske bra det.
Nu ska jag lägga mig i soffan och kika på det senaste avsnittet av the mentalist.

Jag saknar sommaren och värmen något otroligt just nu


Söndag kväll

Har spenderat kvällen med lisen. Hjälpte henne med lite school-stuffs, sen åt vi chokladbollar och kollade på house. Bra avslut på en bra helg!


Chill-söndag

Idag var det ett riktigt skönt pass på knappt 5.5k. Ingen fart och mycket arm. Sen jag kom hem har jag bra legat i soffan och kollat på skidor, vaknade nyss efter en powernap på 1.5 timme.. Lär väl inte göra så värst mycket mer idag, har det så skönt här så.


Free fallin'

Hade en trevlig gårdag och nu ska jag strax traska iväg till träningen efter lite för lite sömn inatt.


Underbara lördag

Träningen avklarad för idag, nu ska jag på kalas och ikväll blir det utgång med mina fina! Ha en bra lördag.


Sommartider

Bokat biljetter med Carro till Gyllene tider i sommar när de kommer till skövde, skoj med lite nostalgi från barndomen! Perfekt att det är kvällen efter vi kommer hem från Cypern också!

Zumban var jobbig men rolig. nu sitter jag mätt och belåten i soffan med lisa. Blir en mysig och slapp fredagkväll! Imorgon är det fullt upp med träning-kalas-utgång.

Coola tjejer vi var en gång i tiden


Fredag

Skönt att jag utnyttjade min sovmorgon, vaknade kvart över 7 men lyckades somna om till 8 iallafall. (Bör tilläggas att jag somnade strax efter 10 igår). Har varit nere på stan en sväng på förniddagen, nu ska jag fixa med lite saker och ikväll ska jag på ett Latin Jam (zumba) pass med Carro och Lisen!


Finally done

Äntligen är dagens sista pass avklarat. Efter 6 simpass, 3 skidpass och 1 gympass på 4 dagar så ska det bli otroligt skönt med en träningsledig dag imorgon (förutom en timmes latin jam då, men det räknas inte). Och sovmorgon har jag också, underbart.


Happy trainingday!

Är ju alla hjärtans dag idag, om någon skulle missa det. Fast det står ju överallt, så det är omöjligt. Själv firar man det med 3 träningspass. Gud så skoj. Som Louise sa förut så har vi ju iallafall levt upp till SPORTlovet den här veckan. Partyparty.


Träning träning träning

Sitter och äter mellis med louise just nu. Gott och trevligt! Imorses bjöds det på ett pass med fart 3, gud så skönt. Snart ska vi åka längdskidor med tamas och i eftermiddag väntar ett simpass igen, ryktades om riktigt roliga serier.....


A newborn king

Fick ett kusinbarn till i natt/morses! Så nu har jag mer kusinbarn än kusiner, hehe. (9 kusinbarn och 8 kusiner). Så välkommen till världen lille Arthur, ser fram emot att få träffa dig!

(Snott bilden av Johan, som också är pappa till denne lille goding!)


Borås

Sitter i bussen påväg hem från borås nu med lisen, johan, nikki, sofia, louise, carro, elina och tamas. skönt att vi är klara för dagen såhär tidigt! Dock hade vi knappt 3 timmar mellan passen bara och nu på em körde vi 16x75 max, det var jobbigt. Men allt går lite lättare när man har kul samtidigt, så jäkla gött gäng! Så en bra dag med massa träning och ännu mer skratt.


One-day training camp

Har redan varit vaken i över en timma. Nu ska jag snart åka till borås och träna över dagen. Skoj med lite annorlunda, men två jobbiga långa pass i långbana vet jag inte om de lockar supermycket, haha. Men de blir säkert bra, roligt kommer vi nog ha iallafall!


Oldie (but still going strong)


Join the joyride

Changed plans. Var tvungen att gå in och jobba kväll+natt. Så ska snart traska iväg dit. Har ändå varit hurtig med ett simpass + ett skidpass idag så. Och imorgon ska vi till borås över dagen och träna dubbla pass i långbana så kan behöva en träningsfri eftermiddag, hehe.


Fortsätt simma fortsätt simma

Träningen igårkväll var inte så rockig, massa fart. Idag har jag så sjukt ont i hela kroppen från all träning igår. Avverkat ett 5k fart 2 pass nu på fm, egentligen rätt skönt pass men inte med min kropp idag. Fast det är ju rätt bra ändå, känner ju att träningen ger något även om de inte är så värst kul just när man simmar kanske.

Sen ska jag åka skidor med tamas och efter det ytterligare ett simpass på schemat.


En massa träning

Avverkade ett bra och hårt pass på gymmet förut. Se gick jag hem och fixade lite saker. Nu har jag precis kommit hem från en 5km runda i längdspåret uppe på berget med tamas. Återstår för dagen gör 2 h simning. Kommer nog vara rätt trött ikväll då jag bara kört 2 pass sedan jag var sjuk, och nu blir det 3 på en dag. Men man måste ju börja någonstans så!

Världens bästa tränare, utan tvekan!


Make another persons life a little bit easier (by giving a helping hand)

Drömde att jag var på semester. Förstod inte vad det var som lät när klockan ringde vid 06. Gissa hur besviken jag blev när jag insåg att klockan var 6, jag var på jobbet och det är snö ute.

Kom nyss hem från jobbet, stannade och jobbade över i över en timme helt gratis och helt frivilligt. Tycker jag får anses som dagens goda gärning.
Nu står frukost på schemat, sen ska jag gå till gymmet en sväng.

Sånt här kan ju göra ens dag!


Never count on someone you don't trust


Funny sunday

Gick upp tidigt (okej, kvart i åtta är väl inte jättetidigt.. Men det är söndag), hade min teknikgrupp och sen träning efter det. Nu ska jag ta det lugnt en liten stund innan jag ska traska iväg för jobb. Hade tusen gånger hellre varit hos louise och haft roligt, men hepp.. Så ha en trevlig söndag!


Upptäcksfärd

Alltid lika spännande att se vad man hittar i sin väska efter träningen. Idag hittade jag en halvfull snusdosa (inte första gången). Andra gånger papper, pennor, klockor osv.
Den stora fördelen med att ha likadan väska som sin tränare. Haha, hoppas tamas blir glad när han får lite extra snus han antagligen glömt bort att han hade.

Nu ska jag kolla klart på ett csi new york avsnitt och sen försöka sööva.


Just because

Kände mig oerhört vältränad förut måste jag säga. SM form typ. Eller? Nu ligger jag nergosad i sängen med min favorit (waw-waw) och kollar på melodfestivalen i brist (och ork) på annat att göra. Ska ju upp rätt tidigt imorgon med, så lika bra det. Fast får se hur det går med att somna i tid, mamma har främmat här så. Aja, ha en trevlig kväll!

Min trogna vän där till vänster, som redan på bilden var väl använd och utsliten (uppenbarligen eftersom jag fick en ny.. som hamna i garderoben).
han har följt mig genom vått och torrt i över 20 år nu (vilket också syns, haha). Fått stå ut med misshandel, x-antal dagisbesök, många resor och kramar. Namnet Waw-waw kommer förresten från att jag inte kunde säga vov-vov när jag var liten.. Intressant fakta såhär på lördagskvällen.


Time to move your body

I eftermiddag ska jag försöka mig på lite träning igen efter en veckas sjukdom. Kommer säkert gå galant. Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på Alpina VM. Hejdå.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2013/pic_51162de3e087c317b3e3d49f.jpg" class="image">


The chain will link again

They say memories are golden
well maybe that is true.
I never wanted memories,
I only wanted you.

A million times I needed you,
a million times I cried.
If love alone could have saved you
you never would have died.

In life I loved you dearly,
In death I love you still.
In my heart you hold a place
no one could ever fill.


En bättre dag

Inatt kunde jag sova igen, gud så skönt. Vaknade bara en gång av en hostattack, ett gals vatten + en halstablett senare somnade jag om gott. Somnade vid 10 och vaknade pigg vid 8. Så idag mår jag rätt bra, fortfarande förkyld men inte alls som de två senaste dagarna - så oerhört skönt. Märks dock vad man tappar i kraft och energi av att ligga hemma och va sjuk. Hoppas jag kan börja träna lite lugnt imorgon, har inte tränat på en vecka... Igen. Undra när jag ska komma i form.. Hehe.

I morses kollade jag förresten på en film; The lost valentine. Hur mysig film som helst!


They say memories are golden

If tears could build a stairway
and heartache make a lane,
I'd walk the path to heaven
and bring you back again.


Food

Dagens lunch; omelett, gi-knäcke och ett glas blåbärsproviva. Lagom när man är sjuk.


Aj

Sov inte så värst bra inatt heller, bättre än förra natten iallafall. Tyckte jag ändå mådde rätt bra när jag vaknade.. När jag reste mig upp ur sängen ändrade jag åsikt. Så fick sjukanmäla mig från jobbet idag, tråkigt. Nu ska jag ligga i soffan hela dagen, dricka blåbärsproviva och hoppas på att iallafall hälften av mina symtom kan försvinna.
Har inte tränat sen i lördags nu heller. DET är segt :(.


So tierd

Mår kasst. Hoppas jag kan somna tidigt och få sova hela natten. Har sovmorgon imorgon då jag inte börjar förrän 10. Så hoppas jag mår bättre imorgon!

Vill vara liten igen..


Sick of being sick

Mår förjäkla bra alltså. Ögonen och näsan vill inte sluta rinna, ser ju ut som att jag går omkring och gråter hela tiden. Täppta bihålor och huvudvärk på det med. (Vilket gjorde att jag inte kunde sova inatt, vaknade typ var 10de minut antingen jättevarm eller iskall). Så är sådär lagom pigg idag. Men har snart bara halva dagen kvar och när jag kommer hem ska jag slänga mig i soffan och inte röra mig mer idag.


Fin kväll

Har en mysig kväll med fina vänner. Ätit god mat, pratat massa och nu kollar vi på film och äter massa onyttigt. Jag ska dock börja traska hemåt snart.. Ska visst jobba 07.30-16 imorgon. Ska bli spännande att se hur jag ska orka komma upp 06 imorgon, mår inte super rockigt på morgnarna direkt. Men jag överlever väl!


Turn around

Hostelihost. Jag bara hostar hela tiden. Och är täppt i bihålorna. Annars så är det fint. I eftermiddag ska jag till linn och ha tjejkväll med henne, lisa, hanna och ronja. Mys! De kanske kan göra mig frisk igen, känner mig så fruktansvärt lat när jag inte tränar.

Haha, så fin bild malin-jag-pauline-lisa-ronja. Älskar min fina lady och lufsen dress. Och lisas fina tunguträckning är slående.


Memories are golden (so are you) ♥


New week

Har varit nere på stan och lunchat med Lisa och Linn, mysigt. För övrigt så hostar jag nog snart upp mina lungor (okej förhoppningsvis inte, men känns nästan så ibland), så blir ingen träning idag. Ska ta mig en lång varm dusch nu och sätta på en film!


Ego

Har precis kommit hem från bion. Såg som sagt på Ego och vi tyckte allihop att den var riktigt rolig. Ibland gick det verkligen inte sluta skratta (bör ju tilläggas att vi alla hade lite sömnbrist, så då blir väl allt lite extra roligt). Brukar inte vara så mycket för svenska filmer, men den här var en av de bättre jag sett.

Så det blev ett perfekt avslut på en helbra helg!


Söndags-seg

Sitter i soffan och kollar på tv med en sovandes sofia brevid mig. Ikväll ska vi på bio med carro och lisen också, ego blir det. Skönt avslut på en bra helg!


Bra kväll

Sitter och äter nattmacka i min ensamhet, rätt skönt faktiskt. Hoppas jag kan sova läääänge imorgon! Har iallafall haft en jätte trevlig kväll med 3 utav mina bästa vänner!


Tonight's gonna be a good night

Jag och sofia sitter på wallermans och väntar på att våra pizzor ska bli klara. Carro och lisen är uppe hos mig och gör sig iordning. Ikväll blir det utgång! Ha en trevligt kväll - det kommer jag ha. Med mina fina vänner!


No pain no gain

Åå jag har så fruktansvärt ont i min kropp idag. Det är verkligen inte kul. Men har tagit mig igenom pass 1 av 2 för dagen än så länge. Nu på fm körde vi 600:ingar f2 + 4x100 prog i några varv. Gick väl okej ändå, fast det var jobbigt. Och tamas bara skratta åt mig, snäll som vanligt.. haha. Nu ska jag äta, slappa/sova och gå till nästa träning.
Längtar till ikväll!


power

ligger halvdöd i soffan. Var somsagt på actic och körde gruppträning. en timmes power/cirkelträning först och det var så sjukt äckligt jobbigt! i slutet skakade hela kroppen och ledaren stod och skrattade åt oss typ, haha. efter det körde vi en timmes zumba med! ska bli spännande att se hur ont jag har i kroppen imorgon.. mindre kul med dubbla simapss imorgon då.
 
nu ska jag inte göra något mer än att ligga i soffan hela kvällen, åh så skönt!
 
idag är det förresten exakt 6 månader till napa :) läängtar!
 

Happy birthday

Varit nere på stan en sväng nu på förmiddagen och fixade lite smått och gott. I eftermiddag ska jag och lisen gå på gruppass på actic, annars händer inte så värst mycket idag.

Idag fyller Louise 16 och Sandra 19, så grattis till er mina fina!


RSS 2.0