Budapest live

Sämst internet här. Förra gången var det bra, men nu finns det ingen anslutning typ. Men vi lever och har det grymt här iallafall! så vet ni det. 

Here we go again

Färdigpackad (tror jag), måste säga att vi är rätt bra som kan dela på en resväska på 4. Nu ska jag sätta på en film och njuta av att jag lämnar landet i eftermiddag med fina vänner!

Här kommer vi bo ett par dagar framöver, fråga mig inte vad dem håller på med på bilden..


Powerwalk

Klockan är snart halv 11 och jag kom precis hem efter en 2h lång promenad med Felicia. Riktigt trevligt, men nu är jag trött efter gym, simning och promenad. Hungrig är jag också eftersom jag inte ätit kvällsmat, så det ska jag göra nu.

Hitta ett fint kort förut, haha!


"Sometimes silence is the best way to let someone know they did you wrong"


Night walk

Har precis kommit in efter en skön kvällspromenad, så nu ligger jag i soffan och borstar tänderna (intressant, höhö). Älskar att bara gå omkring ute för mig själv och lyssna på musik. Speciellt kvällar som dessa, helt underbart.


I will pick you up

Har hängt med sofia och valentin hela dagen, fixat donat och myst. Nu ska jag snart trampa iväg till träningen.
2 dagar till mitt älskade budapest!


Movie

Avslutade kvällen med denna grymma film som jag blev rekommenderad på träningen förut.


Misstrusted place

Har spenderat dagen hittills på stan med min kusin, fixat det sista inför studenten. Åker ju till budapest på torsdag och kommer hem kvällen innan studenten, så har ju inte så mycket mer tid. Men är nog klar med allt nu så det är skönt! Lunchade på Thai-house med, för gott. Nu ska jag snart till tandläkaren och efter det är det träning.


I was building you a castle that you just refused to see

Efter träningen har jag mest legat i soffan och halvsovit, vilket jag tänker göra resten av kvällen också. Kollade på The Impossible förut, gud vilken sorglig film. Väldigt bra och fin, men hemsk.

Nu ska jag fortsätta kolla på finalen i svenska cupen, heja ifk! Har alltid hejat på dem, ända sen jag var liten. Dock ingen aning om varför, haha.


Pardey

Hemma halv 4 och redan uppe, snart dags för gym och simning. Hade en mycket trevlig kväll igår med härliga simmare. Var hos hägg fram till halv 12 kanske (typ 20 pers i en etta är rätt bra jobbat), skrattade, dansade och åt pizza ute i solen. Sen avslutade vi kvällen på bogrens!

Är som vanligt sämst på att ta bilder, men några få lyckades jag iallafall ta i början.


Let's do it tonight

Eftersom jag är i Budapest nästa lördag fick jag simma sponsorsim idag på morgonen (för icke simkunniga - simma så långt du hinner på 2 h utan redskap).
Var väldigt segt och tråkigt, men hann 8,4 km varav nästan hälften rygg.. Så det får jag vara nöjd med. Nu är jag trött, så ska återhämta mig i soffan ett par timmar. Ikväll blir det simmarfest med härliga människor, ska bli riktigt roligt :)


Cutcut

Mitt hår blev kooooort. Skönt men ovant! Nu ska jag äta kvällsmat och sen träffa lisen!


Fredag, härliga fredag

Ska strax cykla iväg och klippa mig + bleka håret. Rätt välbehövligt med tanke på att det är över ett år sedan jag gjorde det senast (ja, jag är snål och lat). Men med tanke på att min utväxt är halva håret och att mitt hår är alldeles för långt nu (och bara i vägen, så jag har aldrig utsläppt) så är det verkligen på tiden att få ordning på det. Adios amigos!


Jätte fin och seriös bild.. Och mitt hår är för långt.


Mastigt

Efter ett gympass körde vi ett riktigt mastigt syrapass på träningen. Dog totalt, men det är väl meningen också. Fort gick de inte heller, haha. Imorgon är det fredag = träningsledigt. Ska bli skönt. Riktigt skönt.


One week

En vecka till budapest idag, lovely. 3 goa tjejer och världens mysigaste stad. Kan ju inte bli så mycket bättre (hoppas vi får fint väder denna gången).


Quote


Great movies


Never counting the regrets

Waiting on chances so far gone
Hoping our answers light the dark
Praying someday soon we'll understand
As we search for the promised land

I see a holy host of sweet confusion
And we all bleed but some men
choose to stand up
Stand up straight when there's something to lose


It's like wishing for rain as I stand in the desert


Just stop for a minute

Blev ju en bra kväll igår med första VM-guldet på hemmaplan någonsin.
Alltid skönt med ledig måndag efter tävling så man kan sova ut och få tillbaka lite energi. Så idag ska jag bara ta det lugnt fram till träningen ikväll.


Last one

Äääääntligen påväg hem efter en lååång helg. Den här dagen har gått otroligt långsamt. Idag har jag iallafall simmat 200 ry, semifinal på 50 fj, 50 ry och 50 fr, och tillsist final på 50 fr och 50 ry. De två sistnämnda gick helt okej, annars har det inte gått så värst jättebra.

Nu är vi som sagt på väg hem och avslutar denna helg på ett perfekt sätt - God mat och VM-finalen på tv med Carrobarro! :)


3 av 5 pass - check!

Jag och carro sprang mellan badet och rummet förut, så vi kunde se 2 av perioderna. (Fördelen med att badet och hotellet sitter ihop). Gött med vinst och finalen går sent imorgon med, så den kan vi se!
Simningarna idag har gått rätt kasst - men vad gör det om 100 år. Haha.
Efter passet åkte jag, Carro, Louise, Tamas och Hägg till Elin som bor här i jönköping. Så nu sitter vi här, kollar på hockey, pratar och skrattar. Trevlig kväll!


Sverige-finland vs roselund

Hade gärna legat här i min sköna hotellsäng och kollat på hockeyn. Men nepp, så skoj ska vi inte ha det. 50 fj x2 och 200 fr är ju ett mycket bättre sätt att spendera denna eftermiddag... Eller?!


Roselund

Sitter ute i solen och äter. 50 fr försök gick väl okej, 27.6. Går förhoppningsvis snabbare på söndag. Nu ska vi bara chilla resten av kvällen, gott!


Fredag 17 maj

Har ägnat morgonen åt packning och lite sånt. Nu funderar jag på att gå ner till stan en sväng om jag orkar.. Eller sätta på en bra film. Vid 3 åker vi iallafall till Jönköping för att tävla hela helgen. Simmar bara försök på 50 fr i eftermiddag så det är gött.

Fint blåmärke/bula jag har fått, tack.


Måste bara säga..

... att ibland är det bara så värt att titta på hockey. Grymt bra match ikväll. Ännu bättre att Sverige slog ut Kanada på det sättet de gjorde. Och vilken sjukt jäkla grym straff. Mindre kul att semin mot Finland går klockan 15.00 på lördag och vi är på tävling..
Jaja, nu kan jag somna gott!


Man måste leva några gånger innan man kan dö

Idag har jag legat ute i solen ett par timmar, så skönt. sen har jag tränat. Nu när det är varmt och skönt spelar vi alltid fotboll innan träningen (och varje gång man släpper in mål får laget springa upp för kullen, göra 10 armhävningar och springa ner igen, jobbigt!). Iallafall, det är blodigt allvar och bjuds på många snygga vurpor. Konstigt att ingen skadar sig mer än lite blåmärken här och där.
Skoj har vi iallafall!
Nu ska jag kolla på hockey :)


Hungary

Idag är det två veckor tills vi åker till ungern :) (och när vi kommer hem därifrån är det 2 veckor till mallis!)


Onsdag

Haft en helmysig dag med Sofia och Valentin. Sen har jag tränat och nu ligger jag i soffan och kollar på film!

_____

Snygga!


Mys

Kul att jag vaknade kvart i 7, pigg. Snart kommer i alla fall Fia och Valentin hit, mysigt. Ska gå till stan en sväng och uträtta lite ärenden, sen får vi se vad vi hittar på.


Push play


For now

That's the best revenge of all; happines. Nothing drives people crasier than seeing someone have a good fucking life.

- Chuck Palahniuk


Sweet nothing

Måndag igen.
Varit nere en sväng på stan och fixat lite saker, efter det tog jag en sväng till gymmet. Nu ska jag bara ta det lugnt en stund. Jobbar ikväll, 16.30-07.


Söndag

Hade min teknikgrupp + en grupp till imorse, sista gången var det. Eller ja, nästa vecka är avslutning men då är jag inte hemma. Sen hade vi träning, syrapass som gick rätt dåligt. Men trött blev jag iallafall och har sån sjuk träningsvärk i mina ben och mage. Sen har jag varit hos pappa hela dagen och tagit det lugnt. Nu ska jag lägga mig i sängen och avsluta denna vecka med att läsa i min grymma bok. So long!

Snart åker vi till budapest igen :)


Myspys

Efter en dag med 2 simpass och ett gympass tog jag och lisen en myskväll. Fixade lite lyxmat, pratade och kollade på filmer. Kom precis hem och ska väl försöka sova snart. Imorgonbitti har jag min teknikgrupp, sen ska jag träna och efter det ska jag hem till pappa!


At work

Hej.
Slutar om en timme, då ska hem och äta frukost. Efter det väntar träning.
Hejdå.


perfect

Hade en jättemysig kväll med min fina lisa igår. Åt taco, gick långpromenad, kollade på film, åt popcorn och pratade om allt. Gick upp hyfsat tidigt och nu på fm var vi en sväng på stan. Tog en fika i solen och shoppade lite. I eftermiddag går jag på ett pass på jobbet och slutar 9 imorgonbitti. Precis så man vill spendera sin fredagskväll, tjoho!


May. 09, 2013


There are no sides

Pass ett avklarat, nu kollar jag på film och ska snart äta lunch. Sen väntar pass numero dos. Ikväll ska jag träffa lisa :)


Back in the game

Dagens jobb och träning avklarade. Nu kollar jag på hockeyn och sen ska jag nog sova. Imorgon väntar dubbla pass och sen myskväll med en fin vän.


New day

Vaknande kvart över 7 när jag kunde sova till 8. Så nu sitter jag och kollar på senaste ncis avsnittet. Sen väntar jobb 9-17.30 och träning 18-20 efter det. Tränande ju igår, gick vääääldigt tungt. Känns som jag inte hade simmat eller styrketränat på några år. Orkade inget. Hoppas det går över fort. Jaja, ha en trevlig dag!

Gosingar.


Only know you've been high when you're feeling low


Are you here to stay?

Dagens jobb avklarat och idag ska jag försöka mig på att träna igen. Kan behövas! Får väl börja lugnt dock..
Imorgon börjar jag inte förrän 9, superskönt. Slutar inte förrän 17.30 istället, menmen. Riktigt sommarväder ute med, gick omkring i bara en tunn tröja när vi var ute på jobbet förut - så himla skönt!


Slowly getting better

Är förvånad över att jag orkade med jobbdagen så pass bra som jag gjorde. Fortfarande huvudvärk, ingen ork och svårt att äta vanlig mat dock. Men det går väl över. Vilar från träning en dag till (på tamas order), tror faktiskt inte jag hade klarat av ett träningspass nu heller. En heldag jobb efter två dagar där jag knappt orkat stå upp var träning nog. Hoppas dock jag kan börja träna imorgon igen.
Så ska bara ta det lugnt ikväll. Jobbar 7-14 imorgon, så måste upp tidigt = Hoppas jag kan somna tidigt!

Götg väder det är idag förresten!


Sicking tired

Ännu en heldag i soffan. Jobbigt att inte ens kunna gå ut i det fina vädret. Har iallafall kunnat äta lite idag trots att jag varken är hungrig eller sugen. Ska försöka sova tidigt idag med och vakna frisk imorgon!


Söndag

Efter att ha legat i soffan och sovit till och från hela dagen igår (orkade inte ens sitta upp i 1 minut) och sovit 11 timmar i natt så mår jag bättre. Fast har fortfarande vätskebrist och är helt orkeslös. Huvudvärk med (antagligen pga mat ochvätskebrist). Så blir en heldag i soffan idag med, så hoppas jag att jag mår helt bra imorgon.

Ska man se något bra med detta är ju att det är speed-bantning, haha. Efter att ha spytt upp allt i kroppen igår natt och bara fått i mig ett rån, lite proviva och vatten igår så har jag gått ner 2-3 kg. Så har lite energi att äta ikapp sen när jag kan börja äta igen...

Nu ska jag fortsätta kolla på Tarzan!


Orkar inte.

Hade en jättetrevlig kväll igår.
Natten var inte lika rolig, åkt på någon form av magsjuka då har inte sovit något alls inatt. Så nu ligger jag orkeslös i soffan och somnar till och från. Vilket jag gjort hela dagen och är fortfarande lika trött. Orkar inte, vet inte när jag mådde såhär dåligt senast.


Sweet friday

Lite mindre än 4 timmar kvar till helg. Nice. Sitter på jobbet och har rast, älskar att jobba här verkligen. Så goa människor, både barn och vuxna. Efter jobbet ska jag direkt till Sofia och ha grillkväll med goa vänner! Perfekt väder med, så kan ju inte annat än vara/bli en bra dag!


Life is good

Idag kom ett vårtecken - vi spelade fotboll innan träningen för första gången i år. Härligt! Älskar torsdagskvällar när man vet att det är fredag imorgon och en träningsledig dag, nästa som lill-lördag.
Imorgon jobbar jag 8.45-16.45 hos mina godingar och efter det har jag en mysig fredagskväll att se fram emot!

Nu ska jag återgå till mitt tv-tittande, criminal minds står på schemat.
Adios amigos.


Today

Efter träningen igår spenderade jag kvällen med lisen och nu sitter jag på jobbet och har en liten rast. Jobbar 7-14 idag och sen är det träning. Hejhopp.


Fina tider

Hade en mysig kväll igår med Carro. Först cyklade vi ner till bolounger och kikade på brasan. Efter det köpte vi med oss jordgubbar hem, smälte choklad och gottade oss framför a walk to remember.
Idag har jag tränat på morgonen, sedan varit hos en av mina kusiner och myst med 2 av mina kusinbarn. Fick träffa lille Arthur, som är nyaste tillskottet i släkten. Nu ska jag äta och sen är det dags för träning numero dos.


RSS 2.0