SM!

äntligen! Om några timmar åker vi ner till linköping..eller upp?  har ingen aning om vilket håll det ligger åt men:)
Kommer bli en sjukt grym vecka, bra bassäng/anlägging, hotell och underbara människor!
Kommer hem på söndag kväll någon gång, så här blir det nog ingen uppdatering på ett bra tag!
Ha det gott :)


now comes the time we have been waiting for

ännu en dag med underbart väder, fast nu är det nästan FÖR varmt alltså! känns som att man är på semester utomlands någon stans ju. aja, inte klaga..hellre detta än regn :) I dag blev det en tripp till simsjön igen med Carro, Christian,Daniel och Oleg. Fortfarande för kallt i vattnet,men ändå skönt för man blev ju verkligen avsvalkad.
Sen var det träning, sista nu innan vi åker. tidningen var där och jag verkligen HATAR när man tvingas vara med på kort i badmössa, ännu mer om det kommer i tidningen.. usch.
Nåja, kort pass och måste säga att det faktiskt känns rätt bra nu!
Nu tänkte jag släng in lite kort och sedan fortsätta med min packning, som inte går vidare bra.. kommer glömma 1000 saker. även fast vi inte behöver ha med oss mycket eftersom vi bor på hotell. men ändå!
Imorgon vid 2 åker vi och kommer inte hem förrän på söndag. Men ska nog ihnna skriva här lite imorgon innan vi åker.
ha en skön sommarkväll.










28 juni

Idag var det sista morgonträningen och näst sista träningen innan sm:) Sen blev det att åka ner och kolla på lite fotboll eftersom det varit skadevi hela helgen! Kollade på min lilla kusin och de vann b-slutspelet! grattis till dem :)
Sen blev det lite badande och moppeåkande!
imorgon blir det simsjön hela dagen och träning på kvällen.
Och nu känns det som att jag inte har något mer vettigt att skriva, so long!
/ c.

simsjön

idag var det morgonträning och nu toppar vi för fullt, underbart! Sen drog jag,carro&christian upp till simsjön.  Efter ett tag kom alona (med sin snygga bonnabränna och resterande likbleka kropp), hägg (stekarn som doppade sig 1 gång) och daniel med. Skit gött, även om vattnet var en aning för kallt. Så nu är man ännu mer bränd med, men det hör väl till, haha! Sen drog jag och carro på bio, the proposal - skit rolig, den är verkligen värd att se!
en riktigt sköjj dag blev de!
3 dagar kvaaar :D


här kommer lite bilder från dagen, mer bilder finns på facebook (:

 
 

bilder

Kom precis hem från lisa, myskväll med fotbolls kikande och annat trevligt! som bland annat kubb, och självklart vann jag (H)  HAHAH!  snart dags att lägga sig, morgonträning imorgon.. inte för att det lär vara överdrivet jobbigt och långt men :)

här kommer lite bilder från en dag uppe på berget, i tisdags tror jag det var.







  

one part is missing

dagen hittills har bestått av att kolla lite på skadevi en snabbis och sedan legat ute i någon timme.
Snart ska jag och mamma in till stan och hämta min mobil som äntligen är klar, får se hur länge den håller denna gången.. Sen ska jag till lisa, får se vad vi hittar på. Ska nog kolla sverige matchen iallafall :)

höhö, jag & carro steker i hennes pool!
kul att mina ben ser ut att vara typ 4 meter långa och 2 meter breda.. men det skiter vi i!
är det sommar så är de :D


torsdag 25 juni

känner mig riktigt kass som inte skrivit ett seriöst inlägg på en veckan typ nu, men har som sagt inte varit hemma. Har faktiskt inte varit hemma en enda gång sen i lördags! Har bott hos carro typ hela veckan och det har varit trevligt :) har även hunnit med hela 10 träningar,mycket duktigt tycker jag! Har varit dubbla pass nästan varje dag och mellan passen hardet blivit sol och bad, en dag på berget, en dag hos lisen och restan av dagarna i carros pool :D 
Så nu är man sådär lagom bränd, man det hör ju till! vädret är ju helt underbart och tänker absolut inte klaga!
Nu har de goa träningarna börjat med och på tisdag drar vi.. så jävla nice blire :D
 
skriver mer imorgon och ska även försöka lägga in bilder från veckan, men som sagt det blir imorgon någon gång!


höhö, bilden är lite bra ändå. Jag och mattias i carros glasögon :)



really bad update!

inte skrivit på ett tag nu, man har inte varit hemma så.
Det lär inte bli mycket bloggande på ett tag heller, i allafall inte förrens torsdag kväll skulle jag tro.
Sover i stan, för de mesta hos carrobarro, så att jag kommer in till morgon träningarna, hehe!
så då vet ni varför jag inte kommer ha nya inlägg på ett tag.

/ carro

midsommar

det blev en lugn och ganska så ohändelserik kväll igår, men det var trevligt ändå :)
Jag och alona gick till tamas jobb, där han bjöd oss på mat (från dagen innan, haha)  och även fika. Vi satt mest och pratade om gamla minnen o.s.v  och han även med att kika på 2 st filmer, mamma mia och någon på tv som jag inte vet vad den heter. Vid 11 åkte alona hem och jag följde med tamas hem till honom där han gjorde ännu mer mat, haha. Sen satt vi och pratade och kollade på tv resten av kvällen, vid 01.30 någon gång åkte jag hem.

idag händer det väl inte så värst mkt, ska träna sen vid 4 någon gång sen får vi väl se vad som händer ikväll!

några bilder från igår innan jag skulle in till stan..
   

midsommar

sovmorgon för första gången sen i måndags, var välbehövligt kan man säga. Vaknade runt 11 och gick ut och satte mig i solen lite, gäller ju att passa på. Nu regnar det ute och jag har precis ätit och kollat på film. Tänkte kolla på lite av fotbollen sen innan jag drar mig in till stan, får se vad som händer. Jag och alona ska upp till tamas iallafall, eftersom hans fru är i sthlm så han slapp vara själv!  haha, det kan nog bli riktigt trevligt :) Fast lika trevligt som förra året kan det nog knappast bli, det firades i calella först på hotellet och sedan vidare till något dansställe vi hittat några dagar tidigare.. det blev en lååång natt och man kan väl säga att den inte slutade ritkigt som det var tänkt, haha! med lite "terrorister" och badkar! ;)
ha en bra midsommar allihop!


hittade en bild från helgen med,100 fr tror jag det är.


torsdag 18 juni

dagen började med ännu en morgonträning, den här gången i spöregn. Väldigt härligt måste jag säga, passet blev väl knappt 3000 sen fick vi gå upp och det tackade man inte nej till. Åkte hem och tog en låång,skön,varm dusch. Efter ett tag kom lisa till mig och vi la oss i sängen och kollade på en pirates of the caribean (hur fan det nu stavas) film. sen kom pappa förbi och hämtade oss och skjutsade in oss till stan där vi gick omkring ett tag och kika.
Sen pratade jag lite med tamas, så vi kom fram till att jag skulle komma upp och träna lite på eftermiddagen ändå (hade tänkt skippa det eftersom jag kört varje pass och vädret inte är så mysigt idag). Så det blev att åka hem och hämta väskan och sedan dra sig upp till berget igen. Det blev ett väldigt kort sprintpass på knappt 2000. Detta var nog mitt 4 sprintpass denna vecka,haha!  fast man kör ju tusen gånger hellre det än fart 3 så :) snart börjar toppingen inför sm med, det blir gott!  som christian säger "det är de här träningarna man tränar för"  och han har helt rätt :D

Nu sitter jag här och har ingen aning om vad jag ska göra hela kvällen, men det löser sig nog.  Imorgon är det iallafall midsommar och den spenderas med alona min älsklings ryss, haha! får se vad vi hittar på, lovade att gå hem till tamas och göra han sällskap ett tag iallafall eftersom han skulle vara helt ensam, stackarn ;)



"En vän som måste köpas är aldrig värd priset"

turn back time a year

det två senaste dagarna har bestått av träning, träning och lite mera träning. dubbla pass både idag och igår, så man börjar känna sig lite småsliten nu. Dagen har förövrigt spenderats hos carro mellan passen och vi har väl inte gjort överdrivet mycket, kollat på speed och varit ute lite och så!
Kul att vi har så bra väder med, 2 dagar nu som det skulle varit soligt och som det istället varit stora feta moln på himlen typ hela dagarna.. imorgon ska det bli regn och 5-10 grader. Underbara sommar :)

Idag är det även exakt ett år sedan vi åkte till calella, usch vad jag vill tillbaka dit! Bästa veckan, alona. hahah:D
Och alla andra klubbar åker på träningsläger någonstans nu typ. medans vi får vara hemma och träna i våran älskade bassäng,..som min tränare säger "vi har helt klart sämst förutsättningar, men nästa år då jävlar!" För nästa år åker vi till calella i nästan 2 veckor, innan sm :D

spanien,calella & träningsläger skulle ju inte sitta helt fel nu i detta underbara väder!
goa tider!

måndag 15 juni

Lisa kom till mig igårkväll när jag kom hem. Det blev mys framför tv:n med massa film, godis och prat.
I morse åkte hon hem vid typ 11 och nu ska jag snart göra mig i ordning, sen åker jag till carrobarro och spenderar min tid där fram till träningen ikväll :)
ha d gott!


Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.




var tvungen att lägga in en bild fran tränignslägret i calella förra sommaren med, snart ett år sen vi va där nu!
alla klubbar åker typ dit eller någon annanstans nu känns det som, medans vi får va hemma och träna i våran kassa kalla bassäng :(

update

dags för en lång uppdatering..

I helgen var det alltså dm, men inte i valhalla som det brukar utan ute på hisingen, kallt och jävligt!  men vi slapp regn iallafall :) Vi åkte ner i lördags vid 06.00 och lyckades ändå missa typ hela insimmet, inte så stor skräll eftersom vi aldrig kommer i tid till insim, haha!  Första passet hade jag 200 fr, 50 rygg & 4x200 lag. Laget var väl det som gick bäst, 3:a fast  våran tid kan vi sänka ännu mer till sm men det var mycket bättre än på speedo iallafall.
Sen var det lång paus, först åkte jag,carro, christian & hägg iväg för att käka pizza (ännu mindre skräll när det gäller skövde på tävlingar,haha) sen åkte vi tillbaka till badet och la oss i solen med musik och stekte gärnet ända tills alla moln kom igen.
På eftermiddan var det 50 fr & 4x100 fr laget som gällde. 50 hade jag tänkt a-kvala på, vilket jag nog gjort med om jag inte gjort en sån start.. vet fortf inte vad jag höll på med, men jag började simma under vattnet,great! aja, tiden var väl okej med tanke på det.  sen laget, som vi vann kanske inte helt oväntat. Fast tiden var inte den bästa, vi kan nog sänka oss typ 4 sek på SM, där vi även borde ta västsvenska jr rekordet!
Nåja, efter tävlingens slut bar det av till hotellet, jag & carro hade skitstort rum med varsinn typ dubbelsäng, as skönt!  på kvällen gick vi ner och badade bubbelpool, inte helt fel det heller!

Gårdagen startade med hotellfrukost vid 7 och sen åka till första passet som bestod av 100 fr och 100 rygg för min del. 100 fr gick jättebra konstigt nog, för jag var inte uppvärmd och långt ifrån pigg, gjorde 1.01.2 vilket var pers med rätt mycket i 50:a och kom 4:a. Sen 100 rygg sket jag i, fast tiden var helt okej ändå!
I pausen åkte vi tillbaka till hotellet och slappade framför tv:n innan det var dags för sista passet, där jag bara hade 4x100 me laget. Fick köra rygg och det gick väl inte överdrivet bra om man säger så, haha! 
Sen blev det att åka hem,trelivg hemresa med carro&martin.

har varit en trevligt helg, träffat massa underbara människor man inte sett på ett tag! Nu blir det hårdträning i någon vecka framöver, sen dags att börja toppa för SM :)

hemma!

äntligen hemma från en helg på hisingen och DM, tävlingen har gått rätt kasst med vissa undantag!
Men skriver mer om helgen imorgon, väntar på lisa som kommer hit snart :)
Och måst packa upp nu med, jag hatar att packa upp, så himla tråkigt.
aja, ha en skön kväll :)





När du tittar på dina båda händer, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra,
sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra.

fredag 12 juni, grattis alla studenter!

Idag blir det till att kika på skolavslutning & student då. Sen hem till en av kusinerna som tar studenten och så.  Måste även hem och packa med, vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt men det löser sig nog.
Imorgon bitti vid 6 åker vi ned till göteborg, hisingen och simmar DM hela helgen, så kommer inte skriva på ett tag heller.
nej nu måste jag göra mig iordning.
/ c.



Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig.
 Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

torsdag 11 juni

SOMMARLOV! så jävla skönt, även fast man inte fattat det. Vädret förstör ju rätt mycket, men får hoppas på att det bättrar sig! :)
Drog till skolan vid 9, fick betygen och så. Sen gick vi upp till idrottshallen och hade avslutning och blabla.  Sen stan med bea ett tag för att sedan dra till mango & äta med klassen, trevligt :)
så, nu är det 2 månaders frihet iallafall!  första delen blir nog rätt lugn, eller ja massa tränande fram till sm & sum-sim (ungdoms sm). Sen blir det leva livet! blir förhoppningsvis ner till tylösand, till amandas stuga med några tjejer :)
nice!




it lasted förever and ended so soon

onsdag 10 juni

Brännbollen sög, det var iskallt och blött.  Sen va vi nog bästa laget med har jag hört;
gunilla: Om man förlorat 2 matcher så är man nog ute tror jag.
emelie: Vi har förlorat alla tre, så vi är nog helkörda då va?!
haha, stämmer rätt bra.  Sen en snabbis in till stan med Emelie & anna.
Sen var det träning med, i tidahööölm! rätt jobbigt, körde slang halva passet typ.
Fick mina baddräckter idag med, lzr & en till pro, blir bra att testa dem på dm inför sm & sum-sim :)

imorgonbitti slutar vi! så himla skönt!
fast det blir inget slappande inte, nu börjar träningarna på riktigt..ca 11 pass/vecka, mums!
fast är ju bara typ 3 veckor till sm, så typ 2 till toppningen börjar, DE gillar vi :)


När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd

onsdag 10 juni

sitter i skolan nu,Sitter och lyssnar på Emelie & bea som spelar rebubbled och skäller på varandra (ovanligt? nej!). 
Ska ha brännboll på p4 med hela OP vid halv 12.
Det blåser,regnar och är iskallt - vi ska ha shorts, t-shirt & vara barfota, kan det bli bättre?!
Var ritkigt nära på att stanna hemma i morse och nu ångrar jag starkt att jag inte gjorde det. Nåja, det är ju iallfall sista skoladagen så det får väl gå. Fast inte så kul om man skulle bli sjuk nu lagom till sm, sum-sim och allt + att det är dm i helgen, vilket man inte ser fram emot överdrivet mycket. allt hade varit mycket bättre om det varit inne i vallhalla! tur att de gjort om till dirketfinaler iallafall.
Ikväll blirdet iallafall inneträning, skönt det. Något positivt med dagen iallfall.

nej, nu ska jag sluta klaga & fundera på att börja byta om...kanske.



Gör inte något du kommer ångra, för då slipper du ångra det!
/c.

tisdag 9 juni

friluftsdag i karstorp idag, sjukt segt! enda trevliga var paddlingen med sofia & selma, så jävla grymma va vi, haha.
Tog bussen tillbaka till stan med Emelie & så mötte jag pappa för att gå till telia och lämna in min älskade, värdelösa mobil för 5679 gången!
Sen var d träning, som skulle varit i tidaholm men slutade med att det blev på berget iaf. ganska kallt som vanligt, men man överlever.  Körde ett ganska kort sprint pass med carro & mattias sen blev det nog lika lång tid i bastun nästan!
Träffade även Dan som man inte sett på 1000 år med,(eller sen sista natten med gänget) så jävla skön är han :D saknar han & gamla klassen rätt mkt!
kvällen blir till att slappa, och städa lite. Det är visning på huset onsdag&torsdag igen.



What's this bullshit about that time heals all wounds?

måndag 8 juni

och de värda skoldagarna bara fortsätter..idag var sista skoldagen, imorgon friluftsdag & på onsdag brännboll, jippie.
slutade vid halv 12, gick till stan lite med Emelie,anna & josefina.
Sen hem och halvsvoa framför tv:n tills tränignen. Blev tidaholm idag,skönt med inneträning. körde fart 2 första timmen, sedan syra! första syrapasset på ca 2 månader och konstigt nog gick det ritkigt bra med tanke på förhållandena (eller vad man nu säger.)
4x75 + 50 fr var de som gällde:
1;  47.8 (90%)
2; 44.8
3; 44.7
4; 44.2
50: 27,3 :D

/c.


söndag 7 juni

jag & carro åkte in till arenan vid 10 för att möta mattias och tamas. Så åkte vi ned till jönköping, blev en hel del skratt på vägen, blir det alltid med tamas. skönaste tränaren i världen lätt!
Det var paus när vi kom fram så hela bassängen var nästan tom, mycket skönt + att vi fick köra eget pass, ännu bättre. blev upp emot 4000 iaf.  simmade 50 på tid nerifrån med, 29.8 :) rätt okej i 50:a nerifrån. Sen åkte vi till max för att äta, träffade även elin som jobbade :) 
Minst lika trevligt hem, även om man somnade lite på slutet.  "här hittar jag jättebra...vart fan är vi nu?"  en av tamas alla klockrena kommentarer, haah!
när vi kom hem åkte jag med till carro i någon timme och slappade lite, sen upp till berget för ett andra pass.
Fotboll först som vanligt, sen lite smning. runt 2000 tror jag, mm dutkigt! Någon la fotbollen bakom mig när vi bytte om sen med, så när jag tog ett steg bakåt trampade jag på bollen och min två vek sig så den är blå nu, fan vad dum jag känner mig :D
fick även uppleva några nära döden upplevelser eftersom oleg var och tränade. Först blev jag nerkastad på marken för att sekunden efter få honom sittandes på min mage. sen även lite kastade vattenballonger, han är min bästa kompis! :))))
hahah! nemen alltid trevligt. 

nu har jag precis käkt tacos, funderar på att sova snart. fast börjar halv 10 imorgon & slutar 12, slapppppppt :D


världens skönaste person & absolut världens bästa tränare!

åhååå

spanien,calella & träningsläger skulle ju inte sitta helt fel nu i detta underbara väder!

spanien,calella & träningsläger skulle ju inte sitta helt fel nu i detta underbara väder!

dålig update..

dålig uppdatering.
men aja, i torsdags blev det tidaholm istället, mycket skönt. passet var mindre kul, men bla: 20x75 fart 3. menmen, sånt måste man väl plåga sig igenom ibland.. gick ju inte överdrivet bra heller men.
I går började jag 8 för första gången denna vecka, kändes som man gick upp vid 4 eller något! fick reda på slutbetyg i matte A, mvg :D  sen efter idrotten vid 12 slutade jag. Gick upp till skolan med Bea och satt där till strax innan två, då gick jag ner till stan och mötte lisa och frederick, vi tog en fika och gick runt lite. Sen vidare till carro där även lisen var :)  vi drog och käka pizza och sedan vidare till kyrkan (hahahahahahah! lisen ska konfirmeras så vi följde med henne så hon kan fylla i sin såndära lapp). sen åkte lisen hem, jag & carro gick hem och kollade på film, sorgligt! 

Idag vaknade jag hos Carro, vi åkte in till stan och gjorde av med lite pengar. Blev ett par skor och en bikiniöverdel för min del! Sen var det meningen att det skulle vara träning uppe på berget. Fast så vare kasst väder så då skulle vi inte träna. fast sen va det tydligen varmt i vattnet, så då fick vi åka upp och simma lite iallafall, blev 3000 så det va ju rätt skapligt ändå! sen hem till carro igen, kollat fotbollen. Sverige suger totalt, väldigt pinsamt!
resten av kvällen ska vi väl slappa och imorgon åker vi, mattias och taama ner till jönköping där de har DM så ska vi simma i pausen.

håltimmar i massor

sitter i skolan nu. Lyssnar på bea & emelie som skäller på varandra när de kör rebubbled, rätt underhållande faktiskt ;)Har haft hål sen 10 typ.. kul! nästa lektion börjar 13.05 och är idrott, rätt gött nu när sos är på apu.
Sen ska jag upp och klippa mig, har inte bestämt hur än, så vi får väl se hur det blir. Sen ikväll är det uteträning 19-21, kallt och jävligt. Ger inget heller, enda anledningen att man åker upp dit är fotbollen egentligen. haha :D

ha ett bra liv! / CJ

slappt

åkte in till skolan vid 9 för att ha en lektion med redovisning, efter 40 minuter var vi klara och fick sluta. känns inte så himla värt att åka in, men samtidigt är det ju de här dagarna som är sköna. speciellt med tanke på hur 2:an kommer se ut.
Nåja, sen var det träning - i tidaholm. Skönt att vi slapp simma uppe på berget idag, det är så kallt och bassängen är värdelös. kan ju inte köra riktiga träningspass. Med tanke på hur lite vi simmat sen badet stängde 1 april (3 ggr/vecka) och att träna bara på berget, så ser sommarens tävlingar som SM och SUM-SIM rätt mörka ut.
Väldigt skönt att få köra igenom lite metrar idag alltså, blev iallfall upp emot 5000, inte överdrivet långt på 1h 40 min, men jämfört med de senaste passen på 2000-3000 meter så var det ju bra.


forget the people in your past, it's a reason why they didn't make it to the future
- värt att tänka på


RSS 2.0