psyco

 
har varit en minst sagt..händelserik helg som man lär minnas ett tag. började kanon med spöregn, blåst och iskallt första passet, var som gjort för att göra dåliga resultat. igår blev det bättre = resultaten bättre med. eller ja, 50 fr & rygg gick toppen, resten är redan glömt. Men har varit en spännande och grym helg med tre übersköna tjejer!


vi bodde förövrigt på ett vandrahem in the middle of nowhere. Gammalt och öde, det första vi ser när vi öppnar dörren är skylten på bilden över..mysigt. det hade tydligen varit ett hem för sinnessjuka förut, personalen var creeepy och den enda gästen förutom vi var den läskigaste människa jag sett. = vi satte ihop sängarna och band fast dörren så den inte skulle gå att öppna utifrån, haha! ber till gud att vi inte bor där på sm. 


snott lite bilder från hemsidan och louise eftersom jag inte har några själv, men förutom att vädret förstörde en del så har det varit en riktigt rolig helg med toppenhärliga människor. så härligt med att åka på tävlingar och träffa alla vänner som man inte kan träffa när som helst.

free fallin'

INGA MER SKOLARBETEN KVAR PÅ GYMNASIET, de ni. gjorde klart det absolut sista i onsdags och det är väldigt skönt. men börjar redan bli uttråkad, finns ju inget att göra nu, kommer aldrig klara av att bli arbetslös hehe. ledig idag, skönt. vet inte vad jag ska hitta på hela dagen bara. måste i och för sig packa, cykla till stan och kolla skor m.m., träna, och..aa det var väl det. antar att jag ska träffa lisen sen med, för väl se vad vi hittar på för något trevligt. Imorgon åker iallafall vi + sofia & louise till halmstad och avverkar några lopp. Skönt att vi inte åker ner idag, utan missar de två första passen. Skulle ju vara trevligt om det INTE regnar eller blåser för mycket heller, men vädret brukar ju ha en tendens att inte vara som man önskar så inte för stora förhoppningar på den fronten.
de typ renoverar på badet eller något, så tränade tidigt igår och sedan åkte jag hem till min lilla sofia och myste med popcorn, påskmust och nya priates.


haha, charmig bild. men i halmstad för typ 2-3 år sedan.

you got me falling just to push me away


tog en (lång!)promenad igårkväll upp till berget med lisen och det började
spöregna, så man var lagom dränkt när man kom hem igen.

det är väl för de mesta inte kul att gå till skolan, men idag var det verkligen hemskt. Ledsna människor överallt, till och med lärarna liksom befann sig i en annan värld. Vi behövde inte ens gå på lektionerna om vi inte ville. usch, sånt här är verkligen hemskt. två glada grabbar som skulle ta studenten om lite mer än två veckor, de var omtyckta av alla och hade så många vänner. tragiskt att något som detta ska behöva hända för att man ska inse allvaret.

annars har jag inte gjort något vettigt idag, slutade elva, åkte hem, somnade i soffan och nu väntar jag på lisen så ska vi cykla ner till gymmet en sväng.


life really is a bitch!

helt sjukt hemskt och tragiskt. overkligt och obeskrivligt. sånt här händer inte, det gör bara inte det. De hade hela livet framför sig, de hade flickvänner, familjer och vänner som inte ska behöva leva utan dem. livet är orättvist, så orättvist. på en sekund kan allt rasa, på en enda liten sekund.
vila i frid Simon och Khaled!

back on line for now

stockholm ja, var väl inte världens rockigaste. det var bra men inte så mycket mer, lite studiebesök, en världelös teater och massa onyttig mat. Hittade dock studentklänning och en supermysig tröja, så det var ju bra i alla fall. 
bussresorna bestod av film, sova, kasta ballonger, prata och plugga massage. vissa stunder tycker jag faktiskt om min klass. nog om det. Just det, vi såg prins karl-philip och han talang-domaren med.
har haft mitt sista prov någonsin (? man vet ju aldrig), men på min gymnasietid iallafall, känns rätt så bra. Har fått mina tider till sommarjobbet med, jobbar 12 dagar i sträck ibland och ett pass på 26 timmar, kul?! men men, det är pengar iallafall.





heading of to the big city again

..dock endast i två dagar denna gång och inte någon simning, det är inte ofta det händer. Ska till sthlm med klassen, vet inte riktigt vad man ska tycka har inte så stora förväntningar iallafall. Åka buss 5 timmar dit & 5 timmar hem, några studiebesök, teater och kanske utgång?! återstår att se, men kan ju bli skönt att komma bort lite iallafall, lite vila från träningen med, som är sådär seg och tråkig för tillfället (som den alltid den här tiden på säsongen). ska bli kul att gå upp 05.30 imorgon med, vet inte riktigt hur det ska gå..tur att man bara ska sätta sig på en buss, men med 20 tjejer kanske det inte blir så lugnt. hoppas för allt i världen att det är en stor buss så man kan få sitta själv, men det är väl inte så troligt. nåja, det kan väl bli lite mysigt ändå.

someday you must talk to me
no matter what the result will be
just let me know, cause the worst
part is not what will happen,
it's the waiting and all confusing




it's like nothing you ever seen before

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don't care anymore

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect

mabye just to good to be true, or?

det gick ju hyfsat snabbt denna helgen med och nu är de fyra helgerna över och nu får vi lite tävlingsledigt i två helger, skönt. Var en riktigt go helg med många sköna människor och roliga stunder. Rätt chill vecka i skolan med, var inne och gjorde två prov i morse och nu tror jag minsann att jag bara har ett enda fucking prov kvar i hela mitt liv om jag så vill!! livet ser ganska så bra ut för tillfället, verkar som att det kan bli en riktigt bra helg. Nästa vecka åker vi till sthlm med klassen ett par dagar och idag är det 1 MÅNAD kvar till studenten, sjukt.

This is your chance, don't spoil it - cause it's now or never,
Just belive in it and don't be afraid of what's next.


JÄTTEgammal bild, men tycker om den tjejen rätt mycket
så! en underbar liten skitunge som förgyller min vardag.

GP-final

happ, då var det snart dags att ge sig iväg igen då. Grand Prix finalen i Borås står på schemat för denna helg, får väl hoppas att det kan gå hyfsat snabbt även om träningen inte tyder allt för mycket på det. Ska bli skönt med lediga eftermiddagar iallafall och såklart massa härligt folk.
Har varit en väldigt skön vecka, inte så hård träning, korta dagar i skolan (med prov och redovsiningar och så då men), gick ex. bara 30 min idag och i onsdags. Har även hunnit med tre långpromenader på kvällarna med min lilla lisen, vi tyckte att vi inte tränade nog ändå liksom. Ne, men har haft a lot to talk about om man säger så.
Nu ska jag plugga/kolla på film, sen käka lunch med pappa på stan och sen bär det av mot borås.


en helg i borås, 35 dagar till studenten, solen skiner igen - thumb's up!

I wanna know that you will catch me when I fall

snö?! i maj?! you got to be joking with me. har nyss varit ute och gått en långpromenad med lisen eftersom vi fick träningsledigt idag. helt sjukt att vi kan ha så mycket att prata om när vi ändå träffas minst en gång varje dag! annars så har dagen bestått av plugg, plugg och så lite plugg på det. mycket ska hinnas med, lite tid. Projektredovisning imorgon med. men nu är det bara 5 veckor kvar till studenten..5 veckor?! vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Aja, som sagt fick träningsledigt idag och det var väl rätt så behövligt efter helgen. det var SJUKT långa pass, upp emot 5 timmar på vissa. Vi var i princip i simhallen från halv åtta på morgonen till halv nio på kvällen liksom. simningen kändes katastrofal, men resultaten var bra så det var skönt. hoppas det kan gå ännu snabbare nästa helg på gp-finalen bara. Skönt avslut när vi vann 4x50 fr (okej, göteborg blev diskade men) och sen duscha på 2 minuter och halvsprang genom halva göteborg (typ, hehe) till centralen för att inte missa tåget. Det har varit en riktigt kul helg iallafall, träffat många härliga människor man inte sett på länge och andra som man träffade rätt nyss med då, underbart.


min söta lilla favorit som simmade grymt i helgen, toppentjej som verkligen var värd det!


RSS 2.0