SM

Nu sitter jag hemma i skövde efter en rolig helg med världens underbaraste vänner! Grymma simmingar att kolla på och mina egna lopp gick faktiskt över förväntan med tanke på min låga träningsdos. 
Skönt att sova en natt hemma och få sova ut efter helgen innan jag åker tillbaka till västerås imorgon. 2 veckor fyllda med plugg väntar! 

Train

Finns det något roligare än att åka tåg i 3.5h en fredagkväll? Har ju finfint sällskap av mina fysiologipapper iallafall. åker förbi skövde nu också, känns konstigt att inte gå av hemma (fast sover hemma söndag till måndag, så alltid något). Ska bli så grymt kul att få vara på SM några dagar iallafall, träffa alla goa vänner och se grymma simmingar. SM 2013


Första kvällen på jag vet inte hur länge som jag är själv och jag borde verkligen plugga. Men detta är tusen gånger roligare! Vilka sjukt bra simningar det är, en del tider är galet bra. Längtar till helgen! 

Adjustment

Sjuk vad fort man anpassar sig egentligen. Efter knappt tre månader här uppe känns det som jag alltid känt staden och människorna här. Svårt att förstå att för tre månader sedan bodde jag hemma och levde mitt "vanliga" liv, utan vetskap om detta. Men är så otroligt glad över att jag valde att flytta hit, trivs sjukt bra och människorna är toppen. Men såklart har man lite hemlängtan ibland, så ska bli skönt att komma hem en vecka över jul. 

Lite nostalgi från en underbar sommar


Fysiologi


Förstår varför våra faddrar sa att denna kursen var den tuffaste. Haft två föreläsningar hittills, bestående av 11 sidor liknande den över. Undra hur mycket det är till tentan om 4 veckor, hujedamig! 

Find the right words

It’s an easy thing, saying i love you to the people that matter. You never know when you might lose them.
You make me

Gud vad effektiv jag varit idag, eller sen klockan 11 när jag gick upp. Varit och handlat, lagat matlådor även fast jag redan har en drös och bakat en kladdkaka med kolatäcke och hasselnötter på (lovade andreas att jag skulle baka kladdkaka i fredags... Men bättre sent än aldrig antar jag). Funderar på att gå upp till eriksborg och kika lite på sumsim reg sen i eftermiddag om jag orkar. 

Imorgon börjar vi med vår 10 veckor långa anatomi och fysiologikurs. Först väntar 5 veckor fysiologi och sen efter (över) jul 5 veckor anatomi. Tuff kurs, men kul saker att lära sig iallafall. De har till och skrivit på vår studiehandledning "21 december-1 januari juluppehåll... Dock ej = jullov :)" som om någon missat att vi inte har det! Men som sagt, det ska bli intressant så :) blir en vecka hemma över jul iallafall, alltid något! 9 november

Tentan igår var lättare än vi trott (förhoppningsvis, vet ju aldrig hur Leo rättar). Lugn slappar helg nu inför fysiologin och anatomin, bara kollat på film och legat i soffan och slappat hela kvällen igår och hela dagen idag typ. Kollat på det regnar köttbullar och dumma mig 2.. Inte jag som valde filmerna framgår nog rätt tydligt. Nu ska jag ta tag i mitt liv, gå på bio med Elin och Hanna, mys! G

Godkänd på förra tentan gör det lite lättare att skriva nästa i eftermiddag! 
Godkänd tenta, rapport, inlämning och 2 seminarier = första kursen check!
Och nu dags att tenta av andra kursen.. Laddar upp med lite serierittande, promenad med Elin och Hanna står också på schemat innan det är dags! 

Utveckligsteorier hit och kognitiva stadier ditRemember


Denna handlingslista hade jag med mig till affären igår. kan nog vara den finaste handlingslistan jag haft, till mitt försvar är det inte jag som skrivit och författaren skrev med fel hand. 

Annars har jag haft en grym helg. Nu väntar 4 dagars tentaplugg! 

HalloweenHade en sjukt rolig kväll igår. Sittning med MACH, PPM och FBI. Bästa festen på mycket länge, utan tvekan! 

RSS 2.0