Lite ditt och datt

Har väl inget intressant att säga för mina senaste dagar har sett exakt likadana ut med jobb hela dagen och direkt till träning efter, sen är dagen liksom över. Ikväll efter träningen åkte dock jag, carro och sofia till Benidorm och åt god kvällsmat.

Annars då..
Tamas sa att vi skulle köra fart två denna vecka, både passet idag och passet igår (speciellt igår) innehöll mest massa fart. Han är inte så bra på att hålla vad han säger, fast vi är ju rätt vana. Tur att han är bättre på att vara rolig!

Trivs supermegajättebra på solbacken, härlig personal och så himla mysiga barn (för det mesta, hehe). Skulle dock inte förvåna mig om jag blir sjuk nu för hälften av barnen är ju det. Fast iof brukar jag ha rätt bra immunförsvar (pepparpeppar).

Nu har jag inte så mycket mer på hjärtat. Ska nog gå och sova för jag är trött. Fast kommer antagligen hitta på något annat att göra, brukar ha en tendens att bli så.


some words along the way


mabye it's true


quote


quote


mabye you're right

jobb och träning klart för idag. imorgon och på torsdag jobbar jag hos mina små godingar i skultorp igen. så mysigt!
 
_____________
 

Working

Skulle jobbat 8.30-12.30 idag, men blev visst kvar här till 16 istället. Är inte van vid detta stök och liv, haha. På solbacken är det så mycket lugnare jämfört med detta ställe. Men men. När jag slutar ska jag bara hem och vända eftersom träningen börjar 17. Hoppas att det kan bli ett lite roligare pass idag!


Aerobt

Hemma från en väldigt rolig träning. Bla 11x400 och en serie på 800 sprint varav 600 m var fjäril. Hoppade massvis på läktaren innan med, så nu är jag trött i både kropp och huvud. Ska försöka sova snart (lycka till) så jag kommer upp imorgon. Ska jobba några timmar på Uddagården på förmiddagen, skoj!

Känner mig såhär pigg och fräsch ungefär..


But i can't find (the currage to show, to letting you know)


Å-å-å sik vi vinner, vi tar poäng, skövde ik de é vårat gäng

Fint.

Drog på hockey med carro förut. Riktigt bra match och Skövde vann med 5-2 också, så det var ju ett plus. Viktig match med. Bra och jämn match där det hände mycket och många snygga mål.
Stanna kvar ett tag och kikade på j18 som hade match efter. En go söndagsysselsättning!




Sunday

Hade mina teknikbarn i morse och efter det simmade jag för första gången på en vecka. Gick strålande.. Eller inte. Men tog mig igenom hela passet iallafall. Nu har jag suttit ett tag och räknat på massa årsredovisningar från skatteverket och bös, jätterolig sysselsättning..

Nu ska jag sätta på ett avsnitt hart of dixie och ta det lite lugnt!


Lördag kväll

Jag och lisen gick till wallermans, åt gott och prata om allt möjligt. Nu ligger vi i min säng och snackar skit. Har ju lite att ta igen när vi inte setts på en vecka, hehe.


Söta och fräääscha!


Home

Sitter i bilen på väg hem nu, eller ja har gjort det rätt många timmar för snart är vi hemma. Då ska jag väl packa upp lite och så, sen ska jag träffa lisen :)


Quote

När man förlorar det självklara är det inte lätt att lösa situationen, för det finns ingen lösning till något som är självklart


Snow

Lite mindre kallt idag (men fortfarande väldigt kallt). Har åkt i backarna några timmar på fm och nu på em blev det 8 km i längdspåret.

Har dåligt internet här, så Går inte ladda upp bilder ...


Ice cold

Har varit iskallt här idag nästa uppe i -20 på vissa ställen, så man kan inte vara ute allt för många timmar i backarna innan man måste in och värma sig. Men backarna är perfekta nu, blir varken uppkört eller isigt. Inte så mycket folk här heller, så backarna håller sig bra hela dagarna och det är inga köer.

Ligger under ett täcke i soffan och kollar på skidor på tv. Försöker få tillbaka lite värme i kroppen, har nog förfyst mina fötter.. Nästan iallafall.


Naaaapa

Har ju glömt och berätta att vi (jag, carro, sofia och lisen) har bokat en resa till Ayia Napa i sommar! Ska bli så sjukt jäkla galet kul.. bara åka iväg för att sola, bada, parta, njuta, ta dagen som den kommer och leva livet med helt underbara vänner! :D (och ingen träning!!!)


Skiing

I morse tog jag en längskidtur på 1 mil, var faktiskt rätt skönt. Hög musik i öronen, solsken och väldigt fin natur. Lite kallt dock, -12 så min halsduk frös typ till is efter 2 km, även mina ögonfransar hängde det isdroppar på. Hehe. Gjorde en snygg vurpa med, var en sjukt brant backe (de till och med varnade för den innan) men kan ju inte direkt ta av mig skidorna och gå ner när jag inte vet hur brant den är... så det var bara att åka. tillslut gick de så fort att jag fick kasta mig åt sidan för att stanna.. Rullade några varv och såg sen ut som en snögubbe. Som tur var det ingen som såg mig, haha.
Hunnit med lite utförsåkning på eftermiddagen med och nu händer inte så mycket mer idag, är supertrött så får väl sätta på en film eller något.

Adios amigos!


True


Sälen

Sitter i bilen påväg till sälen med pappa och dem nu, ska vara där tills på lördag.
Hade en mysig kväll igår på pims och i morses hade jag min teknikgrupp. Och nu har jag inte något vettigt att säga så, adios!


En bra lördag

Idag har jag tränat dubbla pass som båda var rätt goa med mycket sprint. Mellan dem lunchade jag på stan med Lisen, Carro och Sofia. Sen var vi och kikade på lite annat intressant med! :)
Nu ska vi snart gå ner till pims och sätta oss en stund!

<3


Skaka rooompa

Zumban förut var riktigt rolig, den kommer jag lätt gå på fler gånger! Ikväll har jag kollat på innebady med carro och sen avslutade vi med en film, skön fredag. Nu borde jag sova, imorgon står mycket på schemat!

Vill ha väääärme..


School

Har jobbat på helenaskolan idag, haft årskurs 7-9 i kemi och fysik av alla ämnen. Haha, kan verkligen inget om något av de och har inte läst de på flera år. Så var nog inte till någon hjälp direkt.. Menmen, då har man testat på att vara lärare med.

Nu ska jag och lisen gå till tamas en sväng, sen möta upp carro och vickan på actic för att köra ett gruppträningspass. Latim jam, blir spännande och se vad det är... Någon typ av zumba tror jag, men återstår att se!


Hmmm

Nu ska jag gå och jobba med något jag aldrig testat på förut... Hehe.


Syraaaa

Körde syra på träningen förut. Första rejäla syrapasset sedan vekan innan SM, alltså mitten av november.. Och det både kändes och syntes. Fick sjukt äcklig syra och tiderna var inte mycket att hänga i julgranen som tamas skulle sagt. Glad att jag är sprinter iallafall så jag fick det lite mildare, hehe.

Så nu förtjänar jag att inte göra något mer än att ligga i soffan resten av kvällen och sen sova. Har sovmorgon imorgon också, lyxigt!

Åt min nya favorit kvällsmat förut med (eller okej, äggmacka är fortfarande favorit men detta är mycket gott det med), en tallrik fil (helst naturell a-fil), skiva ner en banan och häll på kanel. Enkelt, supergott och hyfsat nyttigt :)

Såhär mysigt hade vi det i morse!


Morningwalk

Tog en kall promenad på morgonkvisten med Carro och Lisen, mysigt men kallt som sagt. Nu ligger vi och slappar i lisens säng, pratar gamla minnen och chillar. Och nu tar jag låååånghelg (om jag inte får jobba imorgon då), för sen åker jag till sälen i en vecka på söndag med.


You're not alone

Gick av jobbet 07 efter en dag i full fart. Går på 16.30 igen för ett kväll och nattpass. Och jag är tröööttt. Fast jag somnade innan 10 igår typ, det händer inte ofta.

En bra grej med onsdagar är att det har kommit ut nya avsnitt av 3 serier jag följer, haha vilken nörd jag är. Men nu har jag något att göra ett par timmar. Och behöver inte ens anstränga mig. Perfekt!


How do i tell you something that i don't know how to say


Från ett jobb till ett annat

Har lite rast just nu, jobbar 7.30-15.30 på dagis idag för att sedan sätta mig på bussen direkt till nästa jobb, slutar 07 imorgonbitti. Ha en trevlig dag!


Idrottsgalan

Var ju idrottsgalan på tv, så ligger och kikar på det! Hoppas på att juniorkronorna får jerringpriset för de va så sjukt skoj att se! Kanske är lite partisk med eftersom Max var med i laget (och var en av huvudpersonerna, vann skytteligan och gjorde flera avgörnade mål!!). ..Helt sjukt, nyss vi tog stundenten ju. Kul att lilla skövde kan få fram så duktiga idrottare iaf. Heheh.


And it will go

Efter gymmet gick jag hem och la mig i soffan ett par timmar, lagade lunch och stack till carro en stund. Massa prat och lite serietittande fördrev vi tiden med innan vi gick ner träningen. Nu ska jag inte göra något mer ikväll, imorgon väntar dubbla jobb så det blir full rulle.

Haha, så här kul hade carro i lördags ;) finns en vettig förklaring till både hopp i sängen och den fina dockan (fatima), men de orkar jag inte dra här.


Måndag morgon

Sitter i omklädningsrummet på actic och väntar på att lisen ska bli klar. Varit hurtiga och kört ett bra bål- och benpass på gymmet nu på morgonen!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2013/pic_50f3d4bb9606ee02b7f6218d.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1080399/images/2013/pic_50f3d4bb9606ee02b7f6218d.jpg" class="image">


Last night

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Jag och carro åt god middag och drack lite gott här hemma innan vi åkte till oscar som fyllt 20 och förfesta med 8 killar, haha. Ne men supergoa så det var bara skoj! Vi var i oscars morbrors lägenhet och jag och carro dog lite halvt av skratt när vi insåg att det var min gamla lärares, haha. Sen avslutade vi iallafall kvällen på husaren, trevligt det med.

Mindre trevligt att jag var tvungen att gå upp 8 imorses för simskola + träning.. Men nu är det klart och ska nog försöka sova en stund innan jag ska äta. I eftermiddag ska jag hem till pappa en sväng.

Inga bilder blir det heller för min mobil vägrar samarbeta..


Lördag kväll

Riktigt bra match förut! Sverige-danmark var det btw. Nu laddar vi inför en bra kväll! Ha en trevlig lördag :)


one piece that never will come back (but still not be replaced)

3 år, 1095 dagar. We say goodbye, but never let go.
 
____________________________
 
1 timme gym + 1,5 timme simning avklarad. nu ska jag snart äta lunch och sen gå till arenan och kolla på futsal landskamp med carro. Ikväll ska vi fira oscar som fyllde 20 igår, trevligt!
 
 
hahaha, två välrdigt gamla och vackra bilder.

Friday night

Sitter i soffan och chillar med carro. Har precis kollat på en helt okej film jag inte kommer ihåg namnet på. Var som sagt på stan förut och fixade present till imorgon. Fick med mig två linnen hem också. Ska bli skönt med sovmorgon imorgon, eller ja till halv 9 om man nu kan kalla de sovmorgon. Fast för mig är det de! Nu ska vi äta godis och kolla på tv :)


Fredag, underbara fredag

Om 3 timmar tar jag helg, skönt. Blev lite ändrade planer, eller snarare flyttade, hehe. Så ska möta upp carro när jag slutar och ta en sväng till stan. Försöka hitta en födelsedagspresent och så. Sen får vi se vad vi hittar på :)

Heheh, mongo!


Maximaxi

Kul träning med bla 8x200 bästa snitt. Sen lite max på det med. Nu kollar jag på film och ska väl snart sova, lång dag imorgon. Inleder den med 9,5 h jobb. Sen blir det roligare :)


massage

Har precis varit hos lisen och fått massage, pli på den tjejen! Haha ne, men hon har praktiskt prov på tisdag och behövde öva.. Skulle ju varit dumt att tacka nej till något sånt ;)

Är sjukt trött nu för tiden. När jag gick av jobbet imorses gick jag hem och sov en timme till, samma sak igår. Det värsta är att jag måste gå upp tidigare inorgon än de två senaste dagarna plus att jag inte kan sova middag heller. Jobbar 07-16.30.. Men sen är det iallafall helg.

Nu ska jag kolla ett par avsnitt the mentalist eller någon film kanske, äta lunch, hjälpa lisen plugga och sen är det träning.


Fifty shades of grey

Har lånat 'femtio nyanser av honom' av Linn. Den första av tre. Alla säger ju att den är så bra. Så nu ligger jag på jobbet och läser i den, borde sova men har inte kommit så långt. Jag tycker nog mest att boken är rätt sjuk än så länge (efter 250 sidor), ändå går det verkligen inte sluta läsa. Haha. Verkligen speciell bok!


At that point everything was nice and esay, and it was summer


Simple as that

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.


Friends

Vi orkade visst inte sova igår, låg och pratade fram till 02 istället. Sen gick vi upp vid 9, åkte till maxi en sväng och efter det hämtade vi upp Linn. Va på mio en sväng och köpte en hylla och lampor till lägenheten som vi sedan åkte hem och satte upp. Satt och prata en stund och nu har jag nyss kommit hem. Fina vänner de dära. Om en stund ska jag gå iväg och jobba 16.30-07. Så där har ni min kväll!


Sooner then it seems life turns around

Jobbig, seg träning med massa fart 3 och bös. Sen har jag spenderat kvällen med min fina lisa. Ätit god mat, kollat på bra filmer och pratat massa. Snart kommer hon också bo nära mig igen, så nu har jag snart alla mina barndomsvänner på gångavstånd, weei :) nu ska vi iaf kolla klart på filmen och sen vet jag inte, sova kanske.. Om vi orkar. Höhö! Adios amigos.


Sometimes it takes a good fall to really know where you stand

Ska strax möta upp min kusin och luncha på stan, sen ska jag träna och ikväll ska jag umgås med en av mina bästa vänner! Förjäkla bra dag.


even if you're beautiful

hade frivillig träning i morses, så jag och lisen körde ett bra gympass plus lite avbad efter. sen har jag spenderat dagen hemma hos Fia, Elwin och lille Vallis. riktig mysdag, jag har mest suttit och kollat på filmer med en sovandes Valle på mig. gose! nu ska jag fixa kvällsmat och kolla på ett avsnitt av the mentalist.
 
 

Sabado

Idag har jag tränat x2, chillat och kollat på innebandy med sofia mellan passen och nu är jag med carro och sofia. Ätit tacos och nu kollar vi lite på hockeyn som vi missade förut. Får se vad vi hittar på sen, gissar på en massa prat och skratt. En mycket bra lördag kväll enligt min smak!


Fridayyyy

Efter pass numero dos för dagen gick jag, lisen och sofia in till arenan och kikade på forum cup en stund. Sen gick jag och lisen till gubbens och åt pizza, sjukt gott! Gick hem till henne efter och slappade, pratade och kollade på chuck. Nu - time to sleep!


tandådalen 2012-2013

hade en mycket trevlig resa somsagt. Nyårsfirande, badtunna, skidåkning, mys i stugan, massa filmer, god mat, lite sömn, härliga människor, mycket skratt och många minnen. sammanfattar väl resan rätt enkelt och bra, mer detaljer behövs väl inte gå in på direkt. vi kör på "det som hände i sälen stannar i sälen" haha. go och minnesvärd resa iallafall.
 
och nu är träningen igång igen. körde ett pass i förmiddags och om några timmar är det dags för nästa.
 
lite bilder från resan, tog bara lite första dagen typ så...men bättre än inget;
 
 

My sweet bed

Ligger i min egen stooora sköna säng och ska snart sova, har lite (rätt mycket faktiskt) sömn att ta igen. Ska bli skönt att sova i sin egen säng nu. Vi har ju levt lite huller-om-buller senaste dagarna, sovit där det fanns plats typ. Jaja, när vi kommit hem från sälen förut gick jag och lisen till carro för att kolla på hockeyn från idag. Nice work sverige! Sen åt vi kvällsmat och kollade på en film. Skönt avslut på dessa dagar.


Going back home

Då var ett par minnesvärda dagar (haha) till ända. Har haft goa dagar och hade gärna stannat några till. Men berättar mer sen, eller imorgon kanske. Got some better things to do now!


Last night

Badtunman igår var helgrymt! 42 gradigt vatten, god dricka och härliga människor. Satt där i i flera timmar och blev de för varmt var det bara att rulla sig i snön. Sov typ 4 timmar inatt och idag har vi åkt skidor hela dagen, nice! Sista kvällen nu och imorgon åker vi hem, tråkigt..


2013

Hade en trevlig kväll igår och idag har vi inte gjort så mycket än. Fixat liftkort och städat typ. Sitter och kollar på batman nu, ikväll blir det badtunna!

Funkar inte att lägga upp bilder så de får väl komma i efterhand någon gång..


2013-01-01

Gott nytt år.


RSS 2.0