igelkotten cup

var ett tag sen nu..men händer inget speciellt intressant heller så. Idag har jag iallfall tränat två gånger, syrapasset på eftermiddagen gick riktigt bra faktiskt, har inte varit så snabb förut så det går ju framåt iallafall!
Har varit nere i arnenan hela kvällen med, kollat på små barn som sprungit och jagat en boll. först satt jag i seket med linn och malin, sen kom lisa, jonas, felicia och hanna med! typ halva mitt gamla lag..haha, ne men nästan iaf. kul att träffa alla igen, vissa träffar jag ju rätt ofta. Men typ felicia, vi var bästa kompisar och lekte varje dag när vi gick i typ 3:an-6:an, haha många minnen där. men nu ses vi typ aldrig längre, så det var kul :)
nu är jag trött så det får nog bli ett besök till sängen! gn!



Caroline och felicia för x antal år sedan! sista är iallafall från
tyskland 2005, haha.

jump like a frog

vill ni få bra benträning har jag ett toppentips. Kör 6x25 meter (en bassänglängd) grodhopp. Detta gjorde vi innan passet idag.. och visst det låter som en barnlek, men testa själv så kommer du nog ändra dig efter 2 st. riktigt ritkigt jobbigt, benen ville bara vika sig och skjuta ifrån och kicka i vändning var inte att tänka på. Syrapass på detta, ha ha ha får stå för hur det gick. har stora problem att gå nu, tur att man inte har bråttom.
skönt med sovmorgon imorgon iallafall, sen var det ju det här med att plugga också...dags att ta tag i det kanske.

sick of it

första skoldagen på 5 veckor och är redan trött på de. Första ordentliga träningen sen i torsdags med, oj vad jobbigt. långt, hårt pass och nu är jag död! men det är så det ska vara, rätt gött ändå. känns att man gjort något vettigt :)


           
                                              looking forward

TIMOTEIJ!!

sjukt bra! flest röster och en biljett till finalen.. GRATTIS!
inte dåligt av 4 st 91:or som bara sjungt ihop i lite mer än ett år.
GRYMT! (de kommer från skövde,tibro,falköping och skara)





måste ju tillägga att illern (mattias) såg rätt glad och stolt ut över
sin syster där han hoppade omkring i tv! haha :D

inte helt på topp

28 i puls efter 10x50 teknik st. 50 är väl inte det ultimata.
Men just så var det för mig på träningen igår så gick upp efter det. Sen blev det bättre på eftermiddagen så på kvällen åkte jag och lisa till amanda. Helt okej kväll. Sen imorses när jag vakna mådde jag inte alls bra, hostar och känner mig typ matt i kroppen. Så någon morgonträning blev det inte..men ska försöka pallra mig ner till eftermiddagsträningen och simma lite ifall man kommer ut i detta väder. tur att det ara tar 2 minuter för mig att gå,hehe.
ikväll kommer nog linn in till stan, då blir det fika. Mysigt.. ses ju inte så ofta längre eftersom vi varken går i samma skola, jag har slutat fotbollen och flyttat in till stan.


Jag och linn innan nyår för typ 3 år sedan


I keep a part of you in me

there you'll be - faith hill <-- underbar låt!

då var det redan torsdag och snart är ännu ett lov slut. Igår körde jag min andra lektion med lärare och jag har redan kommit halvvägs igenom körhäftet eller vad det nu var, så nästa gång skulle vi kolla på datum för halkkörning och sånt. roligt eller läskigt kan jag dock inte bestämma mig för om det är?  aja, träffade johanna en stund på dagen och efter träningen så spenderades kvällen ute i hentorp med amanda,sofia och sandra :)
Nu ska jag snart bege min ner till arenan och avverka träning 2&3 för dagen. Sen blir det pizza och bio med adolf! tycker faktiskt vi förtjänar det efter en vecka med många lååånga jobbiga träningspass. hehe.

ciao!

GP, uppsala

har som sagt varit i uppsala hela helgen på GP, har väl gått rätt bra för att vara första långbane tävlingen för säsongen och vi tränar ju aldrig i långbana förutom lite då och då på sommaren. Hade gärna fått gå lite snabbare som typ fyra hundradelar på 50 fr. Annars var det en rolig helg med en speaker som inte kunde engelska. (det var simmare från typ saudarabien,grekland och estland där) tyckte synd om dem som fick lyssna på svengelska hela helgen,haha.
När jag kom hem åkte jag till carro och lisen, mys/slapp kväll! Idag kom sofia till mig en stund och nu ska jag snart gå ner till träningen.


home and away again


från prisutdelningen på 4x50 fr. Södertörn, lass, skövde.

sista dagen på apu:n idag, fick sluta tre timmar tidigare. Men ändå lite tråkigt att sluta, har varit rätt mysigt ställe och roligt folk. Lov en vecka sen är det back to basic igen! Åker till uppsala imorgonbitti och simmar GP btw. Nu ska jag fortsätta med min packning som går mindre bra..bye!

"Hittade lite köttfärssås i kylen som jag åt upp, men tyckte den smakade lite konstigt. Sen ringde jag till min fru och frågade. Då sa hon att hon glömt slänga den för att den stått där i två veckor" tamas är ball, skönaste tränaren! haha.

pics..

lite bilder från jsm. Dock inga från när vi simmade, men lite annat smått och gott.

   


annars händer det inte allt för mycket, så tänker inte börja skriva om något ointressant nu.
so long!

JSM BRONS!

då var jsm över för detta året då! har varit en rolig helg och man har träffat massa härliga människor man inte sett på länge. simningen har gått helt okej, höjdpunkten var på 4x50 där vi tog jsm brons :) ändå var vi nästan 2 sek över tiden vi gjorde på sm i göteborg. Final på 4x100 med, 5:a slutade vi där. SM tävlingarna är de skönaste tävlingarna på hela året, gillar dem. Dels börjar passen inte förrän 10 så man får sova hyfsat länge och sen så är ju pausen väldigt lång eftersom finalerna börjar 18. riktigt skönt.
Nu är det bara att ladda om till GP som går i uppsala till helgen!
sista veckan på apu:n med och sen är det looov, skönt.

ska lägga in bilder från helgen med någon gång..dvs när jag fått några.

tagga

imorgon åker vi äntligen ner till kristianstad för att simma Junior SM, tagga! Ska blir riktigt roligt, som alltid på sm. Älskar de tävlingarna, stämningen, människorna och allt. vi ska åka tåg ner, hoppas inte det blir så mycket försent p.g.a av vädret och så nu bara. Kommer hem sent på söndag kväll!

"fan, ni kan inte simma 2 st 25:or hårt efter varandra. ni måste simma löst mellan." Citerat tamas på träningen förut. Inte ofta man får höra något sånt, topping på hög nivå? haha :)


nu kööööör vi!

RSS 2.0