udgang!!

yeep, igår var det utgång för hela slanten! förfest hos bergo och bella och sedan vidare till husaren. rolig kväll med intressanta händelser och man träffade massa man inte sett på länge, skoj. mindre skoj var att det var fett mkt folk, min tår är helt svarta av att alla trampade på dem...ändå har jag duschat! ikväll blir det släktkalas hos pappa och imorgon är det simmarfest hos oliver med utgång på kvällen? på't igen bara! eller som sofia skulle sagt: slå bara slå bara slå bara!!


thailand -08

a little update

dagarna flyter på snabbt, allt för snabbt. känns som att smmarlovet snart är slut, usch. men kul har man iallafall!

i lördags var de avskedsfest hos hägg innan han åker tillbaka till usa. grym kväll med simmare från olika håll, gamla simmare och andra sköna människor. power hour, beer pong och utgång på natten! söndag var en dagen-efter-chill-dag hemma hos sofia i soffan framför tvn hela dagen. med ett avbrott för besök hemma hos hägg och göteborgspöjkarna.

igår blev det fika på staden med louise och amanda och vidare hem till lisa på kvällen, promenad och annat mysigt!


idag har jag varit i mariestad och badat med sofia, elwin och philip. fick även sällskap av amanda och julian en stund. kom nyss hem och får se vad kvällen har att bjuda på.
men resten av veckan ser toppen ut än så länge... :)

ha de gott!


sommarlov


dagarna i malmö var toppen, simningen gick dock skit. nu har jag sommarlov iallafall, så nu ska jag leva livet.
sov hos sofia igår, sov hos amanda i natt, ska åka upp till simsjön med lousie och linn strax, träffa sofia ikväll och imorgon åker jag och lisa till lager 157 osv. har fullt upp med saker och jag gillar de, älskar sommaren.


it's time for the big final

imorgon åker vi! dags för årets tävling. älskar sm, så skön tävling på alla sätt. Åker ner till malmö imorgon och kommer hem på söndag kväll. bara jag, carro, iller, hägg, christian och tamas som åker så det blir riktigt chill. härliga människor, roliga finalpass, långa pauser, sommar. you just gotta love it!

ha det gött, det ska iallafall jag ha.


nostalgijust something

sitter hemma hos pappa nu och halvsover. får skylla på att jag fick nattbesök och inte somnade förrän vid halv 6 och gick upp vid 11 igen. annars så är dagarna fullproppade med saker och det gillar jag. något jag gillar ännu mer är att det är 3 träningspass kvar för säsongen, alltså toppar vi förfullt till sm som börjar på onsdag! Och efter det har jag riktigt sommarlov :) 


no time for update

man hinner verkligen inte skriva här på sommaren, man har fullt upp hela dagarna och lever livet!
imorse körde vi syra på träningen, så nu hoppas jag att vi släpper helt snart. trots allt bara en vecka tills vi åker till SM! har varit uppe i simsjön och chillat en stund och ikväll ska jag och sofia till amanda där de andra ska planera inf tylösand...mm, liiiiite avundsjuk kanske. enda veckan vi kunde vara där är när jag är på sm, typiskt!
men men, ser ut att bli en bra sommar iallafall. den kunde ju knappast börjat bättre.

http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=184892&id=744924218
home again

spainen var toppen, har levt livet i 12 dagar! ett mycket lyckat träningsläger med härliga människor.
ska försöka lägga in lite bilder senare.
I fredags när jag kom hem åkte jag och sofia ut till linn som hade 18års fest och igår var jag på eclipse med lisa, linn och hanna. mysigt :)


RSS 2.0