And it goes like that




To good to be true, i guess that's what you are

Blev bjuden på amerikanska pannkakor här om dagen och det smakade då bra då jag var tvungen att göra det själv. Blev inte lika gott och lyxit denna gången, men helt klart ätbart! 


Last days

Dagarna bara rinner iväg, att jag gått upp vid 12 två dagar i sträck nu kan väl ha bidragit (har inte sovit så länge, bara inte kommit ur sängen). Men eftersom vi börjar ny delkurs på tisdag och jag är klar med rapporten = ledig helg, så tycker jag att det är okej. Har blivit sjuk också, så ännu mer anledning till att ligga kvar i sängen.  
Vad har jag annars hunnit med.. Kört ett cirkelgyms pass med hanna som sandra höll i, städat den stökigaste lägenheten jag sett i hela mitt liv (inte min egen som tur är), umgåtts med trevligt folk, hängt med machnollorna, blivit bjuden på god mat osv. Nu håller jag på och tvättar, det är mindre kul. 

Enda nya bilderna jag har, från igår på förfesten när det vat bad taste på kåren som grabbarna skulle på, jag gick hem och sov! 




That wasn't supposed to happen

2 h simming med rätt mycket fart + 1.5 h gym efter, jag kommer ha så fruktansvärt ont i min kropp imorgon. Plus ont i min handled då jag blev nerkastad från soffan igårkväll, inte snällt. Annars har jag hängt i skolan hela dagen trots att vi inte hade någrs lektioner, men är klar med inlämingen och rapporten (tror jag!) nu, så det är skönt. Seminarium imorgon och sedan ledigt till tisdag då vi börjar med andra delen av krusen. Nu ska jag soooova, behöver ta igen lite sömn från i natt. Igen. Godnatt!



Atm





Så vad gör ni en ledig dag?

Här har halva klassen och halva t3:orna hängt hela dagen, tentor och inlämningar på g! 



KK-sem.

Hade seminarium i förmiddags, sen grubbarbete inför seminariet på torsdag. Satt kvar i skolan och pluggade med Hanna och Sandra efter, inte för att ci fick så mycket gjort.. Men vi hade kul iallafall! Nu har jag kommit hem från träning och ska ta en pluggfri kväll framför tvn! 

 

I guess i don't know how



Rapportskrivning är kul, så kul att jag frivilligt spenderat typ hela dagen med det. 

If it still hurts - you still care

Pappa och dem har varit här och hälsat på, vilket också innebär att jag äntligen har en cykel så jag slipper gå vart jag än ska, skönt! När de åkt trampade jag iväg till Elin för lite plugg (vad ska man annars göra en lördagkväll?!), mycket skratt och skitsnack. Trevligt! Nu ska jag sova, kan enkelt räkna på en hand hur många timmar jag sovit i natt så. 


Igår









Dislike




Fältstudiedag med elinpelin

Har haft en grym dag i eskilstuna med min "väsjötte" ;). Vi var på en privatklinik där det bara var vår handledare som jobbade, fick vara med på två behandlingar, bl.a. se akupunktur och så gav hon oss massage och ultraljudsvärme. Vi fick va med på kroppkännedoms träning i bassäng (typ som vattengympa) och på rasten körde vi yoga. Hon bjöd oss på fika och vi hade alltmänt roligt, så finns inte direkt något att klaga på! Sen jag kom hem har jag skrivit, skrivit och skrivit lite till och ändå känns det som att jag inte kommer någonstans på någon uppgift. Så nu ska jag gå ut en sväng och rensa hjärnan! 
Imorgon är vi "lediga", pappa kommer upp och då får jag min cykel också, ska bli sköööönt! Sen är det kåren på kvällen :) 

I like the way you are

Sitter och halvsover i soffan, är så galet trött. Sov inte så mycket i natt och kom nyss hem från 3h träning vilket min kropp inte är van vid just nu. Men välbehövligt! Annars så har jag inte haft skola idag, så har försökt plugga men svårt för både 2 inlämningar vi har nästa vecka och en av två seminarier ska baseras på vår fältstudiedag, så kan inte göra så mycket innan det. Imorgon ska iallafall jag och Elin till eskilstuna på på fältstudiedag, ska bli riktigt skoj!

Söööta 


Mer pics










Pics

Hade ju olympiad i lördags. Gick parad ner genom stan för att starta vid torget, där körde vi bland annat sumobrottning och herre på täppan. Sen var det sakletar-tävling och efter det gick vi ner till ån, körde 5-kamp och avslutade med att simma i svartån. Låg delad 7 inför simningen och där kom vi i mål på en hedersvärd tredjeplats (fint pris fick vi också). Sedan avslutades dagen med sittning för deltagarna och olympiadfest efter det! 

Har inte så många bilder från själva olympiaden, men här är några från hela dagen! 












Tierd

Så trött så trött, svårt att hålla mig vaken på lektionen. Men det har varit en grym helg. Ska försöka lägga upp bilder från i lördags senare, bjuder på några från igår sålänge. 





 

Skräcksittning fredag den 13de








Olympiaden

Kom precis hem från olympiaden som vi haft i stan sen 10 imorse. Så jäkla grymma var vi, en tredjeplats totalt efter att ha simmat upp oss från sjunde på sista delmomentet. Jag och Hanna simmade typ 1 km i den mysiga svartån, äckligt och kallt. Men så värt det! Har en fet bula på benet från någon av alla stenar jag slog i och mina flippflopp ligger och flyter någonstans i ån.. Men grymt att vi kom 3a (egentligen 2a då de som vann fuska). Nu ska vi fixa oss inför olympiadsittning och sedan sista rookiefesten! 

Bilder från helgen kommer.. 

Fredag den 13de

Grym kväll! Får berätta mer när jag har tid. Klockan står på halv 9, dags att sova!

We're going to make this something to remember for the rest of our life

En helt normal dag med 2 föreläsningar, träning, handling, matlagning och nu ska jag försöka plugga lite. 

Skola 9-15 imorgon och sedan väntar en grym helg. Sen är rookieperioden över, så tråkigt. Men först har vi hela helgen framför oss! Imorgon är det skräcksittning med PPM och VIPS, lördag studentolympiad hela dagen med avslutande sittning och söndag rookieavslutning. Kan ju inte bli annat än grymt!







Another lovely day

Ännu en rolig dag! Vill inte att rookieperioden ska ta slut. Efter skolan gick jag till stan en sväng med Johanna, Hanna, Sandra och Andreas. När vi kom hem till mig var några av våra faddrar hemma hos Sigrid (bor dörren mitt emot mig) så vi lekte lite med mumin, haha VIPS är så sjukt sura på oss. ;)
Sen gick vi till viksäng och lekte med FBI innan det var pubruna på kåren, grym kväll med härligt folk! Kom fram till att både ebba (fadder) och andreas (mach-fadder, men han är jämt med oss så han är typ vår fadder) båda har kusiner i lilla igelstorp som jag kommer ifrån.. Det är bara sjukt! Kanon kväll iallafall, nu längtar jag till helgen och är glad över att vi inte börjar förrän 10 imorgon! 



Don't want this to end

Mysig kväll med många skratt! Och pollykastning, haha. Imorgon väntar ännu en dag som kommer gå i ett! 





How to make a girl

Sen jag kom hem vid fyra har jag både hunnit laga mat tills imorgon och plugga en del. Ska snart tillbaka till skolan, kolla på mandomsprovet, leka lekar och ha skoj :) "kom på mulitlinjehänget idag! Vi ska skratta åt de som gör mandomsprovet och dela ut pris i rookietävlingen! Väldigt bra pris kan jag meddela :D" skrev en av våra faddrar förut, haha. 

Hade föreläsning om lagar från 9-12, det var så sjukt segt. Sen hade vi lunch i två timmar, så några gick till stan för att fixa ansiktsfärg m.m. till fredag. Vi fick med oss Anderas och Marcus (faddrar i MACH) på köpet, störtsköna killar det. Och eftersom Andreas ska va med ikväll hjälpte vi honom med styling, så jäkla snygg blev han! Haha. 







My apartment

Mamma var uppe i helgen och nu är lägenheten nästan helt fixad, helt bo-duglig i alla fall. Så ska försöka slänga upp lite bilder på den någon dag när jag kommer ihåg. Nu ska jag sova, imorgon väntar obligatoriska föreläsningar x2, skola från 9-16 och sen multilinjehäng.  

Två från i lördags





Fooled x2

Tar tillbaka att våra faddrar är dem bästa (okej, det gör jag inte alls. Men de har varit jävliga idag, haha). Hade anatomi 2 timmar i morse, rena grekiskan. Ingen fattade något och läraren tyckte att vi borde kunna allt innan kursen började.. När vi kom till ergonomin på em stod det ett fint meddelande från våra faddrar på tavlan,.. Lektionen hade varit fejk ;) sen så kom en i klassen i STRETCH kläder idag = hon har varit fejknolla i 2 veckor, haha vilken chock alla fick. 

Annars då - dagarna här är mycket längre än hemma, man hinner med så mycket. Skola 10-16, sen träning och efter det storcaps på skolan med några goa i min klass, grymma faddrar och typ alla linjer. Nu har jag fixat i ordning med lite papper och sånt, duktigt!

Sista rookieveckan, roliga aktiviteter varje dag. Ser fram emot fredag-lördag-söndag grymt mycket. 



Last night

Från förhänget på generaton och sittningen med FBI & FOLKE, på kvällen blev det inga kort tagna som vanligt (eller jo, våra faddrar har en kamera de springer runt med.. Dock får vi aldrig se på bilderna, hmm).


Grym kväll

Vilken sjukt jäkla rolig kväll! Och måste poängtera igen hur underbara alla våra faddrar är, så himla goa allihop. Nu ska jag sova ett par timmar med mumin som sällskap (även om det nog är ofrivilligt från hans sida), payback till VIPS som tog vår sten och körde till eskilstuna.. Tack! Så nu har vi mumin i säkert förvar ett par dagar, mohaha!


STRECH

Kom precis hem från lögarängen där vi spelat såpfotboll, sjukt kul och vi var (faktiskt) grymma. Go STRECH!! Vi har världens bästa faddrar också, så himla underbara. I alla fall, efter 4 matcher lämnade vi walkover då klockan var 3, slutspelet inte börjat än och vi har Togasittning ikväll med förhäng på generatorn vid 5 redan, så lite stressigt. Men grymt kul!


Fredagsmys

Skola 9-15 och sedan traskade jag till träning direkt efter det, har inte simmat någon direkt syra hittills denna säsong och det märktes idag. Insim på drygt 1k, sen en ren fjärilsserie på 1200 m, sen kom huvudserien 8x50 MAX från pall fallande starttid från 1.30 ner till 50 på de sista.. Detta gjorde vi i två varv, så sjukt jäkla jobbigt. Det skilde nästan 6 sek på min första och sista 50a på ena varvet, bra form?! Haha.
Köpte med mig lite godis på vägen hem från träningen, tyckte jag förtjänade det. Så nu ska jag äta upp det medan jag kollar på fotboll och laddar för imorgon, kommer bli grymt kul!


Just nu

Fick lunch 11 istället för 12, mycket bra då jag både hunnit med ett besök på systembolaget och lagat en gourmé måltid. Ska tillbaka till skolan om en stund och ikväll det först poolhäng med VIPS och sedan rookielove på kåren.


First night

Seg föreläsning om historik och sedan lunch med lärarna, det var min skoldag det. Sen har jag tränat med Västerås för första gången, ett mysigt pass med insim på 1k, "fartleks-serie" på 900 m (som jag var slut efter - är ju inte superbra tränad direkt) så kom huvudserien på 5k frisim i olika längder och farter, sånt passar mig bra. Så 7k i vattnet plus promenad till och från badet på typ 45 min har min träning bestått av idag. Tur att Jag har Frida som sällskap :)

har även hunnit med att fixa massa skolsaker, städat och varit nere vid hamnen. Nu ska jag lägga mig och läsa ett kompendie om profession och vetenskap - kul va? Bra sömnpiller!


Stabilt

Långa dagar med skola och sen massa bärande, hopskruvande, uppackande m.m. Tur att jag har så grym flytthjälp! Sofia, Elwin och Valle har varit här sen igår fm och hjälpt till med allt! De fick äran att sova första natten här i lägenheten också ;) nu ska vi kolla på tv och ta det lugnt!


Here we go

Efter detta är jag redo för en lång dag (även om jag inte orkade äta upp allt..).


Ny stad

Ligger på ett hotell och slappar. Har varit full rulle sen i morse.. fullastad bil till Västerås. direkt när vi kom fram blev det besök på IKEA för att fixa soffa, säng, byrå och allt annat man kan tänkas behöva. Sen har vi varit ute hos Frida och lämnat av nästan alla saker över natten (och eftersom jag vet att du läser här, tack så mycket igen ;).
Så nu blir det en lugn kväll. Börjar skolan 9.15 imorgon, sen blir det en lååång eftermiddag av upp-packande och hopskruvande av möbler.


RSS 2.0