road trip

gah, vad trött jag blir på att bara köra benpass. igår simmade jag nog 6000-7000 m ben + landträning. Men ikväll ska jag försöka mig på ett ss pass och se hur länge det håller! lider med lisen, hon har simmat ben i 4-5 månader nu stackarn. jag har gjort det i 2 veckor och är redan uttråkad, haha.

måste bara rekommendera filmen Road trip! jag och sofia kollade på den igårkväll och fyfan vad jag skratta, kan dock ha varit för att jag var väldigt trött med. men då var den sjukt rolig iallafall! och huvudpersonen ser ju inte helt fel ut heller...

 


fullspäckat

nice helg har det varit och nu är det looooooooooooooooooooooov! underbart, synd att man måste plugga på svenska helvetet ändå. i fredags blev det harrys med josse,markus och jocke. Igår var det inflyttningsfest hos Elwin. rolig kväll med go musik och härliga människor. tränat lite med, men mitt revben är fortf inte bra och det suger, är 3 veckor sen jag tränade ordentligt nu..3 veckor är ju typ som hela ledigheten vi har efter sommarsäsongen är slut. känns inte bra.
har inte blivit alls mycket sömn i helgen så idag blev det slappardag med carro. åkte till maxi och köpte godis, sen hem och ligga i soffa framför filmer hela dagen, lovely. ska nog sova snart, trött som i don't know och ska va hos sjukgymnasten 10 imorgon. happy thoughts!

take a ride on your bike

har precis kommit hem från lisen, första gången man cyklade i år. Eller okej, cyklade till vårdcentralen igår men det regnade och var kallt så det räknas inte. Idag var det riktigt skönt, eller ne kallt men ändå. Vi shoppade loss lite, eller aa beställde lite nya träningsbaddräkter. den enda användbara jag har går snart helt sönder i banden, så kände att det var dags.

det var en muskel i revebenen som var skadad förresten, känns inte så mycket längre..FÖRUTOM när jag simmar. av allt i världen så ska det kännas när jag simmar, det suger.

kom nyss på att vi har matteprov imorgon med, fast vad gör det. förstår man inte så förstår man inte heller..det spelar ingen roll om man sitter och räknar 1000 tal dagen innan, man fattar inte mer för det. jag har aldrig pluggat till ett matteprov förut och det har ju gått bra hittills, så varför ändra på ett vinnande koncept liksom. finns ju så mycket roligare saker man kan göra med..typ kolla på tv, det tänker jag göra nu.
have a nice life,peace!


jsm-kval & trasiga revben

och jag som var glad över att min hosta gjort så jag fått magrutor.. nu har den även gjort så att mina revben på högersida har pajjat. eller kanske inte pajjat men som det ser ut nu är det någon skada på musklerna där, vad vet jag inte än men ska till vårdcentralen och kolla. Tur att det inte var någon spricka iaf. 

Simmade 50 fr och fick äntligen det där a-kvalet som jag behövde till alla mina b-kval, skönt. Kanske behöver vara sjuk 2 veckor och skada revbenet för att simma snabbt..ha ha ha. Aja, efter loppet hade jag sjukt ont så strök mig på 200 rygg. Sen blev det bara värre på lördagen, så strök mig på resten med.

annars då, har varit en trevlig helg. Bodde på Globen hotell med frukost-utsikt in i globen. var sjukt många starter och försökspassen tog 3,15 h. träffa många härliga människor och hade en trevlig dit&hemresa med Carro,christian och iller.

tillbaka till vardagen med skola och plugg, lika tråkigt varje gång. Synd att inte hela livet var en stor simtävling. jag skulle lätt kunna bo i en simhall! älskar att bara vara där och kolla på alla som simmar och glömma vardagen.


it's getting brighter

är typ superdupermega glad idag. av 4 anledningar:
1. är FRISK igen, eller aa lite hes och hostar lite men inget märkvärdigt längre.
2. kan träna igen
3. kan känna smaken av cola igen (det senaste har det smakat bubbelvatten och jag HATAR bubbelvatten)
4. tack vare att jag hostat så mycket (så jag varit nära på att spy x antal ggr) har jag fått magrutor..ha! inte illa va?

för övrigt så är carro (inte jag carro, den andra carro) seriöst ett proffs på att skämma ut sig och jag har alltid lika kul åt det! 

nu ska jag kolla på tv och låtsas att jag inte har några inlämningar att skriva eller prov att plugga på.. undra om jag slipper få dåligt samvete då ...:) 

fallbeskrivning hit och etisk konflikt dit

mhm, stuidedagar är inte fel. Har dock suttit sen i morse och försökt skriva på mina inlämningar men det går intem har typ hjärnsläpp och ingen ork. Är inteh elt frisk heller, så kan ju ha med det att göra. men håller på att bli bättre nu även om jag fortfarande hostar så jag nästan spyr ibland. Tränade igår för första gången på mer än en vecka, dock bara 1200 meter löst..känner mig knappt simkunnig längre, he he. Ska nog åka med till sthlm i helgen ändå, fast bara simma en eller två saker, får se hur det blir.
nu ska jag fortsätta kurrera mig och skriva på mina inlämningar..uh.


 
                                    mmm, ögongodis!

it's getting closer

idag är det exakt en månad till jag fyller 18! rätt sjukt fort tiden går ändå, kommer fortfarande ihåg när jag fyllde 10. Jag fick 500 kr av farmor och jag tänkte "oowaaaaw en 500-lapp!!!" 
Nu börjar förkyldningen släppa lite med, mår rätt bra nu. Har fortfarande ganska jobbig hosta men den gör inte alls lika ont längre och så. ska nog gå ner till eftermiddagspasset och glida lite löst sen för att få lite vattenkänsla igen.



it's not meant for me i guess

...och där fick jag för att jag trodde jag skulle få träna idag. Icke då, idag orkade jag inte ens gå till skolan, åh vad trött jag blir! Lite surt när jag har kunnat träna på riktigt bra innan och det skulle nog kunnat gå rätt snabbt på gp nästa helg.. men aa, det kan vi ju glömma nu.
nåja, hoppas seriöst jag vaknar imorgon och känner mig någorlunda pigg för det är inte kul att ligga och halvsova hela nätterna.. typ som att du halucinerar. + sjuk hosta, gör ont i halsen av den. + inge röst, snuva och huvudvärk/feber. ååå vad jag älskar mitt liv ibland.
hoppas alla andra har en bättre dag än vad jag har. puss

I don't get the way you act

nu börjar jag äntligen blir bättre, nu har jag bara hosta,iof känns det som att hela min mages innehåll ska komma upp varje gång jag hostar men. igår och inatt hade jag feber, inte kul.
man blir rastlös av att inte kunna träna så hoppas att jag kan gå ner och köra lite lugnt imorgon iallafall.
tråkigt att bara sitta hemma i soffan och kolla på tv i flera dagar..och skriver något intressant gör jag inte heller så lika bra att sluta nu.




sick of sickness

jag blir aldrig sjuk och om jag väl blir det så är det ofta olägligt. iförsig är det väl inte ofta det är lägligt att bli sjuk men. Vakna flera gånger i natt av att jag hade sjukt ont i halsen, dock är det bara halsen än så länge (förhoppningsvis kommer inget mer) så har ändå varit i skolan. fick sluta 11.35 istället för 14.30 för sjuka lärare. skönt, men fick ytterliggare en inlämning att skriva,suck.
aja, blir ju ingen träning ikväll så får väl ägna tiden åt att plugga (kommer sluta framför tvn ändå). Jag är inte van att inte ha träning på en vardagkväll.. håller redan på att bli uttråkad typ,illa. nåja, får hoppas att det går över snabbt.
ska ta en långpromenad på lisen senare ikväll iaf, mysigt :)


tänk ner man kunde gå ute mitt i natten i bara shorts och t-shirt utan att frysa.
aaaah, vad jag saknar sommaren!


svart prick

så var det snart en nya vecka då. Helgen har gått lika fort som vanligt! kvällen igår blev ju rätt trevlig ändå. Te med svarta prickar i hos jesper med trevliga människor..haha. Kom hem vid halv 3 inatt sen upp och träna vid halv 11. har varit med adolf och pluggat hela dagen, duktigt jag vet..fast fattar lika lite som innan. Aja, inte mkt sömn inatt så nu är jag trött och tänker sova snart. Redovisining imorgon klockan 8 på engelska, ha ha kommer gå toppen.
ah, detta var ju inte spec intressant så lika bra att sluta nu. ha't gott!

klena händer?

härligt att vara ledig idag, tyvärr innebär det ändå massa plugg. Måste skriva klart medicininlämningen och plugga på sjukvårdsprovet, inte kul. Har lovat mamma att börja tvätta åt henne sen, Efter det får vi se vad som händer.
På tal om händer, igår fick jag en stenhård boll på handen av en kille när jag inte var beredd så mina fingrar typ vek sig. Igår på tränignen gjorde det rätt ont och nu när jag vakna var mitt pekfinger och "knölen" under tjockt som en prinskorv. En svår stukning. Hm, tror mina händer är klena för det är inte första gången det händer. På jsm i frebruai så simmade jag in i en med handen och slog i "knölen" till det andra pekfingret, hade skitont och det gör faktiskt fortfarande ont när jag böjer det fingret helt. Sen för typ 3 år sedan kanske på en idrottslektion fick jag en såndär mjuk skumboll (pinsamt) på lillfingret så det böjdes.. blev helt blått och svullet i ett par dagar.





happyface




shalala, idag är jag glad. varför? jo, för våran lärare som vi har alla 3 lektionerna imorgon sa att vi fick jobba hemma om vi ville. Sååå nu har min helg börjat, lovely!
träning och plugg på schemat ikväll.. hoppas på ett lugnt pass, för caroline är trött och nertränad nu och skulle uppskatta lite återhämtning. byyye!

sweet chilli

"nä, nu skiter vi i det här va?" haha, så sa min lärare efter 25 minuters lektion. Så vi fick sluta halv 2 ist för tre, plus att vi fick sovmorgon till 11 imorgon, jag klagar inte! :) Väntar på Lisen som kommer hit om en stund, sen vid fyra ska vi ner till gymmet och efter det simning som gäller. Nu sitter jag och kollar på extreme home makeover,asso fattar inte riktigt hur de tänker.. typ när de bygger ett rum till en åttaåring som älskar t.ex. hästar, så gör de ett rum fullt med hästar på olika sätt. Tänk sen när hon blir äldre då kanske hon inte vill ha ett sånt rum längre. Varför gör de inte bara vanliga rum istället.
haha aja, nu ska jag kolla lite på sjukvårdsprovet innan träningen. puss

RSS 2.0