29 september

nyss kommit hem från nästan 3 timmars träning, först 2 timmar simning och sen gym typ 45 minuter. jobbigt var det med, körde b.la. 5x200 bästa snitt och annat bös. jag var trött och seg innan träningen nu är jag DÖD.
Skolan idag var lika seg och tråkig som vanligt - tur att jag&amanda är så positiva till allt med, haha!
har sovmorgon imorgon,riktigt skönt ska det bli eftersom man inte fick sova något i helgen så. Sen efter skolan kommer nog lisen hit en stund innan träningen, ska bara ner och gymma lite för vi har så kort träning. sen ska jag ner till stan och fika med felicia,linn och hanna. "det gamla gänget", ska bli jättekul att träffas alla tillsammans igen, var ju några år sedan vi var alla  fyra tillsammans nu!

/c.

en bild från 2006 - hanna,jag,linn,felicia. Goa tider de :)




back to basic

happ, då var man tillbaka i skolan igen då.. saknar fan praktiken asso! men kul att träffa allt folk igen var det väl. Tog skolfoto idag med, blev verkligen inte bra.. men det går ju knappast göra något åt nu.
Var ju i örebro på wadköpingsdoppet i helgen och det gick väl inte överdrivet bra, under minuten på 100 fr iallafall.. ganska seg helg men trevligt folk iaf:) nu är det bara hårdträning som gäller inför dm och farmförallt
sm!
nu ska jag kolla på tv och sedan gå ner till badet och träna, förhoppningsvis ett återhämtningspass...för mina axlar mår inte toppen idag efter helgen!
/c.




25 september

ledig idag med,sköntskönt. Har inte gjort alls mycket idag, kollat på high school musical 2, haha.. sofia har fått mig att gilla de filmerna. åt på thai house med mamma och sen har jag varit ute och övningskört typ 2 timmar!
nu ska jag snart packa eftersom vi åker till örebro kl 6 imorgonbitti, inte så rockigt de! Insimmet slutar ju kvart över 8, så det lär vi ju missa..fast det är ju inget ovanligt när det gäller skövde ss så, haha! är ju inte topp tränad precis nu när man varit sjuk ett tag, så det är väl bara att gneta sig igenom tävlingen.
sen på måndag börjar ju skolan igen, tror vi ska ta klassfoto då med eftersom vi missa när alla andra gjorde det..man lär ju se pigg ut efter att ha tävlat en hel helg plus att vi nog kommer hem sent på söndag, hehe!
aja.

/ carro

ledig

yepp, ledig idag som sagt! skönt med sovmorgon nu när man börjat jobba kl 7 de flesta dagarna i typ 4 veckor!
Va nere på stan en snabbis i förmiddags och fick med mig ett par jeans och en lång skjorta hem! carro kom hit när hon slutat skolan och sen även lisen, vi käkade och stack ner till träningen. Inte alls jobbigt pass idag, men dog totalt ändå eftersom jag varit sjuk.. eller aa är fortfarande lite, men blir bättre! har en känsla av att tävlngen i helgen (örebro) kommer gå galant verkligen, lär ju inte simma bra på något men det gör det samma, man ska ju inte precis vara i form nu så!
Aja, efter träningen var jag ute och övningskörde med pappa en stund, börjar ju faktiskt gå ritkigt bra nu!
men nu ska jag nog lägga mig i soffan med lite godis och en film!
seeeya someday!
/c.



den bilden är ritkigt grym! från SM i linköping i somras..

finally

så nu har man äntligen dator igen,både negativt och positivt egentligen men.
nu är jag inne på sista veckan av apu:n, eller ja.. slutar redan på onsdag så! Känns rätt tråkigt faktiskt, har varit skitkul och underbar personal. Inte så sugen på att komma tillbaka till alla prov&läxor..men men, finns la inte så mycket att göra åt det. För övrigt har jag precis kommit hem från träning, simmade bara lite löst eftersom jag lyckats bli sjuk. Ont i halsen, snuvig m.m. fucking great!
en annan sak är att vi har fått börja träna i arenan igen, fast i gamla bassängen. Får börja träna i den nya efter nyår och den kommer bli grym, grymma startpallar! Skönt att träna inomhus och slippa åka långt till träningar längre, det har vi ju gjort sen 1 april nu så,väldigt skönt! Nu är det ju saltvatten med, smakar ju inte överdrivet gott, men man börjar redan vänja sig.

ska försöka få in lite bilder om vad som hänt det senaste, men jag har inga bilder på datorn än så det får bli en annan dag!

/c. 

11 spetember

riktigt dålig uppdatering nu, men har fortfarande ingen dator. Har väl inte hänt så värst mycket heller, har precis avsultat andra veckan på min apu. Är på KSS,avd 64. Riktigt roligt är det och hur skön personal som helst, trivs jättebra. I Helgen är det fullt upp; ikväll blir det bio med alona, imorgon ikea med mamma på dagen och sen spenderas kvällen med sofia. På söndag blir det träning och så, sen på måndag är jag ledig från jobbet och då ska jag & mamma till ullared! lär bli en skoj helg :)

skriver mer sen när jag fått datorn och så!
/carro

RSS 2.0